כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שמתכנן לשדרג כרטיס מסך ושני אלו הכי יתאימו למסגרת התקציב, הבנתי ש-RX 460 אמור להיות חזק יותר אבל במבחנים הבנתי דווקא שהכרטיס השני עדיף ממנו. איזה עדיף יותר? או שאולי בכלל כדאי ללכת על GTX 950 או R9 270?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה חדש? Issues Resolved in Catalyst Software Suite 5.9 The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst. These include: Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed Endorphin: Running the application under Windows XP no longer results in hesitation being noticed during simulation or playback Max Payne 2: Erratic mouse pointer behavior is no longer noticed within the game's menu after a short time period of game play MU: Opening a chat window and playing the on-line game no longer results in Hesitation being noticed when pressing the Enter key Silent H…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 7670m ולאחרונה עידכנתי את הדרייבים אבל מה שקרה זה שברגע שעידכנתי, פתאום במנהל ההתקנים הדרייבר שונה ל radeon 7600 כאילו חזר אחורה והאפשרות של catalyst גם נעלמה פתאום. התקנתי גירסא 14.12 omega http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064 זה הקישור בכל אופן הכל התחרבש לי. תודה רבה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי באינטרנט מבחני ביצועים של 1060 ב-SLI והבנתי שאין.. איך זה יכול להיות ? אין איזה קומבינה ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה evga superclocked gtx460 ויש לי מעבד intel e8400 על 3 ג'יגה שבקלות אפשר להריץ על 3.6. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש ?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שוב ביוס לכרטיס מסך ATI הורדתי את הדרייבר מהאתר של היצרן ולא יודע איך מתקינים ???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהGTX260 GOLDEN SAMPLE של GAINWARD שירת אותי נאמנות, הוא התחיל להציג ארטיפקטים והלכתי לממש אחראיות בIQPC. כאמור, רוב הסיכויים שאני אקבל זיכוי של כ-1000ש"ח ולכן אני רוצה שתעזרו לי להחליט איזה מבין שני הכרטיסים הללו (או להציע משהו טוב יותר) שווה לי לבחור Gainward GTX460 768MB ב992 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 XFX HD4890 1GB ב1030ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 לאור ההבדל בצריכת החשמל, השקט והטמפ' בהם, מול הביצועים נטו, מה לדעתכם עדיף? לפי הבנצ'ים שראיתי ה460 וה4890/5830 די דומים בביצועים כשכל אחד מהם גובר על השני ולהיפך במשחקים שונים...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI RADEON HD 4250 במחשב AMD לא מזוהה ובגלל זה המחשב משתמש ב Card name: Microsoft Basic Display Driverמה אפשר לעשות ? לא נותן לי לעדכן את הכרטיס מסך אם זה אבוד אז מה הכרטיס מסך שאני צריך לקנות (הבסיסי ביותר ) שיתאים למחשב שלי מצורף המידע שהוצאתי על המחשב System Information------------------Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 16299) (16299.rs3_release.170928-1534)Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew)System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.System Model: GA-880GM-D2HBIOS: Award Modular BIOS v6.00PGProcessor: AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~3.8GHzMemory: 4096MB RAMAvailable OS Memory: 3566MB RAMPage File: 2315MB used, …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בארה"ב ותיכננתי לקנות 6600GT (היום ראיתי ב150-160 דולר) פתאום יוצא לו הX800GT ועכשיו אני עובד עיצות על הנייר ההחלטה ברורה - הX800GT (ובעתיד בטוח ימצאו את הדרך לפתוח עוד כמה צינורות עיבוד ואז. ..) השאלה המתבקשת האם אני צודק , והאם הוא כבר יהיה על המדפים בארה"ב ? (משום מה לא מצאתי אותו בהשוואות מחירים שם) אם בארץ מציאים אותו כבר למכירה אז הוא בטוח על המדפים שם, נכון ? עוד משהו למישהו יצא לקנות בחו"ל כרטיס מסך ? יש אחריות גלובלית ? מה קורה אם נדפק הכרטיס? נדפקתי ? ואיזו חברה עדיף (אם תהיה לי האופציה לבחור ) -sapphire, GeCube , HIS or power color ??
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,3.html יש כאן מאמר מקיף על כרטיסי מסך של אינטל החדשים , נראה מרשים בהתקדמות . 1. באיזה מעבד קיים GT4e ? 2. האם המעבד Core i7 6700K יתמוך בזה ? 3. האם זכרון ב MHz גבוהה יותר DDR4 עוזר לכרטיס מסך ? מה אומר התוצאות לגבי רזולוציה 1080P ? http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,13.html 4. לא היה צריך לצאת AVX3 במעבדים הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מה עדיף? לפי ביקורות באינטרנט ראיתי שהGTX 680 יכול להיות ויותר טוב בקצת מה7970 .. ובחלק מהמבחנים אולי ה7970 לוקח.. בקיצור, מה דעתכם? והאם בכלל כדאי לחכות שיצאו כרטיסי מסך בקרוב (כרגע יש לי את הHD5870) תודה למשתפים
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
איך אלו ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 וזה נכון שאין חיישן טמפ' ב-gecube ? Gigabyte GA-K8VM800M AMD 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 2048 MB RAM CD ROM DVD LG Western Digital 80GB X2 LG LCD L194WT Enermax Noisetaker 370W
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אתם רוצים לקנות כרטיס מסך חדש, תקשיבו לי זה יעזור לכם עידן הפיקסל שיידר 2 כמעט הולך לעולמו, זה הזמן לעבור ל 3.0 כבר יוצאים משחקים היום (כמו למשל ספלינטר סל החדש) שתומכים אך ורק ב SM 3.0, פחות מזה המשחק לא יעלה אפילו אני השתדרגתי השבוע וקניתי 6800GT שתומך בצורה מלאה ב SM 3.0 וזה פשוט חוויה הסדרות שתומכות נכון להיום ב SM 3.0 הם: ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיהנו חברה! https://www.youtube.com/watch?v=7t_SW0k6gmU
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חברת AMD אמרה ביום חמישי שאף על פי שסדרת כרטיסי ה Radeon HD 2000 של ATI סבלה מדחיות ועיקובים רבים עד להשקה היא עדיין ממקומת כתחרותית בשוק כרטיסי המסך. ATI - החטיבה הגראפית של AMD תתרכז ביצור ותיכנון כרטיסי DirectX 10 בשנה הבאה במקביל לשיפור טכנולוגית מערך מרובה הכרטיסים - CrossFire של החברה. למרבה הצער אין עדיין מידע רב לגבי כרטיסי המסך הבאים של החברה הנושאים את שם הקוד R700, אנו יודעים שהסדרה הבאה תתמוך בישומי DirectX 10 ומעלה, PCI Express 2.0, טכנולוגית ה Avivo HD video, וה UVD כל זאת בנוסף למערך ה CrossFire - שבהחלט יתכן שיעבור שינוי כל שהוא וזאת כדי לשפר את הביצועים טוב יותר. המשפחה החדשה תיוצר בטכנולוגית ה 55 ננו מטר שזמינה כבר בענקית יצרנית השבבים TSMC ואם AMD לא תד…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-