עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by DakloN,

שלום יש לי את הכרטיס הכפול של שני 7800GT בכרטיס אחד... של אסוס (N7800GT DUAL/2DHTV )... עכשיו התקנתי אותו והוא משום מה לא עובד לי בSLI... ומזהה רק כרטיס 7800GT אחד.. עם 256MB מה עושים????? :-\ :-\

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by X_Dror,

כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בענייני כרטיסי המסך, ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה-2500 ש"ח. אני מתלבט בין ה- 6800GT לבין מקביל מ- ATI x850(??) ואני גם אמשח לדעת על כרטיסי מסך שצפויים לצאת, וגם לדעת מתי הם יצאו כי עדיין לא ברור לי מתי אני אבצע את הקניה. אם תוכלו בבקשה גם לצרף מבדקים עם תגובות שלכם תודה רבה!

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. חיפשתי השוואות אבל לא מצאתי, יש בערך הבדל של 400 שקל פלוס. חוץ ממהירות השעון האם גם יש הבדלים משמעותיים בביצועים? ( 5% לפחות ומעלה) תודה.

6. הנגשנו את דרישות המערכת של Pragmata יחד עם מערכת מתקדמת בשביל לנתח את איכות גרסת המחשב האישי של הכותר החדש ויש לנו חדשות טובותלכתבה

7. Started by tal_p,

מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite ‏MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,3.html יש כאן מאמר מקיף על כרטיסי מסך של אינטל החדשים , נראה מרשים בהתקדמות . 1. באיזה מעבד קיים GT4e ? 2. האם המעבד Core i7 6700K יתמוך בזה ? 3. האם זכרון ב MHz גבוהה יותר DDR4 עוזר לכרטיס מסך ? מה אומר התוצאות לגבי רזולוציה 1080P ? http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,13.html 4. לא היה צריך לצאת AVX3 במעבדים הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ow3,

המסך 17 שלי מתחיל להראות סימני עייפות אחרי 5 שנים.. אז אני רוצה לקנות מסך 19 ... הבנתי ששני אלה די טובים.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מתאימה לשאלה מי מהם עדיף... אז אשמח לקבל תגובות.. בתודה. התקציב הוא עד 1600 בערך...

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

http://www.tweaktown.com/articles/1049/nvidia_geforce_8800gts_320mb_halving_the_memory/index.html

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by 123445,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Rockstatement10,

יש לי HD7850 שקניתי יד2 לא מזמן ויש עליו עדיין אחריות אצל KSP. עכשיו אני רוצה לממש אחריות כי אני חושב שהכרטיס קצת בעייתי אז ארצה לנסות. האם הם יממשו? כי על הקבלה כתוב שם אחר ומאחורי הקבלה כתוב שרק הבעלים יוכל לממש אחריות.. האם זה נכון?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, אני בונה מערכת מדיה סנטר ממחשב ישן פנטיום 4 3GH שיהיה בלינוקס ויריץ סרטים (עד 1080P ???) יש לי 3 אפשרויות לכרטיס מסך אבל אני לא מבין בזה כלום: 1. מובנה על Chipset : Intel i945G/GZ (אין יציאת DVI) 2. כרטיס מסך (קצת בעייתי בגלל דרייברים בלינוקס) ATI 1600X RADEON PASSIVE 3. PALIT FX5500 GEFORCE 256MB AGP8X NVIDIA (מועדף בגלל דרייברים ללינוקס) מה דעתכם יתאים יותר למערכת ?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by galai198777,

תקציב: 1600 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? ל 2Kחריגה מקסימלית: 100 מעבד: לCPU , Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 43 °CIvy Bridge 22nm טכנולוגית לוח אם: לASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-M PRO (LGA1155) זיכרון ראם: לRAM , ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 802MHz (10-10-10-30) כרטיס מסך נוכחי: HISENSE (1920x1080@60Hz)2047 מ"בNVIDIA GeForce GTX 750 (ASUStek Computer Inc)מארז: Cooler Master CM 690 ספק כוח

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by itai33,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס גרפיקה למחשב שלי, ושמעתי שבקרוב AMD יוציאו סדרה חדשה. כמה זמן לאחר שהכרטיסים יוצאים בחול הם בדרך כלל מגיעים לפה? האם זה שונה אם אני רוצה לקנות כרטיס non-refrence?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Iko89,

אחרי משו כמו 10 דק' בsplit sec המסך הופך ירוק/כחול/שאר צבעים והמחשב נתקע.. אחרי נגיעה קלה בכ. מסך הוא פשוט רותח בקטע מטורף (קיבלתי אשכרה כוויה) הכרטיס לא עבר OC והמשחק הזה הוא היחדי בו זה קורה.. הגדרתי בRIVA TUNER את המאוורר על הכי חזק .. פתרונות ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. https://www.techpowerup.com/236697/on-amds-raja-koduri-rx-vega-tweetstorm את זה אומר המנהל של קבוצת כרטיסי RADEON ב AMD. פועל יוצא הוא שכרטיסי VEGA פועלים מחוץ לטווח האופטימלי של מתח ותדרים וזאת ע"מ להיות מסוגלים להתחרות ב-NV. הוא למעשה מאמת באופן די רשמי את מה שברור כבר ש-AMD סוחטת את המיץ מהכרטיסים שלהם אחרת אין להם יכולת להתחרות ב-NV. ארכיטקטורת VEGA תוכננה באר ובראשונה לשוק ה server/AI/computing. => VEGA לא מיועדת למשחקים, האופטימיזציה של הארכיטקטורה נועדה ליישומים אחרים. פשוט "על הדרך" היא גם יכולה לשמש למשחקים אז דוחפים אותם גם לשוק הצרכני (שבסוף קונה אותו בעיקר לכריית כסף וירטואלית). מעניין אותי האם הם משיגים יתרון על פני NV בשוק המקצועי או …

20. Started by bini541,

שלום לכולם ראיתי כרגע שיש לSTARTPC מחירים טובים על גרסאות קוסטום של ה1080 במיוחד על הINNO3D נראה לי שווה להיכנס ולבדוק

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אז כמה יעלה להנות מחוד החנית של הדור החדש ממפתחת השבבים? הרבה מאוד - בעיקר אם יש לכם עניין בגירסה עם קירור המים הייעודי לכתבה

22. Started by eladaviv,

יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Omri4u,

& NV25's nfiniteFX II Vertex Shaders תסבירו לי בבקשה על שתי המאפיינים האלה אני פשוט קורא עליהם ולא מבין כלום תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by shlomiokev,

קבלו כבר לאיזה מחיר ירד.. ממליץ לחכות עד יום ראשון הבא ואז לרכוש.. בגלל שיום חמישי הזה 780ti יוצא ואז יכול להיות שתהיה ירידה נוספת.. המלצה שלי לחכות ואז בראשון לרכוש.. לכל מי שיקנה תתחדשו (= - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/12847

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. מה ההבדלים בין 64 ח-128 ל- 256? במה זה מתבטא בעצם? וכמה ביט יש לכרטיס מסך הנוכחי שלי? שימו לב שאני מדבר על BIT ולא על BYTE

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים