עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תסתכלו במערכת שלי ותגידו עד כמה השיפור יהיה גדול?? אם אני אחליף לרדאון הזה??

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by yonni,

ראיתי באתר של VIEWSONIC שגם דגם הPRO המומלץ פה באתר מאוד http://www.viewsonic.com/products/crt_p95fplusb.htm וגם דגם ה EXECUTIVE הנחות יותר www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTE2/E92f+SB.htm שניהם משתמשים בטכנולוגית PERFECTFLAT , ואני לא מוצא שום הבדל בטכנולוגיה שלהם מלבד כמובן רזולוציות וקצב ריענון... מישהו יכול להגיד לי אם מדובר בFLAT אמיתי או לפחות ראוי? כי הדגם הפשוט E92F עונה לתקציב 1350 ש"ח ומציג מפרט משכנע...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by amitai124,

9900GT:http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=&prod_no=1817#menu 8800GT OC :http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm מה יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by frezi,

אני משתמש (די מרוצה) של כרטיס Connect3D Radeon 9600XT 128MB אחת לכמה עשרות דקות בזמן משחק מחשב הכרטיס דופק הקפאה, מחשיר את המסך, ומחזיר אותי למשחק, תהליך מרגיז של כ10 שניות שנקרא VPU RECOVER . מה זה, למה אני צריך את זה, ואיך אפשר לבטל את ההקפאות המרגיזות בזמן משחק? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. דיווח טרי מתיימר לספק לנו תאריכי השקה של כרטיסי ה-GeForce הראשונים מסדרה 11 לכתבה

8. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל, אין לי ממש מושג לאן השירשור הזה שייך אבל ראיתי פה מישהו שביקש המלצה דומה אז פתחתי פה, אם זה לא קשור לפה אבקש להעביר את זה למקום המתאים. לנושא: אני מתכנן לחבר ממיר HOT Magic HD למסך מחשב Dell u2312hm, כרטיס מסך GTX760 והרמקולים הם Solo6c. עד כאן הנתונים הטכניים עכשיו איך יתבצע החיבור, התייעצתי בפורום תמיכה טכנית על מהלך החיבור: המסך יתחבר למחשב בעזרת כבל DP. הממיר יתחבר למסך עם כבל HDMI-->DVI-D. ולבסוף הרמקולים יחוברו עם כבל 2RCA-AUX. ומהרמקולים לממיר עם כבל 2RCA-2RCA. אשמח לקבל המלצות לכבלים הנ"ל (חוץ מהשלישי), שיהיו איכותיים כי סך הכל זה ישמש בתור מחשב גיימינג וגם בתור "טלויזיה" אז אני לא רוצה שיהיו לי בעיות צפייה/חוסר סיפוק באיכות בגלל כבל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by andrei21,

מה לדעתכם הסיבה האמיתית לכך שכרטיסי AMD יותר זולים מNVIDIA

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי ג'פורס 2 400MX... אני לא משחק שום משחק במחשב (פשוט כלום כי הכל במחשב השני החדש בבית)... רציתי לדעת אם העובדה שהוא כזה ישן משפיעה על מהירות המערכת למרות שאני ל משחק כלום?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by yosiba,

במחשב i5 lenovo mp91 16giga ram ? תקציב של עד 1000 שח גג לגמרי. תודה.

13. שלום לכולם אני רציתי לשאול בכללי על הכרטיסים האלו כי אני לא כל כך מבין בזה , אני רק שומע ורואה אנשים שמוסיפים כרטיסי מסך בשביל פיזיקס ורציתי לדעת : בשביל מה צריך את הכרטיסים האלו , למה הם בידיוק תורמים , כמו שאני הבנתי אלו רק כרטיסי מסך מבית NVidia אם אני טועה תקנו אותי. לי יש כרטיס מסך HD6970 האם גם לי יש אופצייה להוסיף כרטיס לפיזיקס ועוד פעם למה זה תורם. ואיזה כרטיסים בידיוק הולכים בשביל הפיזיקס הזה , תנו לי דגמים לדוגמא , כדי שאני אבין. פשוט אני רוצה להרחיב את הידע שלי ואני מקווה שתעזרו לי בזה , מראש תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by oFiR 22,

אשמח להצעות. אופיר

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by NIRHA,

סליחה על הבורות פשוט שחכתי מה זה אומר גרסה כזו ? ואם כבר אפשר אז לפרט גם בנוגע לגרסאות אריזה שונות........

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  19. אני בדיוק רוצה לקנות אחד ועכשיו נתקלתי בכתבה על ירידת המחירים, אני יודע שזה ספקולטיבי, אבל מנסיון העבר, כמה זמן לוקח למחירים להתעדכן אצלנו?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Salwaby,

אוקיי אז הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך בודקים צווארי בקבוק אפשריים המגבילים את הכרטיס מסך, ומה יכול לגרום לצווארי בקבוק כאלה (רק המעבד? לוח אם, זכרונות...?) אם נכנס יותר לפרטים, הכרטיס מסך שלי הולך להיות G1 GTX 970 עם המפרט : i5 3570k 8GB 667Mhz Gigabyte H77M-D3H Seasonic SS-650RT 650W שוב השאלה היא לא בהכרח אם יווצר, אלא איך אני בודק אם נוצר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SilentBob,

הצלחות בעולם הרכב, בתוספת יכולותיה של ארכיטקטורת המקסוול החדשנית, משגרות את NVIDIA להכנסות שיא לכתבה: http://hwzone.co.il/nvidia-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9b%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dark,

יש לי כרטיס מסךRIVA TNT/2 PRO ושאני רואה איזה זיכרון יש לא הוא רושם 32 מגה בייט SGARM מה זה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by comix_dude,

יש לכם הצעות אני רוצה לשדרג לא ראיתי משהו טוב ב סביבות 500 שח שאני יוכל לשחק איתו במשחקים כבדים ויעמוד

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by arkady,

היי לחבר שלי יש צ'אלה ;] איך אני יודע עם יש לי כרטיס מסך משולב? ואם יש לי כרטיס מסך משולב אני יכול להלחליף אותו? [כמה שנישמע אידיוטי אולי יש?] והממ איזה כרטיס מסך כדאי לי ליקנות ב300-500 שקל תודה רבה ^.^

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by CyberSpider,

אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב. כמה שאלות: האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית) (אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת ) DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)? מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי! refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85! שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים?? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.