כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב: 800-1000 שקל חשבתי על R9 280 אבל אין לי מושג אם הספק שלי יסחוב אותו אז אני צריך ממכם חוות דעת מפרט: Intel i5 2.90 ghz ספק 450W לא יודע איזה חברה כרטיס נוכחי: Geforce 440gt 4GB RAM
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם חיבור PCI-E X16 במהירות X8 או X4 מגביל את הכ.מ במקרה של CF????? אני מתכוון להשתמש בכרטיסי HD6950 פתוחים/ תודה מראש,
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב בן 4 שנים עם המפרט הבא: מעבד:intel core i5 760 לוח: gigabyte ga-h55m-usb3 זיכרון: X2 2GB DDR3 1333 Transcend דיסק קשיח: 1 TB של samsung כרטיס מסך: radeon 5750 512 RAM ספק: seasonic 620WATT מסך: 22 אינצ' רזולוציה 1050X1680 מעוניין להחליף כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח עדיף לא משומש, לצורך גיימינג בינוני (starcraft2,Chivalry Medieval Warfare וכו'). אני שוקל גם האם להוסיף עוד 4 GB זיכרון? יש לי עוד 2 סטייקים פנויים. וחשבתי גם אולי לקנות כונן SSD אבל אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בזה בכלל או כמה הכונן עולה. אני מעדיף שהמוצרים יהיו מ KSP, או איבורי. אשמח לעזרתכם.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לחבר למחשב נייד שלי כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל ממה שראיתי גם לא ביג דיל. לחבר את הכרטיס דרך ה"סלוט" של הכרטיס WI FI הזמנתי את הציוד הדרוש עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות. |המחשב הנייד שלי בן שש. מעבד I7 האם כרטיס מסך חדש שאני אקנה תהייה לו בעיית תאימות? או שאין את הסכנה הזאת. סה"כ אני לא צריך איזה מפלצת. רוצה להריץ כמה משחקים שהייתי משחק עד לא מזמן. ה GFORCE של המחשב הלך. המחשב הוא i7559-2512BLK מעבד דור חמש? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1151458 לדוגמא משהו כזה? יכולה להיות בעייה. בכל מקרה אשמח להמלצה. אם יש משהו עכשיו בבלאק פריידי על אחת כמה וכמה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה חדש? Issues Resolved in Catalyst Software Suite 5.9 The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst. These include: Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed Endorphin: Running the application under Windows XP no longer results in hesitation being noticed during simulation or playback Max Payne 2: Erratic mouse pointer behavior is no longer noticed within the game's menu after a short time period of game play MU: Opening a chat window and playing the on-line game no longer results in Hesitation being noticed when pressing the Enter key Silent H…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שוב ביוס לכרטיס מסך ATI הורדתי את הדרייבר מהאתר של היצרן ולא יודע איך מתקינים ???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. קניתי כרטיס מסך חדש של אסוס מקיי אס פי. אחרי שפתחתי את הקרטון, הכרטיס מסך היה בתוך שקית, אך השקית לא היתה אטומה. היא היתה סגורה מצד אחד עם צלוטפ. האם זה נורמאלי? האם השקית אמורה להיות אטומה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אתם רוצים לקנות כרטיס מסך חדש, תקשיבו לי זה יעזור לכם עידן הפיקסל שיידר 2 כמעט הולך לעולמו, זה הזמן לעבור ל 3.0 כבר יוצאים משחקים היום (כמו למשל ספלינטר סל החדש) שתומכים אך ורק ב SM 3.0, פחות מזה המשחק לא יעלה אפילו אני השתדרגתי השבוע וקניתי 6800GT שתומך בצורה מלאה ב SM 3.0 וזה פשוט חוויה הסדרות שתומכות נכון להיום ב SM 3.0 הם: ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה על גודל מסך, חברה וכו', החלטתי על ה IIYAMA Pro 454, למרות שהוא יקר, אבל בגלל שמסך קונים להרבה זמן והוא הדבר שבו משתמשים הכי הרבה. הדברים היחידים שאני רוצה לשאול הם האם למסך הזה יש פסים אפורים דקים כאלה? לא נראה לי שזה ישפיע על המסך שאני אקנה סופו של דבר, פשוט כדי שאני לא אהיה מופתע כשאני אקבל את המסך. ודבר נוסף, ראיתי שבצד ומאחורי המסך יש חיבור עגול כזה ולא הצלחתי להבין מה הוא, אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה מצוין. תודה מראש על כל עזרה!
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני קונה את הכרטיס הנ"ל ה1340 ש"ח. האם לפי דעתכם הוא ממוהר? והאם ספק 500 ג'נרי יחזיק אותו +E6600 בסטוק +2 גיגה זיכרון 667? תודה לעונים
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חבר שמתכנן לשדרג כרטיס מסך ושני אלו הכי יתאימו למסגרת התקציב, הבנתי ש-RX 460 אמור להיות חזק יותר אבל במבחנים הבנתי דווקא שהכרטיס השני עדיף ממנו. איזה עדיף יותר? או שאולי בכלל כדאי ללכת על GTX 950 או R9 270?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p. המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low. הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניה של gtx 970 לקניה של 1070 , לכרטיס שיהיה איתי ב2 -3 שנים הקרובות. הערכה שלי היא שבהנחה ש1070 שווה את ה2000 שקל , אז 970 צריך להיות מתומחר בסביבות ה1200 שקל , מכיוון ש1070 חזק ממנו בסביבות ה75 אחוז. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? לקנות 970 ביד 2 ב700-800 שקל , או להשקיע עכשיו ב1070 חדש? תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-