עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, שמי חן. אני כבן 17. אני חדש בפורום. (אשמח להכיר את כולם) בכל אופן, השאלה שלי היא כזאת, בדרך-לא-דרך, ייצא לי בקרוב להשיג את הכרטיס: Zotac 8800GTS 320MB המעבד שלי כיום הוא ה Core 2 Duo E6300, (כ -2 גיגה ראם, 667) האם יווצר לי צוור בקבוק? אם כן, האם אוברקלוק יוכל לסדר את זה? ואם זה יחייב קירור? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by wais ass,

איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  3. עכשיו יש לי תכרטיס הזה 7870 בוסט מהקנייה הקבוצתית. קניתי טלוויזיה חדשה 4K הכרטיס תומך בזה? אני לא חושב . עשיתי עידכון לכרטיס מסך הכל טוב ויפה פתאום קיבלתי מסכים כחולים ועכשיו עברתי פה בפורום ראיתי עידכונים של AMD ואז ראיתי שהרבה אנשים סבלו מזה אז כן אני כמו כולם גם מחקתי את זה וחזרתי להגדרות ישנות עד שיצא עידכון טוב. בהתחלה חשבתי שזה מהטלוויזיה כי כל פעם שהייתי משחק בהגדרות של הכרטיס היה קופץ לי חלון כחול ואומר לי שהתוכנה של הכרטיס מסך לא עובדת טוב. עכשיו השאלה היא כזאת האם הכרטיס 7870 בוסט תומך ב4K? כאילו יש לי גם מסך של DELL ליפני שנה הוא 1080 FHD. אני עובד עם 2 מסכים המסך הגדול ליראות סרטים והשני של DELL למשחקים. עכשיו השאלה הי…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יצא 3D MARK 2004, אם בכלל? אם כן, מה יהיו השיפורים/חידושים בתוכנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by R L,

יום אחד אני רואה חבר שלי רץ אלי ומנופף בידים היה לו תיק שחור ומשהו אלקטרוני עם מלא חוטים ביד כל מה שהוא היה צריך זה לצעוק "אללה וואכבר" וזה היה משלים את התמונה BUT NOOOOOOOOOO הוא מצא בבוידעם כרטיס מסך של DIAMOND עשינו תיארוך פחמן וגילינו שהכרטיס הוא משנת 1998 הזיכרון שלו היה 16MB SGRAM!!! והנה התמונה של הממצא הארכיאולוגי

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. אני כבר כמה שנים משתמש במחשב שלי ואני חושב לשדרג, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד עם שאר המערכת שלי. יש צורך בהחלפה של רכיב מסוים כדי שהוא יעבוד? מעבד: intel core i-5-4590 cpu 3.30GHz לוח אם:gigabyte ga-h97m-hd3 ספק: seasonic M12II-520Bronze כרטיס מסך נוכחי: EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

אני צריך לקנות LCD רק כי אין לי מקום האם הוא מאבד ביצועים אם אני אחבר אותו דרך חיבור הCRT ולא דרך חיבור הDVI?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sausage,

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030327061247.html :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by Yamabushi,

מה יתן ביצועים יותר טובים?

10. Started by David_Beckham,

אני לא מבין כבר איזה כרטיס מסך של ריידון יותר טוב .. הסדרה החדשה אמורה להיות יותר טובה לא ? אז תסבירו לי פה כי אני כבר הסתבכתי עם עצמי .. תנו לי דירוג או הסבר קצר וקולע ..

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Danny_Malis,

האם יש למישהו מושג איך מגיעים לחלונות של הטמפרטורה ומהירות המאוורר בתוכנה הנ"ל ? באתר של GIGABYTE אני רואה שיש חלונות כאלה אבל אצלי הם לא מופיעים... תודה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  12. אני לא כל כך מבין בזה, אבל גיבשתי מהמלצות של אנשים שלושה כרטיסי מסך למחשב החדש שאני עומד לקנות, ורציתי לדעת איזה מביניהם הכי משתלם מבחינת מחיר , מבחינת ביצועים, מבחינת הכל...בוא נגיד שהתקציב הוא עד 1600 שקל בערך, אולי עם חריגה של 100 שקל אם היא באמת שווה את זה...חשבתי על הבאים : ‏GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ או PALIT GTX460 SONIC 2GB GDDR5 - RETAIL או GIGABYTE HD5850 OC 1GB GDDR5 - RETAIL אז מה אתם אומרים חברה איזה מביניהם עדיף? או שאולי יש משהו אחר שהייתם ממליצים שיותר משתלם ונותן ביצועים כמעט אותו דבר? תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by gggilad13,

האם יש לכרטיס הזה VIVO? אני לא ראיתי שרשום על זה משהו באתר היצרן...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. יש לי בעיה ב gta sa המסך שלי ממש חשוך אז הורדתי את הרזולציה(בלי שום קשר לחושך) וראיתי שהמסך נהיה יותר בהיר אז יש למשהו מושג מה הקשר ומה אפשר לעשות כדי שרזולוציה תשאר גבוהה ויהיה יותר בהיר? :s05:

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by tomererez,

שמעו, אני קונה מחשב חדש עכשיו יש כמו לכל כרטיס כמה חברות שמייצרות אותו. אני קונה - HD 6870 אני רוצה לדעת מה עדיף מבין שני החברות: Powercolor - יותר זול, עולה רק 1250 Sapphire - יותר יקר, עולה 1377 עכשיו השאלה שלי מה ההבדלים בינהם? האם האיכות של המוצר של Sapphire יותר טובה ויותר אמינה ובגלל זה היא יותר יקרה? אפשר תשובות בבקשה?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

טוב אחרי שאני מחבר בין המחשב לטלויזיה מה צריך לעשות משהו בהגדרות כדי שיראו בטלויזיה תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by lordgrim,

אני מתכנן קנייה של מסך LCD 15 . לאילו דברים אני צריך לשים לב? לדוגמא : CONTRAST או זמן תגובה או בהירות. האם המסכים האלו טובים למשחקים? איזו חברות הן טובות וכדאי להשקיע בהם?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by levinofer,

אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

זה יותר טוב מדרייברים רגילים?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. לכדתי עבור אלו שמתלבטים איזה כרטיס מסך לקנות ואלו שהזמינו ומחכים ולכולם תמונות מהדמו של הקוף לכרטיסי 9800 יש לי 9500פרו אבל עדיין הוא מריץ את זה יפה מאוד וחלק, לא העלתי את הקבצים ישר לדף בגלל שיש כאלו עם 56K שאני מרחם עליהם, אז תבחרו איזה קובץ אתם רוצים ותורידו אותו. http://photos.walla.co.il/hwzonem

24. Started by shimronfio,

איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by ran1809,

אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.