כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי, יש הבדל גדול בין 512 זכרון בכרטיס מסך ל1GB או אם זה יותר משתלם או לא? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5478 http://skypc.co.il/sg_product~4718462000056~8~0.htm
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי הוא: 8800 GTS E6600 2GB והכרטיס קול של קריאטיב, FX GAMERS או משהו, שכחתי איך קוראים לו. שאר המחשב חדש דנדש באותה רמה של הנ"ל ואני משתמש בויסטה. אני משחק ברזולוציה של 1440x990 בכל משחק, כולל Crysis, שזה המשחק הרציני הראשון ששיחקתי על המחשב (קניתי את החשב הזה לפני שנה בשבילו) הפריימים יורדים לי לאיזה 10 לשניה, ונשארים שם. הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשחק ומתחיל לשחק, הכל טוב ויפה, מינימום 40 תמונות בשניה, עובד חלק ויפה, אבל אחרי כמה זמן, או טעינה מסויימת הFPS נופל ל15/10/5 בהדרגה ונשאר שם עד הפעם הבאה שאני מפעיל את המשחק או עושה ריסטארט למחשב. אין לי ארטיפקטים, ואני ב OC מינורי של +50 לליבה ולזכרונות, זה נותן בוסט מינורי לפריימים אבל לא מוריד אותם, הדרייברים …
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/sw297r4tהשאלה האם 520 יחזיק את ה670? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון עבור השאלה הזאת, עברתי על הפורומים ולא מצאתי אחד מתאים יותר (כיוון שאני חושד שהבעיה בכרטיס המסך). המסך הנ"ל ברשותי כבר מספר חודשים ותמיד הצגתי תמונה מעולה מהמחשב למסך. המחשב שלי התקלקל וקניתי מחשב חדש. במחשב החדש יש לי בעיה עם המסך. רואים כאלו נקודות מרצדות בכל מיני מקומות במסך. הנה תמונות להמחשה: הנקודות הנ"ל מרצדות. המסך מחובר בכבל DVI - HDMI מהמחשב (אותו כבל שעבד טוב במחשב הקודם). ההבדלים העיקריים בין המחשב הקודם לנוכחי הם: Windows XP במחשב הקודם, Windows 7 במחשב הנוכחי כרטיס מסך שונה (קודם GEForce 9800 עכשיו GEForce GX460) הדרייברים של כרטיס המסך הם הכי מעודכנים מהאתר של יצרנית הכרטיס (Gainward). עוד פרט שרצוי לצ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעליו החוקיים של IBM ThinkPad R50e ואני מעוניין לחבר עוד מסך דרך יציאת הRGB. האם קיימת דרך להרחיב את שולחן העבודה שלי לשני מסכים, שכן בד"כ חיבור הRGB משמש לחיבור למקרן למצגות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרטיס מסך און-בורד שבק חיים. אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף. ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב. אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה. חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לדעתכם דרך להפוך את ה 128BIT ל 256BIT בדומה למה שנעשה עם הדרייוורים של אומגה כאשר אפשרו להרחיב את הצינורות מ 4 ל 8 ? אולי ישנה דרך אחרת ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
סוף סוף!! דריביר רישמי ל195XTX! CC 6.10 אני השתמשתי בו בגירסת הבהטא עד עכשיו... והנה הגיעה המלא!! :yelclap: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 מישהו יודע אולי עם יש שיפור ביצועים? הוא שהדריביר נועד רק להוסיף תמיכה ב195XTX?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
הדרישות שלי מהמערכת: 1.להריץ את המשחקים שיוצאים בקרוב על רזולוציה בינונית+ עד גבוהה. רזולוצית מסך: 1280X1024 יש לי ספק כוח גנרי של EZcool 450W, אני יודע שאני צריך להחליף גם אותו ואני מאוד אשמח אם תמליצו לי יחד עם הכרטיס מסך גם ספק שיתאים לו. windows7 x64 Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L 512MB GeForce 8800 GT התקציב שלי לכרטיס מסך: עד 1000 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) התקציב לספק כוח: עד 500 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לכן אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות לכן אני צריך מאוד את עזרתכם. אני חשבתי לעצמי אם הכרטיס מסך asus geforce 4 v8460 ti 4600 deloxe טוב כיוון שאני יכול להרשות לעצמי לקנות אחד כזה. אז בבקשה תעזרו לי טוב!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני משער שהרבה בעלי כרטיסים כמו GTS8800 דור קודם חושבים על עניין כזה: האם שני כרטיסים כמו GTS8800 יהיו חזקים מכרטיס אחד GTX8800? האם בכלל אפשר לקיים השוואה שכזו?האם זה כדאי? מה ההגבלות במקרה וכן,מהם השיקולים שצריכים להנחות לפני שדרוג ל SLI? אם כן ,אני חושב שיהיה עדיף למרבית בעלי כרטיס GTS8800 לא להיות פזיזים ולמכור את הכרטיס שלהם ופשוט לרכוש עוד אחד (ככל הנראה/מתבקש המחירים ירדו משמעותית עם היציאה של הכרטיסים מדור ה G92). תודית.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך gainward fx 5200 le אל תחשבו שהאותיות le מסמנות ביצועים גרועים זה הפיסיבי מהסוג הזה אז לנושא בדקתי וגיליתי שלליבה יש סטפינג b1 מה זה אומר ומה זה משפר? הינה תמונה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אשמח להמלצה של כרטיס מסך רצוי ATI שקט לקולנוע ביתי תומך ADMI ו - DUAL VIEW - ריבוי צגים - הכוונה היא לשמו בו בזמנית בשני צגים נפרדים ברזולוציות שונות. התושבת שעל לוח האם שלי היא מסוג PCI*16 תודה
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כמה לדעתכם (אולי אתם בכלל יודעים) עולה Ge-Force 6600GT AGP באוסטרליה? האם המחירים שם זולים?, וגם בכלל רוב הכריבים של המחשבים שם זולים?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מלפני חודש בערך ביקשתי מהטכנאי שלי שיביא לי את המסך 959nfשל סמסונג עכשיו הוא לא מצא אותו אז אני צריך המלצה על מסך לגיימר כבד שחדות תומנה חשובה לו חשוב שזה יהיה רק סי אר טי 19אינץ' שטוח ועד 2000 שקל והטכנאי שלי חרטטן בטירוף אבל אבא שלי רוצה לעבוד רק איתו אז בבקשה תמליצו לי על מסך טוב אני סומך עליכם תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם עם V.HIGH ורזולוציה לפחות 1680X1050 או 1920X1200, ברצוני לדעת אם שווה לקנות את הכרטיס מ 8800GTX, אני יוכל למכור אותו במחיר טוב ולהוסיף. וגם אם אתם יכולים להפעיל FSAA 2 או 4.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שקניתי ב1000 שקל .. יש לו 2 ג'יגה זכרון , איזה מעבד 2.66 ghz due core והוא סבבה לגמרי חוץ מהכ.מסך המובנה שלו .. למשל יש איזה אתר שבודק אם אני יכול להריץ משחק מסויים .. אז כל הפרמטרים מתאימים פרט לכ.מסך אין לי תמיכה ב Video HW transformation & lightning Vertex shader 3.0 Pixel shader 3.0 אני לא רוצה להריץ משחקים ברזולוציות מטורפות אלא משהו בינוני על קונפיגורציה medium .. כמה יעלה כ.מסך עם תמיכה בדברים האלה ? אני מחפש באיזור ה400 שקל .. יש מצב ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בלי קשר ל hl2 למי יש ביצועים יותר טובים?? זה חיים או מוות?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום מפרטים את כ. המסך הבא: LEADTEK PCI-EX WINFAST GEFORCE PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O -RETAIL האם לפי נתונים האלו זה כרטיס האקסטרים או שיש מס' כרטיסים עם השם שנתתי ? האם הכרטיס X1800GTO עדיף על הנ"ל? על הכרטיס לתמוך ב CF שאולי יבוצע בעתיד וכך גם לגבי OC עתידי. הכרטיס אם יהיה DFI INFINITY 975X/G או ASUS PSW DH DELUXE. המחשב מיעד בנוסף לעבודה כללית לעיבודי תמונות של 8MB ולעבודה מזדמנת בCAD למינהם. האם יש צורך להוסיף קירור לכרטיסים ואיזה מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-