כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היה לי הרבה יותר נוח אם זה היה בעיברית, זה אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם זה נכון שככל שהמסך גדול יותר, תהיה נטייה לבחור ברזולוציה גבוהה יותר ולכן העומס על כרטיס המסך יגדל ? כלומר, אם יש לי כרטיס מסך מסויים ומסך "19 ואני בד"כ משחק ברזולוציה של 1024x768, כאשר אעבור למסך "22 ואשאר עם אותו כרטיס מסך, רזולוציית 1024x768 תראה עליו כבר פחות טוב כי המסך פשוט גדול יותר. ולכן סביר שארצה להגדיל את הרזולוציה. מה שאומר ש: מסך גדול יותר = צריך לקנות כרטיס מסך חזק יותר. אם כך, מדוע לקנות מסכי ענק של "22 ולא להסתפק במסך "19 ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רטיס מסך ati x1800 או ati x1900 הבעיה היא (ורק עכשיו שמתי לב אליה) שאין לאף אחד מהכטיסים הללו יציאת vga (יש לי מסך crt( האם יש מתאם מdvi לvga ןאם אין אז אני אצתרך לקנות מסך LCD?? זה די דחוף אז תגובות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה קונה מחר כרטיס מסךך מה עדיף צריך תשובה דחופה למבינים!! 1 http://tms.co.il/product/5507 2 http://tms.co.il/product/5288 3 http://tms.co.il/product/4956 4 http://tms.co.il/product/4622 בכרטיס הזה אנייכול להביא באותו מחיר ת8800gts <פה באתר רשום 8800gt תחשבו זה gts תודה לעזורים!!! אם אפשר לדרג לי בבקשה מה מהם הכי עדיף לפחות 2 3 מהם ואני אחליט תודהה [=
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתקין את שני הכרטיסים...איזה מהם יותר טוב למשחקים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות לnVIDIA GeForce 8800GT של ASUS וכשסגרתי את העסקה ורציתי לבדוק מול המוכר האם הספק שלי יסחוב אותו כשאמרתי לו שיש לי GYRO 500W הוא אמרת שכנראה שלא ושצריך לקנות ספק חדש , רציתי לדעת האם זה באמת ככה ויש טעם לקנות ספק חדש ואם כן איזה מומלץ תודה רבה מראש אם זה רלוונטי כרגע יש לי: לוח אם - nforce4 K8triton PCIE/duak channel ddr400 מעבד - AMD athlon 64 3200 זיכרון של - 3G ram 2 כוננים קשיחים ו2 כונני דיסקים והכרטיס הגרפי שלי כרגע הוא 6600 GeForce
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את התוכנה EVEREST לבדוק את הביצועים של המחשב (חדש) בכלל ואת הטמפ' של הכרטיס מסך בפרט. כל מה שהתוכנה נותת לי זה בסה"כ מפרט של המחשב, נכנסתי לחוצץ SENSORS ולא ראיתי מה הטמפ' של הכ. מסךשזה הכי חשוב לי. עזרה אנשים ? עוד שאלה, יש דרך לווסת את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך HD 4850 ?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עכישו רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך , יש לי TI 4200 של PALIT ומאחורה יש TV OUT ואין לי את הכבל , איזה כבל אני בדיוק צריך וכמה הוא עולה בערך?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב תשמעו אני לא מאמין אבל כן הורים שלי קנו אותו דבר פשוט מדהים ,איכות ברמה אחרת לגמרה זה נראה כל כך STYLE על הקיר בחנות היה מחובר למחשב עם HDTV וזה היה ממש מדהים הנה הקישור : http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/displays/lcd_tvs/myrica_lcd_32.html *תשמעו אני אכן מתלהב קצת אבל דברים כאלה לא קונים כל יום
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייברים לכרטיס מסך דרך התוכנה והבנתי שזה סיפור מהתחת,התוכנה הפנתה אותי לעמוד של AMD ATI ושם צריך לקרוא "סיפור באיזה שלושה פרקים" שמתאר את כל התהליך כולל כניסה ידנית לרגיסטי כדי למחוק את כל השאריות ואני שואל, WTF ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?.... אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם? ואני לא מבין את ה קטע של ה 20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי כרטיס gigabyte hd4870 512mb וlcd 26. הכרטיס מגיע עם 2 יציאות dvi. אני רוצה לחבר את זה בhdmi השאלה מה כדאי ? 1.כבל dvi to hdmi 2.מתאם dvi to hdmi ואז כבל hdmi to hdmi אשמח להסבר מעבר לתשובה. תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה חוות דעת על ATI Radeon X800XL - 256MB - AGPx8 של חברת XpertVision הכרטי יחסית זול 1286שח וגם על X800GTO256 - ATI RADEON X800GTO 256mb AGP של חברת Sapphire שעולה 1196 ומי משנהם עדיף או שאולי יש כרטיס עדיף עליהם ל AGP
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן! חבר שלי קונה עוד מעט מחשב חדש, והוא מעוניין לקנות כרטיס זמני עד ליציאת D3D10. וכן, הוא גיימר. ולא, הוא לא אוברקלוקר, אבל יכול להיות שאני אעשה לו OC חד פעמי שיישאר. בהתחלה חשבנו על X1800XT256, ואז ירדנו ל-X1800GTO2. ועכשיו יש לו קיצוץ בתקציב... אז ירדנו ל-7600GT של גינווארד בפחות מ-1K. עכשיו, הוא שמע ש-X1600PRO512 (אההם... X:) יותר חזק משמעותית מ-7600, גם עם פילטרים וברזולוציות גבוהות... : :-\ צריך הכרעה.... נ.ב. חשבתי גם לשקול כרטיס מסדרה 6, כמו 6800XT.... יש עתיד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כי אני רוצה עוד כרטיס ואני לא מוצא מסטר ועוד שאלה האם הלוח שלי תומך בזה? P5W DH Deluxe
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
די ישן אך עדיין אקטואלי http://www.tomshardware.com/2005/11/28/don/
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר בנוסף למסך גם את הטלויזיה שלו ("LCD 32, בעל כניסות VGA, HDMI, וכו') המטרה היא לראות סרטים על הטלויזיה, ואולי לגלוש קצת (לא ממש לראות טקסט, מספיק לגלישה ביוטיוב). הוא לא משחק במשחקי מחשב, אז אני לא יודע איזה כרטיס להמליץ לו, כך שלא יעלה יקר מדי, ולא זול מדי. שפשוט יספק. לדעתי לא תהיה בעיה (של איכות) לחבר את העסק ב VGA, הציפיות שלו הם לא בשמים. המחיר צריך להיות בין 300 ל 500 שקל.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-