כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיס לפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה "CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD" ולפעמים בצורה תקינה ואיכותית חשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם ) ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגין כיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין *** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ? יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT מחשב: מעבד INTEL I7-920 2.66Mhz זכרון OCZ 2X2GB 1600Mhz לוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3R ספק כח SPIRE 550W מארז EZ…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מסך 17 LG FLATRON שטוח לחלוטין דגם T710BH לצפייה בתמונה גדולה מסך המחשב החדש של LG מסדרת FLATRON ez מסך שטוח עם טכנולוגיה חדשה פרי פיתוח מעבדות LG BRIGHTVIEW המאפשר הבהרת תמונה וחידודה. עכשיו בחשיפה ראשונה ובמחיר אטרקטיבי ביותר. מפרט טכני : שפורפרת: CRT שטוחה גודל נקודה: 0.25mm(V),0.20 (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב ריענון מקסימלי: 85hz תקן בטיחות: TCO99 כרגע יש לי Proview DX-787 המסך של LG עולה 700 שקל ב walla האם כדי בתודה עמית
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כבל s-vhs איך אני משתמש איתו?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה יצא לי 6748 במארק 05 זאת תוצאה טובה? שאר המפרט זה 3200AMD Venice Core 1GB שני סטיקים של טווינמוס 512 7800GT והיום התקנתי את הליברטי 500W שקניתי :גD סתם רציתי להגיד לכיף ואם אפשר אתר שיראה לי תוצאות של כל כרטיס
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כרטיס מסך Gigabyte GeForce FX 6600 GT. חיברתי אותו ועידכנתי את הדרייברים, הכל טוב ויפה; אפילו ניסיתי לשחק במשחק שיש לי, ולהעלות את ההגדרות למקסימום והוא הריץ את המשחק יפה מאוד, רק מה, מתי שאני מנסה לראות סירטון בפורמט כלשהו, לא משנה אם זה avi או mkv או כל פורמט ... המחשב פשוט נתקע ברגע שאני פותח את הסירטון. אני משוכנע שזה לא בעיית תוכנה כי זה לא קרה לי עם הכרטיס הקודם, וגם ניסיתי לפחות 3 תוכנות שונות ועדיין המחשב ניתקע. אני סבור שאולי זה בעיה בספק מכיוון שהכרטיס הזה צורך חיבור ישיר לספק. הייתי צריך להוציא חיבור ספק מאחד הסידירומים שלי כדי לחבר אליו. הספק שלי יחסית ישן. יש לו הספק של 300 או 350 וולט אם אני לא טועה. יש לי מעבד 2800 של AMD ה-64 ביט ו-1024 רא…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת מחשב, בבנית המפרט נעזרתי בחברי פורום מפרטי מחשב לבנית מפרט למחשב שקט וחזק. כבר הזמנתי את המחשב אצל pc hardware אבל אני צריך להודיע לחנות לאיזה כרטיס מסך אני מעדיף. כרגע בהזמנה מופיע geforce 440-8x לפי מה שהבנתי בפורום הזה הכרטיסים הטובים (והזולים)לפי הסדר הינם: radeon 8500 radeon 9100 radeon 9000 radeon 9200 מה אתם ממליצים ? ואיפה לקנות ? התקציב צריך להיות עד 500 ש"ח. ואנא שימו לב אני לא משחק במחשב בכלל. יש לי מסך " iiyama 19 . ואני רוצה תמיכה בשני מסכים. משה.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי הרבה בפורום ובאתר של ATI, לא מצאתי תשובה חד משמעית למקרה שלי. הגעתי להתלבטות בין HD 5670 ,HD 6570, וגם HD 5570 למערכת שמבוססת על AMD Athlon II x3 450 gigabyte GA MA 78 זיכרון 4 GB 1333 המטרה של המערכת היא שימוש כללי אבל שתוכל לעמוד במשחקים חדשים וישנים פה ושם עם ווינדוס 7, מסך 19" והגדרות בינוניות. התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיסים 300-400 בערך. סרטי HD וכו' לא חשוב. איזה מביניהם [או בעצם תוכלו להמליץ לי על אחד אחר יותר טוב?] הכי כדאי? ואיזה ספק כוח אני אצטרך למערכת הנ"ל עם הכרטיס הנבחר?
-
שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, -השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך של תקציב 1000ש''ח זה הגג! ושיריץ משחקים לעוד שנה על מקס\גבוה. אני מתכוון לקנות את הכרטיס במרץ אבל אני צריך מידע עכשיו כדי להערוך השוואות וכו'. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
סוף סוף חסכתי מספיק כסף ובכוונתי להזמין מחר כרטיס מסך חדש ואני רוצה לשמוע מה דעתכם על המסקנות והבחירה הסופית שלי כדלהלן : כאשר בודקים את ה- fps (frame rate per second ) המקסימלי ברזולוציה של 1600x1200 עם כול הפילטרים מופעלים רואים שאכן ה-xt עובר בכמה פריימים בודדים את ה-6800gt. אולם אם ניקח בחשבון שהוא יקר יותר ב-600 שח מ ה-6800gt ובנוסף את העובדה שכאשר מורידים מעט את הרזולוציה ו\או את הפילטרים ה-gt מראה הפרש גדול ב-fps לטובתו (דרך אגב אם מורידים את עומק הצבע מ-32bit ל-16bit הפער לטובת ה-gt גדול הרבה יותר וההבדל מבחינת איכות התמונה בהשוואה ל-32bit הוא לא משמעותי לדעתי). כשלוקחים כול זאת בחשבון מגיעים למסקנה הסופית ש ה-6800gt הוא יותר futureproof ויהיה ניתן להשתמש…
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ואיזו גרסא שווה לקחת מה דעתכם על הgtx 970 g1?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מספר דקות עיון בחנות הנ"ל, גיליתי להפתעתי שגם הם (בדומה לנועה מחשבים) הורידו את מחיריהם בכרטיסים מסדרת X1800 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4286 אני מקווה שנמשיך לראות עוד חנויות שמבצעות הליכים אלה (בתקווה שזאת לא טעות באתר)
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך איפה אפשר לראות ולהתרשם מכל החברות כמו וויוסוניק, סמסונג, וכו'..(עדיף בצפון או במרכז). תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70641.0 המליצו לי לקנות את הכרטיס הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168 הוא אמור להיות יותר טוב מכל FX5200 או Radeon9200. אני לא ממשיך את הנושא הקודם, כי הוא דיבר על איזה כרטיס לקנות בסביבות ה 400 ש"ח, וכאן אני כבר יודע מה לקנות, אבל צריך עוד קצת תגובות ממי שמבין. וכן, עשיתי חיפוש באתר, רוב הנושאים שנמצאו הם משנת 2003 או 2002, ואחרי 2 עמודים, שלא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך, החלטתי לפתוח נושא חדש. בקיצור, אני רוצה להזמין, ולכן החלטתי להריץ חיפוש קצר באינטרנט - לבדוק האם יש מחיר טוב יותר. מסתבר שיש מקומות שמוכרים את הכרטיס בדגם ה 128MB שלו בתוספת מחיר יח…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-