כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב: 1600 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? ל 2Kחריגה מקסימלית: 100 מעבד: לCPU , Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 43 °CIvy Bridge 22nm טכנולוגית לוח אם: לASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-M PRO (LGA1155) זיכרון ראם: לRAM , 8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 802MHz (10-10-10-30) כרטיס מסך נוכחי: HISENSE (1920x1080@60Hz)2047 מ"בNVIDIA GeForce GTX 750 (ASUStek Computer Inc)מארז: Cooler Master CM 690 ספק כוח
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפתחת השבבים מציגה השוואת ביצועים חדשה של טכנולוגיית החלקת התמונה החדשנית אשר מאפשרת אפילו ל-RTX 2070 להציג עליונות על פני ה-GTX 1080 Ti וה-Titan Xp לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, מה ההבדל בין GT 430 לבין GT220? מה יותר טוב וחזק? כמובן שמעליהם כבר יש לי את GTS 450 אבל התענוג כבר עולה 589 ש"ח... איך אני יודע מה ההבדל בין כל החברות שלמשל מוכרות את הGTS450 תחת השם שלהם? לא מתוכנן O.C לכרטיס. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זו המערכת שלי: מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 יע"מ Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz 39 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM 16.0GB כפול-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. H97M-E (SOCKET 1150) ספק corsair 750TX 60A 12V Bulk לגבי הכרטיס- אני מחפש כרטיס שיהיה כרטיס משתלם כלומר לא מחפש את הביצועים הכי טובים כי הכרטיסים האלה יקרים מאוד ,מחפש כרטיס זול יחסית ועם יכולות גבוהות יחסית.. שמתי עין על ה 960 או 970 ... 970 קצת יקר אבל האם ההבדל בינו לבין ה960 שווה את ההשקעה? אם יש כרטיסים אחרים שלדעתכם הם טובים בעלות נמוכה אני השמח להמלצות בנושא
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים: מחשב 1200EJמפרט טכני:Intel Core i7*2600 3.4GHz :מעבדWindows 7 Home :הפעלה מערכתPremium 64bit16GB 1333Mhz DDR3 :זיכרוןדיסק קשיח: 2TB 7200RPMAMD Radeon HD 7570 :מסך כרטיסDDR3 2GBכונן: DVDWiFi 802.11b/g :אלחוטית תקשורתמ"ס 41.5x17.5x41.2 :מימדיםמשקל: 12 ק"גbeats Audio High Definition 7.1 שמעTV Tuner עם שלט טלוויזיהמקלדת ועכבר אלחוטיים מתנהחיבורים אחורי :USB 3.0 x 2USB 2.0 x 2כניסת שמעיציאת שמעDVIHDMIDisplayPort. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שעיקר היעוד שלו הרצת משחקים חדשים ב FPS נורמלי (הגדרות מסך יחסית גבוהות) - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג במידת הצורך). כמו כן, זה הספק כוח של המחשב: (460w - (100v-240v - kd - לגבי צריכת החש…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כנראה מחליף מסך בקרוב (LG F900B) וחייב להחליף את כרטיס המסך המיושן (G-Force FX5600) בשביל שהוא יוכל להפעיל את המסך. אני בקושי בקושי משחק, אבל רואה הרבה סרטים ובעיקר גולש באינטרנט. ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל שעדיין יראו סרטים טוב. אני אשמח לכרטיס שיוכל לנצל את אופציות הHD של הטלוויזיה, ולכן אני פתוח להצעות. אני מקווה שלא אצטרך להחליף לוח (כרגע יש לי Intel D865GBF) כי זה רק יקפיץ את העלויות, אבל הוא תומך רק בAGP מה שיכול ליצור בעיות בהחלפת הכרטיס. בנוסף אני שוקל לקנות מסך זהה למחשב הישן (יותר), ורציתי לדעת אם הכרטיס הנוכחי יוכל להפעיל את המסך החדש לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות בלבד (המחשב של ההורים). כל דעה תעזור, תודה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ברשותי AMD 64 754, ולוח עם AGP. כרגע יש לי RADEON 9600XT, ואני רוצה לשדרג. הייתי מעוניין לקבל המלצות על כרטיס מסך יותר טוב ממה שיש לי, חייב להיות AGP, עם שתי יציאות DVI (יציאת TV פחות חשובה לי), התקציב עד 1000 שקל, פלוס מינוס 200. תודה!!!
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס, של חברת gigabyte. כשאני מחבר מסך HDMI - הכל תקין. כשאני מחבר מסך עם DVI, אני רואה הכל תקין, עד שמערכת ההפעלה (Win 10) עולה, ואז התצוגה נכבית. חשבתי אולי זה קשור להגדרה, וחיברתי במקביל את מסך עם HDMI. אבל הכרטיס לא מזהה את המסך שמחובר עם ה-DVI. (גם לא בחלון ההגדרות של Nvidia.) המסך DVI תקין לחלוטין. הוא עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה, אפשר להיכנס איתו לביוס, והבעיה מתחילה רק כשמערכת ההפעלה עולה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , יש לי מחשב עם מעבד I5 4460 עם מסך 24" . אני צריך המלצה על כרטיס מסך שייתן לי את המקסימום בלי לייצור צוואר בקבוק . תקציב לא מוגבל . תודה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול להתקין על המחשב שלי ? חומרה : מעבד אינטל I5 לוח אם : gigabyte ga h81m hd3 ספק כוח : סיסוניק 420W 8GB RAM חשבתי על הכרטיס הזה , מה אתם אומרים ? הכרטיס הזה הוא PCI 3 ויש לי PCI 2 אבל לפי מה שהבתי ההבדל הוא 5% מקסימום בביצועים. המשחק הכי "כבד" שאני מעוניין להריץ הוא בטלפילד 4. ובעיקר אני אוהב משחקי אסטרטגיה וזה נראה שהכרטיס הזה מספיק בהחלט. [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אז הכרטיס הגיע אלי האמת שעוד לא חיברתי אותו למחשב רק היום. וחשבתי לבדוק אופציה של OC נוסף השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן לכמה כבר אוכל להגיע? וכמובן באיזה תוכנה מומלץ לי לעשות, דרך הדרייבר של נוודיה?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-