כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף?? נמקו בחירתכם. אם מישהו יודע על קיומו של HIS X1950XT 512MB אשמח אם ייתן לינק למקום הקנייה ומחירו.. ובנוסף, מישהו יכול להמליץ של על X1950XT של SAPPHIRE או שהוא רועש מדי כמו שקראתי...
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יפעיל לי את המשחק חלק על 100FPS http://zap.co.il/model.asp?model_id=379182 ???
-
- 59 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה חדש? Issues Resolved in Catalyst Software Suite 5.9 The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst. These include: Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed Endorphin: Running the application under Windows XP no longer results in hesitation being noticed during simulation or playback Max Payne 2: Erratic mouse pointer behavior is no longer noticed within the game's menu after a short time period of game play MU: Opening a chat window and playing the on-line game no longer results in Hesitation being noticed when pressing the Enter key Silent H…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :
-
- 47 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיום יש לי GT7200, איתו משחקים לא כבדים נראים בו כמו סרט בSLOW MOTION ולכן מחפש כרטיס חזק בסגנון 4870 כגון http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=250&grp=3 אפשרי כל יצרן אחר או כל דגם אחר, אבל החשיבות העליונה היא שקט . יש הצעות אחרות? המחיר יכול להתגמש קצת. יחובר למסך 24" FHD , ספק 650W, מעבד 2.4GHZ C2Q6600, אמא בעלת 16 PCIE בודד, כך שלא ניתן ליצור מערך SLI/CF אודה מאוד לתגובות.
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע על הכרטיס מסך Asus GTX550 TI במחיר 485₪. המפרט שלי הוא : E7300 GA-EP43-DS3 4gb memory SeaSonic 550w Dell U2311 (1920x1080) מה דעתכם על הכרטיס? המחיר טוב במבצע הזה, השאלה איך הוא ואם יעשה את העבודה? (להריץ משחקים הכי חדשים ברמה טובה), זה בערך התקציב שלי. כרגע אני עם 4850HD וכמובן, האם יהיה צוואר בקבוק ואצטרך לעשות OC למעבד? תודה לכם
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , GTX1060 / ATI 480 - עדיין לא החלטתי. העניין הוא שיש לי לוח DX58SO ומעבד I7-980x ו-8GB RAM האם כרטיס מסך חדש יעבוד על לוח כזה ישן? אם כן, האם יווצר איזשהו צוואר בקבוק משמעותי? או בעיה אחרת שאני אחווה? לקנות לוח ומעבד חדשים זו לא אופציה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKCE05E6A
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה. קנינו כרטיס מסך RTX 3060. הקודם היה 580 של AMD. ה fps בפורטנייט לא עלו - נעים בין 90 ל 120 בהגדרות לא גבוהות במיוחד. המעבד הוא Ryzen 5 2600 six core, זכרון RAM שמונה גי'גה. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-