עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  2. Started by minor,

ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by zaroor,

חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by neron,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס לכידת וידאו. הצרכים הם: רצוי דחיסה online רצוי תוכנת עריכה טובה. המטרה להעביר מקלטות אנאלוגיות לפורמט דיגיטלי שימוש ביתי רצוי סנכרון תמונה וקול טובים. תקציב: 300-500 שקל אשמח מאד לשמע המלצות מאחר ואין לי שום ידע בתחום. מערכת הפעלה Windows 7 תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Budi Franco,

תקלה לא רואים תמונה במסך בזמן שמחברים כרטיס מסך DVI למסך VGA כרטיס מסך GEFORCE 970 GTX

9. Started by elilosky,

על מה אתם ממליצים לי מישהו אמר לי ששוה לי Sapphire ATI Radeon X1300 PCIe 256MB מה אתם אומרים?

10. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. מישה יכול לומר לי מה זה הכרטיס סמור הזה ?? חח אני לא מבין מה זה כרטיס מסך או קול ?? http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש מצב זה סתם חרטה, בלוף, שקר.. בקיצור אם מישהו יודע שיגיד oO. ונ.ב תגובה ראשונה שלי לאחר 18 שעות במערכת :<. ו... תודה לכולם! תמונה: http://www.creativex.co.il/terminal/creative/images/RX9800_400_400.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

בקרוב מאוד אני ארכוש כרטיס מהדגם 1900XT 512MB. האם התוספת של הACCELO שווה יותר מהסטוק שמקבלים מCONNECT3D? אני בטוח שהוא ישאיר את הכרטיס יותר קר, אך האם הוא שווה את ההבדל של ה50 שח'? אני לא יבצע OC , אז מה שווה או עדיף יותר?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by PROSK8,

http://vr-zone.com/?i=3884 ויש לי שאלה הכרטיס היה אמור להיות אם שתיי ליבות ? ??? יש תמונות שמראות מאחורה את המסגרת הזאת ששם בקיצר נמצא הליבה אז ATI אמרו שהיה שתי ליבות? לא

14. לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by rony1880,

היי עומד לצאת כרטיס שבקצת חלש יותר מ260GTX. http://gpudesign.bafree.net/nvidia-gts-450-full-review

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  17. כרטיס 4770 אין במלאי באף חנות, מישהו יודע פרטים נוספים ?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by michmoch,

נתקלתי באתר של SAPPHIRE בשתי גרסאות נוספות שלהם לכרטיס HD4850. הקישורים לפניכם: SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 SAPPHIRE HD 4850 1GB GDDR3 PCI-E - http://www.sapphiretech.com/ar/products/products_overview.php?gpid=248&grp=3 מישהו מכיר, שמע, יודע ? האם הפרש המחירים לגרסת ה- TOXIC מצדיק?

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by michmoch,

מה ההבדל בין הכרטיס הזה Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail לכרטיס זהה של חברת club3d ?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by Riddler,

רציתי לקנות 4850 GDDR5 אבל הוא אזל (מסופר באריכות בשרשור אחר). אני מתלבט בין 4850 "רגיל" (GDDR3) לבין 4870. יש לי ספק Enermax Liberty 400W, שאני תוהה האם הוא יצליח לתמוך בכרטיס 4870. יש לי גם ספק אחר, Seasonic 430W, אם זה משנה. מבחינת ביצועים, האם ההבדלים בין השניים גדולים ושווים הפרש מחיר של 200 ש"ח? האם הספק שלי יחזיק כרטיס כזה? כרגע הרזולוציה הרלוונטית היא 1280*1024, אבל אני לא שולל שדרוג בעתיד לצמד מסכים או למסך גדול יותר (נניח "22). משחקים רלוונטיים - כרגע זה GTA IV, Fallout3, אבל המטרה היא שהכרטיס יחזיק כמה שיותר זמן למשחקים עתידיים, כמובן.

21. ברמת ווינדוס הרזולוציה המוגדרת היא FHD, המסך הוא AOC F22+ שכמובן תומך בFHD. יש משחקים ( קרייסיס, ופיפא 2010) שלא נותנים לי לשחק ברזולוציה הנ"ל, ומה שקורה זה שרשום על המסך משהו לגבי האינפוט ואז הוא מחזיר אותי לרזולוציה הקודמת שהייתה קבועה. התקנתי פאץ עדכני לקרייסיס וגם לא עזר. אם זה היה קורה בכל המשחקים אולי הייתי מבין, אבל בCOD MW2 זה כן נתן לי לשחק על FHD, אז מה העניין? ומכל המשחקים למה פיפא לא נותן? לא ברור לי אם זו בעיית חומרה או תוכנה בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by spider272,

הכרטיס מסך 5970 יפעל ויהיה מירווח ביטחון על הספקים: enermax naxn 550 seasonic 520 s12ll

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. כרטיס 5XXX של ATI יש מידע ? תאריך ?יתרונות ? שם ?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by meir7,

יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jzha,

מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שללום המליצו לי לשדרג ל650 GTX (תוך אמירה שהמערכת חלשה) הייתי מעוניין לעזרה לבקשה חשובה מכיוון שאני לא מבין גדול ויש כל כך הרבה סוגי וסדרות של אותו כרטיס מסך האם מישהו יכול לתת לי כיוון שיעזור לי לבחור?! ושאלה: האם יש הבדל בין 2 GB ל1GB מבחינת תקציב: הוא עומד על 600 ויכול לחרוג בערך ב50

• 11 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.