עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כמה חודשים פתחתי שרשור לגבי כרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/threads/562252-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%93-500-600-%D7%A9-%D7%97 בסוף זה לא יצא לפועל. עכשיו זה שוב רלוונטי, ויש לי שני מועמדים - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 מה דעתכם? תודה מראש

2. שלום, אני מעוניין בהוספת כרטיס מסך HD 7950 ולעשות Crossfire - השאלה היא האם הספק שלי חזק מספיק, והאם המחשב יעמוד בזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=m02egnmzycud.jpg Intel core i5 750 2.667 45 8 GB ram HD 7950 shappire oc boost Windows 7 * יש אפשרות להשתמש בשני ספקי כח? תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by natee,

הבנתי שבסקלייט יש מעבד גרפי מובנה. אני רוצה לקנות את NFS THE RUN. איך אני יכול לדעת אם המעבד הגרפי המובנה בI7-6700 יוכל לסחוב את המשחק הזה? זה לא ממש משחק חדש.. תודה

• 62 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. Started by k0hav,

מישהו יכול להביא לי תדגם שהכי כדאי לקחת מ TMS ושהוא לא OC

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by Kzer-Za,

שלום חברים, אני לאחרונה מרגיש שכרטיס המסך הנוכחי שלי עשה את שלו והגיע הזמן להשתדרג. המפרט המלא שלי זמין לצפייה מימין. אציין שמדובר במארז שקט וכי אני מחפש כרטיס מסך עם ניצול הספק יעיל וקירור שקט ב-Idle. אני משחק הרבה ב-SC2 אך גם משחק ב-1stPersonShooters למיניהם ומשחקים נוסח Skyrim, Witcher וכד' כיום אני עובד עם מסך שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל אני מחפש להחליף אות למסך עם רזולוציה של 1920x1200 או אפילו 2560x1440 אם יזדמן לי (אם הרזולוציה הנ"ל מכניסה אותי לליגה אחרת לגמרי אז אשקול לוותר על התענוג). אני נוטה לכרטיס עם bus של bit256 כדי שהנ"ל לא יהווה צוואר בקבוק בעתיד. חשבתי על ה-R9 380 4GB אשמח להמלצות אני ככל הנראה אוכל להביא כרטיס מסך מארה"ב בסכום של 200$ (פתו…

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by AxeOr,

--------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by k0hav,

היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. הי, קודם כל אציין מראש שאני מחפש לקנות אותו מחו"ל. בארץ יעלה 30-40% יקר יותר במקרה הטוב. אז ככה שהתקציב הוא 200$, שזה אומר לא להמיר את זה לשקלים ולהמליץ לפי המחירים בארץ. *ההעדפה היא לNVIDIA. *לוח אם ומעבד של מבוסס INTEL אם זה משנה למשהו... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by nikola7,

שלום, אני עומד לקנות את המערכת הבאה (מצורף למטה). המחשב מיועד לעבודה בעריכת וידאו (עד 1080P). אני עובד עם תוכנת Edius והתחלתי ללמוד קצת Premier. תקציב הכרטיס יחסית נמוך (באזור ה-750) כיוון שאת רוב התקציב הוצאתי על המעבד+זיכרונות+SSD כפי שהבנתי שכדאי לצרכים שלי. אני מבין שהאפשרויות בתקציב שלי הן 1)GTX 750 2)GTX 660 3)R7 260X 4)7870 אני די מבולבל מהמבחר ומהשנתונים של הכרטיסים. ה-660 הבנתי שהיה כרטיס מצוין אבל הוא ענתיקה בשנים של טכנולוגיה. אני לא יודע בנוסף אם AMD מתאימים לצרכים שלי (וקראתי איפשהו שהם בזבזני חשמל ברמות מטורפות). אשמח לעזרה תודה רבה!

11. היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by borgol,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך באיזור ה- 550 ש"ח (אם אפשר פחות אז מה טוב), למשחקים לא כבדים במיוחד כמו פיפא 16 והירוס 7 החדש אבל שירוצו על הגדרות גרפיקה גבוהות (לא חייב מקסימליות) ברזולוצית FHD (ולא צריך מעבר לזה). המפרט שלי הוא: מעבד - Intel i5 4460 3.2Ghz לוח אם - Asus h81m-plus זיכרון G.skill 8GB DDR3 ספק - Antec basic 400W חשוב לי שהכרטיס יהיה GDDR5 (ממה שהבנתי משמעותית טוב יותר מאשר DDR3). ראיתי שני כרטיסים שנראים לי מתאימים: Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E EVGA GTX750 1GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E איזה מבין השניים הללו אתם ממליצים? אני מתכוון לקנות כרטיס חדש מהחנות ולא ממישהו שמוכר אז אם לדעתכם אפשר יהיה להסתפק בכרטיס פחו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ran-erez,

המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ‏ASUS‎ P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sh_Dor_Lq,

אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by namix,

היי חברה ברצוני לשדרג לכרטיס מסך חדש אשמח לייעוץ והכוונה תקציב עד 1350 מארז : http://www.thermaltake.com/products-...?id=C_00001820 ספק : corsair GS 600w מעבד: I7 3770K קירור mugen 3 + וונטות בכל מקום אפשרי לוח אם אקסטרים dz77ga-70k intel ssd 520 series 180gb WD BLACK 1t זיכרון : corsair 8G 2X4 כרטיס מסך קיים : Gigabyte gtx 560 ti

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by m_g,

לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…

19. שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הבא ( רכשתי בעבר בעזרת חברי הפורם ) i5-4590 Quad Core Gigabyte H81M-HD3 8GB PC3-12800 Cougar Spike + RAIDER 550 80 Plus וכרטיס מסך - Radeon 6950 2GB GDDR5 אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך הנוכחי ( שכרגע מבחינת ביצועים נותן לי ביצועים מספקים ) למחשב אחר שלי ולקנות במקומו כרטיס מסך אחר הדילמה היא - האם בתקציב שאני רוצה לקנות בו ( עד 800 ש"ח בלי חריגה בכלל ולא יד 2 ) אני יוכל להשיג כרטיס מסך שיתן שיפור בביצועים ? או אם לא - אני אשאיר את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי ואקנה כרטיס מסך זול יותר למחשב השני שלי שבו אני לא משחק בכלל ( עד 300 - 400 ש"ח - בלוח אם שלו אין כרטיס מסך מובנה ) המשחקים כרגע שמשחקים בהם הם - TitanFall \ The Elder Scrolls Online \…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by mosesgamer,

זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by FCBarcelona,

אהלן, זה המפרט שלי (מחשב חדש בן שבוע) I5 4460 3.2 Ghz Arctic Alpine 11 GT Rev.2 Asus H81M-A G.Skill 8GB DDR3 1600Ghz Patriot 120GB SSD Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 Antec X1-T Mid Tower Gaming WIN10 PRO מסך: SAMSUNG P2350 אני מחפש כרטיס מסך למטרות גיימינג ועריכת תמונות ופוטושופ קל, לא משהו יותר מידי רציני, אבל שיחזיק לשנה וחצי - שנתיים מבחינת חוזק. משחקים שאשחק בהם: FIFA 16, GTA V. אני לא מציין תקציב כי אין לי מושג בכרטיסי מסך, בגדול אני רוצה שהכרטיס מסך יכסה את הדרישות הנ"ל. תודה מראש !!!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by bennash,

חבר אביא לי את הכרטיס הזה עד שאני אקנה מחשב חדש. עכשיו יש לי ספק של huntkey 500W הוא הספיק לי לGTS240 ליפני שהכרטיס 240 התקלקל לי. עכשיו האם הספק יחזיק לי גם את Gigabyte HD 4850 OC Edition כי הוא עם חיבור לספק מה שאין ל240? ואיפה מסיגים כבל DVI-I Dual Link מוזהב עם שתי Ferrits ומסוכך ברמה גבוהה 1 מטר עד 2 מטרים בירושלים וכמה הוא עולה?

23. מחר בבוקר קונה את המחשב ואני כבר שלושה ימים לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך לקחת ,אני המון זמן בלי מחשב אלא רק עם הסוני 4 אז כבר לא עוקב אחרי כלום אז אני גם לא מבין כלום מרוב השפע שיש בשוק ,המפרט שלי בקצרה הוא כזה: I5 4690 B85M PRO3 8G HyperX SSD120G Baracudda 1T Gx500 + 550W Psu נותרו 1400 שקל לכרטיס מסך אבל אפשר לעלות קצת במידה ומשמעותי ,הכרטיס אמור להחזיק לשנה כאשר אני משחק לרוב משחקי רשת וGta וSims 4 לא מעבר לזה. הכי חזק שראיתי שנכנס לי זה Shappire R9 290X 4Gb Tri-x ב1465 עם ה3 מאווררים. אבל אז חלק אמרו שהוא לא שווה ועדיף בכלל ללכת על סדרת ה GTX ופה זה בעיה כי רק 960 נכנס וה970 יקר משמעותית. מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, אני לא גיימר כבד אבל מכור להירוז. עכשיו יוצא הירוז 7 ויש לי כרטיס מסך די פשוט וישן במחשב שלי - radeon 6450 - ישן נושן. מבחינת שאר החומרה יש לי מחשב בסדר גמור: core i5 4440 3.1 ghz 128gb ssd sandisk 8gb ram אני מעוניין בכרטיס מסך pcie , עד 500 ש"ח - אבל מעדיף לחסוך ולשלם כמה שפחות כל המטרה שלי איתו זה לשחק הירוז 7 בסבבה ובכיף ושלא יקרטע, לא יותר מזה. חשבתי על כרטיס המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 amd radeon r250 boost - שעולה 390 ש"ח האם הוא יתאים לצרכיי? יש המלצות אחרות? לפי דרישות המינימום, הכרטיסים הנדרשים הם : NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM) ולפי הדרישות המומלצות, הכרטיסים הנדרשים הם: NVidia GeForce GTX670 or A…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.