כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
-
הי. תגידו מה יותר שווה בתקציב של 600 שח GeFroce 6600 256mb רגיל או 1600X 256mb של ATI או שיש עוד הצעות??
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! לחבר טוב שלי יש Radeon 9800Pro והוא הזעיק אותי לעזרה כשהוא התחיל לעשות קצת בעיות. כדי לוודא שזו לא בעיה כלשהי במחשב שלו העברתי את הכרטיס למחשב שלי והבעיות ממשיכות. מה שקורה זה שלפעמים הכרטיס פשוט משנה צבעים של הרבה פיקסלים, למשל מופיעים פיקסלים ירוקים בתבנית מסוימת על כל המסך. כשהמסך מראה דברים בפורמט כמו של DOS הוא משנה את הרקע ואת הצבעים של האותיות. הקטע הוא שלפעמים פתאום הכל נראה נורמלי. אני משער שרוב הסיכויים הם שהכרטיס פשוט נדפק, אבל חשבתי שאולי זו בעיית התחממות. אני לא יודע בדיוק למה גורמת התחממות בכרטיס מסך, לכן אני שואל פה אם יש סיכוי שזו הבעיה. כשאני נוגע בכרטיס אחרי שאני מכבה את המחשב הוא די לוהט. אז זהו תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך זול שתומך בלוח אם עם כניסת AGPX4, למטרת מחשב משרדי ישן ( P4 2.6GHz) ואם יהיה ניתן להריץ HD זה יהיה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לא יעשה בעיות עם הספק HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חברים יקרים ברצוני לרכוש מחשב חדש עם לוח אם שתומך כרגע ב PCI EX רגיל וכרטיס מסך 640 MB GTS החלטה שלי... עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לבצע את הרכישה עכשיו או לחכול לאיזו גרסה חדשה של הכרטיסים שאולי תתמוך בעצם ב PCIEX2 . כלומר יהיה ניתן לעשות שימוש ב PCIEX הרגיל בעוד שנה וחצי אם ארצה לשדרג כרטיס מסך?!. לסיכום לקנות עכשיו או לא?! ואם כן אז תנו לי כרטיס בבקשה ב 2000 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
??? יש לי מסך CTX PR705F ופתאום הוא הפסיק לעבוד. המסך עצמו מעולה וחבל לי לוותר עליו (גם לא מוכרים אותו יותר). מישהו יודע איפה קיימת מעבדה שמתקנת מסכים (ולא רק שולחת אותן למעבדה אחרת?) זה קצת דחוף , ואני מאוד מקווה שמישהו מכיר מקום כזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך SAMSUNG T240 24 אינצ' רוצה להחליף מחשב חדש עם כרטיס מסך 9600GT 512MB לא משנה כרגע איזו חברה... האם הכרטיס יחזיק לי את המסך ברזולוציה של 1920x 1200 ואפשר יהיה לשחק באופן נורמלי???
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תוך כמה זמן יצאו משחקי פעולה שכרטיס 5200 לא מספיק ??? פשוט יש לי שכן מטומטם אני רוצה להיות מוכן
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עם המחשב החדש את הרדאון 800 ולא הבנתי מה ההבדלים בניהם ומה יותר חזק
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עד היום תמיד היו לי כרטיסים של ATI. בגלל שאני עובד עם שלושה מסכים, תמיד יש לי כרטיס עיקרי 4850 ואחד משני 4550 לפי מספר שבועות התקנתי ADOBE CS5 וגילית על ה MERCURY ENGINE שחייב כרטיס GTX285 על מנת לנצלו. לאחר שהתקנתי את ה GTX285 הייתי בטוח שאם אני רוצה לחזור להשתמש בשני כרטיסים במקביל, אני אצטרך עוד כרטיס בסיסי של NVIDIA. היום החלטתי לנסות ולשים את הכרטיס הבסיסי של ATI במקביל ל GTX285, וזה עובד מצויין!!! אם מישהו חושב שעשיתי טעות, או שיהיו לזה השפעות בעתיד, אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סופית מה לקנות למחשב 9800GTX או 8800SLI או שביכלל לקחת 9600GSO ולעשות SLI
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
7600GS TD256M שעולה 600 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3252 לעומת 7600GS EXTREME TD256M שעולה 666 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 שמתי לב שההבדל בינהם הוא במהירות הזיכרונות והליבה וגם ברוחב הפס בזכרונות בגרסא הרגילה ליבה 400MHZ זכרונות 800MHZ Memory bandwidth 12.8 ובגרסת האקסטרים ליבה 520MHZ זכרונות900MHZ Memory bandwidth 14.4 האם אלה שינויים שאוכל להגיע אליהם בעזרת OC פשוט ? או שבאמת שווה להוסיף את ה66 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של היצרן leadtek. ראיתי שיש שני דגמים: px7600gs ו-px7600gs extreme. מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי ויש משהו באתר של nvidia http://nvidia.com/object/feature_nview.html אבל אני לא בטוח שזה זה (לפי מה שהם כותבים זה כן אבל עדיין) והם רוצים שאני יוריד את זה בתוך דרייבר וכאילו אני לא רץ כול כך מהר להחליף את הדרייבר שיש לי אז כמה שאלות 1. האם זה מתאים לכרטיס שלי FX 5900 XT 2. אם אני מתקין את זה זה לא יחליף לי את הדרייבר הקיים בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי נשרפה (במזל טוב רציתי להיפטר ממנה) . מחפש טלויזיה עם תמיכה ב HD אם אפשר עד 24/27 אינץ LCD
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK Vantage ויש לי ויסטה והוא כבר שעה מתקין לי איזה קובץ GUI הנה תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאח שלי התנפח קבל בכרטיס מסך, ואם כבר הוא משדרג אז הוא רוצה שזה יהיה כרטיס יותר מתקדם כדי שהוא יוכל להריץ משחקים מודרנים המפרט: פנטיום 4 630 (3GHZ) לוח אם asus P5LD2 כרטיס מסך (שנהרס) נוידיה 6600 ספק 500 וואט, כנראה ג'נרי מסך ברזולוציה 1280X1024 קודם כל, השאלה הכי גדולה זה האם כרטיס מסך מודרני יכול בכלל לשבת על לוח אם כזה ישן? האם הספק יעשה את העבודה עם כרטיס מסך טוב במחיר הזה? אם המעבד יגביל הכרטיס מסך? וכמובן, איזה כרטיס מומלץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
amd phenom 2 x4 965 mugen 3 cpu cooler gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 6gb 1333 seagate 1tb ati 6850 1gb מסך- samsung syncmaster S23B550 תקציב: 750 חשבתי על זה: http://www.tms.co.il/product/11941 חשוב לי כרטיס מסך עם קירור שקט עד כמה שאפשר, הכרטיס מסך שיש לי עכשיו MSI 6850 היה כזה רועש ומרגיז שקניתי קירור הספק שלי מאוד גבולי, אוכל לסחוב איתו כרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-