כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:Intel i5-2500K. ספק כוח:Enermax Modu87+ 700W. מסך:SAMSUNG BX2450. זיכרונות:Crossair 8GB DDR3 1600Mhz. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. התחדשתי בכרטיס מסך חדש 6970 מתוצרת ג'יגבייט,לאחר כשבועיים שפעל פיקס - הופיעה ההודעה:"Amd Catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה." - לאחר הופעת הודעה זו,ניסיתי לשנמך דרייבר מ11.12 ל11.11 ואז התצוגה הופיעה באופן תקול לגמרי:מריחות של צבעים שונים:אדום,כחול,לבן,שחור וכו'... האם הסיבה/ות להופעת הודעה זו ומה שקרה אחריה,יכולות להיגרם עקב דרייבר אחד ו/או שניים תקול/ים (11.11 + 11.12),שהורדו מהאתר הרישמי של AMD (היות וכרטיס המסך חדש לגמריי),כי לאחר התקנת הדרייבר 12.1 במצב SAFE MODE,שהיה הכרחי לפעול בו - חזרה התצוגה לפעו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
GTX660, או HD7870XT? אלו הדגמים: http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/11861 הרכישה היא לא ברכישת מחשב חדש, במידה ויש תקציב ל-GTX660, עדיף יהיה לרכוש את ה-7870XT? הבנתי שה-XT מתקרב ל-GTX660TI בביצועיו וזול ממנו במאות שקלים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אתם רוצים לקנות כרטיס מסך חדש, תקשיבו לי זה יעזור לכם עידן הפיקסל שיידר 2 כמעט הולך לעולמו, זה הזמן לעבור ל 3.0 כבר יוצאים משחקים היום (כמו למשל ספלינטר סל החדש) שתומכים אך ורק ב SM 3.0, פחות מזה המשחק לא יעלה אפילו אני השתדרגתי השבוע וקניתי 6800GT שתומך בצורה מלאה ב SM 3.0 וזה פשוט חוויה הסדרות שתומכות נכון להיום ב SM 3.0 הם: ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.
-
- 59 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב החדש שלי, כרטיס שיעלה בסביבות 700 שח. חבר שלי ממליץ לי לקנות את ה 7600gs, אני משחק AAO וearh 2160 ומשחקי אסטרטגיה שונים ברמה גרפית גבוה.. מה אתם אומרים הכי יתאים לי? (אם למישהו יש ניסיון עם 7600 אני אשמח לקבל ביקורת..)
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Leadtek 7800GT Extreme - נותן ארטיפקטים במהירויות המומהרות מהמפעל - הרי הם 450/1050. קניתי את הכרטיס לפני זמן מה, שברתי את הראש לא מעט, קראתי המון תגובות ופתרונות בפורומים ברחבי העולם... מצאתי פתורן - שהוא עריכה של הביוס והורדת ערך ה-Geometric Delta Clock וכו', אבל כל זה לא משנה, הגעתי להחלטה: אני לא מעוניין לפתור את הבעיות של עצמי בהורדת מהירויות שעון, אני רוצה כרטיס חדש !!! כרגע אין לכרטיס פוטנציאל אוברקלוק מאחר והוא עושה בעיות כבר עכשיו. העניין הוא כזה - 3DMARK05 ו-rthdribl מראים שהכל בסדר - אין ארטיפקטים. לעומת זאת, BF2 ו-Black & White 2 כן מראים ארטיפקטים. שום משחק אחר עדיין לא עשה לי בעיות חוץ מהשניים. אבל זה לא משנה... היום 2, מחר כל המשחקים. אם אני מוריד…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סוף סוף בנצ'מרק ל3DMARK שבודק את יכולות הDX12, עניין אותי לדעת איך הGTX970 מתמודד עם DX12, מסתבר שלא משהו בכלל, בכללי NVIDIA עדיין בחיתולים בכל מה שנוגע לDX12, נראה שAMD מרוויחה יותר מהמעבר אליו ולASYNC. הבנצ'מרק מאוד מרשים והסצנה די מעניינת, בחורה (בלשית זמן) עם ראי שמאפשר להסתכל בזמן אמת אל העבר בתוך מוזיאון שנכבש על ידי חייזרים נלחמת על חייה, הגרפיקה מדהימה! זו התוצאה שלי (GPU+CPU סטוק):http://www.3dmark.com/3dm/13213619 כבר יש ברשת כמה דוגמאות מעוד כרטיסים, אותי עניין לראות את ה1080 הירוק ואת הRX480 האדום, מסתבר שהאדומים חזקים במגרש הASYNC: זו דוגמא של 1080 במבחן: וכאן בחנו קבוצה…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
& NV25's nfiniteFX II Vertex Shaders תסבירו לי בבקשה על שתי המאפיינים האלה אני פשוט קורא עליהם ולא מבין כלום תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 64 ח-128 ל- 256? במה זה מתבטא בעצם? וכמה ביט יש לכרטיס מסך הנוכחי שלי? שימו לב שאני מדבר על BIT ולא על BYTE
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיפשתי השוואות אבל לא מצאתי, יש בערך הבדל של 400 שקל פלוס. חוץ ממהירות השעון האם גם יש הבדלים משמעותיים בביצועים? ( 5% לפחות ומעלה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-