עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DuDsAn,

אהלן, התקנתי את הדריבר 191.07 כמובן לאחר שהסרתי את הדריבר הקודם וגם השתמשתי ב DC (דריבר קלינר). לאחר ההתקנה עשיתי ריסטרט ובמסך ה LOG ON בידיוק לפני הסיסמא המסך הפך לשחור וזהו אין תגובה . הייתי צריך להכנס ל Safe Mode בשביל למחוק את הדריבר ולהתקין את הדריבר הישן שלי.... המחשב שלי : i7 920 Geforce 9800 GTX 1GB 6gb ram

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  2. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1928&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 תסתכלו כאן, אף פעם לא יצא לי לשמוע על הסדרה הזאת, מה כל-כך מיוחד בזה שהמחיר של זה כל-כך אבל כל-כך גבוה!~ זה לא נתפס, זה עולה כמה כל המחשב שלי כמעט חחח... אשמח לדעת יותר פרטים אודות החיה הזאת, פעם ראשונה שיוצא לי לראות כרטיס מסך ב6000 ש"ח חח http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_69&products_id=1929&osCsid=d7fa9f780d69dae382e6f05ed80ada86 ובכלל ב11,000 ש"ח כרטיס מסך, מה נסגר????????????? אני דורש הסברים חחחח עכשיו לעניין, למה זה עולה כל-כך הרבה? מה מיוחד? מצפה לתשובות חח... :

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  3. ערכתי את הכותרת החלטתי לא לקחת סיכון ופשוט להחליף את הכרטיס מסך הכמעט מת שלי 4870... אני צריך כרטיס דומה בביצועים לא משנה אם זה nvidia o ati המעבד e6750

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by eladrevach,

אז ככה בקרוב אני מחליף את כל המחשב וכל העסק... ורציתי לדעת אם הספק שנקנה לא מיזמן (יחסית) יחזיק לי את המערכת + הכרטיס מסך המערכת בטח תיהיה core i7 4 ג'יגה זיכרון וכל זה.. לא ניכנס לזה עכשיו אבל השאלה אם הוא יחזיק גם את המארז הסופרנו שלי+hd5850 ואולי אפילו hd5870 הספק הוא 450w של cheiftec תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shimi 1,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, במחשב הישן שלי יש לי כרטיס שאני קורא לו "שועל ותיק" : Nvidia 8600 GT 512 mb ויש לי התלבטות בין 2 כרטיס מסך: Nvidia 250 GTS 1 GB או ATI Radeon HD 4770 512 MB אני אובד עצות.. כל אחד אומר לי משהו אחר.. תודה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  7. בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.

8. Started by Zoltrix,

שלום אני מחר הולך לקנות את הכרטיס בכותרת מ foxPc קודם כל יש שני דגמים , איזה מהם עדיף: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 אני שואל כי הדגם של ה OC עולה זול יותר לפי האתר, שקצת גרם לי לנסות להבין דבר שני אני אשמח אם מישהו שכבר קנה כזה כרטיס או מכיר את המפרט יוכל לענות לי מה מגיע חוץ מהכרטיס חוברות והדיסקים, כלומר כבלים ומתאמים: 1. האם מגיע עם מתאם 6 פין לשני חיבורי חשמל כמו של ה HD [לא יודע איך קוראים למחבר הזה]? 2. האם מגיע עם עם מתאם למסך עם חיבור אנלוגי [DVI 2 VGA(D-SUB]? 3. עוד דברים אולי? אשמח לתגובות מהירות, כאמור מתכנן לקנות מחר... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by galCool,

כרטיס מסך שיספיק לי למשחק VIRTUA TENNIS 3 תודה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by nec_000,

Ethereum Mining Benchmark - מסביר לי את "החוצפנים" שמבקשים כיום במשומשים סכומים הזויים עבור 290/390 יד שניה. לא שאני מצדיק אותם, אבל יכול לפחות להבין. לתפיסתי עולם הזוי שחי לו על הונאת פונזי ענקית, שמתחילה ב- bitcoin וממשיכה עד היום עם שמות אחרים. אותה הגברת רק השם שונה. שיבושם להרפתקנים... אולי יראו מזה כסף, אם בכלל... שלשום אני ב TMS אוסף את המארז שהזמנתי, מסתכל על ערימת המאיצי 1080Ti ששוכבת בצד ומיועדת ללקוח בודד, סתם שואל מה זאת הכמות הזו כולה לאותו לקוח ? מספר לי המנהל (קיריל) שזה עבור לקוח שטס עוד הלילה ממוסקבה לישראל, לקנות אצלו את כל הכמות שנותרה אצל היבואן בארץ כי בישראל כרגע המחירים הכי זולים באזור זה של הגלוב…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. הכרטיס מסך שהיה במחשב הישן שלי הלך לעולמו. אני צריך כרטיס מסך חדש, חיבור AGP, אבל שיתאים בצורה חלקה-למדי על מסך LCD 22". אפשר בבקשה הצעות? תודה!

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by sroolik,

יש לי כרטיס ישן: GF 4 440 MX 64 MB יכול להיות שתמליצו לי להחליף אותו אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני חוסך את הכסף בכל זאת: יש לי בעיות להפעיל איתו משחקים, הוא עושה בעיות תצוגה הוא מעלה מסך שחור עם כתמים, וקופץ במשחקים זה עשה את זה במשחק BLOODRAYNE 2 והבנתי, כי זה משחק חדש אבל זה עושה לי את זה גם ב CS בכרטיס לפני כן היה מומהר, ניסיתי להחזיר אותו לסטוק, לא עזר, בניתי מוד מיוחד של 2 מאווררי 80 ס"מ שזורקים עליו אוויר, לא עזר (חשוב לציין שלמרות שאין לו חיישן, נגעתי בהיטסינק ובזכרונות והם היו די קרירים) לפעמים יש גם ריצודים של הכרטיס, כלומר, הצבעים של האובייקטים (שחקנים בפיפא למשל) קופצים למישהו יש פיתרון בשבילי ? (חוץ מלקנות כרטיס חדש כמובן.....) תודה ! ! !

13. Started by yair23,

שלום לכם, עד לפני כמה ימים היה לי בחדר את הPC עם כרטיס 7600GT .. חיברתי את ה7600GT לטלויזיית LCD שלי עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך וכבל קומפוננט .. עכשיו יש לי בחדר רק את הנייד שלי ויש לו כרטיס 7600GO ויש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO.. חיברתי את הכבל שקיבלתי עם ה7600GT והקומפוננט ליציאה הזאת והתמונה שקיבלתי בטלויזיה הייתה סגולה\אפורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? אני גם לא מוצא דרייברים שאני יכול להתקין על המחשב הנייד HP PAVILION 8371EA.. כשחיברתי את הכבל בדקתי בהגדרות של הכרטיס מסך וראיתי שיש לי רק אופציות של COMPOSITE ושל S-VIDEO .. כלומר לא היה של COMPONENT .... ובאתר של NVIDIA רשום ש7600GO תומך בHDTV .. אז איך זה שאני לא מצליח לראות בטלויזיה נורמלי עם הקומפוננט ? יכול להיו…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by YinnoN,

האם שווה לקחת מפרט amd 2500 512 ram 6800 רגיל לא gt לא ultra ... או a64 3 512 msi 9800 pro ? זאת אומרת השאלה היא האם ההפרש של ה600 ש"J שווה את זהב והורדת המעבד ? הכרטיס הזה חזק הוא שווה בכלל משהו ? תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. ברשותי כרטיס מסך sapphire x1950pro, ולפני מס' ימים הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס מאתר ati-amd. [קישור לדרייברים שהורדתי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html] במהלך ההתקנה הופיעו לי 2 הודעות שגיאה מוזרות. צרפתי אותם להודעה. מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by Id0,

המאוורר של הכרטיס התחיל לעשות בעיות, לפעמים עובד לפעמים לא ראיתי שמאוורר לכרטיס מסך עולה גרושים רציתי לדעת אם המאוורר הזה יתאים ואם לא איזה סוג בדיוק אני צריך לחפש. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1426 אגב אני לא יודע ממש איך לברר את הגודל של המאוורר או את סוג החיבור לחשמל שלו, אני רק יודע שקיבלתי מאוורר מחבר שהכניסה שלו של החשמל הייתה קטנה מידי, התופס הזה שאמור להיכנס לחור של החשמל על הכרטיס היה קטן מידי. ככה המאוורר של הכרטיס מסך שלי נראה, כשמוציאים את הברגים שמחזירים אותו, אתה בעצם מחזיר ביד חתיכת פלסטיק שקופה שזה המאוורר. על הכרטיס מסך יש מעין חתיכת אלומיניום שמחוברת בתפסי פלסטיק בלי קשר למאוורר, אני רק רוצה להחליף את המאוורר, לא אכפת לי חברה או כל…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  17. קניתי את הכרטיס מסך sapphire r9 280x dual x ואני רואה שרק מאוורר אחד עובד אבל שאני נכנס למשחק שניהם עובדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ1300 שקל. עכשיו ראיתי את הכרטיס המסך הבא: http://tms.co.il/product/4884 רציתי לדעת אם הוא טוב, ואם הוא יותר טוב מNvidia GeForce 8800GT ומה ההבדלים. ובנוסף, מה ההבדל בין DDR4 לבין GDDR4? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by enter,

זה: http://bfgtech.com/7800GS_256.html או זה : http://bfgtech.com/7600GT_256_PCIX.html תודה

21. Started by Danman,

היי, אני רוצה לקנות את הכרטיסים שציינתי, אבל חושש מההספק של המערכת. הספק שלי הוא Enermax Pro82+ 625W, השאלה אם הוא יספיק לSLI GTX460 וCore I7 עם אוברקלוק רציני (3.8GHZ). כמו כן יש לי 4 הרדיסקים בRAID5. לפי מחשבונים ראיתי שההספק מגיע לבערך 590W בFULL LOAD (שהמעבד שלי אף פעם לא מגיע אליו), האם יש לי סיבה לחשוש? תודה רבה, דני.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by waizman,

הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  23. שלום חברים, אני מעוניין להוסיף עווד 5850 למפרט שלי: i7 930 noctua u12p gb x58a-ud3r intel x25-m 80gb ss 600ht sapphire 5850 אך ראיתי שהמחיר של ה5850 בכלל לא זז, האם אוכל לשלב איתו 6850 או 6870 לחלופין? (האם בכלל הספק יחזיק?) תודה מראש...

24. Started by demultiplexer,

האם הוא טוב למישהו שמחפש מסך 17 שטוח (לא דק) בסביבות 600 ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.