עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Krazy-Hawk,

אני מחפש בשביל חבר מסך כמה שפחות יעלה יותר טוב. אם זה ממש הבדל גדול באיכות עדיף לקחת כבר את הכי טוב. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1273 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1561 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 איזה הכי משתלם ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  2. יש לי תקציב של 500 ש"ח.. אולי 10-20 ש"ח יותר אקיצר, אני מתלבט אם לקנות 9800GT 512MB או 9600GT 1024MB , ואני רוצה לשחק על מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1360X768 תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. חבר שלי קנה לפני שנה אולי מחשב כמובן שהוא לא התייעץ איתי ודחפו לו באייבורי אינטל פנטיום D כלשהוא בכל מקרה הוא התלהב לראות אצלי NBA2k9 ורצה לשחק גם אצלו יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה וחשבתי שאפשר להציל את המצב עם איזה כרטיס מסך שיאפשר לו לשחק מה מומלץ במסגרת תקציב מצומצם ומגבלות החומרה הקיימת ? (כרטיס pci express כמובן)

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. לדעתי הFX לוקח בגלל התמיכה המלאה שלו בDX9... בביצועים אני לא ממש יודע

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. רק PCI-E בשביל משחקים גובהה תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  6. כרטיס מסך תקציבי לא חייב להראות תקציבי? באסוס מכינים גרסה עסיסית במיוחד של ה-Radeon RX 480 החדש של AMD כרטיס המסך Radeon RX 480 נוצר כדי להיות צנוע, תקציבי ופשוט. נראה שבאסוס לא ממש מסכימים לקונספט הזה. יש כמה עובדות בשטח שגורמות לכמה מהנדסים לחשוב על שינוי התדמית של ה-RX 480 ממוצר צנוע-מימדים למפלצת של ממה. תמונות דלפו אל הרשת של כרטיס המסך RX 480 STRIX. סדרת ה-STRIX היא סדרת גיימינג מתקדמת של כרטיסי מסך מאסוס. סדרה זאת זוכה לקירור מתקדם במיוחד וגם שקט. שימו לב, בקירור זה תמצאו לא פחות משלושה מאווררים שמכסים גוף קירור מאסיבי הכולל צינורות נחושת ומניפות אלומיניום. בעוד שכרטיס מסך זה מוגדר במעטפת חום של 150 וואט, כבר למדנו שהוא עובר אותה ולמעשה מציג צריכת חש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  8. שלום! אני צריך לדעת בבקשה האם הכרטיס 7800GTX של LEADTEK תומך בPAL? מה לגבי PNY? חיפשתי באתרים הרשמיים שלהם והדבר לא הוזכר... אני צריך תשובה עוד הערב! תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אני רוצה למכור למישהו מהמשפחה שלי ואני רוצה לדעת מה המחיר שוק שלו?... הכרטיס במצב טוב...ושל לדטק..

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by mazinya,

חשבתי בהתחלה ללכת על HD4850 עם קירור זלמן מהסיבה ש HD4870 עם קירור הוא יקר יותר ממה שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך. לכן חשבתי ללכת על הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4936 אני יודע שזה 192SP לעומת 216SP. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שעולה 100 ש"ח יותר מה HD4850 שמגיע עם הזלמן, שווה את ההשקעה? זה נראה לי מחיר מאוד טוב אבל אני רוצה לדעת אם הפרש הביצועים שווה את זה? בנוסף הבנתי שהכרטיס מתחמם פחות ומרעיש פחות וגם צורך פחות חשמל. שאלה אחרונה. עם ספק SEASONIC 500, לא אמורה להיות בעיה בחיבור של הפינים לכרטיס נכון?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

אני אתייחס לתמונות של דום3 ששוחררו אתמול. אם יש לי וודוו3(שלא יריץ את המשחק 100%) אז איך אני יכול לראות את התמונות באיכות של הג'יפורס4\RADEON9700? האם זה בגלל הפורמט של התמונה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by דין כהן,

ASUS NVIDIA GTX550 TI מול Gigabyte AMD Radeon HD 6850 OC איזה כרטיס מסך יותר טוב או עדיף? A

14. Started by asili,

אני לא מצליח לפתור את בעיית הגאומטריה אז או שהבעיה רק אצלי או שפשוט המסך הוא כזה אני לא מצליח ליישר את התמונה כלומר הקצוות לא ישרים משהו שעובד על 1280X1024 ב90 ריפרש רייט יוכל למסור לי את ההגדרות שהוא כיוון בSHAPE אני אובד עצות מכה לתשובה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Mope,

יש שלי כרטיס מסך GV-N68128DH של gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1198&ProductName=GV-N68128DH קראתי בביקורות עליו שהוא בא עם VGA BIOS ישן שבו סגורים 4 הצינורות מתוך ה12 אז יש צורך בלעדכן אותו ב3DMark05 קיבלתי בסביבות ה3100 נקודות וזה ניראה לי נמוך יחסית אבל אני לא ממש יודע כמה הכרטיס אמור לקבל אבל רק ש6600GT מקבל יותר מהנקוד הזה בקלות ..והכרטיס שלי כזכור לי לא חלש יותר מהGT אז אני סבור שאולי באמת הצינורות שלי סגורים בגלל הביוס .. המפרט שלי הוא: פנטיום 3000 פרסקוט 2X512 3200 של GAIL לוח GA-8IPE1000-G S-ATA 200 בכל אופן ..אני לא בטוח איזו גרסה של ביוס מותקנת אצלי ה NVIDIA properties מראים שהגרסה של…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by hanokh,

9600GT 9800GT 8800GT HD4830

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by MapeX_MaN,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 1500 ש"ח גג. מה אתם ממליצים?, אני צריך שיתמוך ב AGP ולא ב PCI אני חשבתי על :radeon 9800 pro/xt 128 mb או 6600gt 256B ? ואם לא אחד מהם מה אתם ממליצים לקנות? אני מעדיף 256 זיכרון. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by shlomid,

יש לי מצלמה דיגטלית של JVC ויש לה יציאת FIERWIRE חיהרתי למחשב והכל עובד אני צריך תוכנה אשר תדע להעביר את התוכן המוקלט למחשב מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by ygarti,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב לgaming תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, האים כרטיסי הדור הבא (אשר ידועים כNV40 וR4XX) יצאו רק בגרסאות של PCI EXPRESS או שגם לכל כרטיס תצא גרסא של AGPX8, ויתר מזה אני אשאל אם יצאו כרטיסי AGP האים הם גם יהיו תואמים AGPX4? תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. הדרייבר הכי חדש באתר של NVIDIA הוא גירסה 158.24 אבל באתר של SPARKLE יש 158.28 על פנוי של SPARKLE יותר חדש ? מה בכל זאת להתקין?? דרך אגב הכרטיס הזה ענקי ( בגודל שלו ) בצורה מטורפת.. כמעט והייתי מתחיל לנסר לי שם דברים בלוח אם.. חצי מהחומרה הייתי צריך להוציא ולהרכיב מחדש.. ממש מטורף פחות מבחינת המארז שדווקא מסתדר דיי טוב עם הגודל ויותר מבחינת הלוח אם.. דרך אגב מהירות ההורדה באתר של SPARKLE שואפת ל0.. כמה שזה עצוב.. שונא חברות שהשרתים שלהם לא זזים.. גם GIGABYTE באותה הסירה למשל..

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  22. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל של חברת connect3d, האם יש בעיה עם המשחה תרמית שעל הכרטיס? תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. יש לי שאלה: מה ההבדל בין כרטיסי מסך עם אותה ליבה אבל של יצרניות שונות. למשל, כשאני קניתי 6600GT קראתי ביקורת השוואה בין 11 פירמות שונות. בעיקר ראיתי התייחסות לקירור. אז השאלה שלי היא האם יש הבדלים משמעותיים בין כרטיסים שונים פרט לאלמנט הקירור. אולי הבדלים בשביל OC ? חשבתי על משהו - אני קניתי Leadtek שעלה משהו כמו 150 ש"ח יותר מ-Giga-byte בגלל שהקירור שלו יעיל ושקט. הוא לפחות אמור להיות כזה, לא משנה שעכשיו אני סובל מכרטיס מסך חם מידי... אז אם ההבדל ביניהם הוא בקירור, אולי הכי טוב לקנות כרטיס זול יותר, נגיד זה של -GigaByte ובהפרש לקנות קירור ייעודי לכרטיס מסך ב-150 ש"ח. הקירור בטח יהיה אפקטיבי ושקט יותר, לא?

24. זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  25. ה8800GTS 640MB לא ממש הספיק לעבוד אבל שכשמדליקים את המחשב רואים תמונה מטושטשת ואז סתם פסים, הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו (TMS) אבל האחריות עברה לפני חודשיים ואין אפרות לתקןאותו- במילים אחרות אמרו לי לקנות משהוא אחר, אז בדקתי קצת וראיתי את ה4850 של אלברטון ב550 שקל בTMS ואני ואל אם זאת תהיה הקניה הכי טובה למחיר שיהיה שקט, עם קירור טוב וביצועים- הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב. אז ה 4850 של אלבטרון יהיה הקניה הכי טובה? והאם באמת אין מהל לעשות עם הכרטיס הנוכחי שלי? אני דיי לחוץ כבר לקנות כדאי שיהיה לי את המחשב שלי בחזרה..

• 4 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.