עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arielJ,

שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by arielJ,

שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by rabbit,

אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by k22,

איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb

5. Started by artix,

אני לא ממש מכיר את החברה ואני רוצה לקנות GTX 660 3GB של החברה יש עליה המלצות ובכלל על הכרטיס ? זה הדף קניה http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-192-Bit-Graphics-03G-P4-2664-KR/dp/B00CBB5D0S

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by shibby15,

לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!

• 11 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by udi2181,

ברצוני לרכוש כרטיס מסך מדגם 280X של איזו חברה אתם ממליצים ? שהיה שקט בעל קירור טוב בעל ביצועים טובים . MSI/GIGABYTE וכו ... אפשר קישור בבקשה והסבר קטן על הבחירה שלכם .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by alexrta,

לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6... ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6?? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by maormark,

יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה. האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח). או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by liores12,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by ilanb0,

בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by sim,

אומרים שמחשב חזק ( I7 ) צריך שהיה לו כרטיס מסך חזק. אם קונים מחשב חזק וכרטיס מסך חלש מתרחש צוואר בקבוק. השאלה האם הכרטיס המובנה מספיק טוב להרצת תוכנות שעולות על מחשב ישן בן 5 שנים ולא ייבצר צוואר בקבוק.?

16. Started by lharpaz,

היי, אני רואה שבלא מעט מפרטים משלבים לוח אם הכולל כרטיס מסך על לוח האם 6100, וכך אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך טוב יותר. אשמח לקבל מעט מידע לגבי הכרטיס המובנה 6100: - אשמח להערכה בקשר לחוזק שלו (לעומת כרטיסים אחרים כמו 5200, 5500, 6200, 6600 וכו'). - מה כרטיס כזה מאפשר לעשות כמו שצריך? (אני מניח שאין בעיה בעבודה באופיס. האם גם אין בעיה בצפיה בסרטים? משחקים קלים? בינוניים? תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה אחרות? וכו') - האם יש לוחות כאלה שהחיבור של כרטיס המסך הוא DVI ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by Bakshi1,

האם הכרטיס טוב, כמה זיכרון יש בו? מצאתי אותו מובנה על לוח אם של gigabyte

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  18. אחי קנה לא מזמן מחשב חדש, פשוט יחסית עם כרטיס מסך מובנה, הלוח, מבוסס אינטל G41 וכך גם הכרטיס מסך. אני יכול לשים לו כרטיס מסך ג'יפורס 6600 ישן - אפילו לא GT, מה יהיה יותר חזק? הכרטיס המובנה או ה- 6600. הוא לא משחק הרבה אך גם לא צופה הרבה בסרטים. ברור שיש את הבדל הדורות DX10 מול DX9. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  20. שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by ashtarot,

מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by erevil,

שלום. רציתי לדעת אם יש בלוח אם הזה: msi p35 neo כרטיס מסך מובנה ואיך אני יכול להפעיל אותו., כרגע הווינדוס הפסיק את הפעולה של הכרטיס מסך החיצוני וכעת הוא משתמש בvgasave שאין לי מושג מה זה. תודה רבה, שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לבנות מחשב לאבא שלי, בעיקר לשימושים של גלישה באינטרנט, סרטונים, עריכת וידאו (ברמה בסיסית) ועריכת תמונות (ברמה בסיסית). השאלה היא האם אפשר היום לבנות מחשב שיבוסס על הדור החדש של המעבדים (Skylake) ולא לקנות כרטיס מסך חיצוני בסיסי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by liores121,

שלום יש לי מחשב ניד ורציתי לדעת מה זה אומר : http://imageshack.us/photo/my-images/829/36548465.png/ כתוב לי שיש 256 מ"ב או 2G ?? לא הבנתי.. ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי עדכני? ואיזה כרטיס מסך אני יכול לשדרג כדי שהביצועים יהיו יותר טובים? המפרט שלי : intel core 2 dou cpu 2.20ghz 4 gb ram win 7 64-bit כי נכון לעכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק נורמלי וזה די משגע אותי....

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by yonir,

מתוך התעניינות כללית (לא בכוונה לקנות) - אני יודע שעד לפני כמה זמן שכרטיסי המסך המובנים היו בצ'יפסט של לוחות האם הם לא התחרו בכלל בכרטיסי מסך חיצוניים (מלבד במחיר) כלומר כרטיס המסך החיצוני הפשוט ביותר היה חזק בהרבה מהמובנה. האם משהו השתנה בעקבות זה שכרטיסי המסך המובנים עברו למעבד היום, או שהרעיון נשאר אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.