עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כיום יש לי GT7200, איתו משחקים לא כבדים נראים בו כמו סרט בSLOW MOTION ולכן מחפש כרטיס חזק בסגנון 4870 כגון http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=250&grp=3 אפשרי כל יצרן אחר או כל דגם אחר, אבל החשיבות העליונה היא שקט . יש הצעות אחרות? המחיר יכול להתגמש קצת. יחובר למסך 24" FHD , ספק 650W, מעבד 2.4GHZ C2Q6600, אמא בעלת 16 PCIE בודד, כך שלא ניתן ליצור מערך SLI/CF אודה מאוד לתגובות.

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by omrit,

מחפש כרטיס מסך לקניה בארץ (ענייני מיסים). תקציב של 2000 שח, ואפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם זה משמעותי. יעבוד עם i5 8400 וספק כוח ותיק (אם זה משנה משהו לחיבורים). המסך הוא 4k אז בכל מקרה לא יהיה ברזולוציה הטבעית שלו. בנוסף, אולי ישמש גם למשחקים מזדמנים עם ה oculus. תודה!

3. Started by shemiraz,

שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by ow3,

המסך 17 שלי מתחיל להראות סימני עייפות אחרי 5 שנים.. אז אני רוצה לקנות מסך 19 ... הבנתי ששני אלה די טובים.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מתאימה לשאלה מי מהם עדיף... אז אשמח לקבל תגובות.. בתודה. התקציב הוא עד 1600 בערך...

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אוקיי יש לי תקציב עד 600 ש"ח , מוכן גם יד שנייה , לא מפריע לי . משחק ב-CS 1.6 , אולי אני אשחק במשחקים חדשים כשאני אקנה ת'כרטיס .. יש לי הצעה ל6800XT ב-750 ש"ח , ו-9800 ב550 ש"ח שאני מתכוון להוריד מהפרק .. מה אתם אומרים ?

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by 123445,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Mortar,

לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by jambo,

המחשב שלי לוח אם kt333 7vrxp ג'יגה בייט מעבד 1800xp כרטיס מסך הרקולס gf3 prophet 3 64mb ddr מסך סמסונג 959nf 19 זיכרון 256mb ddr pc 3000 win xp והדרייבר שאני משתמש הוא 32,28 של nvidia hd maxtir 40gb 7200 הניקוד שלי נמוך 6240 ב 3dmark מה עלי לעשות להגדלת הניקוד

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום. קניתי את הכרטיס, של חברת gigabyte. כשאני מחבר מסך HDMI - הכל תקין. כשאני מחבר מסך עם DVI, אני רואה הכל תקין, עד שמערכת ההפעלה (Win 10) עולה, ואז התצוגה נכבית. חשבתי אולי זה קשור להגדרה, וחיברתי במקביל את מסך עם HDMI. אבל הכרטיס לא מזהה את המסך שמחובר עם ה-DVI. (גם לא בחלון ההגדרות של Nvidia.) המסך DVI תקין לחלוטין. הוא עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה, אפשר להיכנס איתו לביוס, והבעיה מתחילה רק כשמערכת ההפעלה עולה. מה יכולה להיות הבעיה?

11. שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול להתקין על המחשב שלי ? חומרה : מעבד אינטל I5 לוח אם : gigabyte ga h81m hd3 ספק כוח : סיסוניק 420W 8GB RAM חשבתי על הכרטיס הזה , מה אתם אומרים ? הכרטיס הזה הוא PCI 3 ויש לי PCI 2 אבל לפי מה שהבתי ההבדל הוא 5% מקסימום בביצועים. המשחק הכי "כבד" שאני מעוניין להריץ הוא בטלפילד 4. ובעיקר אני אוהב משחקי אסטרטגיה וזה נראה שהכרטיס הזה מספיק בהחלט. [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אז כמה יעלה להנות מחוד החנית של הדור החדש ממפתחת השבבים? הרבה מאוד - בעיקר אם יש לכם עניין בגירסה עם קירור המים הייעודי לכתבה

13. Started by shibby15,

הבנתי שזה סוג של חבילה אבל מישהוא יכול לפרט יותר תודה מראש רום

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה

15. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי כאן אפי מדבר רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ? ( יש לי ספק כח של 750W ורק 2 יצאות של 6 פינים כל אחת וזה פשוט לא מספיק לכרטיס הזה )

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. https://www.techpowerup.com/236697/on-amds-raja-koduri-rx-vega-tweetstorm את זה אומר המנהל של קבוצת כרטיסי RADEON ב AMD. פועל יוצא הוא שכרטיסי VEGA פועלים מחוץ לטווח האופטימלי של מתח ותדרים וזאת ע"מ להיות מסוגלים להתחרות ב-NV. הוא למעשה מאמת באופן די רשמי את מה שברור כבר ש-AMD סוחטת את המיץ מהכרטיסים שלהם אחרת אין להם יכולת להתחרות ב-NV. ארכיטקטורת VEGA תוכננה באר ובראשונה לשוק ה server/AI/computing. => VEGA לא מיועדת למשחקים, האופטימיזציה של הארכיטקטורה נועדה ליישומים אחרים. פשוט "על הדרך" היא גם יכולה לשמש למשחקים אז דוחפים אותם גם לשוק הצרכני (שבסוף קונה אותו בעיקר לכריית כסף וירטואלית). מעניין אותי האם הם משיגים יתרון על פני NV בשוק המקצועי או …

17. Started by vourt,

היי, למחשב עם לוח GA-P67A-UD7-B3 ומעבד 2600K + מסך Dell U27 אני מעוניין ל'חזק' את כרטיס המסך GTX670 היחיד שלי ורציתי לשמע לדעתכם - האם כדאי למכור אותו ולקנות אחד GTX690 או שפשוט להוסיף כרטיס GTX670 נוסף? המטרה היא כמובן Gaming 2560 x 1440 תודה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. שימו לב, אחד הוא כרטיס עם אוברקלוקינג קטן של BFG.. אולם הוא 8800GTS... עם S!! השני הוא עם אוברקלוקינג גדול ומכובד של SPARKLE CALIBRE.. אבל הוא בלי הS.. רק 8800GT. הנה הכרטיסי מסך: http://tms.co.il/product/5288 http://tms.co.il/product/4889 אשמח אם תתנו את דעתכם בעניין.. ד"א אני יודע שיש 9800GTX CALIBRE שזה הכי מומלץ.. אבל זה מקפיץ את המחיר ל5000 ש"ח וזה סכום שלצערי (הרב!) אין לי.. אני פשוט לא יכול לחכות עוד.. אני חייב להזמין מחשב.. ואני חושב ש8800GT\S יספיק לי מאוד.. לא חושבים כמוני? תומר.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:41 חשוב לי רק להגיד שזה מאוד מאוד חשוב.. עשיתי הזמנה, הם שאלו אותי והמליצו לי מאוד להחליף את זה לGTS.. מדובר רק ב60 ש"ח יותר..לעומת ז…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים. הכרטיס מסך הוא READON 7970 HD מאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונה http://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.png מה עושים?

20. Started by ROTFL,

מה דעתכם על זה? לא מדהים?! יש פה מישהו עם רדאון 9700 שיוכל לאמת את הנושא?! מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by kashatxx,

לפי מה שהבנתי יש שתי חברות ATI ו-NVIDIA אז איך זה שיש NVIDIA של ASUS או ATI של MSI??? מה ההבדל בין החברות??

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי חבר'ה, המחשב שלי כבר לא צעיר: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 MSI GTX460 2GB 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE SeaSonic S12 II 430W נקנה לפי מספר שנים מ-TMS, מרוצה ממנו מאוד. לא משחק בטירוף אבל לפעמים יש מצב רוח... ויש המון מצב רוח עם הוויצ'ר החדש! מהראשון והשני נהנתי בלי סוף (עבדו מצויין על המחשב הנ''ל), ה-3 נראה לי כבר לא יסחוב היטב אז חשבתי על שדרוג במקסימום PRICE\VALUE. על מה אתם ממליצים? חשבתי על איזור ה600 ש''ח.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למקסימום FPS אבל רשום בקופסאות שהכרטיסים תומכים בפוגרסיב עד 60FPS 1080P/60 720P/60 המסך שלי גדול 42" HDMI 1.3

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Michael1976,

ATI מזיזים השקה ל 5 באוקטובר , ומציינים שהיו זמינים רק באמצע אוקטובר. :cwm10: גם תדרי העבודה הם רק 580MHZ במקום 600-650 שהובטחו מקודם. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4166

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים