כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
מישהוא מכיר דבר כזה שנמכר בארץ ? בסביבות ה 300 שח ? צריך יציאה דיגיטלית כלשהיא (DVI או HDMI , לא קריטי) ושיהיה כמובן X1 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לצערי ATI Radeon 9250. ובמחשב עצמו יש לי שני משחקים קונטר סטרייק ופיפא. יש איזה משחק בסגנון של cod4 שיתאים לכרטיס ? [תודה לעוזרים]
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים מה יותר עדיף למשחקים והאם ההבדל משמעותי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא כל כך מבין מה זה? מישהו יכול להסביר? ולמה בהרבה מפרטים/ נושאים אנשים מעדיפים לחכות לכרטיסים האלה שיצאו וקונים בינתיים משהו זול. מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום שוב לכולם.. כבר פתחתי פה איזה ת'רד או שניים בנושא הזה אבל המצב קצת שונה עכשיו.. שאלתי לפני כמה ת'רדים איזה כרטיס עדיף וכו'.. אחרי התלבטות בין ה 7600GT לבין ה7900GT ההחלטה נפלה על ה7900GT וה 7600GT הלך הביתה..בנוסף אני צריך ספק כח של לפחות 400W, אחרי שוטטות ברשת, פתיחת נושאים בפורום וקריאת מאמרים החלטתי שספק 450W של TOPOWER יעשה את העבודה ויש לו תמורה גדולה למחיר (310 שקל). אחרי זה התלבטתי לגבי הכרטיס והכי זול וקרוב לבית שמצאתי היה 2000 שקל (יש כמה וכמה מותגים) אחרי בירורים טלפונים ביומיים האחרונים עם נעה מחשבים לגבי זמינות של כרטיס של GAINWARD שעולה שם 2000 שקל קבלתי עכשיו תשובה שהוא יהיה זמין תוך כמה ימים, שמח ומאושר רציתי להזמין את החבילה שמסתכמת ב 2310 ש"ח, אך אז …
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם leadtek Ti4400. ניסיתי לשמן את המאורור, אך ניסיון זה לא הצליח. למעשה ובלית ברירה ניתקתי אותי מן הכרטיס כי אני לא עומד בעוצמת הרעש. האם ניתן להשאיר את המצב בעיניו כשאחד המאווררים (מתוך שניים) מנותק? או כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, המפרט: i5 760 Intel p55wb Hec-500vn-2dx מארז Compucase 6k31 מחובר לטלויזית סמסונג "32 - 1920x1080. כרגע יש לי Gts 450, השאלה שלי: 1. האם הספק מספיק כדי לתמוך ב6870 ובמעבד? 2. האם הכרטיס יכנס לי במארז מבחינת רוחב ועומק (ראיתי שעם אורך אין בעיה)? תודה
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס: SAPPHIRE TOXIC HD 6870 1GB GDDR5 OVERCLOCKED http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-toxic-6870-1gb-gddr5-overclocked-p-12801?cPath=67 אשמח לדעת כייצד מגיב ב BF3 ומשחקים אחרים, האם מרעיש במצבי קיצון? טמפ' מקס' ובכלל האם כדאי (בסכום של כ-1000 ש"ח). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי GEFORCE 3 TI 200 . והוא כבר מתחיל להתעייף. ואני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש ופה מתחילה הדילמה כי אני לא מתכוון להחליף מחשב בשביל לעבור ל PCI EX ואני שוקל האם לקהות איזה 6800 ולהיות מבסוט עד הקניה הבאה שהיא תבאם כי לא יהיה מה לעשות איתו או לקנות 9600 PRO יש לי אפשרות לקנות במחיר סבבה חדש. או לקנות 9550 ולסחוב איתו את השנה הקרובה לפחות . השאלה אם אני ירגיש שיפור מהכרטיס הנוכחי שלי כי הוא יחסית חזק. אשמח לקבל עצות ממכם . יש לציין שאני משחק משחקים אבל אני יכול לחיות בלי פילטרים וכאלה רק שיעבוד חלק על 1024*768 או על 1152*816
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, השאלה דיי ברורה, האים יש סיכוי שבקרוב ירדו המחירים של הרדאון ושל ה9600 בפרט? ואם כן, בכמה (מניסיונכם האישי....). תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
החלפתי את ה 480 ב 680 וניסיתי בגוגל לבדוק אם את ה 480 אני יכול סתם לדוגמה ליעד רק לפיזיקה או כרטיס עזר משו בסיגנון ולא מצאתי תוצאות ,אז יש מה לעשות עם ה 480?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים נגיד TestDrive פתאום הכביש נהיה לבן... יוצאים דברים כאלה כמו מריחות נראה לי זה ארטיפקטים אבל אך אני יכול להיות בטוח ומה יכול לגרום לזה?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פתאום כל משחק במשחב שאני מפעיל לדוגמא פרו אבולושין 6 וגי טי אי סאן אנדרס עושה בעיות בגרפיקה היא כזאת נמרחת כזה ונשברת וזה קורה בכל המשחקים דבר שלא קרה לי עד לפני חודש ניסיתי לעדן דריבר כרטיס מסך ולעדכן דירקט איקס אבל כלום לא עוזר .. הכרטיס מסך שלי גיפורס אף איקס 5200 תמונה להראות את הבעיה :
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-