כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 7670m ולאחרונה עידכנתי את הדרייבים אבל מה שקרה זה שברגע שעידכנתי, פתאום במנהל ההתקנים הדרייבר שונה ל radeon 7600 כאילו חזר אחורה והאפשרות של catalyst גם נעלמה פתאום. התקנתי גירסא 14.12 omega http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064 זה הקישור בכל אופן הכל התחרבש לי. תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי,היום פתחתי את המחשב הנייח שלי לניקוי אבק , כמו שעשיתי כבר כמה פעמים, הכל כרגיל ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כשלחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום. ממש כלום.חשדתי שיכול להיות שזה קצר , ניתקתי את הכרטיס מסך ואז המחשב כן נדלק.אחרכך חיברתי במקום הכרטיס מסך ההוא כרטיס מסך ישן יותר והמחשב נדלק ועבד כרגיל. יכול להיות שנגרם לו נזק מחשמל סטטי?הכרטיס מסך הוא gtx 970 gigabyte windforce. הכרטיס נקנה באייבורי לפני כשנתיים ויש לי את הקופסא המקורית אבל נאבדה לי הקבלה.האם נהרס הכרטיס מסך? האם יש דרך לתקן אותו איכשהו? תודה !!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברת AMD אמרה ביום חמישי שאף על פי שסדרת כרטיסי ה Radeon HD 2000 של ATI סבלה מדחיות ועיקובים רבים עד להשקה היא עדיין ממקומת כתחרותית בשוק כרטיסי המסך. ATI - החטיבה הגראפית של AMD תתרכז ביצור ותיכנון כרטיסי DirectX 10 בשנה הבאה במקביל לשיפור טכנולוגית מערך מרובה הכרטיסים - CrossFire של החברה. למרבה הצער אין עדיין מידע רב לגבי כרטיסי המסך הבאים של החברה הנושאים את שם הקוד R700, אנו יודעים שהסדרה הבאה תתמוך בישומי DirectX 10 ומעלה, PCI Express 2.0, טכנולוגית ה Avivo HD video, וה UVD כל זאת בנוסף למערך ה CrossFire - שבהחלט יתכן שיעבור שינוי כל שהוא וזאת כדי לשפר את הביצועים טוב יותר. המשפחה החדשה תיוצר בטכנולוגית ה 55 ננו מטר שזמינה כבר בענקית יצרנית השבבים TSMC ואם AMD לא תד…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השימושים: 40% עבודה משרדית, 40% סרטים באמצעות טלוויזיה, 20% משחקים קלים Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2498 Palit 9600GT http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28635&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4604 לפני כשנה רכשתי לצורך שימושים זהים כרטיס מסך מסוג Gigabyte ati radeon 3450 256MB DDR3 אך לא הצלחתי לראות דרכו בטלוויזיה והחנות הסכימה להחליף לי (בתוספת מחיר) ל palit geforce 8600GT 256MB DDR3 אך שוב החיבור S-Video לא עבד! ובגלל שהייתי עסוק מאוד באותה תקופה, לא היה לי זמן או כוח להילחם עם החנות. כבר חיברתי המון…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז כמה יעלה להנות מחוד החנית של הדור החדש ממפתחת השבבים? הרבה מאוד - בעיקר אם יש לכם עניין בגירסה עם קירור המים הייעודי לכתבה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי חבר שמתכנן לשדרג כרטיס מסך ושני אלו הכי יתאימו למסגרת התקציב, הבנתי ש-RX 460 אמור להיות חזק יותר אבל במבחנים הבנתי דווקא שהכרטיס השני עדיף ממנו. איזה עדיף יותר? או שאולי בכלל כדאי ללכת על GTX 950 או R9 270?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיברתי מחשב HTPC שיצרתי מבוסס כרטיס מסך 7600GS למסך פלזמה של פנסוניק PV60 (רזולוציה של 1024x768). בדרך שנשגבת מבינתי הרזולוציה כרגע הנה 1176x664. מכיוון שברזולוציה ה"טבעית" של המסך אני מקבל תמונה מעוותת לגמרי ברוחב של 40 ס"מ לערך במרכז המסך. רואים בסה"כ מצוין מלבד העובדה שמסביב למסך יש שוליים שחורים של כ-1-2 ס"מ, דבר שהוא הן מציק והן לא בריא מכיוון שמדובר במסך פלזמה. שינוי רזולוציה מביא ליציאת שולחן העבודה מחוץ לגבולות המסך. איני מוצא דרך לאזן זאת. למסך אין אפשרות של שינוי גודל התמונה (מבחינת השוליים). יש למישהו רעיון מה קורה וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מציגה השוואת ביצועים חדשה של טכנולוגיית החלקת התמונה החדשנית אשר מאפשרת אפילו ל-RTX 2070 להציג עליונות על פני ה-GTX 1080 Ti וה-Titan Xp לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בונה מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן פנטיום 4 3GH שיהיה בלינוקס ויריץ סרטים (עד 1080P ???) יש לי 3 אפשרויות לכרטיס מסך אבל אני לא מבין בזה כלום: 1. מובנה על Chipset : Intel i945G/GZ (אין יציאת DVI) 2. כרטיס מסך (קצת בעייתי בגלל דרייברים בלינוקס) ATI 1600X RADEON PASSIVE 3. PALIT FX5500 GEFORCE 256MB AGP8X NVIDIA (מועדף בגלל דרייברים ללינוקס) מה דעתכם יתאים יותר למערכת ?
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחיר של BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 320MB PCIe ירד ל 1700 בSKYPC!! גם LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ירד בSKYPC ל1600 אז הנה השאלה... אני עומד לקנות כ.מסך חדש תומך DX10... אני קראתי על ה8800GTS ועל 8600GTS וראיתי שם משהו מוזר... מצד אחד ה8600GTS לוקח אותו במהירויות שעון... באיזה 100MHZ וגם הוא יותר טוב בסרטי HD וBR מצד שני ה8800GTS 320MB יותר חזק... אבל פחות טוב בHD... אני צריך HD... מה לקחת?? (לא קשור לזה שפירסמתי הורדת מחירים,כל דגם) תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניה של gtx 970 לקניה של 1070 , לכרטיס שיהיה איתי ב2 -3 שנים הקרובות. הערכה שלי היא שבהנחה ש1070 שווה את ה2000 שקל , אז 970 צריך להיות מתומחר בסביבות ה1200 שקל , מכיוון ש1070 חזק ממנו בסביבות ה75 אחוז. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? לקנות 970 ביד 2 ב700-800 שקל , או להשקיע עכשיו ב1070 חדש? תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט מבחני ביצועים של 1060 ב-SLI והבנתי שאין.. איך זה יכול להיות ? אין איזה קומבינה ?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-