עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רונן י.,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.

2. Started by Amit BL,

יש לי כרטיס מסך GTX460, לטחרונה קניתי טלוויזיה וחיברתי אותו במיני hdmi לטלוויזיה( מתאם מיני hdmi). חזרתי מהצבא וחיברתי אותו השבוע, ופשוט לא עובד, הוא לא צזהה שחיברתי אותו לשום מקום, לכן אני מניח שהיציאת mini hdmi, אבל לא מקבלת חשמל. מה אני יכול לעשוץ כדי לאשר את מה שאני חושב, או שיש רעיונות אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by danielM,

הי, קניתי עכשיו כרטיס מסך his ati radeon 9250, חיברתי אותו למחשב, וכשאני מפעיל את המחשב לא מתקבלת תמונה על המסך. אין תמונה כבר מרגע העלייה של המחשב, הרבה לפני הגעה למערכת ההפעלה, כך שנראה לי שאפשר לפסול בעיות בדרייברים ל windows ל 9250 יש 128MB זכרון ו 64bit המחשב שלי (טיפה ישן): לוח אם p4s533 asus, תומך ב AGPx4. מעבד Pentium 4 2GHz. לפני השדרוג היה לי GeForce4 MX440 שעבד (ועובד) מצוין. אגב, למי שתוהה, הסיבה היחידה שקניתי כרטיס מסך היא בשביל חיבור DVI שהיה חסר לי, משחקים לא מעניינים אותי כרגע וחיפשתי משהו שיתמוך ב AGPx4 מה כבר ניסיתי: * ניסיתי חיבור אנלוגי וחיבור דיגיטלי, אין הבדל (המסך מזהה את סוג החיבור אבל לא מקבל תמונה...) * ניסיתי לחבר מחדש את ה GeForce4 MX440, ואז…

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Xilver,

לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  5. כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

7. באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by RealTime,

אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by Tzox,

שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by Or94,

בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]

12. שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by god0nline,

היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. חובה 2 יציאות למסכים+יציאה לטלויזיה SVIDEO לא למשחקים בכלל רק לתוכנות לעיצוב מה כדאי לקנות???? מפרט: === proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (old one) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR (in the future i will add another lcd monitor) VISTA ULTIMATE 64 BIT

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by T_C,

שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by duuuura,

האם יש כרטיס מסך עד 1000 שקל שיריץ אתbc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק? כרגע יש לי 8800gt ומעבד e6400

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by ido2012,

תקציב: 700 ש"ח ללא ספק כח, 1000 כולל ספק כח, חריגה של 200 ש"ח אפשרית מפרט המחשב: מעבד: intel core Quad Q8200 2.33Ghz 4mb cache s775 1333Mhz קירור מעבד: arctic coolung freezer xtreme rev.2 זיכרון: 4GB DDR2 1066 מארז: coolermaster centurion 590 לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l כרטיס מסך נוכחי: zotac 9500gt 1gb gddr2 dx10 ספק: cooler master extreme power plus 500w מסך: lg w2343t 23 אינץ' הערות: תאמרו לי בבקשה אם המערכת הנ"ל מתאימה בכלל לגיימינג או שמשתלם להחליף את כולה? ואם כן מה צריך להחליף בה מעבר לכרטיס מסך, ולמה להחליף? בנוסף רציתי לדעת אם בתקציב של עד 700 שקל אפשר להשיג כרטיס מסך שיפעיל את כל המשחקים על ההגדרות הטובות ביותר, ואם לא, כמה יעלה כרטיס כזה. אם עדיף להחליף את ה…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  18. היי, אני מכין מפרט למחשב גיימינג חדש שישמש גם לעריכת וידאו. אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיידע לבצע encoding עם adobe premiere. התקציב גמיש בסביבות 2000 ש"ח אעדיף פחות. היה לי ניסיון מר עם ATI לפני הרבה מאד שנים. אעדיף nvidia אבל לא בכל מחיר. יש באפשרותי להזמין בארה"ב ולדאוג שעמית לעבודה יביא אותו ארצה. האם הסיכון שאזדקק לאחריות שווה את ההפרש במחירים? תודה, ירון.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב כבר הרבה זמן עכשיו יש את ה-6950 של SAPPHIRE בKSP http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אלא שהוא במבצע רק להיום ומחר ב1200.... מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות מאוד טובות עליו ונראה לי שזה מחיר די משתלם בשבילו.....ללכת ולקנות מחר?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by itai_1813,

שלום חברים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרות גיימינג, התקציב שלי מתחיל ב-800 ש"ח אך אם קיימת אפשרות להביא כרטיס טוב יותר בצורה משמעותית אז אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by Snowtk,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי 700 שקלים.(הכרטיס לגיימינג) יש לי מעבד DUAL CORE ספק כח 550W לא משנה לי אם זה NVIDIA או ATI

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by yakirsh4,

תקציב:600 ש"ח מפרט: motherboard:gigabyte g1 sniper b5 cpu:intel core i3 4160 ssd:intel 530 sata 120GB hdd:seagate 1TB 7200 current gpu:sapphire ATI5670 1GB ram: Corsair DDR3-1600 2X4GB Power supply:Corsair VS Series 350W מסכים יש שתיים dell 2209waf haier le39b50 העבודה שלי מתחלקת לשלושה מצבים בעבודה משרדית אני משתמש בשתי המסכים במצב extended גיימינג במסך השני במצב split screen עם קונטרולרים של הPS3 (כשבאים חברים) במצב הזה האיכות פחות חשובה לי אלא שהמחשב יריץ את המשחק (מה שהכרטיס מסך כרגע לא מצליח יותר מידי) גיימינג במסך הראשון (המסך הראשי שלי) כשאני משחק לבד בגיימינג כבד (כמה שיותר כבד שהמחשב יצלי…

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני חדש פה אז אם עשיתי משהו אל בסדר מצטער אני צריך עצה לכרטיס מסך וספק אני מתלבט בין הhd4850x2 לבין הgtx275 וצריך ספק שיחזיק לי את אחד הכרטיסים,תלוי מה אני יקנה. אני רוצה לקחת את ה corsair 550w vx ואם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר אני אשמח.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.