עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shitface,

הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX

2. Started by dor9,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים למחשב עם מעבד i5-4430, פעם אחת בתקציב עד 1000 ש"ח ופעם שנייה בתקציב בין 1000 לבין 2000 ש"ח? זיכרון 8GB. בלי Over clocking. ואיזה משחקים הוא יוכל להריץ ובאיזה איכות? רזולוציה 1920x1080 או 1680x1050. תודה רבה..

3. Started by The Ripper,

אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  4. היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.

5. Started by ATL321,

איזה כרטיס מסך עם תקציב של 800-1100 יעבוד איתו הכי טוב בסרטים ומשחקים?

6. Started by SoapSeller,

אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ram23,

בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by רועי פרץ,

שלום אני צריך מחשב עם כרטיס מסך שיתאים לעמדה שיש בה 7 מסכים שצופים בדברים שונים.אשמח לקבל המלצה על פתרון מתאים מבחינת הכרטיס מסך והמחשב המתאים..האם אפשר להשתמש בשני כרטיסי מסך כדי שיצא זול יותר מאשר הכרטיסי מסך היקרים?אין לי צורך בגרפיקה מיוחדת..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב דיי סביר (ראו מפרט) , אני עובד המון עם MAYA (תוכנה למידול ואנימציה בתלת מימד) ופה ושם משחק משחקים לא הכי כבדים (TF2 , BF2 ) כרגע עם הכרטיס מסך הנוכחי הכל זוחל לי . אני מעוניין להשקיע עד 1200 (מעדיף באיזור ב1000 אבל אם יש משהו ששווה את זה אני מוכן להשקיע) , הכרטיס מסך יהיה בAGP , ואני לא מעוניין לחכות ולהשקיע במחשב חדש (לוח אם , זיכרון מעבד וכו' ,כבד עליי ) . עכשיו השאלה הגדולה היא , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מסך יעודי לעבודה בתלת מימד (Quadro , FireGL ) או שאפשר להשקיע בכרטיס מסך שמריץ משחקים כדוגמת HD3850 והוא יריץ לי כמו שצריך את MAYA .. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2256 HD3850 http://tms.co.il/product/2461 Quadro FX 3…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by star010101,

שלום למומחים! יש לי מחשב P4 PRESCOT 3.0GHZ . זכרון 2GB ולוח ASUS 865.(P4P800SE( מחפש כרטיס מסך טוב יותר מרדאון 9600PRO 256MB שלא יווצר צוואר בקבוק עקב המעבד או זכרון\לוח. מחפש ביצועים טובים משמעותית אבל שאוכל להרגיש בהבדל. תקציב עד 1000 ש"ח , מחפש כרטיס שייתן ביצועים המקסימליים עם החומרה הנ"ל. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by gjook,

שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by n0stredamus,

או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by eizik26,

שלום אנשים אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי בפורמט AGP לאחד חדש. התקציב שלי הוא בסביבות 1000 ש"ח. מה אתם ממליצים? ראיתי את הלידטק 6800XT ב1000 ש"ח. כדאי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by star010101,

שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AlterEgo,

השאלה הקודמת ששאלתי בפורום לא קשורה לפה ... אני שואל כרגע בשביל חבר . מה עדיף לי לקנות (אין בעיית תקציב) ati radeon x850pro 256mb - 269$ Diamond Radeon X800XL 256MB - 294$ eVGA GeForce 6800 GS CO 256mb - 245$ יש לי מחשב p4 2.6 עם 3x512 ראם ... ddr400 ... כרגע אני עם כרטיס nvidia geforce 5200fx ו....הוא לא סוחב תודה מראש ???

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kawaii,

היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eliranl,

למחשב AMD SEMPRON 1.4GHZ 512MB למשחקים!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PCguy,

מה אתם ממליצים ---למשחקים כמו פיפא וכו... משהו טוב ולא יקר

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by eliranl,

מיועד למשחקים,חשבתי על 6800. מה אתם ממליצים בלי חריגות מהתקציב

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  20. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) לAGP שיכול לתמוך באובליביון וCOD4 איזה כרטיס מומלץ?? ושוב לא יקר מידי. יש לי לוח אם של MSI PT-8 Neo-v תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by singera,

שלום לכולם למרצה שרכב מחשב I7 ועובד עם טבלט WACOM והתוכנה הנ"ל ההכרטיס הגרפי של הI7 לא סוחב ונגרם DELAY שמפריע לרינדור ואיכות ההוראה. בתור בדיקה שמתי GTX 460 אשר שיפר את הדיליי באופן משמעותי. לכרטיס מחוברים הטבלט של WACOM עם מסך FHD דרך מפצל (יציאת הHDMI) וליציאת הVGA מחובר מסך עזר 19" ברזלולציה 1280*1024. היות והכרטיס הושאל הוא זקוק לכרטיס חדש האשלה היא האם ללכת על הGTX760 4GB או על ה GTX950 2GB שנהנה ממחיר של 880 ש"ח בKSP. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28226&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26432&am…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by Nirer,

אני מחפש כרטיס מסך או SLI או CROSSFIRE שמשוגל להריץ CRYSIS על HIGH על 60FPS ומעלה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Yossi-m,

היי לכולם, כן הבקשה קצת הזויה, אבל החלטתי למכור את הפלייסטישן 3 שלי ובנתיים אני ממתין עם הקונסולה הבאה. חשבתי על להוסיף לhtpc כרטיס מסך ולסגור סיפור עם 2 בקרים של xbox למחשב. בתכלס המפרט הוא כזה- fractal degign arc mini r2 antec 380w intel g630 intel dh67bl 4 גיגה ראם. ניתן לחרוג מהתקציב טיפה אם יש צורך. ניתן גם להסתפק בכרטיס מסך זול יותר אם אין צורך בכל התקציב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by Spider1,

היי אני משחק GTA4 על רזולוציה 1920* בHIGH עם מעבד I5 + HD5750 +4GB זכרון. אודה להמלצתכם לכרטיס מסך שישפר את ביצועי המשחק משמעותית כיוון שמעט מעט מקרטע ואני רוצה להנות ממנו. אשמח לשמוע גם על המלצות על כרטיסים בחו"ל ליבוא אישי . האם בטווח מחיר זה של עד 1200 ש"ח אוכל לקבל כרטיס משמעותית טוב יותר מ5750? תודה. עריכה חשבתי על ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E- שאפשר להביא מחו"ל בכ-500 ש"ח, האם פער הביצועים מצדיק השדרוג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by David Ell,

שלום יש לי כרגע GTX 560TI אבל הוא לא סוחב לי. אני רק רוצה לשחק GTA V חלק בהגדרות נמוכות (לא מחפש עכשיו מקסימליות). העיקר שירוץ חלק. I5 2320<br>4GB RAM אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי יש לי עוד דברים אבל אני רוצה לשחק חלק. אם יש עוד פרט הכרחי תגידו. תודה רבה מראש.

• 53 תגובות
    • 12.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.