כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מומלץ לקחת Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ? אני לא הולך להיות גיימר או משהו, אבל מדי פעם אשמח לשחק באיזשהו משחק בקטנה בכיף הוא עומד בתקציב שלי מאוד. - ראיתי שיש לו מאוורר די גדול, האם זה ישפיע על הרעש? - האם יראו טוב אם אחבר אליו מסך 20" \ 22" \ 24"? - האם אוכל לראות HD? האם מומלץ לקחת? תודה על העזרה
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר חוויה רעה של מימוש אחריות על כרטיס של ASUS שנקנה באמאזון, השרות של ASUS גרוע והישועה באה מאמזון שהסכימו לזכות אותי. אני צריך כרטיס 1080 חדש והפעם ארצה לקנות בארץ, יש המלצות לחנויות, מבצעים מיוחדים או הכוונה, המחירים משמעותית יותר יקרים מבחול...2200 ש"ח עלה לי GTX1080 לפני כמעט שנה. בכלל המחירים באמאזון עלו ועכשיו 2500-2600 לכרטיס כזה.... אם המלצה על חנות בחול מחיר מאוד זול כולל שילוח ומיסים, אשמח לשקול שוב רכישה בחול. אין לי רצון במשומש. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב בן 4 שנים עם המפרט הבא: מעבד:intel core i5 760 לוח: gigabyte ga-h55m-usb3 זיכרון: X2 2GB DDR3 1333 Transcend דיסק קשיח: 1 TB של samsung כרטיס מסך: radeon 5750 512 RAM ספק: seasonic 620WATT מסך: 22 אינצ' רזולוציה 1050X1680 מעוניין להחליף כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח עדיף לא משומש, לצורך גיימינג בינוני (starcraft2,Chivalry Medieval Warfare וכו'). אני שוקל גם האם להוסיף עוד 4 GB זיכרון? יש לי עוד 2 סטייקים פנויים. וחשבתי גם אולי לקנות כונן SSD אבל אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בזה בכלל או כמה הכונן עולה. אני מעדיף שהמוצרים יהיו מ KSP, או איבורי. אשמח לעזרתכם.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב: 800-1000 שקל חשבתי על R9 280 אבל אין לי מושג אם הספק שלי יסחוב אותו אז אני צריך ממכם חוות דעת מפרט: Intel i5 2.90 ghz ספק 450W לא יודע איזה חברה כרטיס נוכחי: Geforce 440gt 4GB RAM
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אם אתם רוצים לקנות כרטיס מסך חדש, תקשיבו לי זה יעזור לכם עידן הפיקסל שיידר 2 כמעט הולך לעולמו, זה הזמן לעבור ל 3.0 כבר יוצאים משחקים היום (כמו למשל ספלינטר סל החדש) שתומכים אך ורק ב SM 3.0, פחות מזה המשחק לא יעלה אפילו אני השתדרגתי השבוע וקניתי 6800GT שתומך בצורה מלאה ב SM 3.0 וזה פשוט חוויה הסדרות שתומכות נכון להיום ב SM 3.0 הם: ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130597 מה המומחים אומרים על הדיל? מישהו עשה את הmail-in rebate card וקיבל את ה20$? איך זה עובד? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום כולם! לפני זמן מה כתבתי פה הודעה שבה הבעתי את חששותי מהספק הג'נרי 250W וחיבור הכרטיס 7600GT EXTREME. אז החלטתי לחבר וזהו!! חיברתי והכול עובד מעולה!! אני משחק על הגדרות גבוהות ולא קורה כלום! עכשיו יש לי כמה שאלות. איך אני מוחק את הדרייברים של הכרטיס הישן שהיה לי? (X300) בגלל שאין לי מושג בדרייברים של NVIDIA איזה דרייבר מומלץ להתקין? איפה אני רואה את הקלוקים של הליבה והזיכרון? ושאלה קצת לא קשורה. בהגדרות של המשחק COD 2 אין אפשרות לבחור כמו מקודם DX7 זה אומר שהמשחק עכשיו פועל על DX9? תודה לכולם! עריכה: בעמוד השלישי תוצאה של 3DMARK03 http://loading.co.il/uploads/1205483837.JPG
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI RADEON HD 4250 במחשב AMD לא מזוהה ובגלל זה המחשב משתמש ב Card name: Microsoft Basic Display Driverמה אפשר לעשות ? לא נותן לי לעדכן את הכרטיס מסך אם זה אבוד אז מה הכרטיס מסך שאני צריך לקנות (הבסיסי ביותר ) שיתאים למחשב שלי מצורף המידע שהוצאתי על המחשב System Information------------------Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 16299) (16299.rs3_release.170928-1534)Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew)System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.System Model: GA-880GM-D2HBIOS: Award Modular BIOS v6.00PGProcessor: AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~3.8GHzMemory: 4096MB RAMAvailable OS Memory: 3566MB RAMPage File: 2315MB used, …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני בדילמה מאוד קשה ליפני קניה של מחשב חדש ,מאוד חשוב לי ביצועים הכרטיסים אמורים ליפעול על מסך "22 של סמסונג מודל t220p השאלה שלי אליכם היא האם זוג של כרטיסי מסך 4850 1g עדיפים על 4870 1g כאשר ההפרש במחיר בינהם הוא בסביבות 400 עד 500 שקל יותר למערך ה4850 צירפתי לינקים לכרטיסים המדוברים לינק לכרטיס 4850 : http://www.skypc.co.il/pl_product~44025~8~0.htm לינק לכרטיס 4870 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DD~8~0.htm תודה רבה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אני קונה את הכרטיס הנ"ל ה1340 ש"ח. האם לפי דעתכם הוא ממוהר? והאם ספק 500 ג'נרי יחזיק אותו +E6600 בסטוק +2 גיגה זיכרון 667? תודה לעונים
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב החדש שלי, כרטיס שיעלה בסביבות 700 שח. חבר שלי ממליץ לי לקנות את ה 7600gs, אני משחק AAO וearh 2160 ומשחקי אסטרטגיה שונים ברמה גרפית גבוה.. מה אתם אומרים הכי יתאים לי? (אם למישהו יש ניסיון עם 7600 אני אשמח לקבל ביקורת..)
-
- 47 תגובות
- 2.5k צפיות
-