עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mazoneli,

שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by zuzu89,

היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by crabrocket,

זה המפרט של המחשב שלי CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Proview 986 [19"…

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by pringles,

המערכת שלי: e6750 4gb זיכרון 2 סטיקים. כ"א 2ג'יגה. hd WD320gb hd samsung 750gb cd-dvd lg psu: S12II-430 Bronze, seasonic. 12v+ 30A, 360W האם יחזיק לי הספק מערך CF עם המערכת הזאת? ולחילופין איזה כרטיס הכי טוב בהתאם ליכולת של הספק אפשר לקנות במקום 4850 512מ"ב S12II-430 Bronze +3.3V +5V +12V comb. -12V +5Vsb 20A 20A 30A 0.8A 2.5A 130W 360W 9.6W 12.5W

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום לכם. ביומיים האחרונית התעניינתי בנושא מוזר, כמה כרטיסי מסך אני יכול לחבר ללוח האם אסוס סטרייקר אקסטרים? בסוף גיליתי שאפשר שניים במערך SLI, אך, הוסיפו ואמרו שגם יש חיבור נוסף של PCI-EXPRESS X8. רציתי לישאול איזה כרטיס אני יכול להוסיף שם, אם כרטיס פיזיקאי, אז מהו ואיפו הוא נמכר? האם זה אומר שאני יכול להוסיף 3 כרטיסי מסך? וכרגע, מצאתי עוד משהו, יש 3 חיבורי PCI נוספים, קראתי קצת באתר זאפ ותראו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB68806=203080 אפשר לקנות כאלה כריטיסים! זה אומר שאני יכול להוסיף 6 כרטיסי מסך?! אני מקווה שתוכלו להסביר לי קצת על הדברים. בתודה, אור כהן.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by 0noname1,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

ראיתי שיש בנעוץ לינקים לשלושת תוכנות ה 3DMARK האם גירסת "הבייסיק" החינמית מספיקה או שכדי להוריד את "גירסת הפרו" ? עוד שאלה ראיתי שיש 3dmark06, 3dmarkventeg ו 3dmark11 איזה תוכנה בודקת איזה DX? 3dmark 11 מין הסתם בודקת את DX11, אני יודע שהכרטיס שלי תומך בDX10 איזה גירסה עלי להוריד?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. היי לכולם אני תוהה אם כדאי להוסיף כרטיס HD2600XT HDMI 256MB ללוח אינטל D946GZIS אני יודעת שברגע שאוסף הן אעלה את הרעש והן את צריכת החשמל של המערכת. השאלה אם יצא לי מזה משהו טוב, למשל הורדת עומס מהמעבד או משהו בסגנון. כרגע המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדים-כללים (ללא משחקים). ישנה אפשרות שיותר מאוחר יעשה נסיון להשתמש בו שימוש לצרכי HTPC חלש. האם הוא בכלל יכול להיות מועמד כשר לצרכי HTPC חלש? אם כן, האם לשימושים אלו יש טעם להוסיף לו את הכרטיס הלה? תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שלדעתכם שווה תתוספת של עוד כמה מאות שקלים אז תגידו... אני מחפש גם אתרים איכותים ואמינים עם ביקורות על כרטיסי מסך ואם אתם מכירים איזה אתר שמראה איך משחקים שונים נראים עם הכרטיס מסך הזה בהגדרות שונות... נ.ב יש לי LCD 12MS, זה אלול לפגוע בביצועי הכרטיס מסך? אם כן באיזה צורה? (משמעותית?) תודה רבה ויום טוב לכולם =)

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by kub,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב, AMD3800X2 לוח אם של אסוס M2N-E ו2GB זכרון DDR2. אני משחק במשחקים יחסית פשוטים כגון: FIFA2006,AOE3,פה ושם איזה NFSMW שגם המחשב שאני משתמש בו עכשיו עם ה6600GT מחזיק בלי בעייה. ראיתי במדור הממולצים 7600GS. אני יכול להשיג כרטיס של אסוס 7300GT עם נתונים זהים(עולה600) ל7600GS של לידטק(שעולה 600) אבל עם קירור סיילנט - וזה מאוד חשוב לי ,הייתי מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור סיילנט. שניהם 400MHZ/800MHZ 256MB DDR2. מה ההבדל בינהם אם הנתונים הם זהים? יש גם 7300GT של גיינוורד אבל עם זכרון 750MHZ ב480!! רצעיתי גם לדעת אם יש מתחרה מבית ATI שזמין לשבוע הקרוב שיכול להתחרות פה. (אין לי זמן לחכות לX1650) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by alexta-z,

צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by idDFdd,

יש לי CF ודרייבר 8.6, עכשיו הורדתי מהאתר HOTFIX כלשהו, שאני לא מבין בדיוק מה הוא עושה... מה הוא מתקן חום? |: אשמח אם תענו לי, תודה

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by RETMIX,

ניסתי עם התוכנה SPEED FAN ולא כול כך ברור לי אך עושים זאת האם יש תוכנה פשוטה יותר לשליטה על המאוורר של HD 4870 ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by vincecarter,

האם ההפרש של ה-400 שקל האלו שווים את הXT או שהפרו מספיק טוב עבורי? אוקי אז אני יכול להחשיב את עצמי כגיימר השאלה מה הבדל מבחינת ביצועים?וגם מבחינת עבודה שקטנה (שמעתי שהפרו מרעיש\מתחמם) אני לא יודע, מה אתם אומרים??? בבקשה דעות בעד כרטיס מסויים או נגד משו יעזור לי להחליט... אגב יש כרטיס מסך בסכום כסף זה השווה מבחינת ביצועים? לפי מה שביררתי כרטיס זה הוא העדיף.(מבחינת מחיר לביצועים) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by yacovmateo,

יש לי את הבעיה זאות כבר כמעט חודשיים... בזמן שאני משחק הכרטיס פשוט מוריד את מהירות השעון למשל במשחק FAR CRY 2 רוב המשחק רץ סבבה אבל בחלק מהמקומות הכרטיס מתחיל להריד CLOCKS אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל אחרי חצי דקה אותו סיפור בCRYSIS WARHEAD ביכלל, לגמרי אי אפשר לשחק במשחק, כול תזוזת עכבר באמצע המשחק הקולקים יורדים וכמוון גם ה FPS צונח למטע וזה לא זה שהכרטיס לא מספיק חזק בשביל המשחק או שיש לי צוואר בקבוק או משהו כזה כי אני רואה שהכרטיס מפעיל את המשחקים לגמרי סבבה אם לא להזיז את העכבר המשחק על 25+ FPS, על V.HIGH או איך שלא קוראים לזה ב WARHEAD, ניסיתי להוריד גראפיקה ל GAMER אותו סיפור...אפילו על MEDIUM זה קורה יש משחקים שזה קורה פחות אבל לרוב זה קוראה ברובם הכרטיס הוא …

17. Started by avivaviram,

תקשיבו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים כבדים...המחשב שלי יחסית חדש אבל הכרטיס מסך חרא אז אני מחפש משהו עד 350 שקל נגיד אבל עדיף לי יותר נמוך... תרשמו דגמים וחברה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, קניתי מחשב חדש לפני כשבוע וחצי והתקנתי עליו כל מיני משחקים חדשים. המחשב יחסית טוב ואין לו בעיה לסחוב משחקים על איכות מאוד גבוהה באופן חלק. מה שכן .. בכל משחק שאני משחק מספר דקות, המשחק נתקע ואז אני עובר לוינדוס אני מקבל הודעה: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands" הורדתי את הדרייורים הכי חדשים לכרטיס מסך, יש לי palit radon hd 4850 והורדתי דרייורים ל hd 4800 series. עכשיו זה קורה לי בכל משחק, המשחק נתקע יוצאת ההודעה ואז אני חוזר למשחק וכעבור זמן מה זה קורה שוב. איך אני מסדר את זה? תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by sagim194,

טוב אז ככה לפני בערך שנתיים קניתי את ה HD4870 כשהוא רק יצא ועשיתי טעות שקניתי אותו בגירסת 512 MB. משחקים כבר לא רצים לי חלק בגלל זה ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי להגדיל את הזיכרון במקום לקנות כרטיס חדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Axel Foley,

חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by bmike,

שלום לכולם, יש לי מעבד אינטל 2.53 + 1G זיכרון GAIL + כרטיס מסך 4800SE 128M . במשחקים לא ממש רואים טוב אבל חוץ מזה המחשב ממש עובד מהר וטוב. חשבתי לקנות את ה X1600 החדש שהוא כמובן AGP אבל נראה טוב ותומך בהכל. השאלה היא האם לחכות עוד שנה שיצאו כבר כרטיסים עם DIRECTX10 או שאפשר לסחוב עם הX1600 עוד איזה שנתיים? פשוט ההוצאה לקנות מעבד+זיכרון+כרטיס מסך חדש זה נראה לי לא כל כך שווה ביחס לזה שהמחשב שלי ממש זז מהר ואין לי שום בעיה איתו.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by ravid,

http://mirror.ati.com/developer/demos/r9800.html לא זכור לי שהיה אותו מקודם אז תקנו אותי אם אני טועה. Ashli Demo אני מוריד את זה עכשיו...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by jackhammer,

יש לי כרטיס מסך GTX 260 של EVGA אבל מהרסא הראשונה עם 192 שיידרים עם אני קונה עוד כרטיס לSLI מהגרסא החדשה עם ה216 שיידרים זה יהיה נוראי? מה יקרה?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by GrayWolf,

אני משחק במשחק בעיקר ב gta v שיהיה לי על האיכות הכי גבוה ו 60 fps ובלי drops אני רוצה 4 GB זיכרון בכרטיס יש לי 25 ס"מ מקום במארז לכרטיס החדש שאקנה וגם ספק הטווח הוא לפחות עד 1300 אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי כי גם אני קונה ספק אם יש לכם ספק טוב להציע לי כמובן כמה שיותר זול ואיכותי לכרטיס שהצעתם לי אני אשמח אני מתלבט אם לקנות r9 380x אני קונה בחנות פרטית והמוכר קונה רק כרטיסים החדשים שבשוק ולא מחזיק בכרטיסים ישנים

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום רב. לאחר שוטטות באתרים בחפוש אחרי כרטיס מסך החלטתי ללכת על אחד משני אלה , אבל אני רוצה קצת עזרה מכם , לבחירה הסופית ובכן : הראשון הוא ,MB 128 HERCULES 9800SE ALL IN WONDER + TV + REMOTE השני: MSI - GEFORCE FX 5800 - TD 8X TV OUT 128 MB DDR 2 אז אנא עזרו לי מי מבנהם הוא יותר טוב , המחיר הוא בערך שווה לשנהם תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.