כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב HTPC לסלון ללא כרטיס מסך (כרטיס מובנה על הלוח בלבד) ואני מחפש עכשיו לקנות לו כרטיס מסך. השימוש העיקרי של המחשב הוא סרטים אבל אני רוצה גם להריץ משחקים ב 1920:1080 כמה שיותר טוב בתקציב שלי. אשמח לקבל הצעות בתקציב של פלוס מינוס 1000 כאשר המגבלה העיקרית שלי היא המארז HTPC עם ספק 380w, שממה שהבנתי מגביל את הצריכת חשמל\חום\גודל של הכרטיסים שמתאימים לו... יש מפרט מלא ומפורט בפרופיל שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו כרטיסי מסך Directx11 ? וכמה הם יעלו ? והאם יהיה הבדל משמעותי בינהם לבין (לדוגמא) HD4890X2 ?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אחים שלי יש לי תקציב של 1000 שקל בערך 1200ד אולי קצת יותר ואני רוצה כרטיס מסך שכל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו יפעלו לי באיכות יפה.. אז אם תוכלו להמליץ לי אני אשמח תודה אחים!
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 2.4GHZ עם כ. מסך FX5200 הייתי רוצה להחליף את הכ. מסך למשהו נורמלי כדי שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך המליצו לי על 2 כרטיסים 7600GT או X1950PRO מה דעתכם ? האם ספק גנרי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בWINDOWS 2000 + SP3 ויש לי GFORCE TI 4200 התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA וכאשר אני מנסה לגשת לעמודה של NVIDIA בהגרות אז הוא כותב לי הודעת שגיאה: An error occured while Windows was working with Control Panel file: C:\WINNT\SYSTEM32\desk.cpl מקווה שמישהו יודע את הפתרון : ??? :( תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך geforce GT425M למחשב נייד עם מעבד I3 וזיכרון 4GB 1. האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים למשל GTA 4 ברזולוציה בינונית? 2. האם יהיה אפשרי להריץ ללא בעיות תוכנות רינדור כגון פינקל סטודיו? תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
המפרט נמצא במפרט שלי.. אני רוצה כרטיס מסך חדש AGP שיהיה הכי מתאים למערכת וינצל אותה במלואה... רציתי 9800 PRO אבל אני רואה שה6600GT פשוט טוב יותר... מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בשקט בשקט, NVIDIA השיקה דגם שלישי בסדרת הכרטיסים החדשה שלה עבור מחשבים ניידים - זה שעשוי להביא את בשורת ה-Maxwell 2.0 גם לאלו שאינם מעוניינים בניידי גיימינג מובהק לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-965m-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%98%d7%95/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
-
טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג בכטיס מסך חדש אוטוטו ולדעת שאני לא מבזב את הכסף סתם אני יכול לקנות לעצמי 4870 1GB או GTX260 אבל נראה שזה יותר מדי כי יש לי מסך 19" (1280X1024) נראה לי ש 9600GT יספיק לחלוטין כרגע אבל אולי בעתיד הוא יהיה קצת חלש. כרגע נראה לי ה 9800 עם או בלי +... או 4850.. מה אתם אומרים??
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר טלוויזה LCD בחיבור DVI ונגיד להכנס לביוס או לדוס או ביכלל לראות את הטעינה של הוויינדוס?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עשיתי שטות וקניתי כרטיס מסך לפני שנכנסתי לפורום פה. השאלה שלי היא כזו: האם יכול להיות שהביצועים של כרטיס 8500GT עם 256 מגה זכרון DDR3 יהיו יותר טובים משל כרטיס 9500GT עם 1 ג'יגה זכרון DDR2, או שפשוט מדובר בכרטיס תקול?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עמדה חיצונית נוספת לכרטיסי מסך בהתבסס על Thunderbolt 3, הפעם מחברת Powercolor, עם ספק כח מובנה של 500 וואט, ש-375 מתוכם מוקדשים לכרטיס המסך - והבטחה למחיר רשמי שיהיה נמוך יותר מזה של ה-Razer Core, כלומר פחות מ-500 דולר, לא כולל כרטיס המסך עצמו שאותו תצטרכו לרכוש בנפרד כמובן. https://goo.gl/3zYne2
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-