כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
המפרט: מעבד-e54001mb l2 2.6 לוח אם: astrock intel 4core1600-d800 2giga ddr2 800mhz מסך: horizon 20 inch לגבי הספק אין לי מושג אם אתם יכולים להמליץ גם על ספק שיתאים לכרטיס שהתאמתם.. אבל התקציב לכרטיס עצמו לא גבוהה כ400 שח.. מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו מתאים שיתן ביצועים הכי טובים yonash53
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב רדיאון 9600pro או 9500pro?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בנצמארק חדש בשלבי בטא בבקשה: http://www.allbenchmark.com/download התוכנה בודקת מצב PSYX מצב שיידרים. התצאה שלי 1821 נקודות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאני מתכוון לקנות e7200 לוח: dg45id מארז: sonta 3 כל השאר לא ממש מעניין...שאלתי: האם בהתחשב בתחרות בין יצרניות הכרטיסים הגרפים שווה לחכות כחודש עד לקניית כרטיס המסך לטלוויזית 32 אינץ? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי קניתי ביום חמישי מחשב עם pailt 9600GT עכשיו שמתי לב שההבדל בינו לבין ה9800GT הוא 45 ש"ח האם שווה להוסיף את ה45 שקל האלו?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קראתי את המדריך של Bessmertniy בקשר לכרטיסי מסך כדי להבין מה קורה בכלליות , העזרתי באתרים שהיו שם ובחרתי בערך את הכרטיס הזה : http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350xt_tdh_1.html http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1196 עכשיו התקציב שלי הוא 1300 ש"ח והייתי רוצה לדעת כמה דעות של אנשים שמבינים בקשר לבחירה שלי או אולי להציע משהו אחר במקום תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים GTX260 SC של EVGA במחיר של 1550 שקלים, ראיתי Benchmakrs שה OCX עוקף קצת את ה EVGA SC, שהאלה שלי, האם אפשר להמהיר את ה EVGA שיגיע לביצועים של BFG ? מפרט מלא בצד.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5769719 המחשב שלי : P4 1.7GHz socket 478 ECS P4VXASD2 320 SDRAM @ PC100 (אני יודע שזה לא משהו אבל עדיין....) Gigabyte Radeon 9000 Pro מחשבים זהים לשלי מקבלים 6000 ואפילו 7000 הדרייברים: ג'יגהבייט 7.79 (גם עם קאטאליסט 3 תוצאה זהה)
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפי מה שמצאתי, בתקציב של עד 400שקלים, זהו הכרטיס השולט- ומתוך כל החברות שהיו, מצאתי שרק לאלו (ספארקל וגיינווארד) תמיכה בAGP8X מה שמאפשר רוחב פס זיכרון של 6.4GBps, מה שטוב יותר מ5.3GBps אצל הMX440 הרגיל, עם הAGP4X. בכל אופן, אני בא ושואל כאן מהם ההבדלים בין השניים ומה גורם לאחד להיות שווה יותר לקניה מהשני? אני בקרוב קונה מחשב חדש וממש אין קשר לכרטיס הזה, אני שואל בשביל ידע כללי. אני אודה מאוד למנמקים והמפרטים יותר. בתודה מראש, נייקי. *מצדיע*
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס חמוד ATI Radeon HD 3870 X2 עם 1GB זיכרון יושב מובטל (נקנה לצורך פרוייקט בעבודה) מישהו יכול להמליץ על איזה DEMO או משחק חינמי שידגדג את היכולות שלו ? משהו לשטוף את העיניים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD 3200 754 לוח DFI LAN PARTY NF3 250 GB. זכרון פנימי שני GIGA. מה שחסר לי זה כרטיס מסך , עד עכשיו היה לי GEFORCE 6600 אבל הוא נדפק. אני מעוניין לקנות כרטיס אחר כדי להמשיך להשתמש במחשב הזה בתור MEDIA CENTER. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה. רונן.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד לאיזה רמה אפשר להגיע עם הכרטיס הזה עם הדרייברים של אומגה ללא סופט מוד וללא תוספת קירור? אתם אומרים למשל: רמה של 9500 פרו אז הוספיו בבקשה- כמה מג"ה אני אצטרך להעלות לכל דבר תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי.יש לי כרטיס 9700 NP של חברת POWER COLOR. אני רוצה לבצע המהרה(OVERCLOCKING) אבל הביוס שלו נעול איך אני יכול להחליף ביוס? תודה מראש על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מה שאני צריך, חברים שלי יודעים, אבל הם עצלנים ולא מוכנים לעזור לי, אז באתי לפה זה מה שאמרו לי שאני צריך: *Capture at 720x576 resolution. *Have composite in and preferrably a TV tuner too. *Be pci if it's a capture card. *Be capable of recording in DVD quality MPEG 2. *Have hardware assisted MPEG 1/2/4 encoding if possible. אני יודע שאני אקבל מלא LOL ועוד כל מיני שטויות שאתם הליטים אוהבים להגיד כשניוב כמוני מגיע לפה עם כזאת הודעה, אבל נסו לעזור לי בקשה :\ Peace
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מפרט מחשב מצויין, ניתן לראות ב "[מפרט מחשב]". לאחרונה אני נתקל בבעיות בצפייה בקטעי וידאו של משחקים כמו NFS - Shift, Wolfenstein, הוידאו מתנגן לאט והסאונד קופץ בטירוף. המשחקים עצמם עובדים מעולה, רק קטעי הוידאו מקוטעים ...??? עשיתי מה שאני יודע וזה להתקין את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי catalyst 9.9. מה עוד אני יכול לעשות? ממה נובעת הבעיה? בבקשה תעזרו, זה נורא לשחק משחק בלי כל קטעי הוידאו!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נראה שהחברה ב ATI עובדים במרץ רב על שיפורי ביצועים לדור החדש, הקטאליסט 7.10 שיוצא בימים הקרובים מציג ה מ ו ן שיפורי ביצועים: http://www.pcper.com/article.php?type=expert&aid=463
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים: הHyundai Q17 עולה כ-2800 שקל בערך. וה LG L1710S עולה כ-2500 שקל בערך. אני יודע שלQ17 יש DVI ולLG לא, השאלה שלי היא עד כמה זה משנה. חוץ מזה כרגע יש לי כרטיס בלי DVI - ג'יפה 4 אמ.אקס, שאותו אני אחליף בקרוב. א)האם באמת התמונה של הQ17 הרבה יותר טובה? ב)האם באמת הDVI כ"כ חשוב? ג)אם כן, אולי כדאי לקחת את ה-LG 17 LCD 1710B DVI , שעולה בפנדה יותר ב100 שקל מהיונדאי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_912&products_id=5131 ד)מהם הזמני תגובה של כל מסך שציינתי? ושאלה אחרונה היא האם כדאי לחכות לירידת המחירים או שהיא תגיד בעוד הרבה זמן וגם אז לא יהיה הפרש משמעותי? אם למישהו יש המלצה אחרת אז שיגיד. אני מצטער על כל השאלות, אבל זה ממש חשוב לי.…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא דריבר חדש לכרטיס מסך שלי 7600GT ומצאתי את זה http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html הבעיה שלא מוזכר שם בכלל 7600GT וגם שניסיתי להתקין אותו אז זה לא עבד עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-