עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by Protoeus,

תודה מראש. :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by zag_zag,

מישהו יודע מי היבואן של הכרטיסים (Radeon) מתוצרת ATI? תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  4. הכרטיס מסך GV-3D1(6600GT dual + m.b.) שמבוסס על שתי ליבות 6600 gt הגיע לקיאספי ועולה 3330 זה רק ליציאת pci נכון ? לא צריך לוח עם sli ?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. אני מעדיף לקחת את הזול, האם זה משנה?(בכסף זה 100 שקל) זה היקר יותר: http://ksp.co.il/?uin=24680 וזה הזול יותר : http://ksp.co.il/?uin=24831

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kobi_af,

רציתי לדעת איזה אתרים טובים יש ביניהם השוואות בין כרטיסי מסך חדשים וישנים? ואיפה אני יכנס לשם שאני יראה תהשוואות כי אני לא תותח באנגלית

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by ashafir,

שלום, יש לי כבר כמה זמן את הכרטיס המסך GTX 670 ורק עכשיו החלטתי לפתוח פה נושא על ה FPS במשחקים. אממ אני משחק BATTLEFIELD 3 על LOW ורצולוזיה נמוכה ויש לי FPS בין 60-150 . חשבתי שיהיה יותר, ושאני מנסה להקליט עם FRAPS את המשחק יש לי 60-90 FPS והמשחק גם נתקע קצת. בנוסף DIRT 3 בקושי זז הכל תקוע ועל הכרטיס הקודם שלי RADEON 6850 זה עבד חלק.. משהו קצת מוזר. המעבד שלי זה : AMD PHENOM II X4 965 עזרה בבקשה? דרייברים מעודכנים הכל תקין.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, על גב הקופסא של הכרטיס מסך אצלי רשום שיש תמיכה windows vista? מה זה נותן בעצם? ובנוסף מה זה אומר לגבי ה dirext 10?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  9. האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by guyfaran,

סורי שאני חופר לכם אבל אתם יודעים שהכל מאהבה חח.. פשוט אני רוצה שיהיה לי קצת מושג בכרטיסי מסך...

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by Idanp,

יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by zpd,

יש לי כרטיס GFORCE 2 32 MB של חברת ELSA . האם כדאי להחליף ל- FX5200 128DDR של חברת גיגהבייט או שזה סתם בזבוז כסף ועדיף לקנות כרטיס מתקדם יותר? אני משתמש ב- XP .מחשב 1.5 ,GB 256 MBזכרון. עבור משחקים בעיקר. תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by mikezaush,

אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by SushLohet,

היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Vaz,

יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by sbtgn1,

אני לתומי חשבתי שכל הרעיון בסדרה של ATI HD זה ש הGPU מריץ את ההמרה ובכך חוסך מהמעבד אבל כשראיתי סרט HD אתמול ה GPU לא הראה איזשהו מעמס ולעומת זאת המעבד היה ב 35 % האם יש מקום שבו אני צריך להגדיר משהו או שאני בכלל טועה בהנחה?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by KiDi,

יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by jeyjey,

שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  20. אני מתלבט בלקנות כרטיס מסך והייתי רוצה לדעת איזה מן השתיים שבכותרת לקנות. התקציב שלי הוא עד כ 600 ש"ח. הכרטיס של נוידיאה הוא של Point Of View : ‏7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E‎ והכרטיס של ATi הוא של Sapphire : ‏X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E‎ אם צריך יותר פרטים פשוט תרשמו, או שכדאי כרטיס אחר אני פתוח להצעות.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by eldad_elyashiv,

יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד

22. היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by XpHunTeR,

תקציב: עד 550 ש''ח מטרות: משחקים (אני משחק ב Lineage 2 שזה משחק מולטיפלייר המוני שצריך לטעון הרבה אובייקטים ולראות למרחק) המחשב שיש לי: E6300, 1GB ram, 965P-S3 עם מסך 20.1" רחב. (אולי אני ארחיב ל 2-4 GB) כרגע אני חושב על 9600GT גירסת SYNERGY (מה זה?) של ZOTAC ב 520 ש''ח מ KSP או 9600GT של TWINTECH ב 540 ש''ח מ FOXPC אני קונה או מ KSP או מ FOXPC (ראשון לציון) צריך המלצות ואני כנראה קונה היום אז זה דחוף תודה !

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  25. שלום. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש לגמניג כבד מאוד האם הכרטיסים GTX660 ורדדון 7870 יכלו להריץ לי על אולטרה משחקים כבדים ומי עדיף מבניהם? ועם זה בכלל יתאים למערכת שלי זה המערכת: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 Bit 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 תודה לעונים בברכה מתן וסליחה על פתיחת עוד אשכול פדוט לא עניתם לי

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.