עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yanivnn,

שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by t-mac1,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מחשב נייח של דל GX280 זיכרון בנפח 2 גיגה מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz דיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה כ.מסך 6600GT 120MB אני רוצה לשים גג 500 שקל על כרטיס שיפעיל לי משחקים כמו פיפא, פרו, קול אוף דיוטי ומשחקים ברמות הללו.. כמו כן שהמחשב יריץ HD בצורה חלקה או אפילו חיבור המחשב למסך גדול (32 אינץ') יש לכם כרטים מסויים להמליץ לי.? תודה רבה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by who_Cares,

מה הסדר עדיפויות?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. מתלבט בין 2 הכרטיסים הללו, יש לי תושבת AGP בלבד. איזה מהם עדיף? זה בעיקר למשחקים, סרטים ודברים כאלה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by mMmSaK,

יש לי כבר אחד ואני מעוניין לשדרג ולעשות SLI מעוד אחד שאקנה ביד2. השאלה אם הספק שלי יספיק לזה? seasonic m12ii 620 bronze 620w (זה הספק)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תודה רבה לעוזרים.. ואם אפשר לינק להורדה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by INFERNO,

אהלן . יש במחשב שלי (מפרט בצד) Hd3850 256Mb 256 Bit הכרטיס הוא BBA חפרתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה לווסת את המהירות של המאורר (משהו כמו SpeedFan) האם יש תוכנה ששולטת במאורר של הכרטיס ? ואם כן אני אשמח ללינק (לא משנה אם היא Shareware או חינמית ) בתודה מיכאל.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. 3DMark 07 צפוי לתמוך באופן מלא במרובעי ליבה,המשתמשים יהנו מקצב FPS גבוה יותר אפילו בבדיקות גרפיות. בעקבות גרסאת הבטא ניתן להבין שיהיו 3 בדיקות גרפיות. http://vr-zone.com/index.php?i=4358

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה) מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות... אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300 זיכרון 4 GB ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CR…

11. Started by iyehuda,

מחשב 1.5 גיגה זיכרון 512 מגה SDRAM לא ניתן להרחיב את הזיכרון הציעו לי GS 7600 ב 150 ש"ח משומש או שבמקרה של המחשב הנ"ל מומלץ להחליף מחשב

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. יש תוכנה או שיטה לדעת איך עובד המשחק ? D3D או OPENGL ???.....

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by Enable,

המפרט שלי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM ספק TT 500W מסך 22 אינץ רחב ברזולוציה של 1680X1050 והכרטיס הנוכחי ASUS EN 8800GT יש לי כרגע 1500 שקל וחשבתי לשדרג או ל 5770 או ל 5850 עכשיו המכיר של ה 5770 היא חצי מה5850 ואני רוצה לדעת אם יש הפרש משמעותי בין שני הכרטיסים האלה. כעקרון אני זה בשביל משחקים אבל לא CRYSIS נגיד [לא סובל תמשחק] אלה כמו BFBC2 MW2 ושאר המשחקים שהולכים לצאת. ואם בכלל הכרטיסים האלה יתנו ביצועים טובים במערכת שלי? מה משתלם יותר?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  14. שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by spacedye,

קיבלתי את הכרטיס היום. (הנכון.. סוף סוף). אני מקבל ב3DMARK03 4700... לא יודע אם זה טוב או לא.. נראה לי שלא.. ניסיתי לשחק SPLINTER CELL ב1024 עם AAX4 וAFX8 והמשחק לא זז חלק... המפרט שלי: Athlonxp 2400+ 512 mb ddr twinmos pc2700 Abit NF-SL WD 40 8mb buffer ATI Radeon 9800np אם למישהו יש רעיון למה זה ככה אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  17. משחקים יזוז טוב? לדוגמא נגיד בכרטיס הAA לא עובד טוב בכלל. אבל בתכלס המשחקים זזים אחלה. אז זה יכול להיות ? או שאם יש בכרטיס כבר משהו דפוק אז הוא כבר לא יתן ביצועים טובים?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by com555,

בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by HD7990,

יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Shmulik Bizur,

קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?

21. Started by barartzi,

האם כרטיס המסך 4850 hd יעבוד חלק עם רזולוציה של מסך 22 1680X1050 הכוונה יותר במשחקים וגם אני ירצה לחבר אותו (את המחשב ) לטלויזיה lcd 32 של פנסוניק האם הוא חזק מספיק לזה והאם יראו טוב?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by MisterVB,

יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?

23. Started by roniok,

שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by Reze,

יש לי 6600GT ואני שוקל ליקנות עוד אחד עכשיו מישהו יכול להגיד לי האם זה כדאי ליקנות עוד אחד שעולה 600 שקל בערך ? ולאיזה כרטיס הוא ישתווה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. ומעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 7vrxp ver 1.1 נחשב טוב? הייתי רוצה שתתנו לי טיפים לשינוי בביוס שהכרטיס יהיה יותר יעיל ומהיר אם יש דבר כזה תודה רבה אדם

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.