כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
-
holy shit! http://www.oc.com.tw/article/0509/readhotarticle.asp?id=4417
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חוקר קצת לקראת בניית מחשב לעריכת וידאו ותמונות (לא לגיימינג) ואשמח לעצתכם. 70% מהזמן אני עורך תמונות (עריכות קלות וכבדות) ו-30% מהזמן וידאו (בד"כ עריכות קלות). משתמש בפוטושופ, לייטרום (תמונות), Davinci resolve ואפטר אפקטס (וידאו). למחשב יהיה כונן SSD, זיכרון פנימי של 32GB, ומעבד Ryzen 2700x או i8700K (על כך שאלתי בפורום השני ). משתמש כרגע בשני מסכים (וכנראה אוסיף מסך שלישי השנה), אחד 27'' 2560*1440 עם תצוגת 10-ביט, השני 24'' 1920*1080. למיטב הבנתי, התרומה של כרטיס מסך אמנם קיימת וחשובה לצורך התוכנות הנ"ל, אך היא הרבה פחות משמעותית מהמעבד ואין צורך להשתגע עם כרטיס מסך יקר במיוחד (אם אני טועה אשמח אם תתקנו). …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב בן כמעט 5 מעבד איי 5 משנת 2013. הכרטיס שנשרף הוא ati 7950 3gb. השימוש במחשב הוא רק לoverwatch שירוץ על הגדרות נמוכות במקסימום 150 fps עם סטייה של 30 למטה. התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך, אפילו יד שנייה אם ידוע על דגם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מחשב AMD 64 3000, ג'יגה זיכרון- על לוח אם K8N neo platinum של MSI. העניין הוא שאני לוקח מהמחשב הישן את כרטיס המסך שלי: RADEON 9600 PRO. האם הוא יהווה צוואר בקבוק? אם כן, עד כמה זה משמעותי במשחקים?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי את הרעיון... למה למשל nVidia הוציאה כרטיסי LE.. למיניהם שאפשר לעשות להם OC ולהגיע לרמה של כרטיס יותר חזק? נגיד 6600 רגיל אפשר להפוך ל- 6600GT.. או 6800NU אפשר להפוך לכרטיס יותר חזק.. (נדמה לי.. אני לא ממש מתמצא בכל הדגמים ובכרטיסי מסך כל כך.. אני עדיין לומד..) אני מבין שיש להם כרטיסים עם ליבות דפוקות.. והם חייבים לנצל אותם אז הם מוציאים אותם אבל עם פחות צינורות עיבוד ואם יתמזל מזלך אז פתחת אותם והרווחת כרטיס יותר חזק ואם לא אז לא.. זה מוזר.. כל הדגמים האלה למיניהם.. GT, GS, Ultra, LE, XT... וכן הלאה.. זה ממש מבלבל.. כי אם מישהו רוצה לקנות כרטיס חדש.. אז מציעים לו דגם א' למשל.. ואחר מציע לו "למה לך לקנות א' אם אתה יכול לקנות ב' במחיר יותר זול, לעשות לו O…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מבתלבט בין שני הכרטיסים, מה דעתכם? הכרטיסים לAGP. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס 8800GTS מהמחשב הישן ככרטיס physX במחשב החדש? שאלה נוספת האם GTX570 מספיק כדי להריץ מסך 24" ברזולוציה 1920X1080 עם הגדרות מקסימליות במשחקים ומסך נוסף 23" FHD לשולחן עבודה או שאני צריך משהו חזק יותר ? להלן המפרט המתוכנן: (לא בחרתי ספק ומארז עדיין...) Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1036 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪803 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3294 Corsair 8GB Kit (…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1478 ועוד שאלה: האם ייתכן שהכרטיס הזה הוא 64 ביט??? בבקשה רק מי שבאמת יודע יענה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כרטיסי RADEON 4850,אשר הפסקתי להשתמש בהם גם כקרוספייר וגם כבודדים, לאחר שבשימוש בהם המחשב היה קורס. גיליתי באמצעות OCCT שהטמפ' מגיעה בהם 120 מעלות (ואז המשב קורס). אני מניח שקיבלתי אותם לאחר שמישהו ניסה לעשות להם OC (לא הודה בזה). האם החלפת קרור תפתור את בעית החום? תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 עם 1G זכרון כיום יש לי כרטיס מסך FX5200 הבן שלי (בן 8) משחק במחשב ועד היום לא נתקל במשחק שהוא לא שיחק יפה (ריי מן , מכוניות וכו') לאחרונה קיבל ליומולדת משחק ספיידרמן 3 שלא עולה (דורש פנטיום 4 2.8 וכרטיס מסך מינימום FX7300 או רדאון X1300 . שאלתי : האם שדרוג כרטיס המסך (הוא AGP) לכרטיס אחר (משומש, כמו FX6500 /רדאון 9600 או X1950) יספיקו לי ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך המשולב בלוח אם שבק חיים (לפחות יציאת הHFMI) , ואני מעוניין בתקציב מינימאלי להחזיר את היכולת לשדר HD לטלוויזיה מהמחשב. האם אוכל לקנות ולהתקין כרטיס אחר על הלוח ? הדגם : http://xtreview.com/addcomment-id-9947-view-DFI-785G-M35.html
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום... אני בודק את הטמפ לכרטיס מסך במחשב החדש (בחתימה) עכשיו ... אני משתמש בתוכנה ATITOOL במנוחה הכרטיס על 47 ובמאמץ הוא על 77 !!!!!! זה עצום יחסית למחשב חדש ! והוא SAHPPIRE שהכרטיסים שלהם (לפי מה שאני יודע) הם דיי קרירים... מה אתם אומרים על הטמפ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ניסיתי את כל המקומות האפשריים לחפש, כולל המסמכים הטכניים באתרי ATI ו SAPPHIRE (יצרנית הכרטיס שלי). העליתי חרס..
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את ה-7950 OC RETAIL ביחד עם מחשב I5 ו-SSD טוב. כשאני משחק על ULTRA ב-BF3 אני יכול לראות לפעמים שה-FPS יורד ל-40 במשחקים גדולים של 64 איש. השאלה שלי אם זה בסדר ואם כן, האם רק אוברקלוק יכול לשפר את המצב או שיש דרכים אחרות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 640MB LEADTEK וחשבתי לחבר אותו בSLI, אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות כרטיס כמו שלי, יש כרטיס אחר שהוא GF8800GTS 512MB GIGABYTE ולמרות שזה אותו הGPU אני לא בטוח עם אפשר לחבר את שני הכרטיסים האלה בSLI, משהוא יחול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
במסך (AOC) ובכרטיס המסך (Nvidia) שלי יש שני חיבורים עיקריים: VGA ו- DVI (ה- VGA זה 15 פינים, במידה שטעיתי בשם). עד היום המסך היה מחובר למחשב באמצעות כבל ה- DVI בלבד. היום סתם קראתי את אחד המדריכים של המסך וגיליתי, שעל פי ההוראות יש להתקין את שני הכבלים ביחד, במידה שרוצים להשתמש ב- DVI. האם זה נכון? האם זה ישפר את האיכות במשהו אם אעשה זאת?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחר אני בונה לחבר מחשב סלוני להרצת סרטים בלבד במחיר נמוך. דרישות : המחשב יריץ רק סרטים. חובה שיהיו כמה שפחות כבלים, שזה אומר מבחינה מעשית לחבר את המחשב לחיבור HDMI שנמצא כבר בטלביזיה. לכן הפתרון המשתלם ביותר כיום הוא ( תקנו אותי אם אני טועה) HD2400 PRO מכיוון שהמחשב יריץ רק סרטים והמחיר הוא זול וזה ועוד בלי להתחשב ב UVD. אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8326 הבעיה : הכרטיס לא מגיע עם מתאם DVI - HDMI כמו בשאר הכרטיסים היותר יקרים בסדרה. האם שווה לי לקנות HD2600 בעוד כ 500 שקלים רק בשביל המתאם ? איפה ניתן היום לקנות מתאם DVI - HDMI בנפרד, כזה שמעביר גם אודיו וגם וידאו ? האם כל מתאם DVI to HDMI מעביר תמיד גם אודיו וגם …
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVI ל VGA ל HDMI? ומה היתרון בכבל HDMI שמחברים אותו מהכרטיס מסך למחשב? והכבל הכחול שאני מכניס מהמסך שלי לכרטיס מסך נקרא VGA?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש בידי כרטיס טלויזיה דגם TV2000XP RM EDITION מחברת WINFAST ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לראות ערוצים מארצות אחרות (לדוגמה אני רוצה לראות באנגליה את בניון וכאלה או לפחות לקלוט ערוצים שמשודרים בהזמנה) אם מישהו יכול לעזור אני מאד ישמח !
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה פוגע באחריות?! מה השם של התוכנה אפשר הסבר קצר איך אני עושה?! הכי חשוב אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-