עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomerm55,

שלום מתכנן בקרוב ב"ה להחליף את ה4870 שלי לכרטיס חדש, התכנון הוא לקנות את ה r7 260x , השאלה היא כזאת : ידוע שכרטיס 7850 הוא עוצמתי בהרבה, אך האם יש טעם לקנות 7850 ? אני שואל כי המסך שלי מסוגל לתת רזולוציה מקס' של 900*1440 (LG W1982TQ) ואת המסך אני לא מתכוון להחליף בקרוב. לדוגמא-היום אני משחק BF4 על MED בלי בעיות בכלל ברזולוציה הנ"ל עם הכרטיס העתיק שלי. כך שהאם יש טעם בכלל להוסיף עוד כסף עבור כרטיס יותר חזק מה R7 ? האם הR7 260X בכל זאת יעשה את העבודה ברזולוציה הזאת אבל עם הגדרות גבוהות ? בבקשה להיות קונקרטים למצב עם המסך ולא לתת תשובות כמו "עדיף לך לקנות כי זה כרטיס יותר חזק לעתיד"... ובואו גם נגיד שאני לא מתכוון לקנות מסך FULL HD בקרוב אז להתייחס להווה ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר. ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר. אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק ). מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itak,

אני מתכונן להחליף radeon 9800 pro שנשרף לי בgeforce 7600GT שניהם ביציאת AGP, הספק שלי הוא של מותג HEC, הדגם הוא HEC-425VD-T והשאלה שלי היא האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג? שאר המערכת היא די ג'נארית, צורב אחד, מעבד בסוקט 482 2.66 ג'יגה, ג'יגה של ראם וכונן קשיח אחד שרץ ב7200 rpm. רשום לי שהpeak output זה 425W והtotal output זה 350W. האם אני אמצא את עצמי במצב שאני חייב לשדרג את הספק, או שהוא מספיק? עריכה : רשום גם שב12V הוא יכול לספק 15 אמפים (והpeak 17). אם אאלץ לקנות ספק חדש, ישנה המלצה? אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל על ספק אז גם אם אאלץ לקנות אחד ג'נארי לא תהיה לי בעיה. בנוסף רצוי מאוד שזה יהיה מlogicpc בגלל שמשם אני קונה את הכרטיס מסך אבל אפשר גם בksp או בח…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by NivShmuel1,

אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא עד 700 ש''ח. אבל יש לי כמה חששות והראשונה שבניהן היא הספק שלי...הוא 500W ג'נרי והשניה היא המעבד, Intel core2dou E4500 המטרה של הרכישה היא להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 וקריסיס 2/3 דיאבלו 3 על 720P אני הוזה או שזה אפשרי? חשבתי על ה SAPPHIRE AMD Radeon HD 7770 GHz Edition http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14884&txt_search=&buy=&minprice=630&maxprice= אני יכול להשיג משהוא יותר טוב במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הכדאות של הרכישה לאור המערכת הנוחכית?

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by vursv,

היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by idan003,

שלום לכם, מאסתי לחכות וגם שראיתי שNV פשוט טורפת את כל הקלפים שלה בכרטיסים החדשים החלטתי שאני לא יכול יותר עם ה7850 (ההרוס כמעט עד סוף) לכן אני טס ב2 לדצמבר לקנדה (יאיאי) כדי כמובן לראות את קנדה היפה =] המלצה חמה ממש לכרטיס מסך חדש (אפילו 2) או אחד חזק. וכמובן חנות מאיפה לקנות . אם זה 2 תקציב 2800? אם זה אחד 2500? (יספיק?) האמת שחשבתי על שתי 290 אבל יש להם בעיות מאוורר? (רעש?) אז חשבתי על שתי 280X (אבל זה שווה?) הלך לי הראש מהמחשבה חחח מפרט: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series (חדש =]) כרטיס מסך: Rendon 7850 2GB תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by g1zey,

טוב אז זה בערך המפרט של המחשב שלי כיום Processor : Intel Pentium 4 2.4 Ghz Hard Disk : 80G Westren digital Memory : 512MB DDR 400 MHZ kingstone Video Card : FX 5200 Asus לוח אם : Gigabyte 8SQ800 רציתי לדעת אם כדאי לשפר את המחשב או שכבר לחכות ולקנות אחד חדש ? אם לשפר אז צריך כרטיס מסך חדש והלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E . תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Yonatan-A,

אהלן. קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: זיכרון פנימי: 2 GHZ מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו. אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים. אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו. תודה …

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by mind5,

P4 1700 MHZ מעבד SINGER POWER 300W ספק RDRAM 512 MB זיכרון p4t-cm ASUS MOTHER BOARD לוח אם יש לי כניסות AGP ורוצה לקנות כרטיס 7600GT AGP האם הכוח שלו ינוצל ?! תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MentalisT,

שלום =] אני חדש בפורום. : בכל מקרה עד לפני מספר שבועות השתמשתי במחשב מאוד ישן [פנטיום3] שההילייט היחידי שלו היה כרטיס הראדון 9000 פרו 2 שקניתי לפני 4 שנים והחזיק לי עד היום במה שהייתי צריך. בכל מקרה ההורים שלי קנו מחשב נייד ואני קבלתי את המחשב שלהם. P4 2.66GHZ [שעשיתי לו אוברקלוק ל3.2GHZ]. RAM 512MB 667MHZ דיסקים קשיחים: HITACHI 120GB\80GB ספק כוח: JSP TECH EZCOOL 420W אוקיי אז ככה. התכנון שלי היה להעביר את הRADEON שלי ששירת אותי נאמנה אל המחשב החדש. אך כמובן שכרטיס ישן שכזה... משתמש בחיבור AGP. אז אוקיי אני צריך כרטיס חדש בחיבור PCI-E שיריץ משחקים לא הטופ שבטופ אבל שלא יאכזב. משחקים כמו: NFS PROSTREET רמה כזאתי בערך. עכשיו התקציב שלי נמוך יחסית. בגלל ש.. א…

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Hydr0,

שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by bluemail,

שדרגתי את המחשב ונשאר לי רק הכרטיס מסך בתקציב שציינתי בכותרת . איזה עדיף לי 4870 או 260GTX ?

14. Started by yotam360,

הכרטיס הנוכחי שלי (9800GTX) עושה לי בעיות (מגיע לטמפ' של 133 מעלות ואז פשוט קורס), אני מעוניין להחליף אותו. אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במצב השוק היום, אז אני אשמח לקצת הכוונה ועזרה. התקציב הוא כ-1300 ש"ח, אני קומה את הכרטיס מפנדה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273&PHPSESSID=v9hqg64su5ajb6u9db3e1vtp30 והמערכת שלי היא: לוח אם: ASUS STRIKER II FORMULA מעבד: Q6600 זכרונות: OCZ 4GB מסך: DELL 2209WA מערכת הפעלה: win7

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום לכולם הלך לעולמו 8500GT (איזה חיבור זה ? PCI-E רגיל,לא?) אני מחפש כרטיס מסך חדש פשוט (שימושים רגילים לאינטרנט וכו') , אך מידי פעם הכ.מסך יחובר לטלוויזית LCD בHDMI לסרטים (אם אפשר תומך HD כמובן ). צריך שיהיה תמיכה ב Dual view (שלא אצטרך לנתק פיזית את הכבל בכל פעם). צריך שיהיה חיבורים HDMI ו DVI . תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by חן מ,

אהלן הלך לי המחשב,ואני אקנה אחד חדש עם מעבד i7,ולוח אם וזיכרון בהתאם. ברשותי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680*1050. מה הכרטיס המומלץ לרזולוציה הזו?אח שלי אמר לי לא ללכת על ati... אז מה?gtx570?אולי כן ati ואז 6970? המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by dotanm,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שלי כבר מתחיל לזייף ולעשות בעיות.. בקיצור אני גר בראשון לציון לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה קרובה ואמינה מפרט מסך אין לי מושג של מי,גנרי ודי ישן, 19" רזולוציה מקסימלית: 1440x900. מעבד AMD Athlon II X3 450 לוח אם GA-MA78LMT-S2 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך נוכחי ATI Radeon HD 5670 ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W תודה מראש, אם דרושים פרטים נוספים תרשמו ואני יוסיף

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by evman007,

לתושבת AGP,יחליף את ה9550 שלי. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by swisaman,

היי חברים אני כרגע עם HD5850 ששרד אצלי 4 שנים... ברצוני להחליף אותו באלטרנטיבה קרירה עם פוטנציאל OC,כמובן ששיפור בביצועים יתקבל בברכה אני מחפש משהו קריר וטוב במחיר של 600-700 ש"ח,רצוי שהביצועים יהיו יותר טובים וחובה שיהיה לו פוטנציאל OC מכובד. אני טיפה מוגבל בחנויות,KSP או איבורי זה המבחר שלי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shloosh,

בעקבות שיגעון חדש שלי(אוזניות היי הנד)הצורך בכסף, ואי השימוש במערכת הנוכחית שלי, החלטתי למכור את הכרטיס מסך הקיים EVGA 7800GT 256MB ולקנות בערך ב-600 שקל כרטיס אחר שיספיק לי לעבודה נורמלית במחשב. כבר יש לי את המחשב חודש וכל מה שעשיתי זה לשחק כמה פעמים בBF2 וקצת ב-COD2. אני פשוט כבר לא הגיימר שהייתי פעם...מה לעשות השיגעון הזה עבר לי. אז אני מחפש כרטיס בערך ב-600 שקל לא משהו חרא צריך שהמחשב יריץ סרטים ותוכנות גראפיות והכי חשוב שיהיה כמה שיותר מותאם לויסטה שעוד כמה חודשים תגיע. אני לא מכיר בדיוק את כל הדגמים אבל חשבתי על איזה 6600 רגיל או x700 או משהו בסגנון. כמו שאתם רואים אין לי כל כך בעיה עם x2 3800@4800 ו-2ג'יגה זיכרון אני רק רוצה כרטיס שלא יכביד לי על המערכת בגלל שהוא ג…

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by בקהאם,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1557&products_id=9937 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=10163 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 עד אלף שקל מה שווה לקחת? חשבתי על אחד הכרטיסים האלה? התקציב הוא אלף אבל רצוי כמה שפחות שווה לחכות ליולי-אוגוסט ל7600 ? וגם ה6600 ירד בקיץ כשיגיע ה7600 לא?

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים

23. Started by assi,

הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. ביחס לקופיגורציה. 2923, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 256MB DDR 400 (השני נשרף, אקבל חדש שבוע הבא) HD 40GB 7200 ללא OC. מה אתם אומרים על התוצאה, הזכרון הנוסף ישפר הרבה? כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by XpideR,

שלום רכשתי היום את הכרטיס הזה של החברה power color עם קירור יותר טוב מהרגיל הטמפרטואות שלו ממש גבוהות הוא מגיע ל95 מעלות במאמץ וגם הביצועים שלו ממש לא כמו שציפיתי למשל split second לא עובד לי טוב על vh ברזו7לוצייה 1920-1080 המעבד שלי הוא e7200 3.6ghz וספק ליברטי 400 אני רוצה תשובה עד מחר כדי לדעת אם להחזיר את הכרטיס

• 4 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.