עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה בסרטים במחשב שלי... התמונה נראית בהירה מדי או שזה קונסטרקט דפוק זה התחיל ממתי שהתקנתי את הדרייברים החדשים של נבידיה אבל התקנתי את הדריבר הקודם (ROLL BACK) וזה עדיין דפוק יש לי 6800NU מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. שלום חברים . אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי . מפרט טכני למחשב שלי . לוח אם asus z170-A מעבד I5 6600K זיכרונות 8X2 G.SKIIL כרטיס מסך 960 GTX 4G G1 ספק כוח 750 W תקציב לכרטיס מסך חדש 1000 שח . אשמח לעזרה לאיזה כרטיס מסך לשדרג . תודה

3. Started by 00Amir,

אני יודע שיש חיבור אחד X16 והחיבור השני הוא X8 . השאלה נוגעת לחיבור X8 : אם אני מחבר כרטיס ליציאה השניה אז הוא יצרוך פחות חשמל? הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת שלו? אם מבצעים OC לכרטיס שעל X8 איך זה משפיע? במערך SLI של 2 GTX 460 יכול להיות שאני עושה OC לכל כרטיס בנפרד? יכול להיות שOC לכרטיס ב X8 יהיה יותר גדול מ X16 בגלל שהחיבור יותר איטי?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. אני לא מבין למה יש לי בכרטיס איפה שהמאוורר שלו כזה אולטרה...כמה צבעים כאלה..אני מסתכל לתוך המארז אני רואה ירוק כחול אדום משהו כזה...למה זה?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  5. שלום ברשותי המפרט הבא (כרטיס מסך כרגע ON BOARD): i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset 16GB (2x8GB) 2400MHz DDR4 CL15 DIMM Hype NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - (מציין מבחינת מקום במארז) RAIDER 650W - RAIDER Series, 80 PLUS Sil אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש (NVIDIA בלבד) אשר יריץ משחקים בצורה מכובדת מבלי צורך לשדרג אף חלק במחשב בשנתיים/שלוש הקרובות. כרגע מדובר ב 1080P אבל אולי עתידית אעלה ל 2K (לא חושב על 4K כרגע אבל מי יודע). אין כל כך הגבלת תקציב אני רק רוצה כרטיס שיענה לדרישות - אני לא פריק של גרפיקה ולא חייב תמיד להריץ את הכל על המקסימום (למרות שלא יזיק). …

6. Started by ran07,

מעבד 3.0 GHz לוח אם אינטל D945GTP 2G זיכרון פנימי ספק כוח Thermaltake 430W כמעט קניתי את HD4670 אבל פתאום יצא הHD4830 עולה 150$ שבארץ כנראה יעלה בסביבות 600 שקל השאלה אם הוא יתאים למפרט שלי וגם החברה ממליצה על ספק 450W האם ב430W גם יתאים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שלום לכולם אני יודע שבחלק מהכרטיסים של ATI, יש אפשרות דרך מתאם מיוחד של DVI לHDMI להעביר גם סאונד השאלה שלי היא אם זה ככה גם בכרטיס הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by nirsul,

לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא ה התוצאה: http://img99.exs.cx/my.php?loc=img99ℑ=score4mz.jpg תזכרו זה רק R9550.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by orkir,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  12. אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קניתי את הכרטיס במזל טוב ועכשיו אני רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר, מה לעשות? * אני מוציא ב ?(3D2001 12K) וב (AQUAMARK3 39K) הלוח שלי דיי חלש (רק AGPX4).

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  14. יש הבדל בין ה8600Gt 256MB לבין ה512 MB ? או שזה רק גימיק ואין הבדל

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. היי, יש ברשותי לפטופ שיש עליו 2 כרטיסי מסך. לאחרונה אני לא מצליח להיכנס להגדרות לוח בקרה של NVIDIA התקנתי מחדש את הדרייבר ועדיין לא מצליח. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם geforce gt 750m שאותו אני רוצה להגדיר כברירת המחדל. מה הסיבה שאני לוחץ על הגדרות לוח הבקרה של NVIDIA לא קורה כלום פשוט לא נפתח כלום. חייב לציין שבמנהל ההתקנים אני רואה את 2 הכרטיסי מסך מותקנים (ללא סימן קריאה על אחד מהם כפי שזה מראה כשאין דרייבר). אשמח מאוד לקבל עזרה בעניין. תודה רבה לעוזרים

16. Started by nec_000,

https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by omri_ro,

הוא נותן לי את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by squeal,

תראו בסוף החלטתי ללכת על ה 6800GS השאלה שלי היא , אם המפרט הנוכחי שיש לי יוציא את המירב ממנו? זה המפרט: מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Presscot 1MB Cahce לוח אם - Intel Corporation D915GAV זיכרון - 768MB DDR 400 [אם יש עוד משהו שצריך להוסיף , תגידו ואני אוסיף]. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  20. יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. יש לכרטיס הנ"ל יציאת עם 7 פינים שמתחבר אליה מתאם, המתאם מוציא קומפוננט ו S-VIDEO, הבעיה שאני לא מצליח לקנפג את הכרטיס להוציא קומפוזיט, בכרטיס הישן שלי, GEFORCE4 MX4000, גם שם יש רק יציאת S-VIDEO, אבל הוא יודע להוציא דרכה קומפוזיט.... מה, זהו?.... נגזר עלי לראות בשחור לבן?....

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. אשמח להכיר מכם אנשים שמתעסקים בעריכת וידיאו.. לקבל מספר עצות לגבי חומרה/תוכנה, טיפים וכו'.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RayZ,

הצביעו והשפיעו. איזה מסך לדעתכם יותר טוב מבין המסכים שבסקר? מכמה סיבות: נוחות,רלוצייה,צבעים,ואיכות

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by frank053,

שלום. קודם כל רציתי להגיד לכם תודה על עזרתכם. בהמלצתכם קניתי כרטיס מסך, הוספתי 1GB RAM, והחלפתי ספק כח. כל הכבוד ותמשיכו ככה. יש לי עוד שאלה: הספק כח שהזמנתי עדיין לא הגיע FSP 400W ATX 12V Version 2.0 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 אבל כרטיס המסך כבר כן! (7800GS XFX EXTREME EDITION). האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לספק שישן שלי? זה לא יכול להרוס אותו?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by Dwhore,

שלום. קניתי לפני 3 ימים nvidia 6600GT (point of view)... שיחקתי משחקים כרגיל, לרוב קאונטר סטרייק. וכשהרצתי דום3 או היטמן או פארקריי, המחשב כאילו נתקע וניהיה פריז במסך, וצריך ללחוץ על הרסט בשביל שזה הסתדר. מיד עלה לי בראש שזה הספק כוח (HEC 300W) כמו שאני יודע המינימום זה 350. הלכתי לחבר הבאתי ספק 400W ג'נריק, אבל עדיין 400W ... עכשיו הנפילות ממשיכות ואין לי מושג מזה... זה נופל רק במשחקים DOOM3 / FARCRAY / HITMAN קונטר סטרייק זה לא נופל... יש מצב הכרטיס דפוק? מזה כבר יכול להיות? תודה לעוזרים, ותגובות לעניין בבקשה=] (דרייברים הכי חדשים מהאתר של point of view)

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.