עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. כמו שאמרתי ה radeon 7950 3 gb שבק חיים אחרי 5 שנים . ואני כרגע מתלבט במה להחליף אותו בבדיקה שעשיתי הבנתי שהדגמים הכי משתלמים כרגע בטווח המחירים שלי הם ה gtx 1060 וה rx480 , (מעדיף להוסיף את ה100-200 מעל ה 1000 בשביל לקבל עוד אוויר לעתיד ) . ממה שהבנתי עד עכשיו ה1060 יותר חזק כרגע אבל ה480 הולך ומתחזק ועתיד לעבור אותו ? שאלה נוספת היא ברגע שבחרתי דגם ראיתי שיש המון יצרנים במחירים שונים איך הייתם ממליצים לבחור אז ? מפרט של המחשב למקרה הצורך : Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz Gigabyte P67a-d3-b3 4*2 kingston ddr 3 1600 mhz kingston hyper -x dd3 …

2. חברת MSI מתכננת גרסה נוספת תחת מותג ה-Armor עבור המוצר הפופולרי מארכיטקטורת ה-Polaris המזדקנת לכתבה

3. Started by PROSK8,

מה זה הכרטיס הזה האם הוא טוב וכדאי לקנות אותו ואני גימר

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by generalA,

אני מחפש זיכרון RDRAM 128MB (שתי יחידות), מה המחיר הכי זול שניתן למצוא (של סמסונג)? ועוד שאלה.. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד במחיר של 300 -400 שייתן ביצועים טובים יותר למשחק Gta San Andreas ממה שיש לי כרגע (Geforce 4 mx 64). כמו כן הכרטיס שאתם מציעים חייב להיות טוב ל- OC. תודה !!

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by cohenkobi1,

אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg, אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו.... איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי? חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!! תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by aargov,

שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by kouliben,

האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד. תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by drpc,

שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by headg,

מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו זאת המערכת שלי: AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz Gigabyte 790XT RAM 2G 1333MHz SeaSonic 520W S12II Bronze ומסך 17 עם חיבור VGA ( אולי אני קונה עוד מעת חדש) האם הכרטיס Sapphire HD 5750 1GB יספיק לי להרצת משחקים כבדים? ( אשמח לחוות דעת על הכרטיס הזה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by ilanb0,

הכרטיס הישן עשה בעיות (gforce 4 mx 440 agpx8). הבוקר, המסך לא עלה (היינו הדלקתי המחשב, חלונות עלה - המסך נותר בסוף שחור). מכיוון שכרטיס ישן מאד העלה את המסך, הנחתי שהכרטיס GFORCE החזיר סוף סוף נשמתו לבורא (מה שגם ראיתי את זה מגיע - הכרטיס עבד הרבה זמן בלי מאוורר ועשה בעיות במשחקים). רצתי לקנות כרטיס חדש. ATI RADEON 9550 256M. הילדים מחכים לרגע להסתער על המחשב: אני מחליף הכרטיס, מדליק המחשב - חלונות עולה (רואה את הפקודות) והמסך בסוף שחור... (גם בנשמה נהיה לי שחור). מנסה שוב, ושוב, מהדק הכרטיס, מתפלל - נאדא. המסך בסוף שחור. כרגע אני עובד עוד פעם עם הכרטיס הישן. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהסלוט נדפק? אולי משהו בלוח? האם מישהו חווה בעיה דומה? ואיך זה שכרטיס פשוט עובד כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים. חומרה בקטנה : Processor Intel P4 2.4GHZ (Single core) Motherboard Jetway 848PDC(P) Video card RAEDON 9200 PRO אולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?). לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!) עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי? איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by pumbatal,

שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס 6800GT של MSI (חדש, לא משומש) הכרטיס 256MB DDR3 מהירות ליבה 350 מהירות זיכרון 1000 אבל WIN ו הדרייברים של NVIDIA מזהים את הכרטיס כ6800LE (לעזאזל) דרייברים שניסיתי (מקוריים בדיסק, 77.77, 77.72 של MSI) שום דבר לא עובד אם אני בוחר לבד להתקין 6800GT אז בWIN הוא מופיע GT וב CONTROL PANLE של NVIDIA הוא מופיע כ 6800LE השאלות שלי הם כאלו 1. האם מישהו יודע (יש לו רעיון) על פיתרון לבעיה ? 2. האם נתקלתם בזה בעבר (עם כרטיסים אחרים) ? 3. האם זה פוגע לי בביצועים ? 4. מה אמור להיות הציון של 6800GT עם דרייברים 77.77 במהירויות STOCK ב 3DMARK05 ? אני מאוד מקווה לתקוה ממישהו

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום אני עם מחשב ישן (בן 6, נקנה בהמלצת הפורום) עם מעבד AMD Phenom II X925 וכרטיס מסך מובנה AMD HD4200. קניתי מסך חדש Dell U2414H הבעיה: יש לי רק יציאות DVI + HDMI במחשב, וכניסות DP ו-HDMI במסך. שימוש ביציאת HDMI גורמת לדרייבר (הישן ללא עדכונים קיימים) של הכרטיס להתייחס למסך כאל טלויזיה HD והורסת לי את הצבעים ואת כיוון הגאמה והשחור. השימוש העיקרי במסך הוא לעיבוד תמונה וחשוב לי דיוק הצבע. אני חושב האם לקנות כבל שיוציא DVI מהמחשב ויכניס DP (או mini DP) למסך - אלא שלא מצאתי כזה (רק כאלה שעובדים בכיוון ההפוך). אפשרות שנייה - לקנות כרטיס מסך (יד 2?) שלא יחנוק את המחשב - שיש לו יציאת DP. כמובן שלא מעוניין לשים על זה יותר מ-200 ש"ח (+/-) אשמח לעצתכם - מה פרקטי וזמין יותר, ואם …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by מא*ר לו*,

עכשיו ניכנסתי והכרטיס הזה מזה קרץ לי חח מישהו יודע מההו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1045 לפי התמונה ניראה שיש לו קירורר משהוו טוב.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.

19. ב"ה שלום חברים שוב חזרתי לפורום והנה מתנה בלעדית לכל החברים באתר... תמונות ראשונות מהכרטיס החדש שהגיע לארץ, הכרטיס המשתלם ביותר ל AGP לפני 6800GS ... תמונות של הבאנדל... http://www.morextech.com/produits/img1272.html תמונה של הכרטיס בגדול... http://www.morextech.com/media/images/2/1465.jpg ותמונה בלעדית ביותר לאתר עם כל הפרטים של הכרטיס מהתוכנה אוורסט 2006 (בתמונה למטה או בקישור...) http://i5.photobucket.com/albums/y152/Assaf-Nabaty/Leadtek6800XTAGP.jpg בנוסף הוספתי תמונה עם הטבלה של כל הכרטיסים של NVIDIA והפרטים שלהם איך שזה נראה כמו שאמר הבחור למטה הכרטיס הוא מעיין 6800LE בגירסה של ה AGP חדשה עם השם 6800XT והנה קישור לכרטיס הקודם http://www.sybaritic.co.za/s…

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  20. אהלן, אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי במשהו שיעשה את העבודה טוב יותר במשחקים הנ"ל. המפרט: Radeon HD 6870 i5 3470 FSP 500W 8 GB RAM הרזולוציה תהיה 1080P והעדיפות לפילטרים גבוהים (אבל לא מטורפים), כמובן שהמשחקים צריכים לרוץ חלק יחסית. חשוב מאוד שהכרטיס יהיה שקט! התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח, אבל ניתן למתוח אותו מעט במידה ויש משהו ממש משתלם בטווח. בנוסף, רציתי לדעת אם מתוכננים כרטיסים חדשים בטווח מחירים הזה/ירידת מחירים צפוייה בעוד כחודשיים (אין לי בעיה לחכות) **עדכון: החלטתי ללכת על ה-970, השאלה על איזה תת דגם להתמקד? ** תודה רבה! דוד.

• 28 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by גיימר גיימר,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/atinewboardwith32pipelines.shtml איזה כרטיס אני חושב אחד הכי טובים לא? ועוד משהו רציתי אתר שיש בו השוואות בין כרטיסי מסך, אבל בתמונות... (ראיתי את זה בG4TV)

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by etain2,

שלום, איזה כ.מסך יותר טוב למשחקים עם מסך 17 LG FLATRON L1719S)? מפרט כרגע:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB) Intel DQ965GF Motherborad 2 GB RAM HEC 300W(משדרג) כרגע אני לא קונה מחשב חדש אז החלטתי לשדרג את החלק שהכי מפריע לי במחשב + ספק כמובן ליזכור שהכרטיס הזה מיועד לגיימר בנוני+ למשחקים כמו Call of duty 4 ,...... http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm - יש גם גירסה Smart שעולה אפילו פחות לא יודע מה ההבדל ביניהם או שעדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקנות את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm אני לא ממש מבין אבל יכולה להיות לי בעיה של Vsync עם אני יקנה כרטיס יותר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by pellop12,

הוא מעוניין לקנות כרטיס סביב המחיר של 270X בערך.. שמתי לב כשהשוותי, ה-270X חזק באחוזים בודדים מ-GTX660 ו-660 עולה פחות, האם שווה להוסיף 100 שקל בערך בשביל 270X? לדעתי 660 יותר משתלם.. המפרט שלו מתאים.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  24. אהלן חברים... אז ככה אני חושב להשתדרג בכרטיס מסך כי כמו שאתם שמים לב שלי מאוד מאוד חלש אני מחפש כרטיס בסכום של עד 400 ש"ח של NVIDIA בלבד.... חשוב לי מאוד CUDA ו PYSIX או איך שלא קוראים לזה זה ישמש אותי מאוד בתוכנות גרפיות ו3D שאני משתמש בהן... אני נותה לכיוון ה 430 כי הוא מסדרה חדשה יותר תומך DX11 מותאם יותר לWIN7 ולפיצ'רים החדשים שהחברה מוצאים כל הזמן בדרייברים ועוד דבר... חשוב לי שהספק שלי SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יחזיק את הכרטיס.. כי אין לי כסף מיותר לספק ועניינים... לקחת בחשבון שאני מתכנן גם תוספת של עוד 4GB זכרון ולא מתכונן אף פעם OC על כל דבר במחשב המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9400 Box GIGABYTE GA-EP43-DS3 Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 3…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.