כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי המאמר על ALBATRON 6600GT יש לו את הגשר HSI האם יש ל6800 את אותו הגשר??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 לזה יש את הגשר האם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11320 יש גשר?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי gforce 2 mx 400 האם ישנם משחקים חדשים מסוימים כמו warcraft לדוגמא שאני יוכל להריץ אותם על high או על mediom :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שניסחתי נכון,אבל הכוונה אם אני מעוניין בכ.גרפי לעבודה גרפית,אז מה ההבדל בין כרטיס ייעודי מסדרת ה-QUADRO לבין נניח כרטיס ווידאו חזק של ATI.(עדיפף ATI לגרפיקה בגלל עבודה ב-REAL TIME). האם יש "משהו" בכרטיסי ה-QUADRO שמייחדים אותם לעבודה בגרפיקה?ואם הם כל כך טובים אז איך הם למשחקים?וגם שאלה הפוכה:אם כרטיס הוא חזק וטוב למשחקים האם הוא טוב לגרפיקה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לרכוש את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem לפי מה שהבנתי זה כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה בכיוון אחד במידה ואין לי אפשרות לTV OUT בכרטיס המסך. אך בהסבר של המוכר כתוב שצריך לוודא שהכ. מסך תומך בTV OUT,מה פשר העניין? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר יודע שradeon 8500 le יותר טוב מכרטיסי radeon 9000 pro , אז למה לעזאזל יש כרטיס 8500 le שנמכר יותר זול מכרטיסי radeon 9000 pro ? HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 566 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 667 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 549 ש"ח הכרטיס 8500 le של הרקולס זול בכמאה שקל והיותר מהפרו 2 של 9000 ויקר רק בכ-20 ש"ח פחות או יותר מהכרטיס פרו של 9000 . תסבירו לי את זה .
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב שהורכב בנפרד וכרטיס מסך רכשתי בנפרד. נתקלתי בבעיה בחיבור כרטיס המסך לספק הכוח - בכרטיס מסך יש 16 (8 כפול 2) כניסות של PCI-E ואילו מהספק הכוח יש לי: חיבור של 8 פינים שהוא נראה כמו PCI-E אבל הוא לא מתאים לחיבור של ה-8 בכרטיס מסך, אז חיברתי כבל אחד של 6+2 פינים (מפוצל) ועוד כבל של 6. מה שאומר שכרגע בכרטיס מסך יש 2 כניסות ריקות שלא מחוברות לספק כוח. בעייתי? איך יכול לקרות מצב כזה שה-8 פינים שיוצאים מהספק כוח לא מתאים? :[ תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
חברים, האם לדעתכם מערכת מבוססת P4 3.0 +2G DDR2 ram עם כרטיס XFX8800gts תגיע ל-60FPS ברזולוציה של 1024*1280 (אני פשוט ממתין עם שדרוג המעבד והלוח לירידת מחירים) במידה ולא מה סף הביצועים שאתם מעריכים למערכת זו מבחינת FPS ברזולוציה הנתונה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני חושד שה- Fastwrite משפיע לי על הטמפרטורה - היא מגיע במאמץ ל-70 צלזיוס אם אני אני אנטרל את ה- Fast Write (שאני לא מוצא אותו), זה יעזור לי להוריד את הטמפרטורה? ד"א זה המפרט שלי - AMD 64 3000+ s939 Msi Nforce 4 neo4-f 1024 MB RAM PQI 2336 CAS 2 PowerColor X800XL RaidmAx Cobra Western Digital 160 GB S-ATA
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה את 8800GT של ASUS קיבלתי איתו מתאם DVI לVGA וגם קיבלתי S-VIDEO של PB PR Y(כלומר קומפוננט) ואני רוצה לחבר את הכרטיס לTV עם חיבורים RCA(קומפוסייט) האם זה אפשרי? תודה! מצאתי את זה: http://ultrapro.co.il/products/108753 זה יתאים? יש משהו יותר זול,כלומר רק עם הקומפוסייט?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אממ הרוב רשום בכותרת..רציתי קצת פרטים על מחירים שיש שם..אמינות...איפה לקנות. וגם איזה כרטיס שווה? (תצורת AGP ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 4850 של פליט (סוניק). ומסך 22 של אסוס (הדגם רשום במפרט). התקנתי לא מזמן את סאן אנדריאס,וכשאני משחק ברזולוציות שיותר גבוהות מ 1024/768 - יש קטעים שהמסך נהפך שחור...וכשאני מזיז את העכבר לזויות אחרות זה מסתדר, ושוב, חוזר במקומות מסויימים... שוב, זה קורה רק במשחק הזה,... השאלה היא אם זה דרייברים או המשחק, או הכרטיס.. כי במשחקים אחרים (ויותר כבדים יש לציין) זה לא קורה.. אודה לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה הFPS הכי נמוך שבו משחק רץ במהירות נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המשחק GTA 3 ויש לי כרטיס מסך GF 4 440 MX 64 MB וכשאני משחק אני לא רואה את התפריט של המשחק בצורה שזה אמור להיות ובמשחק אני למשל רואה את חלקים בכביש בשחור והשמיים לא ניראים טוב וגם העצים ואני לא רואה את המפה ואת החיים ונשק וכו ומה עוד מוזר אצל חבר שלי יש RIVA TNT 2 32 MB והוא רואה את זה כמו שצריך ואני לא ואצל חבר שלי המשחק רץ לאט ואצלי מהר מאוד איך זה יכול לקרות וכבר התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר לי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי ליידע על מקרה שקרה לי , הזמנתי לפני כחודש באתר כרטיס מסך חדש מסדרת 8800 לפני כשבוע, מחירו היה 1780 שח , מאז עלה האתר החדש ההזמנה שלי נעלמה ואיתה גם אני ממאגר הלקוחות וכרגע מחירו של הכרטיס עלה ל-1910 שח, לטעמי מהלך ממש לא אתי מה גם שהמחירים שם משתנים כל שעה כמו מניות, חבל!!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
להחליף כרטיס לסידרה 77 תודה
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאילו מבין החברות יש את נתך השוק הכי גדול בכרטיסי מסך לשוק הגבוה? ל-Piont of Veiw ל-nVIDIA או ל-ATI
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי את NETFRAMEWORK 2.0 וגם התקנתי מחדש את כל הדרייברים לא עזר http://img77.imageshack.us/img77/7216/96138367la8.jpg 7.5
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-