כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני יכול למכור אותו , כמה אני יכול לבקש עליו ?
-
ידיד שלי רוצה לקנות ממני את הכרטיס מסך הישן שלי RADEON 9200 SE , כמה הוא שווה עכשיו , יד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בשעה טובה המחשב החדש שלי מורכב ורץ. וכמו שהבטחתי הנה התוצאה של ה-3dmark2001se. רק הדריברים מותקנים כרגע אז כנראה שהתוצאה תהיה יותר נמוכה אחרי כל ההתקנות. המפרט שלי: AMD ATHLON XP 2000 Transcend 512 mb DDR 2700/333 (Samsung Chips) Asus A7V333 ASUS V8460Ultra - GeForce 4 Ti 4600 HERCULES - Game Theater XP Dragon DA-01BLD Full Tower Antec TruePower 480 Watt התוצאה מספקת?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למה בדיוק הגיעו למספרים האלה של 320 - 640 - 768 וכן הלאה מה הקשר של הקפיצות האלה לעומת הישנות
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ברשותי מסך 17'' ומשתמש ברזולוציה של 1024x1280, השאלה היא לאיזה כמות FPS אפשר להגיע עם 4850 ברזולוציה הזו כשהפילטרים הם על ההגדרות הכי גבוהות שיש, בקרייסיס :s05: יש איזה בנצ'ים שאפשר לראות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הנה ת'רד חדש, אתה צודק שלא צריך להספים את הקודם. אתה שולח אותי לעשות ניסוי כי אני אמור לא להבין בזה או לחשוב שכל מה שעשיתי עד עכשיו היה הדמיון המופרח שלי? זה תלוי באפליקציות כי אין לי בעיה לשחק CRYSIS ב30 אבל כמו שאמרתי - במשחקים כמו UT3, בשבילי לשחק ב30 זה סיוט אז מהי דעתכם לגביי ה"עין האנושית"? האם באמת אנחנו לא צריכים 60 פריימים לשניה? ואיפה באמת זה בא לכן ליידי ביטוי כי אני את שלי אמרתי בנושא: באופן כללי חויית המשחק שלי טובה בין 40 ל60 פריימים, ישנם משחקים שאין לי בעיה עם 25-30.
-
- 90 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום, אחי המפגר שקרא מאמר מנענע, אומר שלפלאפון המפגר שלו יש יותר צבעים מהמסך שלי ושלו. עכשיו, הוא אומר, שלפלאפון שלו יש 65000 צבעים (16 ביט, נכון?), ולמסך שלי (lcd) יש 3000 צבעים, ושלמסך שלו יש 4000 צבעים (12 ביט, נכון?). בבקשה עזרו לי להוכיח שהוא, ונענע, טועים, וחושבים כמו אוטיסטים מפגרים שיכלית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קורא בפורום די הרבה ולא פעם נתקלתי באמירה שלבקר של 128 ביט כמות של ג'יגה זכרון היא סתם גימיק.חשבתי שאולי מישהו מבעלי הידע פה יוכל לשרטט את מפת הזכרון המומלץ לכל הבקרים הקיימים.בקיצור איזה בקרים יש היום ומה הכמות של הזכרון המומלצת לכל אחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בדיוק כרגע אני קורא על הכ.מסך החדש של NVIDIA- י 6800XT שאמור להתחרות בX800GT של ATI. עכשיו אם הוא באמת יהיה כמצופה, NVIDIA תשתלט גם על השוק הבינוני , לא פתחו כבר נושא על זה , נכון?. קבלו: http://www.theinquirer.net/?article=26165
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, מצטער ש'ש קצת שג'עות כת'V,חלק מעמקש'ם פע לע עוVד'ם, עז ספק כוח של 450V של קורסע'ר(CORSAIR VX450W), 'ספ'ק לכרט'ס מסך של GIGABYTE 8800GT 512MB (GV-NX88T512HP) ענ מצטער עVל זע ממש דחוף.....ענ' ענסע לתקן עת זע...
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
בעבר כשקניתי את המחשב הלכו לי שני כרטיסי מסך מסוג HD 6950 אחד אחרי השני ישר כשחיברתי את המחשב לחשמל לאחר שהלכתי אל החנות ולקחתי את המחשב בעצמי הכרטיס השלישי עבד אצלי כ 3 חודשים היום אחרי שאני וחבר שלי ניסינו להפעיל מפות של סינגל פלייר במולטי פלייר בפורטל (אגב זה עבד ) המשחק קרס ונאלצתי לכבות את המחשב כשהמחשב נדלק מחדש עלו שלוש הודעות אחת אחרי השני 1 - היה רשום על המסך שקרה משהוא ולא הבנתי בדיוק מה 2 - המחשב ביצעה דוונקלוק לזכרונות ל 1333MHZ ועוד כמה דאונקלוקים 3 - הווינדוס הראה לפני שהוא עלה שפעם אחרונה הווינסוד לא נכבה כראויי ונתן לי שני אופציות בחרתי אחת מהם ואז היה לי נקודה למעלהה במסך מצד שמול והמחשב נכבה ונדלק שוב אחרי זה קרה לי בדיוק מה שקרה לי בעבר …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת ASRock חושפת באתר שלה את דגם ה-Challenger מוקדם מהצפוי - ומגלה לנו כי כרטיס הביניים העתידי יהיה דומה למדי לכרטיס מהמחנה האדום שכבר נמכר בחנויות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם חומרה מרכזית על טהרת הצד האדום של AMD והחייאה של מותג ה-Voyager ששימש עבור כונני USB אי-שם בעבר - יש לנו מתמודדת טרייה מסקרנת בעולם ה-PC הניידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כרטיסי מסך: האם יש אפשרות לחבר ממיר לכרטיס הזה Geforce GTX260 Series - SXX260896D3S-VM ? או לכרטיס מסך אחר? איזה? או שאני חייב כרטיס טלויזיה בשביל זה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-