כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
האם יש לי אפשרות לראות סרטים של תלת מימד במחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB ?? ואם יש לי אפשרות האם צריך משהו מיוחד או רק את המשקפיים הרגילות??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 - 600 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים. תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך הנ"ל אשמח לדעת כמה הוא שווה היום בשוק יד שניה? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש 3060 משומש ביד 2 והייתי שמח לדעת מה מצב הכרטיס לפני שאני רוכש אותו. יש הבדל בין כרטיס מלפני חצי שנה שעבד 24/7 בכרייה לבין כרטיס בין שנתיים+ ששימש מידי פעם למשחקים בסופ"ש. אני מחפש משהו כמו ה crystal disk info (קוראת את נתוני ה SMART של הדיסק) שיכול לקרוא את הנתונים של עומס וזמן עבודה מהכרטיס מסך 3060.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין שני כ.מסך ,השימושים הם לאינטרנט ומשחקים לא כבדים הכרטיסים הם : 1. ATI READON X1300 2. GEFORCE 7300 GS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. יש לי proview 19 flat mx420 1024*768 85hz ואני רואה בוא מתושתש בזמן האחרון , יש לזה פתרון או משהו ? אני בסוף יצתרך מישקפיים :'(
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אני מתלבט בן 2 כרטיסי מסך הראשון הוא nvdia geforce 8800 gt 512mb והשני הוא nvdia geforce 8800 gts 512 mb השאלה שלי האם ה- 8800 gts חזק בסידרה של ה-8800 או שאולי אתם ממליצים לי על כרטיס מסך אחר כעיקרון אני רוצה לשחק משחקים הכי חדשים כמו קול אוף דיוטי 4 קריסיס אנרייל 3 אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו לי בבקשה תמלעצו מבין השניים אם אפשר מפרט של שני הכרטיסים ואני בעצמי לא מבין מה ההבדל בין ה- gt לבין ה-gts תודה לכל מי שעוזר אני לא יודע של איזה חברה לקנות GIGABYTE או Leadtek איזה חברה יותר טובה? נ.ב יש לי מחשב חדש כולל מעבד שני ליבות ו2 גיגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5936 הבנתי שהוא מגיע עם קירור של צלעות מתכת ועוד מאורר שמורכב עליו http://tms.co.il/product/6255
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את ה Radeon 2900HD (כור חשמל מצויין) אני רוצה להחליף אותו בכרטיס שיצורך מעט מאוד חשמל שניתן יהיה להמשיך לשחק איתו במשחקים בצורה מכובדת בתקציב של עד 250 ש"ח גג אם יש בפחות ועלות תועלת זהה אז עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מסך שהרזולוצייה הטבעית שלו היא 1920x1080, כרגע הוא מחובר דרך הVGA ואני יכול לעלות את הרזולוצייה עד ל1600x1200, שגם לא רואים משהו בה.. כרגע אני על 1440x900 שהכל מטושטש ומגעיל.. ובמקרה ואני שם דרך המאפיינים על רזולוצייה המקסימלית אני לא רואה את כל המסך.. ואם אני עושה דרך הלוח בקרה של הכרטיס Force ואז בוחר ב1920x1080 קצת הריענון יורד ל30.. מה אני יכול לעשות? כרטיס מסך - HD4850..
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם יתרונו של כרטיס ה-QUAD הוא בתחום ה-3D בלבד - והוא פחות משמעותי בגרפיקה וקטורית 2D ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום וערב טוב ... ברצוני היה לדעת מה שווה היום GF 8600XT ומה הייתם ממליצים למחשב איזה כרטיס מסך בתושבת AGP ? מעבד 3.0 478 וגיגה זיכרון בדואל צאנל לוח אם P4P800E-DX
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צריך להיות לי 775 MHZ ו 1000 MHZ ומופיע לי שמופע לרק 300 http://up352. siz .co.il/up3/y0xtzmyujczx.jpg תורידו רווחים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGPX8 יכול לעבוד כל סלוט של PCIEX16? כי פיזית זה כן ניכנס,תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן , יש לקרובים שלי מחשב עתיק שעבר "תיקון" כביכול , כשהוא חזר מהתיקון הוא השמיע רעשים מטורפים, כשפתחתי את המארז גיליתי שהמקור לרעש הוא המאוורר של הכרטיס מסך . הכרטיס הוא tnt\2 לpci , כרטיס ישן וחלש לכל הדיעות, ניקיתי את צלעות הקירור (שעשויות מסוג של פלסטיק , לפחות ככה זה נראה\מרגיש) ושימנתי את המאוורר אך ללא הועיל עכשיו בגלל שזה כרטיס ישן מאוד אני בספק אם אני אמצא צלעות קירור+מאוורר או אפילו מאוורר שיתאים , אם אני אנתק לגמרי את המאוורר מהכרטיס יש סיכוי שהוא יתחמם עד כדי נזק? כרטיסים כאלו מתחממים בכלל לרמה שהם צריכים קירור אקטיבי? חשוב גם לציין שאין שום שימוש במשחקים במחשב , רק אינטרנט נטו (גג משחקי flash או משהו) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מחפש מדריכים או סיקורים על הטכנולוגיות השונות של כרטיסי המסך... כלומר סיקורים מעמיקים על ה APIיים השונים... טכנולוגיות בכרטיסי המסך...כמו HDR...SM2 SM3... וכל מיני דברים כאלו... :xyxthumbs: רק אל תגידו לי GOOGLE...
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק בפאר קריי קורה מן מצב שהתמונה נשברת כאילו לפס שחותך את התמונה , זה קורה שאני מסתכל ימינה ומשאלה מהר , הVSYNC מופעל ויש לי מסך LCD יש למישהו פתרונות? אגב הורדתי את הפאטץ האחרון.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בתור "אחראי" פורום אתה ממש לא אחראי אם היית טורח לחפש בZAP בעצמך היית מגלה שהתשובה שלך לא רק לא נכונה, אלא מטומטמת ZAP מוצא 2 כרטיסים כאלה. הכרטיסים חדשים ועדיין לא נפוצים אם מעצבן אותך שזה נושא חם, תפתח לו דביק, או שתפרוש אבל בתור "אחראי" אתה פה בשביל לעזור - אז אם אתה לא מסוגל, תחרוק שניים ותשתוק אבל אני מניח שאתה איזה ילד קטן, אז בטח כל מה שמשוב יכול לגום לך זה להתעצבן אז תתעצבן חמודי
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם משהו יודע לפתור את הבעיה שלי? לאחר הפעלת המשחק הוא יוצא חזרה ל desktop :-\
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד ביוס ל Innovision Tornado Geforce4 Ti4200 x4 ??? דחוף
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD טוב במחיר של עד 1600 שקל ושיהיה לו זמן תגובה נמוך.. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-