עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spider76,

שלום שוב כפי שציינתי אתמול אני עומד לרכוש מחשב חדש כרטיס המסך יהיה כפי הנראה 8800GTS הבורד הוא GIGABYTE965PDS4 רציתי לדעת האם החומרה הנ"ל יכולה לעבוד בשיטת ה- DUAL SLI ?? אם נניח אני רוכש עוד מספר חודשים עוד כרטיס גראפי האם אני צריך לרכוש כרטיס שני שהוא זהה לזה ? או שניתן לרכוש נניח את ה- 8800GTX (סתם דוגמא) תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב עם מעבד I5 4460 עם מסך 24" . אני צריך המלצה על כרטיס מסך שייתן לי את המקסימום בלי לייצור צוואר בקבוק . תקציב לא מוגבל . תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by dan1111,

שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום. קניתי את הכרטיס, של חברת gigabyte. כשאני מחבר מסך HDMI - הכל תקין. כשאני מחבר מסך עם DVI, אני רואה הכל תקין, עד שמערכת ההפעלה (Win 10) עולה, ואז התצוגה נכבית. חשבתי אולי זה קשור להגדרה, וחיברתי במקביל את מסך עם HDMI. אבל הכרטיס לא מזהה את המסך שמחובר עם ה-DVI. (גם לא בחלון ההגדרות של Nvidia.) המסך DVI תקין לחלוטין. הוא עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה, אפשר להיכנס איתו לביוס, והבעיה מתחילה רק כשמערכת ההפעלה עולה. מה יכולה להיות הבעיה?

6. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים: מחשב 1200EJמפרט טכני:Intel Core i7*2600 3.4GHz :מעבדWindows 7 Home :הפעלה מערכתPremium 64bit16GB 1333Mhz DDR3 :זיכרוןדיסק קשיח: 2TB 7200RPMAMD Radeon HD 7570 :מסך כרטיסDDR3 2GBכונן: DVDWiFi 802.11b/g :אלחוטית תקשורתמ"ס 41.5x17.5x41.2 :מימדיםמשקל: 12 ק"גbeats Audio High Definition 7.1 שמעTV Tuner עם שלט טלוויזיהמקלדת ועכבר אלחוטיים מתנהחיבורים אחורי :USB 3.0 x 2USB 2.0 x 2כניסת שמעיציאת שמעDVIHDMIDisplayPort. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שעיקר היעוד שלו הרצת משחקים חדשים ב FPS נורמלי (הגדרות מסך יחסית גבוהות) - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג במידת הצורך). כמו כן, זה הספק כוח של המחשב: (460w - (100v-240v - kd - לגבי צריכת החש…

7. Started by shemiraz,

שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי, ברשותי AMD 64 754, ולוח עם AGP. כרגע יש לי RADEON 9600XT, ואני רוצה לשדרג. הייתי מעוניין לקבל המלצות על כרטיס מסך יותר טוב ממה שיש לי, חייב להיות AGP, עם שתי יציאות DVI (יציאת TV פחות חשובה לי), התקציב עד 1000 שקל, פלוס מינוס 200. תודה!!!

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Shtupel,

תודה!

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה

12. Started by אור כהן,

נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול להתקין על המחשב שלי ? חומרה : מעבד אינטל I5 לוח אם : gigabyte ga h81m hd3 ספק כוח : סיסוניק 420W 8GB RAM חשבתי על הכרטיס הזה , מה אתם אומרים ? הכרטיס הזה הוא PCI 3 ויש לי PCI 2 אבל לפי מה שהבתי ההבדל הוא 5% מקסימום בביצועים. המשחק הכי "כבד" שאני מעוניין להריץ הוא בטלפילד 4. ובעיקר אני אוהב משחקי אסטרטגיה וזה נראה שהכרטיס הזה מספיק בהחלט. [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Sh_Dor_Lq,

אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. http://www.dailytech.com/Midrange+GeForce+8000series+Launch+Dates+Prices/article6825.htm

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by shefi,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Gal&Gal,

יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by jambo,

המחשב שלי לוח אם kt333 7vrxp ג'יגה בייט מעבד 1800xp כרטיס מסך הרקולס gf3 prophet 3 64mb ddr מסך סמסונג 959nf 19 זיכרון 256mb ddr pc 3000 win xp והדרייבר שאני משתמש הוא 32,28 של nvidia hd maxtir 40gb 7200 הניקוד שלי נמוך 6240 ב 3dmark מה עלי לעשות להגדלת הניקוד

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by henwin,

קניתי מחשב חדש עם 8800GT 512 והוא נותן לי תצוגה ממש גרוע!התקנתי דרייברם המחשב מזהה לי את הרטיס ומאשר לי שהוא מותקן אבל התחלתי לשחק כמה משחקים והגרפיקה כמו של ג'פורס 2 על הפנים! רציתי גם לשאול החברה של הרטיס היא:NPY אני שילמתי על הכרטיס 1500 שקל מהחברה הזאת ורציתי לדעת אם הם כאלה טובים שהיה שווה לשלם את כל הסכום הזה כי אני יודע שאפשר היה להביא מחברה אחרת בפחות כסף.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. הרבה זמן לא צחקתי ככה

24. רכשתי את הכרטיס ואני מאוד מרוצה מהביצועיים שלו...חוץ מהמאורר הרועש(לא ממש מזיז לי) יש בעיה מוזרה מאוד... כשאני ניכנס לאיזה משחק או משהו תלת מימדי שמאמץ את הכרטיס אני שומע מן קול סטטי חשמלי כזה מהכרטיס...מאוד מוזר.... כל פעם שהכרטיס ניכנס למאמץ יש את הקול הזה...קשה להסביר...כאילו זרם חשמלי זורם כזה...זה מגיע מהכרטיס בטוח וזה לא הקול של המאורר.. מישהו מוכר עם הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי כאן אפי מדבר רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ? ( יש לי ספק כח של 750W ורק 2 יצאות של 6 פינים כל אחת וזה פשוט לא מספיק לכרטיס הזה )

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.