כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שתי הכרטיסים החדשים שיצאו לשוק בזמן האחרון אחד עם תג מחיר של 900+ והשני מתחיל מ 1400 מה ההבדלים ביניהם? אפשר קצת בנצים בבקשה? איזה מהם יציג תכני HD יותר טוב??? איזה כרטיס מסך יותר חזק ובכמה אחוזים??? מי יותר משתלם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי שאלה לכל המומחים. יש כרטיס מסך RADEON 9600XT וחיברתי אותו בחיבור DVI למסך פלזמה מדגם NEC VR5. והתמונה שאני מקבל קטנה מידי. איך אני מגדיר את כרטיס המסך כדי שאוכל לראות על כל המסך? תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי כרטיס מסך: geforce_6600, ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך: geforce7300, ורציתי לדעת למי יש כרטיס מסך יותר טוב סתם בשביל לדעת אם המשחקים שפועלים אצלי יפעלו אצלו תודה לכל העונים :-\
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב במפרט הבא: HEC Compucase CI-6A21 400W? ?MSI 915P-combo (915) DDR1+2, PCI-E? ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? ?512MB A-DATA? ??80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9? ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? יש בלי בעיות עם כרטיס המסך אני לא יודע אם זה קשור לדרייבר או לכרטיס עצמו התקנתי את הגרסה האחרונה של דרייבר של ATI Catalyst 5.11 והמחשב נתקע משהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון בשבילי יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחליף לHD4850 כרטיס מסך חדש טוב בעל טמפ' נמוכות ולא רועש התקציב הוא בערך עד 500 ש"ח (עדיף פחות) או שתתקבל המלצה אם עדיף לי אולי להחליף את קירור הסטוק ואז אני אקבל טמפ' נמוכות וכרטיס פחות רועש.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי. המפרט בקצרה הוא כזה: Amd Athlon 64B 3000+ (939) Venice-Core Gigabit k8nsc939 Nforce 3 והכרטיס מסך מיושן : AGP >nvidia Geforce 4 MMx 128Mb הבעיה כזאת : אם המחשב עובד הרבה זמן, ובאיזשהו זמן אני מחליט לשחק (מדובר פה על FIFA2006 לא על משחקים שדורשים יותר מדי כי המחשב לא נועד למשחקים ברובו) ----> אז וואלה עובד פרפקט . אם אני מדליק את המחשב, מחכה 10-15 דקות ומחליט לשחק - שום דבר, נתקע באמצע המשחק, יוצא ואומר שיש צורך במאיץ גרפי . אחרי זה שום משחק לא מביא לשום תגובה כשאני לוחץ עליו להפעלה... אז ככה. מה, אבל מה צריך לעשות ?! הרי המשחקים שאני משחק עובדים עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם פחות ויש לי 1GB DDR שזה מספיק מאוד . אז מה עושים ? אם אפשר..... (פתחתי את ה…
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב אז ככה - כבר הזמנתי לוח Epox 4G4A+ שיש לו את הכרטיס מסך שאינטל שליבו בו. השאלה שלי היא עד כמה הוא חזק, והאם לפחות יותר מהוודו 3 3000 שיש לי כרגע... שאלה שנייה היא על הסמך שאני מתכנן לרכוש בימים הקרובים - Samsung 19" 959NF: האם יש פה מישהו ששני הקווים של השפורפרת הפריעו לו עד כדי כך שהוא מצטער על הרכישה או שהיה מעדיף מסך אחר כמו LG??? אני חושש ששני הקווים האלו יפריעו לי... ותודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אפשרי לחבר 2 מחשבים למסך אחד ככה שאני יכול להחליף בין התצוגות ?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בס"ד יש לי שאלה בתקציב של עד 1000 שקל מהחנות ksp איזה כרטיס מסך הכי טוב להביא ? תודה רבה לעזורים ושבוע טוב אמרו לי בפורום אחר ש gtx 460 בוא הכרטיס הכי משתלם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמים חדשים מבית Sapphire ומבית Colorful מתיימרים להיות המתקדמים והמשוכללים ביותר בקטגוריות שלהם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 דעתכם? או שזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8927
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology 4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי ראדון 8500 BUILT BY ATI ורציתי להתמש בTV -OUT שלו כדי לראות סרטים על הטלויזיה ויש לי כמה שאלות: 1)איך האיכות של הTV -OUT של הכרטיס? 2)איך מפעילים את ה TV -OUT? 3)מה הצורה הכי טובה לחבר את זה לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה יותר טוב 7600GS או 8600GT? (שניהם 256MB)יש לי עכשיו את ה7600 שווה לשדרג? התמיכה ב10.1 של הסידרה 8 לא מעניניית אותי אין לי ויסטה וגם לא תיהיה לי אבל במשחקים כמו Age of Mythology שאני עמוק במשחק הוא נתקע
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יש הבדל משמעותי במחירים של כרטיס HD6850. למה ב KSP SapphireHD 6850 עולה 680 ו ASUS AMD HD 6850 עולה 799 ראיתי בכמה חנויות שלכרטיס הזה יש כמה גרסאות במחירים שונים. מה ההבדלים?? (בדקתי וההבדל הוא לא OC)
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני חודשיים +- מחשב לא רע.. מעבד E8400 3.0GHZ. לוח אם EP43-DS3L. 4GB RAM כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 9800GT 512MB עכשיו אני יודע שזה לא הכרטיס הכי טוב.. וחשבתי לחסוך ולקנות כרטיס מצויין עוד שנה +- . אז מה דעתכם? כמה זמן כדאי לי לחכות עד שאני אשדרג למשהו יותר נחמד? אה, וגם אני רוצה אם למישהו יש, קצת מידע על כרטיסים לא של NVIDIA.. כי אני ממש לא מבין באחרים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי את Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 הקטע שהוא שזה התפשרות , במקום הHD8750 שתכננתי במקור לקנות . השאלה שלי זה יריץ משחקים כבדים ? הוא גם רק 1GB והיום הסטנדרט זה 3GB ..... אני יסתדר איתו בעידן של היום ? זה המעבד דרך אגב Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tra
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-