עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.. טוב קודם מערכת: AMD3200+ 2.0GH לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF 1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 ) X800XL WD 120GB SATA HEC400 W טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק.. עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עוד כשבועיים אני ארכוש כרטיס מסך חדש GeForce 7600GT 256 ... 1) אם אני לא טועה יש אותו כרטיס מסך עם אותה יציאה (AGP) רק עם 512 לא ?.. אם כן יש איזשהו תנאי שזה יעבוד במחשב שלי ? יענו למשל 1.5 ג'יגה ראם או שמספיק רק 1 (כמו שיש לי כבר) ?.. 2) מה ההבדל בערך במחיר בין אותו כרטיס עם 256 לבין אותו כרטיס עם 512 ?.. 3) מה ההבדל בביצועים בין 256 לבין 512 ?.. 4) האם Gainward זו חברה טובה ? אני חושש לקנות את הכרטיס מהחברה הזאת כי יש לי כבר GeForce 6600 GT 256 TV,DVI של Gainward שנהרס אתמול (לא באשמתי, סתם ככה) והוא שירת אותי שנתיים וחצי בערך ... 5) הייתי רוצה לקנות את אותו הכרטיס רק של Asus מה יהיה ההבדל בין המחירים בערך ? 6) מה הדרישות של הכרטיס מסך GeForce 7600GT ?.. מפרט מחשב: מע…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לאחר המלצות פה קניתי את הכרטיס הנל לAGP הכרטיס חדש, חברת PALIT 256 זיכרון ו256 ביט. בכל מקרה אחרי שמחירת הדרייברים של אנוידיה לא עזרו כי קיבלתי VPU RECOVER פירמטתי תמחשב ולא התקנתי CCC אלא רק את הדרייבר לכרטיס הביצועים לא משהו בלשון המעטה..אני מקבל במשחק americas army כמות FPS כמו שקיבלתי עם ה5200FX אני לא מבין? הכרטיס לא חם בכלל, ממה שנגעתי בו נראה לי כמו 40 מעלות בערך.. אני ממש מבואס, כל הכבלים מחוברים טוב והכל.. הדרייברים מהדיסק אגב..

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הממשק שלי AGP לכן אין לי הרבה בחירות.התלבטתי בינו לבין HD 2600PRO או 9600Pro הזול (240 שקל). בסוף החלטתי לקחת X1950GT . אני יודע שמשחקים חדשים לא יעבדו חלק ,אך זה לא כל כך איכפת לי.אני כמעט ולא משחק בכלל(Q3 פעם בשבועיים).אני מחליף כרטיס מסך רק בגלל שקניתי מסך חדש (200P7ES) ואין לי בגרוטאה שלי חיבור דיגיטלי (9200SE). אם כבר להחליף אז לפחות למשהו נורמלי. אגב הספק שלי FSP350GLN יחזיק? תודה ושבת שלום.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by All_eyes_on_me,

אתר החומרה הידוע "FUDZILLA" פרסמו היום חדשה (מקורה ככל הנרא - תערוכת CES), בה הם מדווחים על תכנונה של MICROSOFT להוציא עד סוף 2008 - תחילת 2009 DX11. לפי ההערכות, יצרניות כרטיסי המסך לא יספיקו להיתכונן לקראת יציאתו של DX החדש ונראה את הכרטיסים התומכים במהלך 2009... נוסף לכך, החדשה הנ"ל מחזקת את הטיעון - בו נאמר על יציאת מערכת הפעלה חדשה מבית מיקרוסופט במהלך השנה הקרובה ... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5036&Itemid=1

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חזק שיריץ הכל כמה שיותר טוב בתקציב שאמרתי (1500 +/-). עדיפות לnVidia. תודה! נ.ב - מפרט מחשב בצד ימין. ואני מתכוון לשדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה ראם.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Gex,

שלום רציתי לדעת מה ה- Vertex Shader Ver וה- Pixel Shader Ver של הכרטיס מסך הזה תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, ברשותי לוח אם של אסוס: P4P800 רציתי לדעת/שתמליצו לי איזה כרטיס מסך הכי משתלם לי לקנות (תקציב לא עולה על 650 ש"ח) קודם כל יש את שני הכרטיסים שנמכיר באתר: 1) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5264/cat/34 2) http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/5410/cpage/2#poststart רציתי לדעת גם אם הסידרה של ה-7XXX תתמוך בלוח אם שלי? או שאין טעם כי הלוח לא ינצל את היכולות שלהם בכל מקרה??? *הערה מאוד חשובה הכרטיס שברשותי כרגע הוא 6600 של PULIT ואני מעדיף אחד אחר במקומו שיהיה יותר טוב (מצידי אפילו בקצת) אין לי שום עיניין בלקנות כרטיס גרוע יותר ממה שיש לי כרגע, את שלי אני רוצה להחליף רק מסיבות חומרתיות. מפרט: http://img182.imageshack.us/img182/1856/a…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by DarkLloth,

יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by The-Who,

שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by --Adidas,

יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!! המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0 Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז זיכרון 2*512 לוח אם gigabyte 915p לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 8600gt שעולה סביבות 800 שקל... 8600gts שעולה 1000 1200 או רדון 2600xt ddr4 שעולה 800 דרגו לי מה כדי ומה הכי טוב מהשלושה לפני הסדר תודה [= באתר הזהמ ראה לי שה 2600xt עם אני לא טועה הכי טוב מהשלוש או שהוא שני?? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2307

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by darking,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …

15. שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??

19. Three-way SLI סוף סוף עבר ביקורת ראשונה על ידי "PC Games Hardware in Germany" כאמור ה SLI המשולש מתאפשר רק בערכת שבבים של NVIDIA :680I, 780I, 780A וכמו כן, כרטיסי מסך היחידים (לעכשיו) התומכים במערך הם 8800GTX/ULTRA, חשוב לציין, את הגשר של הSLI המשולש הנחוץ במערך זה (מסופק עם 780I\A, לא מסופק עם 680I) המערכת עליה עברה הביקורת הורכבה מ: CPU: Core 2 Quad @ 3000 MHz (333x9) Board: Asus P5N32-E SLI mit Nforce 680i RAM: 2x1.024 MiByte Corsair Dominator Psu: TT Toughpower 1200W OS: Vista 32 Bit (Enterprise Edition) VGA: 3x XFX Geforce 8800 Ultra (612/1.512/1.080 MHz) Driver: Forceware 169.18 הבנצ'מרק נעשה על: Crysis Build 3857, PCGH-Ice-Benchmark Unreal To…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by parker8,

אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רואה פה הרבה אנשים שמעדיפים בהרבה את 1950P מאשר 8600GTS בטענה ש 8600GTS לא יהיה " DX 10 אמיתי " ושהוא יהיה כמו ה- FXים, מאיפה אתם מסיקים את זה ? ביינתים הבאנצ' היחידי שראיתי (למשחקים) היה מאיזה אתר גרמני שאני לא מכיר, שלפי דעתי היה מאוד מפוקפק משום שנוידיה אסרה לפרסם באנצ'ים לפני ה- 17. אני לא לא בא פה ברוח רעה,בכלל לא אני רק אומר שאולי יש משהו שאני פיספסתי... לא להתנפל עליי בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by urich,

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת. נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות. במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא. אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר? אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ "זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=601&Itemid=34

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by stinky_fishy,

יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.