כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחרים של ה- ATI Radeon 9100 ב- קייאספי מאד נמוכים ביחס ל- http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.12.html http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.13.html ועוד שאלה: האם כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה למפרט שלי (במיוחד ללוח אם)??? זה יתן ביצועים טובים?\ תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כיום יש לי GT7200, איתו משחקים לא כבדים נראים בו כמו סרט בSLOW MOTION ולכן מחפש כרטיס חזק בסגנון 4870 כגון http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=250&grp=3 אפשרי כל יצרן אחר או כל דגם אחר, אבל החשיבות העליונה היא שקט . יש הצעות אחרות? המחיר יכול להתגמש קצת. יחובר למסך 24" FHD , ספק 650W, מעבד 2.4GHZ C2Q6600, אמא בעלת 16 PCIE בודד, כך שלא ניתן ליצור מערך SLI/CF אודה מאוד לתגובות.
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיפשתי השוואות אבל לא מצאתי, יש בערך הבדל של 400 שקל פלוס. חוץ ממהירות השעון האם גם יש הבדלים משמעותיים בביצועים? ( 5% לפחות ומעלה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך GF 630 שהוא כבר מיושן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח לשימושים הבאים: אינטרנט וידאו בFHD מוסיקה מסמכים משחקים כגון: פיפא , פרו אבולושן , ניד פור ספיד , GTA . עם עדיפות לNvidia .
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים בנרות כרטיס מסך לתושבת AGP במחיר של כ-600 ש"ח. במחיר הזה אנחנו מוצאים כרטיסי Radeon 9700 PRO (כרטיס ישן) או כרטיס 6600 חדש יותר, אבל לדעתנו מדובר בגירסת LE (לא בטוח). השאלה מתחלקת לשניים: 1. האם ה-9700 עדיין יכול להתמודד עם משחקים עכשוויים (1024X768 בלי שום פילטרים)? 2. האם יש המלצה טובה לכרטיס AGP בטווח המחירים של 600 ש"ח (בנסיון לא לחרוג מהמחיר הזה). קנייה בחו"ל (גם ב-EBAY) בהחלט באה בחשבון. תודה מראש.
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות, האם לוח האם תוצרת ASUS מדגם P5KR עם חריץ PCI-E יכול לעבוד ללא שום בעיה עם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GT730 ?[h=1][/h]קישור ללוח האם: https://www.asus.com/Motherboards/P5KR/specifications/ קישור לכרטיס המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מוסברת יפה על ידי hardwareunboxed - תהנו: שיטות מודרניות יותר של נוידיאה ו- AMD באות להקל במשהו את בעיית ה- latency (מוסבר מעלה על ידי hardwareunboxed) כאשר במקרה של AMD קוראים לכך enhanced sync. ההסבר לשיטה נמצא כאן: https://www.techspot.com/news/75212-amd-unveils-enhanced-sync-adrenaline-v-1772.html https://gaming.radeon.com/en/radeon-software-17-7-2-introducing-enhanced-sync/ ומאז שנסיתי אותה - חייב להודות שעברתי לעבוד עימה, מרגיש כמעט אותו הדבר שזה כבר היה שווה את זה. **תקציר מנהלים בדקה:
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה חדש? Issues Resolved in Catalyst Software Suite 5.9 The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst. These include: Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed Endorphin: Running the application under Windows XP no longer results in hesitation being noticed during simulation or playback Max Payne 2: Erratic mouse pointer behavior is no longer noticed within the game's menu after a short time period of game play MU: Opening a chat window and playing the on-line game no longer results in Hesitation being noticed when pressing the Enter key Silent H…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-