עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CyberBot,

בישביל חבר עד 700 שאר המפרט אני לא מכיר אני יעיף מבט מאוחר יותר חשבתי על הGTX750TI OC

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by __MIKO__,

במסגרת סידור בחנות, מצאתי כרטיס מסך ישן שאינני יודע נתונים כלשהם לגביו וקויותי שאוכל לקבל פה עזרה. יש לו 3 יציאות : VGA ,SVIDEO ,RCA על המעבד במרכז חתום 6326"SiS" . על הציפ מעליו רשום "butterfly" . יש לו 4 ציפים בצד הפנימי של הכרטיס שחתום עליהם "SEC KOREA" . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהישן לא יוצא. הפין שאמור לשחחר את הנעילה פשוט נעול במקום. יוצא שנדפקתי עם מחשב שאי אפשר להוציא לו כרטיס מסך, ועם כרטיס מסך חדש. עכשיו אני גם אפחד להכניס כרטיס מסך חדש כי לך תדע מה קרה עם החריץ שעליו יושב הכרטיס הנוכחי. מה עושים? יש טעם לקחת את המחשב ביחד עם הכרטיס החדש ושהם ישברו את הראש? הבעיה גם שבחנות לא עונים לטלפון עכשיו. (למרות שזאת שעת עבודה שלהם כרגע עד 19:00).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by GuGuSH,

שלום, מפרט המחשב שלי כרגע הוא: i7 3800 כל שהוא (לא זוכר, מניח שזה לא קריטי..) 32GB ראמ כרטיס מסך און בורד ספק כוח thermaltake 700W רזולוציית מסך - 4K (הייתי רוצה אופציה לחבר עוד מסך, זהה). אני משחק (לפעמים...) במשחקי מחשב ישנים. כרגע (לדוגמא..) אני משחק ב-Dragon age הראשון. כשcivilaziton הבא יצא, ארצה לשחק גם בו. לפני כמה ימים נטלשה יציאת ה-HDMI בלוח האם שלי ולכן מאז אני משתמש ביציאת ה-VGA. אני מחפש כרטיס מסך אליו אוכל לחבר את המסך (ועוד מסך נוסף, יהיה נחמד). חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך חדש, אשמח לכרטיס מסך שאוכל לשחק איתו במשחקים הנ"ל בלי בעיות... משחקים כמו BF, GTA, crysis וכל אלו לא מע…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by abcdjkh,

שלום רב. דרוש כ. מסך לא למשחקים אלא לצפיה בתכני HD. מסך 2007FP 1. חשבתי לקנות את הHD3450. שקט ונחמד. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=686069 2. האם שווה להוסיף עוד כ50 ש"ח ולקנות 512 MB זיכרון במקום 256? http://zap.co.il/model.asp?model_id=686070 3. מה זה הכרטיס הזה? הוא 1 גיגה זכרון ולא ממש יקר. זה גם 3450? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3122&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7&Gibor Computers 4. האם אתם חושבים ששוה לקנות את ה3650(זה לא נועד למשחקים).

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by manga05,

שלום, התקנתי ויסטה (ועכשיו חזרתי ל XP) והציונים שהיו לי שם היו בערך ככה: 4.2 - מעבד 5.4 - כוננים קשיחים 4.5 - זיכרון 2.0 - כרטיס מסך והיה עוד משהו שקשור לכרטיס מסך שקיבל 2.4 אז מכיוון שהכרטיס מסך שיש לי הוא מה שמאט את המערכת, ומכיוון שאת הכרטיס מסך שלי אני יכול להעביר למחשב אחר בבית שגם הוא יראה שיפור כתוצאה מכך, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. אני לא משחק יותר מדי במשחקים, אבל כן מתכנן להריץ את ויסטה. המשחק שאני כן משחק בו הוא warcraft 3 (והכרטיס מסך הנוכחי מבצע עבודה נאמנה(בערך)) המפרט שלי הוא Motherboard : MSI 865PE Neo3-F (MS-6728) (i think LGA775) (bus width : 64bit, FSB : 800mhz, Bandwidth : 6400MB/s Chipset : Intel Springdale i865PE, AGP 3 - 8X . Intel 82801EB ICH5.…

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by bennyriz,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימוש שלו במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנות וכן בצפיה בסרטי DVD השאלה היא איזה כרטיס מומלץ לקנות למחשב כזה שלא משחקים בו ? ואם יש הבדלים ברמות של כרטיסים זולים כאלה יתרונות כולשהם שלא בתלת מימד כמו יציאות טלויזיה וכו'

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

הסתדרתי, מנהלים לנעול.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by rooney10,

שלום לכולם. שיחקתי במשחק כלשהו, המשחק נתקע ואילץ אותי לאתחל את המחשב. לאחר שעלה המחשב, לא יכולתי לבחור ברזולוציה המתאימה של המסך שלי, אלא רק בברירות המחדל כמו 600X800 ו 1024X768 . הסתבר לי כי הכרטיס מסך שלי לא עובד כנראה, כי אני גם לא מצליח להפעיל משחקים. ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך בעזרת דרייבר שהורדתי מהאתר של NVIDIA (הכרטיס מסך הוא GeForce 8500), אבל נראה כאילו הדריבר לא הותקן כמו שצריך. ניסיתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שכתוב שההתקנה הועברה בהצלחה לא קרה כלום, המחשב נשאר ללא כרטיס מסך (כלל הנראה). השתמשתי ב COMBOFIX כי חשבתי שיש לי וירוס, אבל גם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, אשמח אם תעזרו לי, תודה !! אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו לפורום המתאים כי לא מצאתי פור…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  11. שלום, יש לי את המפרט הבא: Intel Core i5-3470 MSI B75MA-E33 Corsair Value Select 8 GB DDR3-1600 Sapphire Radeon HD 7870 הבעיה היא שהכרטיס לא מצליח לסחוב לי משחקים (קופא) אפילו שאני מוריד את הגרפיקה למינימום + מוריד רוזלוציה למינימום, רק אז המחשב לא קופא. ביצעתי פרמוט + התקנת דרייברים הכי מעודכנים. נקנה בTMS לפני כשנתיים וחצי. מה אפשר לעשות?

12. Started by רונן י.,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.

13. Started by Amit BL,

יש לי כרטיס מסך GTX460, לטחרונה קניתי טלוויזיה וחיברתי אותו במיני hdmi לטלוויזיה( מתאם מיני hdmi). חזרתי מהצבא וחיברתי אותו השבוע, ופשוט לא עובד, הוא לא צזהה שחיברתי אותו לשום מקום, לכן אני מניח שהיציאת mini hdmi, אבל לא מקבלת חשמל. מה אני יכול לעשוץ כדי לאשר את מה שאני חושב, או שיש רעיונות אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by danielM,

הי, קניתי עכשיו כרטיס מסך his ati radeon 9250, חיברתי אותו למחשב, וכשאני מפעיל את המחשב לא מתקבלת תמונה על המסך. אין תמונה כבר מרגע העלייה של המחשב, הרבה לפני הגעה למערכת ההפעלה, כך שנראה לי שאפשר לפסול בעיות בדרייברים ל windows ל 9250 יש 128MB זכרון ו 64bit המחשב שלי (טיפה ישן): לוח אם p4s533 asus, תומך ב AGPx4. מעבד Pentium 4 2GHz. לפני השדרוג היה לי GeForce4 MX440 שעבד (ועובד) מצוין. אגב, למי שתוהה, הסיבה היחידה שקניתי כרטיס מסך היא בשביל חיבור DVI שהיה חסר לי, משחקים לא מעניינים אותי כרגע וחיפשתי משהו שיתמוך ב AGPx4 מה כבר ניסיתי: * ניסיתי חיבור אנלוגי וחיבור דיגיטלי, אין הבדל (המסך מזהה את סוג החיבור אבל לא מקבל תמונה...) * ניסיתי לחבר מחדש את ה GeForce4 MX440, ואז…

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Xilver,

לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  16. כאשר אני מפעיל משחקים לאחר זמן מה הטקסטורות נמרחות ולא רואים כלום, הכל נעשה סגול ורוד . כאשר אני מפעיל משחקים תלת מימדיים וכו' המשחק לא מצליח לעבוד כיאות מלכתחילה וכל מה שאני רואה זה מסך ורוד וטקסטורות הרוסות. מה לעשות? האם הכרטיס מסך שלי שווק חיים לחלוטין? יש לציין כי לא עשיתי אוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by law89,

היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …

18. באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by RealTime,

אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tzox,

שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Or94,

בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]

23. שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by god0nline,

היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. חובה 2 יציאות למסכים+יציאה לטלויזיה SVIDEO לא למשחקים בכלל רק לתוכנות לעיצוב מה כדאי לקנות???? מפרט: === proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (old one) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR (in the future i will add another lcd monitor) VISTA ULTIMATE 64 BIT

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.