עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני שבועיים בערך חבר שלי קנה Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB ב-1,100 שקל באריזה היה כבל עם חיבור בננות לטלוויזיה למה הוא מיועד (לראות טלויזיה במחשב או ההפך ??) ובקשר ל-6800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=821&language=he&osCsid=6db2cd7ceef986e78a3bcc7793979238 יש הבדל רציני של ביצועים בין שתיי הכרטיסים ? כי חבר שלי מה זה מתבאס שהוא לא לקח ת-6800

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by alongi,

קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by chaboub,

היום כל כרטיסי המסך החדשים רשומים כתומכים בחיבור AGP X2/X4. אם אני משתמש בלוח אם ישן של חברת msi שבמיפרט הטכני שלו לא מצויין מספר לייד הAGP אלא מצויין רק AGP 66/133MHz 3.3v device support האם זה אומר שכרטיסי מסך חדשים לא יעבדו אצלי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

רציתי לבדוק אם הכרטיס שלי הוא מגרסת ה216 או ה192. נכנסתי לדרייברים של Nvidia ולחצתי על "פרטי המערכת" כמו שרואים בתמונה כתוב מעבדי שטף נתונים 216. זה אומר שזה ה216SP? מה ההבדל בין הגרסאות ומה זה הSP?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by shloosh,

מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי , יש לי כרטיס מסך של nvidia וקראתי פה בפורום שכשאני מתקין דרייבר חדש עדיף להסיר את הקודם עם תוכנה שנועדה לכך ולא להתקין עליו.. אפשר בבקשה המלצה לתוכנה כזאת ? ד"א הכרטיס שלי זה nvidia 7600gt

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Impreza,

הכתבה באתר PC ARENA http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=software&id=1903 יש שם לינקים למי שרוצה להוריד, כתוב שם שבכללי זה מביא ביצועים עד 10 אחוז בחלק מהכרטיסים יש למישהו בנצ' או משהו? מישהו כבר ניסה אותם והיה לו שיפור?

8. Started by yuval1101,

אני רוצה לברר כמה דברים קטנים: איזה כרטיס מסך יותר טוב:1) ה-GigaByte GeForce 7800GT 256MB PCI-e GV-NX78T256V 2) או ה- LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO ואיזה כרטיס מסך יותר טוב מבין: 1)gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk 2)Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk האים יש כרטיסים אחרים במחיר של 1200 ש"ח טובים יותר של יצרנים אמינים? מה ההבדל בין 1) Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk 2) ל- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B ( מה זאת הגירסת BULK הזאת ). והאים הכרטיסים האלה תופסים 2 מקומות?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kaliber,

הייתי מעוניין לדעת איך מחברים את המחשב לטלוויזיה(האם יש כבל או משהו כזה) כדי לראות סרטים, וכו'... תודה לכל מי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by imac,

קודם כל זה לא קשור לנושא הדביק מלמעלה! זה כבר כמה זמן ככה אצלי, לאחר שאני מפעיל משחק במקרה שלי עכשיו למשל Need for Speed PS אבל לא רק בו (גם ב Stalker ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי זה היה לפני חודש) אני משחק בו בערך 10-15 דקות ולאחר מכן כל המסך מתחרבש לי, משהו באמת מוזר.. אני משחק בלי שום AA או AF ועדיין זה קורה, רק לאחר שאני מכבה את המחשב לכמה דקות זה מסתדר... אני לא חושב שזה בעיה בדרייברים, כי פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ועדיין הבעיה הזאת מתמשכת אין לי מושג מה הבעיה.. קניתי את המחשב לפני שנה ואני לא יודע עדיין אם יש לי אחריות אז אני מקווה מאוד שזה לא בעיה בכרטיס מסך כי הוא עלה לי איזה 1300 שקל..

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by qweqwe,

צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  13. תודה! ואם אפשר גם את הטלפון

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by AvigdOr.GT,

הפרט שלי הוא: ועשיתי מבחן למחשב שלי בתוכנה 3dmark2003 וקיבלתי את הניקוד: 7258. זה טוב ? אני ממש לא מבין בזה :[ תמונת מסך: http://myth.egoz.info/Webstuff/3dmark.JPG הפרטים באתר שלהם: http://service.futuremark.com/compare?2k3=3605308

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. לבעלי כרטיס 4870 האם הכרטיס תומך ב- 24 BIT או רק 16 BIT בדרייבר מצויין מספר הביט באם ניתן להעלות תמונה שנתרשם

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. קיבלתי את הכרטיס חיברתי אותו והרצתי 3DMARK 03 קיבלתי 3256 האם זה בסדר ???? יחסית למפרט

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  18. יש לי כרטיס של ספייר והכרטיס סובל מבעיות התחממות... אם המאורר מופעל על הגדרות ברירת המחדל אז הכרטיס מסך מגיע ל100+ מעלות.. במשחקים ממש כבדים שהכל על גבוהה... זה עדיין לא נורמלי... ואם המאורר על 100% אז הטמ"פ במשחקים כבדים היא 90+... לא הגיוני ולא נורמלי.. *(ועוד שאלה קטנה במשחקים כמו כדורגל ועוד כמה אני רואה פס מרצד כזה שעובר מתחילת המסך ועובר עד סוף וכך חוזר חלילה.. יש למישהו מושג למה זה? גם בLCD של המחשב, וגם על הLCD הטלוויזיה...) אוקיי עכשיו לעניין.. קניתי את הכרטיס מסך, עוד מעט זה יהיה שנה.. עלה לי בזמנות איזה 1750.. השאלה אם עכשיו שווה לי להחליף אותו... אם בכלל יש במלאי.. או שאולי לבקש מהם לשדרג אותו.. השאלה איך לגשת לבעיה בכלל... הם בטח ירצו לקחת אותו לתיקון.. אבל …

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by 3p,

היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by M-a-T-a-N,

בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. אני יודע שיש חיבור VGA פשוט שנועד למסכי CRT פשוטים/ישנים. DVI נועד לחיבור מסך LCD ומעביר אותות דיגיטלים ולכן נחשב לחיבור טוב/איכותי יותר מאשר VGA (תקנו אותי בכל שלב שבו אני אולי טועה). אני מתחיל ללכת לאיבוד כאשר מתחילים לדבר על HDMI וHDCP - שאין לי מושג מה זה אומר. מחיפוש פשוט בוויקיפדיה הגעתי להבנה שהHDCP הוא איזשהו פרוטוקול העברת מידע דיגיטלי של סאונד ו/או תמונה בצורה מאובטחת - האם זוהי באמת המשמעות? ומה זה HDMI בעצם - תקן של העברת סאונד ותמונה בו זמנית??? חשבתי לקנות לוח אם ASUS M2A-VM HDMI, אשר מכיל כ.מסך מובנה X1250 עם יציאת HDMI. איתו אני מעוניין לשלב עם מסך Samsung SyncMaster 932B אשר מגיע עם חיבור DVI-D (אין לי מושג מה אומר ה"D") ללא תמיכה בHDCP. האם מישהו מוכן לה…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by ran-erez,

Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GV-N1060IXOC-3GD Mini ITX OC https://www.tms.co.il/n1060ixoc3gd מיני - ₪ 894. Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 VR Ready https://www.tms.co.il/pgtx1060d3gd5 2 מאווררים ונראה לי שיותר יציאות במחיר ₪ 873. המסך שלי 1080P 100HZמי עדיף בין השניים?

24. Started by 00Amir,

ברשותי כרטיס GTX 460 1G , מה עדיף : לשדרג לדגם חזק יותר Hi end של ATI או לקנות עוד 460 ולעשות SLI ? איזה כרטיס בודד של ATI שווה ערך בכוחו ל 460 SLI ? יש לי ספק 650W של קרוסייר ואני לא רוצה להחליפו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by JentuS,

יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.