עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב בן 4, עם המפרט הבא - Operating System: Windows 7 Home Premium 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: X48-DS4 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 כרטיס נוכחי : 4850 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Manufacturer: ATI Technologies Inc. Chip type: ATI display adapter (0x9442) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך ( HD4850 מגרסת ה GDDR5) ככה שאני רוצה לקנות אחד חדש. אני כבר לא גיימר בצורה שוטפת אך עדיין משחק פה ושם ומעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את כלל המשחקים על הגדרות סבירות ושיוכל לעשות זאת לא רק למשחקים שיש כיום אלא גם למשחקים שיהיו בשנים הבאות. הכרטיס שהיה לי עשה סה"כ עבודה לא רעה בזה. המערכת שיש לי היום כוללת : I5-3450, 8GB DDR3, ספק SEASONIC 500W. התקציב הוא עד 750 - עם אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח, אך הייתי מעדיף להוציא סביב 600 ש"ח. אשמח לקבל המלצות האם 7850 מתאים לצרכים שלי ? ראיתי שיש כרגע ב 650 ש"ח . האם ה 7870 שווה בשבילי את ההשקעה הנוספת ? (עוד 100 ש"ח) אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה !

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by amobi,

שלום, אבקש את עזרתכם, אני מתכנן לקנות מחשב כבר חודשיים והכרטיס מסך משגע אותי, המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא מאלו שמשחקים בכל מיני רזולוציות מטורפות. בכל זאת לפי המחקר שעשיתי הכי מרשים אותי ה-7950 וזהו הכרטיס שאני הייתי רוצה, אבל כמו שראיתי בשרשור Nvidia vs amd שבפורום, בכרטיסי מסך של AMD יש מסכים שחורים ובעיות אמינות אז כעקרון אני מעדיף 660 אבל הוא יותר חלש ואני לא יודע מה לעשות, בכלל ההפרש בין 660GTX לבין ה660TI וה-7950 הוא בסביבות 700 שקל. מה אתם ממליצים ? האם 7950 או 660 TI יחזיקו יותר זמן ב-שוק מהשחקים ? או שלא שווה לי להשקיע את האקסטרה 600-700 שקל ? ומה לגבי האמינות של ה-7950 ? ואם כן איזה חברה הכי מומלצת ? תודה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by lmlm,

אני מסתובב לי באתר של NV לראות קצת מידע על סידרת 7900. ואני רואה לי בשער : A new Nvidia Geforce GPU is coming ואז רשום את השעה. האם זה ה 7600GS ש NV שחכה לשחרר? או כרטיס ש NV לא סיפרה לנו? http://www.nvidia.com/page/home.html ד"א יש שם שעון שהולך לאחור.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lmlm,

קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1378761&postcount=58 לפי מה שרואים יהיה לו 700MHZ בליבה ו1600 בזיכרון ויהיה מבוסס על ליבת R520. מה דעתכם?

• 24 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by boom!,

דיפדפתי לי לתומי, ושמתי לב שכתוב בדף הכרטיסים של נוידיה: Available Models: GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, and 7900 GS סתם טעות, או כרטיס שעתיד לבוא?... http://www.nvidia.com/page/geforce_7900.html

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  8. Started by Overkiller,

אני קונה מסך שיעבוד ברזולוציה של 900*1440 הכרטיס שלי (8800GTS 320) נחנק ברזולוציה כזו, ולכן אני רוצה שדרוג. מהי הבחירה הטובה ביותר? עריכה: אני מחפש כרטיס שקט (אפילו פאסיבי אם אפשר), עם ביצועים דומים ופשוט תמיכה ברזו' גבוהה (מאחר ולכרטיס שלי יש מגבלת זיכרון) אפשר להגיע עד 600 ש"ח (כולל משלוח)

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  9. אני חושב לקחת את הכרטיס הבא : http://tms.co.il/product/9245 האם כדאי ? מפרט בחתימה. עדיפות ל- AMD כי יש לי hybrid CFX עם ה- HD4200 המובנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by xb,

קניתי כרטיס מסך Gainward GeForce 4 ti 4800se. הקודם שלי היה Ledatek GeForce 4 mx 440. אני משחק במשחק קאונטר סטרייק. ו ה-fps שלי עושה מלא drops אמור להיות לי 100 קבוע ויש לי 30-50 זה עובד בידיוק אותו דבר וזה לא נראה לי בסדר ממש... cpu: intel pentium 4 1600mhz os: windows 2000 pro sp4 monitor: LG studioworks E700B 17'' flat נא לעזור :'(

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shibby15,

אני עוד 5 חודש נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות שם כרטיס מסך אבל הוודוו3 שלי עומד למות (ואם לא אני ירצח אותו) ואני צריך משהו שיספיק ל5 חודשים באזור ה400 ש"ח. תציעו בחופשיות :) תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Refaelo,

שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by saarxee,

GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by NuXeR,

היי, מחפש להחליף את ה-7970 CROSSFIRE שלי במשהו קצת יותר חזק ועדכני... אני משחק ברזולוציה 3440*1440 , שזה בעצם בין 1440p ל-4K. אוהב לשחק עם כל ההגדרות על הכי גבוה, להפעיל פילטרים וכו'. כל המחשב מקורר מים, ואני ארצה לחבר את הכרטיס (או הכרטיסים) החדש גם כן. רצוי גוף קירור של EK כדי שיתאים ל-Bridge שכבר יש לי שלהם. חשבתי על GTX 980 TI , שבעתיד אוכל להוסיף עוד אחד כזה. (או שכבר עכשיו?) עריכה: אפילו ספציפית על ה-Zotac Amp! Extreme או ה-Asus Strix OC. אשמח להמלצות, ואם יש לכם טענה שכרטיס X יותר טוב מכרטיס Y , תמיד עוזר לצרף קישור לביקורת או השוואה רלוונטיים תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. היי יש לי מחשב דיי עדכני: I5 3750i 8gb ram אבל הכרטיס קצת מיושן ל1080p (gtx470) יש לי בעיה של גודל קצת במארז כי זה מארז שולחני.. איזה כרטיס מהסדרות הגבוהות הייתם ממליצים לי שיכנס לכל החבילה? ותודה רבה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי HD6950 של שפיר, ולא צרבתי ביוס. יש משחק (קרייסיס 1), מתי שהיה המון פיצוצים לקראת סוף המשחק, המחשב פשוט לא זז.. קיבלתי 5-15FPS לשניה.. עשיתי ALT+TAB ובדקתי מעלות חום ואני קולט שזה הגיע ל-77 מעלות חום, וה-Activity הגיע ל-99% וה-FAN SPEED ל-37% (נתונים מה-CCC של הדרייבר). אני משתמש בדרייבר 11.3. מה הבעיה יכולה להיות? (או שזה לא בעיה?) תודה רבה. העלאתי את התמונה של EVEREST (אחרי חצי שעה שהמשחק מכובה) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by SenDeR,

אני צריך כרטיס מסך חצי גובה למחשב נייח לרוחב. צריך שיהיה כרטיס בינוני למשחקים איזה דגמים יש ? תודה.

19. Started by Trol,

שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם יציאת HD 1.3 במטרה לחבר לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים מהמחשב באיכות HD. המחיר המקס 600 חשבתי על: ‏ASUS‎ - ‏HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=VIgJqfcDS3hZebCQ&templete=2 אבל אני לא כל כך מבין בעסק הזה, אני ממש יעריך עזרה. תודה.

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by amisha,

מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by urinka,

הי אני רוצה לבנות HTPC הבסיס הולך להיות P3 אני רוצה לדעת עם לקנות כרטיס טלביזיה רגיל או שצריך משהוא מיוחד כדי שאני יוכל להקליט סרטים מהממיר ואם יש עוד חומרה חשובה שאני צריך לגעת עליה אז בבקשה תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by ban26,

1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר. המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע) 2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר? 3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.? תודה לכל העוזרים. נ.ב איכות הצפיה חשו…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by someone5,

שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  25. המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.