עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sting,

ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by shashkavil,

בהמשך לשאלתי הקודמת, מה עדיף מבין השניים: POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT TV/DVI 256 מ"ב זכרון DDR יציאת DVI יציאת TV AGPX8 DIRECT X9 128 ביט ב- 390 ש"ח או PowerColor ATI Radeon 9600pro 256MB 128bit DVI+TV CRT+ DVI + T.V OUT 400/400MHZ 4 צינורות עיבוד IMMERSION AGPX8 ב- 436 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by דניאלאב,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אני מתלבט בין הכרטיסים האלו :[h=1]MSI Radeon R9 280X או sapphire r9 280x vapor x[/h] אני מתכוון לשחק BF4 לפחות high או ultra תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lp1969,

שלום, קיניתי אתמול כרטיס מסך RADEON 2400 XT התקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מ ATI תצורת מחשב: XP PRO המחשב מחובר למסך מחשב ולטלויזיה רגילה בחיבור SVideo-Composite השימוש של המחשב הוא בעיקר לראות סרטים ולכן יש חשיבות גדולה לחיבור לטלויזיה. הטלויזיה מזוהה אבל כאשר אני מנסה לעשות enable למסך השני בכרטיס אני לא מצליח. זה עושה לשניה enable ומייד מחזיר ל disable. זה ממש מייאש כי כבר עשיתי את זה הרבה פעמים עם כרטיסים אחרים ואף פעם לא הייתה בעיה שלא נפתרה ע"י הורדת drivers חדשים או קינפוג נכון. במקרה זה ממש אין לי כיוון. לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  6. שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  7. אני עומד לקנות היום כרטיס Geforce 8800GTS ואני מתלבט בין שתי חברות: INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1453 Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P890~8~0.htm# התקציב שלי: עד 2,000 ש"ח. המסך שלי: Dell 2007 WFP הספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W . מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by 34N1A1N79,

היי, בבקשה המלצה על כרטיס גרפי לא יקר במיוחד, נגיד עד 1000 שח 1200 ש"ח שיהיה לו גם יכולות מבחינת וידאו אם אפשר, או לפחות יהיה מספיק עוצמתי עובדת עם תוכנות גרפיות (פוטושופ וכאלה) באופן מקצועי מפרט מחשב: windows 7 64 bit Mainboard : ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-A Chipset : Intel Haswell Processor : Intel P6 @ 3600 MHz (max : 4000) Physical Memory : 16384 MB DDR3-SDRAM Video Card : Intel® HD Graphics 4600 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) Hard Disk : Samsung SSD 840 EVO 120GB ATA Device (120GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 DVD-Rom Drive : DiscSoft Virtual Monitor Type : Dell Computer DELL U2412M - 24 inches …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shay360,

כרגע יש לי ג'יפורס 2 64MB 400MX זה מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד פרטים שאתם צריכים ואני לא יודע לא משנה.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש התקציב שלי הוא משהו בין 400 ל 500 שקל... צריך הצעה לכרטיס טוב שיחזיק זמן בתקציב שיש לי... תודה מראש! ד"א שגם יעבוד בו ה GTA החדש ושאלה אחרונה יש איזה כבל שמחבר בין הטלויזיה ליציאה של המסך?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה חיצונית שיכולה להעלות את ה ברייטנס באופן ידני למסך שלי באופן קבוע כוון שבכרטיס מסך אין לי אפשרות ובמסך אני כמעט בסוף של בסקאלה!

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by DarkeyE,

יש לי שאלה. מה יותר טוב ? Geforce 8800GTS 640mb or NVIDIA DUAL GeForce 7600 GT SLI tnx

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by GamePad,

שלום לכולם אני צריך כרטיס מסך מקצועי לעריכה שמפצל ל 3 מסכים לעריכת וידאו , ומוני איז נוט אנ אישיו. חוץ מהמטרוקס יש עוד יצרנית שעושה את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום אני עומד בפני קניית מחשב חדש ומעוניין בכ.מסך Hd4870 512Mb. אבל... מדוע כרטיס מתוצרת Gigabyte עולה כ1100 לעומת כרטיס מתצורת Asus או Saphire עולה כ1380? האם יש הבדל מהותי בין הכרטיסים? המפרט שכנראה אקנה הוא מעבד: Intel Q6600 לוח: Asus p5q pro זכרון: OCZ 2*2Gb El Platinium cl5 דיסק: Seagate 1TB 32Mb מארז: CoolerMaster cm690 ספק: Corsair VX 550w אגב, אני קונה את ה4870 למרות שאני משתמש במסך 19 וזאת כיוון שאני לא מתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות. להבנתי כבר היום ה4850 הוא גבולי במשחקים החזקים ביותר (Crysis) ואני מניח שתוך חצי שנה+- הוא כבר לא יהיה חזק מספיק עבור הסטנדרט. האם לדעתכם ההנחה נכונה? תודה

14. Started by DAVIDD,

שלום.. חשבתי למכור את המסך שלי כמה אתם חושבים המחיר הריאלי שלו? http://reviews.designtechnica.com/review403.html

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב הנ"ל. המערכת שלי: I5 2500K 1X8G SAMSUNG 1333MHZ asus z68-v 128GB SSD CRUCIAL SEASONIC 620W M12 DELL 2311HM וכרגע יש לי RADEON 5850 איזה כרטיס מסך פחות או יותר אפשר להשיג בתקציב כזה? כמובן שיהווה שיפור ל5850.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כאשר אני מחבר את המסך ליציאת VGA רגילה הכול עובד. כאשר אני מחבר אותו ליציאת DVI-I בעזרת מתאם DVI-VGA ומדליק את המחשב המסך בהמתנה עד שמערכת ההפעלה עולה ואז הוא נידלק אבל נישאר חשוך (הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה). האם זה יכול להיות קשור להגדרות של הBAIOS? תודה מראש גל

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  17. כל מה שאני מקבל זה בקר vga אני חייב דרייבר אני רואה ממש גרוע במסך תודה מראש רן

18. יש לי לוח אם של אינטל(הוא נקרא DQ965GF) ויש לי בו יציאה של PCIe אבל לא הוזכר שם שזה PCIe2 וברצוני לקנות את ה-GeForce 9600GT של PALIT שבו יש PCIe2, האם הכרטיס מתאים גם ליציאת PCIe1 כמו שיש לי או לא??? *פרטים נוספים ללוח אם שלי http://www.intel.com/cd/channel/reseller/asmo-na/eng/products/desktop/bdb/dq965gf/feature/index.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  19. שלום לכולם , קיבלתי מסך חדש samsung syncmater 710n אתמול והוא בא לי עם דיסק יש לי שאלה מה זה הדיסק הזה?מה הוא עושה?תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

ש לי בעיות גאמא במשחקים שרואים מאוד חשוך.... העם יש איזה fix לזה?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום חברים אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי למשהו יותר חדש אני ממתין לסדרה 8 של readon שתצא בקרוב כבר יש לי את המחשב קרוב ל4 שנים והכרטיס מסך הנוכחי כבר עושה בעיות... רציתי להתייעץ האם שדרוג של הכרטיס מסך יחייב אותי גם בשדרוג של רכיבים אחרים במפרט שלי .המטרה כמובן לנצל כמה שיותר את כרטיס המסך החדש לביצועים גבוהים למשחקים מעבד: Intel quad core Q9300 לוח-אם: Gigabyte EP45-UD3L זכרונות: OCZ reaper ddr2-800mhz 4096mb 2gb*2 כרטיס מסך: nvidia gf gtx 460 gigabyte הארד דיסק:750gb WD קרור למעבד: OCZ VENTEDA 2 ספק: EZCOOL 1050w מארז: EZCOOL צורב:lg dvdx22 אודה לכם על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zombie,

עשיתי לו OC והגעתי עם CORE ל600 וMEMORY ל1000 עם קירור סטוק ושיחקתי גריד והגעתי ל84 מעלות....לא קיבלתי ארטיפקטים(קיבלתי רק כשהCORE היה ב610) אז האם הטמפרטורה בסדר ומה המקסימלית?ולמה קיבלתי ארטיפקטים?בגלל הCORE או הMEMORY? והאם כדאי להפריד את הSHADER CLOCK מהCORE CLOCK ולהגביהה אותו או שזה מסוכן ולהשאיר אותם מחוברים? אני לא יודע אם זה לפה או ל אוברקלוקינג אז סליחה מראש... ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  24. שלום יש לי gf3 ti200 עם דרייברים ישנים. אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכניים. חיפשתי באתר בהורדות ולא ידעתי מה צריך להוריד. קישור ישיר יעזור...

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  25. השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.