כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
לכרטיס מסך יש קשר לזה? שיחקתי עם הרזולוציה והבהירות והקונטרס, ושום דבר לא עוזר... יוצא מהמסך אור חזק,כמו להסתכל על פלורסנט, זה ממש צורב בעיניים ולא רואים נעים כמו במסך רגיל,CRT או 3 על 4. הגדרתי את הכרטיס מסך לגרסא החדשה ביותר, וזה לא עוזר, האם מישהו יכול לעזור לי ??? יש לי כרטיס מסך גיגהבייט אנוידיה 8600 נ.ב בפורום מסכי מחשב לא יודעים לעזור בנושא הזה...
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA 8600GT , מערכת הפעלה XP HEB ENABLE. התקנתי את הדרייבר האחרון - 162.18 וגם את הקודם - 158.22 וגם את זה שהגיע עם החומרה ובכולם הכותרת (זו שברקע בצבע כחול) כתובה הפוך (בכתב מראה). ניסיתי גם לשנות את הגדרות השפה במחשב אבל זה קורה גם כשזה באנגלית וגם כשזה בעברית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לבחור שלא משחק המון ובעיקר משתמש באינטרנט ואופיס 19 אינץ LCD תקציב עד 2500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמה סרטי וידאו אני לא צריך משהו ברמה אבל אני מצלם בדרך כלל כל סרט משהו כמו שעה שעתיים רציתי שתמליצו לי על מסרטה טובה התקציב הוא עד 450-400 שח גג! ועוד דבר אני לא מתכוון לקנות שום כרטיס DV אז חשבתי אולי יש מצלמה שמתחברת ליציאת הUSB?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! וחג שמח אני משתמש ב 3DMARK06 היא הכי מומלצת נכון? אחשיו בכל האתרים שבודקים איך הם בודקים על איזה הגדרות? כי אני בדקתי על DEFULT לא שיניתי כלום בהגדרות,ככה צריך ליבדוק? בנעוץ שילדים מפרסמים תוצאות מה 3DMARK שלהם הם גם עושים על DEAFULT ?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני תוהה לגבי זה, כשאני משחק בבאטלפילד אז כיידוע ה-FPS יורד מתי שיש פיצוץ או עשן, האם OC של הזיכרון או ה-GPU יתמודדו עם זה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך באייבורי GEFORCE 8500 GT, לא הכי טוב אבל מספיק מבחינתי. ביקשתי במיוחד ציפסט של GIGABYTE, וקיבלתי קופסא עם לוגו של INNO 3D. איך אני יכול לדעת מה הציפסט שנמצא על הכרטיס? תודה מראש, רוני.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני צריך את דעתכם עליו ממש ממש דחוף אז בבקשה Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI Retail Video Card בתודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
וינדוס 7 64 ביט. כרטיס hd 7750. נסיתי עם הדרייבר המתאים באתר של amd וגם עם הדיסק שקיבלתי בעת הקניה. מקבל הודעת שגיאה " the inf file was not found". כמו כן לא מצליח לראות בכלל שום נתון על כרטיס המסך במקומות בהם יש פירוט חומרה. חיפשתי קצת פתרונות לשגיאה הזו ברשת. יש כל מיני הצעות לפיתרון, אחת מהן לעדכן את הדרייבר דרך ה- device manager , אבל אני לא מציח למצוא איך עושים את זה. הכרטיס מסך הקודם הוא על המעבד (i3 ), אבל אמרו לי בחנות שהוא חדל לפעול אוטומאטית.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא...ואני לא מאמין שהוא הגיע רק לפלונטר כי אז לא תיהיה תחרות מחירים והוא יתקע עם אותו מחיר. הוא כבר היה אמור להגיע לארץ לפני שבועים...מה זה השקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום נתקלתי במשהו מאד מוזר, 8500GT, בחיבור PCI (לא אקספרסס ולא AGP). אני שמעתי וראיתי כבר 6200 ו5200 בPCI, אבל לא 8500! יש חייה כזאת? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4667
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מסכי crt חדשים אינם מספיק טובים למשחקים? למה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כרטיס 1 - X1600PRO ? מה הרמה שלו ? http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=153 טוב למשחקים LOW MED ? כרטיס 2 - X700 אותו דבר לגביו ? ASUS EAX700\TD\256MB
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה, ושימו לב שהמארז קטן אני מחפש את הכרטיס למשחקים שנותן את המקסימום תמורה למחיר של עד 1200 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. בלי הרבה שאלות והעיקר שארגיש שיפור עצום מהכרטיס הונכחי שלי שהוא גם בסדר אך הגיע הזמן להשתדרג. הבנתי שאמורים לצאת עוד כרטיסים בקרוב, אני יכל לחכות עד שנה במידה ושווה (ממש לא דחוף) המפרט: מעבד : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח : Gigabyte B450 AORUS M4 זיכרון :1333mhz kingston 2048x2ועוד 1600MHZ 8gbX2KINGSTON סה"כ 16GB כרטיס מסך : GTX960 GDDR5 2GB דיסק קשיח 1 : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח 2 : WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 מארז : ANTEC Case P5 ספק : A…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
כי אני כל הזמן שומע על זה אבל עדיין לא הצלחתי להבין וגם לא מצאתי בחיפוש שום דבר שיסביר לי. למה חברות מסויימות מייצרות ראדון ואחרות GF 4?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
6600GT, מה יותר כדאי? (PCI-E) לא חשוב לי המשחקים שמגיעים עם הכרטיס, הכרטיס עצמו הוא זה שחשוב
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל ואני מתלבט Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe או Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon מה אתם ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שאלה שלא יודע אם שייכת לפורום כאן..אבל זה הכי נראה לי..אם יש בעיה אז אנא העבירו לפורום המתאם. ברשותי כרגע לוח אם עם כרטי מסך מובנה : GIGABYTE GA-G31M-ES2L ומסך 19 אינץ' LG אני מעוניין להחליף את המסך במסך 22 אינץ' של סמסונג 2230EW ולא יודע האם חובה יהיה לשדרג גם את הכרטיס מסך ה-OB שלי , לכרטיס נפרד שאינו מובנה . כלומר האם בגלל המעבר למסך 22 והשארות עם הכרטיס המובה , איכות התמונה תשתנה ממה שקיימת היום (שמספיקה לי בהחלט לשימושי גלישה וסרטים) בגלל שאצטרך כרטיס עם תמיכה ברזולוציות גבוהות יותר למסך ?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
קדום כול ....אני אדיוט ! שנית בגלל מוד לא מוצלח (דיסק התנפץ) המסך שלי קיבל שריטה(על הצג). יש משהו שניתן לעשות במצב כזה .. המסך כן עובד אבל השריטה צורמת לנשמה .
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-