כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עקב מעבר ללוח-אם תומך PCI-E (בשעה טובה! ) אני נאלץ לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא מתכוון להשקיע יותר מדי במחשב הזה בנתיים, אז על איזה כרטיס אתם ממליצים בתקציב של כ420 שקל?
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אני קניתי כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060. התקנתי דרייבר כרטיס מסך באינטרנט. הכל עובד ותקין. אבל יש משהו שראיתי מאווררים לא מיסתובבים. האם זה כמו אוטומטי שכרטיס מסך ניהיה חם והמאווררים כן מיסתובבים עושה קר. וגם שכרטיס מסך לא ניהיה חם והמאווררים לא מיסתובבים. האם זה בסדר ונכון ככה זה עובד אוטומטי קרור מאווררים ? איך עושים בהגדרות דרייבר כרטיס מסך לגרום לו לעבוד כל הזמן מאווררים מיסתובבים ? מישהו יכול להסביר לי בבקשה ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחותי טסה באוגוסט לארה"ב הכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אם רציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"ב אני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקה אלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לכרטיס מסך לטובת פיתוח על הפלטפורמה של CUDA לטובת הפרוייקט, החלטתי שמה שיתאים לי זה GPU מסוג Gtx 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, צירפתי את הכרטיס לקנייה של המחשב. הוצע לי לקנות כרטיס מחברה שלא הכרתי בשם gainward. האם למישהו יש היכרות עם הכרטיסים של החברה? האם מומלץ לקנות כרטיס שלהם או שעדיף ללכת על חברות כמו gigabyte או asus?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עסוק כרגע בפרוייקט שדורש ממנו תכנות לCUDA, (תכנות מקבילי ישירות לכרטיס) החלטתי שהGPU שיתאים לי מבחינת עלות/תועלת הוא GTX 660 כיוון שאני גם כך קונה מחשב, אני מצרף את הכרטיס לקנייה של המחשב (נייח). הציעו לי כרטיס של חברת gainward - עליה לא שמעתי לפני. האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים של החברה? האם לדעתכם מומלץ לרכוש כרטיסים שלה או שעדיף ללכת על משהו מוכר יותר כמו Asus או gigabyte תודה!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא ממש מכיר את החברה ואני רוצה לקנות GTX 660 3GB של החברה יש עליה המלצות ובכלל על הכרטיס ? זה הדף קניה http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-192-Bit-Graphics-03G-P4-2664-KR/dp/B00CBB5D0S
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה הקניה הכי הגיונית היא ה5700 (כמובן "רגיל") ב700 ש"ח. אני מתעקש על נווידיה כי זה לא בשבילי ואני ממש לא סומך על קישורי החבר שלי (שגר הרחק ממני) להחלפת הדריוורים לATI אני מעדיף לקחת כרטיס טיפה יותר חלש ולחסוך את הטירחה לעתיד. אז אכן ישנו רק ה5700 בתחום הזה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש כרטיס מסך מדגם 280X של איזו חברה אתם ממליצים ? שהיה שקט בעל קירור טוב בעל ביצועים טובים . MSI/GIGABYTE וכו ... אפשר קישור בבקשה והסבר קטן על הבחירה שלכם .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6... ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6?? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בסיסי שיהיה רב תכליתי, אך גם למשחקים. כמובן לא גיימינג כבד כי אני לא פה רוב השבוע אבל כן משחקים כגון CRYSIS,FAR CRY 2, COD. וכו' רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה מספיק לזה, או שיש צורך ברכישת כרטיס לא מובנה?? נ.ב איך NINJA G210 1G DDR3? (מערכת I3 בסיסית..) תודה!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה. האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח). או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-