כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מבית Ati. עכשיו יצרתי לעצמי 2 פרופילים: -פרופיל אחד הוא הרגיל -פרופיל שני הוא למשחק מסויים (סימולאטור) עכשיו הכול טוב ויפה חוץ מזה שאני לא זוכר תמיד להעביר את הפרופילים. השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת (או אוליי הגדרה ב catalyst)שיש בה אפשרות שהפרופיל המסויים יעבוד בעת הרצת המשחק הספציפי שאני מתאים לפרופיל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את 8800gts 320, האם כדאי לחכות שהכרטיסים החדשים יצאו והמחירים של הישנים יותר ירדו ולקנות את 8800gts 640?? יש לי תקציב של 1500+- לכרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עם יציאה לשתי מסכים[אך שלא יראו אותה תמונה] .. הכוונה כאילו לשני מסכים נפרדים איפה אני יוכל להשיג ובכמה כסף ? תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 מה אתם אומרים על הכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק עם כרטיס מסך לא מזויף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים בניתי מחשב שהיה מיועד לעבודה עם קול וסאונד בלבד ולכן לא ציפיתי שאשחק מתישהו במשחקים ולכן יש ברשותי כרטיס GEFORCE 8400 שהוא די עלוב. לאחרונה יצאו משחקים ממש טובים שקשה להיות אדיש אליהם אז החלטתי לקנות כרטיס מסך בינוני בין 500-700 ש"ח. (סטודנט=תקציב נמוך). המפרט של המחשב שלי: מעבד: Q9550 לוח אם: Asus-P5QPL-AM זיכרון : 4GB DDR2 אין לי מושג לגביי הספק. אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היום קניתי אחר התלבטות את BFG 8800GT 512MB OC C ב 1450 שיקל ואי איזה תמונה ב COD4 עם הגדרות FULL וה FPS לא יורד ה 50 בקטעים הכבדים ובמקומות שונים מגיע ל 150 ואפילו יותר
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נגיד יש לי ערכת השבבים של NVIDIA אני יכול לשים איזה כרטיס מסך שאני רוצה נגיד 6XXX או 5XXX או 7XXX ? ואם אפשר לשים כרטיס של ATI ?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן אני לא מוצא את הדיון לגביי הדרייבר של כרטיסיי AMD , ידוע לכם מדוע? :s05: :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מדגייש שאני לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד אז ... מה דעתכם על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1452&catcode=337 ובכלל מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין כרטיסי מסך PCI- EXPRESS???
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך Gigabyte GTX960 GPU - G1 Gameing - 4GB או MSI R9-380 GAMING 4G PC 4GB איזה מהם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זאת שאלה... אשמח לשמוע תשובות ממי שיש לו או ראה את המסך.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי! סייעו לי במציאת דרייבר לכרטיס עריכה של פינקל PINNACLE STUDIO AV/DV למערכת XP. הוא מופיע במנהל התקנים כ-multimedia controller. המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברשותי ה660 OC של MSI היום קרה דבר מוזר שקצת הלחיץ אותי. באמצע browsing קליל שמתי לב לצלילים צפצפניים מהמאוורר (חלשים מאוד - אך שמעתי אותם כי הכרטיס בד"כ שקט לגמרי). מיד הפעלתי את הGPUZ כדי לבדוק מה קורה, והנה אני רואה שהGPU CORE CLOCK כמעט במקסימום והטמפרטורה עולה עד לגבול ה50+/- שם היא הפסיקה. אחרי דקה בערך הCORE CLOCK החל לרדת חזרה ואיתו הטמפרטורה. עכשיו אני יודע שזה דבר אופייני פחות או יותר למצב שבו הליבה באמת מיושמת - משחקים ותוכנות למיניהן, השאלה שעולה כאן היא האם דבר כזה יכול לקרות סתם ככה בDESKTOP? יש סיבה לחשוש? למישהו קרה מקרה דומה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למה הגירסה של הכרטיס זה 1.3,, זה לא אמור להיות 1.4 ? :-X ??? http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&show=2&f=1&PHPSESSID=932abe95e83b08bd095ce9ec45d290ce
-
9600gt של twintech. riva tuner ו ati tool לא מזהות לי את הכרטיס בכלל.. לעומת זאת כל המשחקים שניסיתי עובדים מעולה. אולי זה קשור שהכרטיס חדש מדי? או צריך דרייבר אחר? ??? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ערב טוב. קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס הזה יכול לפעול על המחשב שלי בלי לקנות ספק כוח מיוחד,יש לי אחד פשוט. דבר שני רציתי לדעת אם הוא לא יעשה צוואר בקבוק במחשב הזה מעבד E4500 2.2 לוח אם GIGABAYTE GA-VM900M זיכרון 2 ג'יגה והמסך הוא 22 של דל הכרטיס עולה 340 ש"ח ואם הוא לא מצריך אותי לקנות ספק כוח הוא בתקציב שלי.. רציתי לדעת מידע קצת על הכרטיס ,אם הוא נחשב לטוב יחסית למחיר שלו? ואם הוא מריץ משחקים חדשים ברמה סבירה?(למקרה שיהיה לי זמן לשחק) תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית ולהביא אותו לארץ (GTX 1070) רציתי לשאול אם יש מכס\מיסים כלשהם שצריך לשלם על הכרטיס כשאני מביא אותו לארץ כדי שאני ידע אם משתלם לי בכלל להביא את הכרטיס מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1950PRO 512MB או 1900XT 256MB? עכשיו שיש ביקורות לשניהם, ורואים קצת ביצועים...עדיין אני לא משוכנע שה512 לוקח, ל 256 יש יותר צינורות הצללה ויותר רוחב פס וגם מהירות, כל זאת בהנחה שאני לא מתכנן לעבור את ה 1280X1024..
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-