עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TeaTime,

זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by izhark,

מה הכרטיס הכי זול שתומך בHD ? הכוונה גם לתמיכת חומרה בקידוד, וגם אם יציאת HDTV הציאו לי את GeCube ATI Radeon HD3450 512MB , האם יש משהוא יותר זול?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. אהלן, אני פועל על מערכת sempron 2600+ עם 512mb ddr400 (בקרוב כנראה יורחב ל-1GB), שלא תוחלף בקרוב. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, כנראה יד שניה, שיהווה שיפור משמעותי מה-Radeon 9550 שברשותי. הנה מספר הצעות - מה לדעתכם המשתלמת ביותר, אך שלא יהיה כרטיס "טוב מדי" שהמחשב שלי פשוט יהווה בשבילו צוואר בקבוק: Gainward Ultra/2100 6800 AGP + Accelero X1 בכ-400 ש"ח, 128 מגה זיכרון, 128 ביט. Palit Ge-Force 6800GS 256M AGP בכ-400 ש"ח XFX Geforce FX6600 GT AGP בכ-300 ש"ח (המוכר לא נראה רציני במיוחד) Sparkle GeForce 6600 128mb AGPx8 בכ-250 ש"ח אני לא מבין בהבדלים בין סוגי ה-6800 השונים, אשמח אם יסבירו לי בקצרה. תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. קניתי אתמול כרטיס מסך GeForce FX 5600 והתקנתי אותו אבל כשאני בא להתקין משחקים אני יכול רק לשמוע ולא לראות..... תעזרו לי בבקשה!!!!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by Cyron,

צריך המלצה לכרטיס מסך, PCI-E, מחיר עד 700 שקל, TV-out תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by iakovl,

יש לי את המסך הנתון כבר כמה שנים והוא עובד נהדר הבעיה היא שהאחיין שלי בא ושיחק איתו בהגדרות של המסך עצמו עכשיו הוא קצת "עקום" (התצוגה עצמה) וכמה שאני לא "משחק" עם ההגדרות זה עדיין לא יוצא בדיוק ישר על הגבולות , יש לי חלקים מתים מישהו יכול לתת לי את ההגדרות"?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by gogo444@walla.com,

שלום, היום קניתי X1600PRO ל AGP (כן אני יודע שיכולתי למצוא משהו יותר טוב, אבל זה משהו אחר). בכל מקרה, מחקתי את הדרייברס של הכרטיס הקודם, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכרטיס למחשב וכאשר הדלקתי את המחשב, המסך הראה רק כל מיני קווים צבעוניים בלי רמז למה שאמור להיות על המסך. בדקתי את החיבור למסך וראיתי שחסרים כמה פינים בכבל שמחבר בין המסך לכ"מ אם כי זו לא היתה בעיה עם הכרטיס הקודם שלי (FX5600). אשמח לקבל עזרה אם מישהו יודע מה הבעיה. אה כן וגם הוספתי עוד 512MB זיכרון למחשב באותה הזדמנות, אבל נראה לי שהבעיה נמצאת בכרטיס מסך.

10. Started by EasyPooper,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומחיטוטים מצאתי שהכרטיס הזה מביא לנו נורמה חדשה למונח חום... עכשיו אני קונה את הכרטיס של CONNECT 3D (אם אפשר לדעת עד כמה החברה הזאת ותיקה ומדוע הכרטיס שלה הכי זול בפוקס פי סי?) ורציתי לדעת עוד משו היה לי לפני זה שני כרטיסים מסדרת הHD2XXX של ATI שניהם מבית אסוס. עם הכרטיסים קיבלתי תוכנה מזה יעילה ששמה ASUS SMART DOCTOR איתה אפשר לעלות את המהירות של המאוורר לקבוע תדר לליבה ולזכרונות ולדעת את המעלות של הכרטיס אז רציתי לדעת האם התוכנה הזאת עובדת רק עם כרטיסים מבית אסוס? או כל כרטיס מסך? או לפחות עם הרדיאון שלי :s05: תודה מראש מקס.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by rikus,

בטח שאי אפשר, אבל בכל זאת אני שואל להיות בטוח כי שמעתי שהוא כרטיס PCI-E במקור. אני שואל פשוט כי יש לי מחשב די מעפן עם מעבד יחסית ישן שלא תומך בכרטיסי המסך של PCI-E ואני מנסה לקצץ בהוצאות.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by shibby15,

אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by i022052,

קראתי על כרטיסי המסך המומלצים. ראיתי שהאוריינטציה שם היא גיימרים. מאחר ואני בור בנושא כרטיסי המסך מאז שהפסקתי לשחק בפיפא 2000, אני צריך המלצה. אדם שרוצה לעבוד עם גרפיקה ברמה גבוהה. איזה כרטיס מסך יכול להתאים לו?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  15. איזה כיף, שמחה והמולה יצא GTS250 דו ליבתי! :hi: :yelclap: במילה אחת - פטתי: ציון GPU - חצי ממה שאני מקבל עם HD5850 OC קצת תמונות: גם אם נניח והכרטיס יעשה עליה לארצינו היפה והוא יעלה נניח רק 900 שקלים... הוא עדיין לא משתלם בעליל. מהי דעתכם לגביי גל כרטיסי המסך הדו-ליבתיים שסוחף אותנו כמו הARES, והכרטיס הזה^?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by andrei21,

אני רוצה לקנות GTX 570, כנראה ישאר עם Nvidia השאלה אם כדאי לחכות להשקה המובטחת של AMD ב9 לינואר, האם ירדו מחירים לכרטיס הזה? להערכתכם מתי זה יקרה, אם יקרה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. האם באמת הספק לא מספיק? כאמור כורסאייר 520, לפני אמרתם לי שיחזיק את שניהם אפילו באברקלוק. עכשיו אני נכנס לכאטליסט,ואני פשוט לא רואה שם כלום יענו הכל נמחק,ולפני זה נותן הודעת שגיאה שאולי הספק חלש..

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. ראיתי שבזמן האחרון מדברים הרבה על ההבדלים שבין הכרטיסים של ATI ו-NVIDIA באיכות התמונה... אף פעם לא יצא לראות את ההבדל בינהם...מישהו יכול להביא לי השווה בין איכות התמונה של ATI מול NVIDIA? תודה מראש למי שיעזור...

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך במחשב שיש ברשותי כרגע. אני מתלבט האם תיהיה בעיית תאימות בין החומרה הקיימת לכרטיס החדש. הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 550GTX TI 1G-5 Gigabyte המפרט הקיים: ספק כח corsair 550w לוח אם gigabyte gama790X UDP4 am2+ amd מעבד phenom II 940 QC am2+ amd זיכרון 2X2gb DBT Geil DDR2 800mhz כרטיס מסך נוכחי- ATI radeon 4890 1gb sapphire כל שאר המפרט נראה לי פחות רלוונטי. אשמח לכל עצה (גם אם היא כרוכה בהחלפת רכיבים נוספים או רכישת כרטיס מסך מתקדם/איכותי יותר). תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by @guitarsuite@,

חג שבועות שמח לכולם! רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם שווה ביכלל להשקיע סכום כזה על כרטיס שעוד מעט כבר לא יחשב למשהו (אם זה נכון כמובן ???) אז בקיצור רוצה לישמוע דעות. וד"א אין לי יותר מ-1000 ש"ח תודה רבה לכולם ooppsssss!!! שחכתי (טיפששששששש!!!!!!!!) הנה הקישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=4877

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  21. האם זה בגלל שעדיין לא הגיע לארץ? אם כן מתי צפוי? P.S. אשמח אם תשלחו לי בהודע פרטית, סוחרים מהימנים (כאלו שרכשתם וקיבלתם מה שרציתם) באינטרנט, מהם ניתן לקנות חומרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  23. יש לי את הכרטיס GF6200 של LEADTEK שאפשר לפתוח בו צינורות עיבוד עם RIVA TUNER. אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב ביוס פרוץ או משהו שיפתח אוטומטית ל GF6200 את הצינורות ללא צורך בתוכנה הזאת ?? תודה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by tsvika,

התקציב הוא בסביבות ה-700 ש"ח אם אפשר שהמסך יהייה במלאי בחנויות כמו הדובים או לוג'יק תודה רבה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Posford,

בין המסך הזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 לזה : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=343368&g=1 ואם יש לך המלצה למסכים טובים בסביבות המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. ומי מבין השניים טוב יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.