עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by anafi,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של FLY VIEW PRIME 30 אני מצליח להקליט וידאו אבל לא אודיו .... מה אני עושה לא נכון ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by canti,

בעזרת כרטיס טלויזיה במחשב אני יכול לראות ערוצים שבטלויזיה הרגילה איאפשר? או שניתן לראות רק את מה שאני רואה באופן רגיל בכבלים? ומה הבדל בין כרטיס לכרטיס, כי יש ממש יקרים...

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. Started by reem,

קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by com,

שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by razcoren666,

אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by *BYZ*,

כרגע יש לי XP ובעוד חודשיים או 3 אני קונה מחשב חדש איזה כרטיס טלויזיה כדאי לי שתומך ב-XP וב-VISTA שגם קולט ערוצים מ-YES?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by stolen,

מחפש כרטיס טלויזה טובה בימיוחד ברזולוציה טובה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by chukun,

שלום לכולם!!! יש לי מערכת הפעלה windows vista rc2 והיא עובדת מצויין וגם נראית טוב. שבוע שעבר קניתי כרטיס טלויזיה מחברת איבורי tv@anywhere plus למי שמכיר הדריבר הותקן בהצלחה ללא בעיה אך התוכנה של כרטיס הטלויזיה לא עובדת במערכת ההפעלה כך שאין לי אפשרות לראות טלויזיה. רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה מערכת הפעלה עם כרטיס טלויזיה שעובד. כמו כן האופציות שעומדות לרשותי בכרטיסי טלויזיה למקרה שתגידו לי שזה חרא של כרטיס זה AVER TV GO 007 FM PLUS מחברת ksp אשמח לקבל חוות דעת ופתרון לבעיה עם קיים בכלל. תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by arkady,

שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  12. רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני שיתמוך במדיה סנטר של ויסטה בתקציב של 400 שקל אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by shay-h,

שלום .. מצאתי בארון שלי כרטיס טלויזיה דיי ישן .. ואין לי מושג איזה דגם , או כל מושג על פרטים על הכרטיס ... חשבתי לחבר אותו במחשב של אחותי הקטנה ! האם תוכלו לעזור לי למצוא לו דרייברים וכדומה ? (ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים אך ללא הצלחה) צילום שלו -- > http://img180.imageshack.us/img180/442/img1760la0.jpg

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  15. יש לי YES בבית ואני רוצה לראות גם תוכניות טלויזיה של HOT כמו "האלופה 2" וכו'. רציתי לדעת עם אני יכול לקנות כרטיס טלויזיה והאם אני יוכל לצפות בתוכניות של HOT. ערב טוב וחג פסח שמח וכשר ירון.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב ישן...P2 450 MHz עם כרטיס מסך לא משהו (Riva TNT 16mb) ואני רוצה לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לראות טלויזיה במסך המחשב שלי, יש לי כמה שאלות.. האם האיכות תהיה גרועה יותר מאשר בטלויזיה רגילה? האם המחשב שלי מספיק חזק בשביל זה? ואיך אני בוחר כרטיס טלויזיה מתאים..?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by ezer,

יש איזה כרטיס טלויזיה שיכול לקלוט את השידורים של yes?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעונין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב של כ- 750 ש"ח לעריכת וידאו. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד - e6600 לוח אם - gigabyte 965p-ds3 זיכרון - 2gb 667 cl5 כרטיס מסך - bfg 8800 gts 320 oc דיסק קשיח - wd 250gb 16mb ספק - liberty 500w צורב - lg h30n מסך - mag 17 8ms אגב לדעתי על הלוח אם יש מקום רק ל- PCI-e אחד של 16. אשמח לשמוע המלצות על כרטיס טוב במחיר כאמור. תודה מראש

19. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by Itaylasman,

אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר... עד 300 ש"ח (אני יודע שיש יותר איכותיים ויקרים יותר אבל יש אילוץ תקציבי...) תודה מראש

21. Started by generalA,

לא עובד לי הסאונד בו.... התקנתי דרייברים והכל ולא עובד לי הסאונד המזו*ין. אגב פעם לא עבד בכלל האות וידאו והטכנאי הטמבל בצ'יפ מחשבים בראשל"צ, קניון ערי החוף, אמר לי כי הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  22. כרטיס טלויזיה עם יכולת קליטה מלוין מי הכי טוב ? אנא תנו לי המלצה בבקשה.מחיר עד 1000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by gil_st,

שלום מישהו כאן מכיר את הכרטיס טלויזיה של MSI שנקרא TV @nywhere ? עד כמה שידוע לי זה כרטיס שנמכר רק בפנדה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by גליל,

אני מחפש כרטיס טלויזיה ,אשר יהיה מסוגל לבצע העברת סרטים מקלטת וידאו רגילה ל MPEG1 -MPEG2 ו-DIVX אני בעל מחשב AMD ATHLOON 2200 וזכרון של 512 DDR. אני מתלבט בין PCTV PRO של PINICLE (עם אפשרות של סטריאו). לבין MSI TV שהומלץ פה בפורום. אם תוכלו להמליץ על אחד מהם או אחד אחר יותר טוב. התקציב שלי הוא עד בערך 700 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SEangel,

חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.