כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי בקופסה כבל עם 2 מולוקסים שזה אחד מולוקוס מספק כוח ואני מחבר לכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ואז המולוקוס מתחבר לכרטיס מסך או ישר לקחת כבל פנוי עם מולוקוס ולחבר לכרטיס מסך מה ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600GT של גיגהבייט.. עכשיו שרציתי להוריד באתר שלהם דייבר לכרטיס אז ראיתי שיש איזה 4 גירסאות שונות לדרייברים לפי סוג הכרטיס שכולם הם 6600GT.. בנתיים אני משתמש בדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הבנתי שעדיף להוריד מגיגהבייט כי זאת החברה של הכרטיס שלי.. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
קודם כל, מה זה כל כך משנה הזמן תגובה ? זה נראה לי זניח 20 מילישניות או 13 מילישניות... מה הזמן תגובה של מסך CRT ממוצע ? ומה יכול להיגרם למסך כתוצאה מנגיעות במסך ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב, אני צריך כרטיס מסך לצפייה בסרטי בלוריי, לשחק משקים באיכות הכי גבוהה. כרטיסי המסך שחשבתי עליהם הם: כרטיסי מסך GIGABYTE - HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך GIGABYTE - HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך Sapphire - HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס י מסך Sapphire - HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מה לדעתך הכי משתלם לקנות, ואם יש כרטיס מסך אחר שיכול לשמש בסביבות המחירים האלו בבקשה תרשמו... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס AGP 8X ולוח עם PCI EXPRESS. יש סיכוי שהם איכשהו יכולים לעבוד ביחד? יש איזה כרטיס שמתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מתאם של שבצד אחד כניסה של VGA כלומר אנלוגית והצד השני זה DVI . יש לי מסך CRT ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך בעל יציאה של DVI. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את המתאם, אם מישהו יוכל להביא לי לינק לקנות את המתאם אשמח מאוד חשבתי גם שיכול להיות למישהו מכם שקנה כרטיס מסך ואין לו צורך במתאם וגר באזור ת"א אני מוכן לבוא אליו ולשלם לו . תודה , רותם.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מאמין שיש פורום כזה, למה לקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא אותו הזמנתי היום מחשב מהחנות FOXPC, ונאלצתי לשנות שלוש פעמים את הכרטיס מסך עקב שלל ביקורות חיוביות/שליליות לגבי הכרטיס הזה: 9800GTX+ OC - בהתחלה עשיתי הזמנה לכרטיס HD4850, לאור הביקורות הטובות שקיבל הכרטיס של NVIDIA התחלתי קצת לתהות אם כדאי להוסיף סכום זעיר של 20 ש"ח, ולשדרג את הכרטיס ל- 9800GTX+. ואכן שיניתי, אבל אחרי כניסה נוספת לפורומים בחו"ל קיבלתי רושם אחר, אז שוב שינתי את ההזמנה ל-ATI. בקיצור, עכשיו ההזמנה עומדת על הכרטיס 9800GTX+ OC שעולה 890 ש"ח, אני אצטרך לחכות לו שבועיים עד שתגיע המכולה הבאה, אבל רציתי לדעת אם אני עושה את הצעד הנכון? חיכיתי הרבה זמן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לנצל ממנו את …
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מדגם ATI 9550 והיום עידכנתי את הכרטיס מסך לגירסה 7.10 בעבר המהירות שעון הייתה 250 מהירות זכרון 200 וכעת אחרי העדכון רשום לי מהירות שעון 304 ומהירות זכרון 297 מה בדיוק הולך פה ??
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך חזק שיתאים למחשב שלי , ויוציא ממנו את המקסימום - ושיריץ את כל המשחקים הכבדים והחדשים. המסך שלי הוא מסך LED 22 ברזולוציה גבוהה 1920 על 1080, והכרטיס מסך הנוכחי שלי לא מצליח להריץ כמעט שום דבר ברזולוציה הזאת ובכללי לא מריץ משחקים חזקים או אפילו בינוניים טוב. לצערי אני לא בקיא בעניין יותר מידי ואשמח מאוד לעזרה המפרט שלי: Intel Core i5-2310 2.9GHz Intel DH61WW שתי זכרונות Kingston 2GB 1333 DDR3 ספק כח - אני מתכוון לקנות אחד שיתאים לכרטיס מסך 600W+ של חברה איכותית. התקציב שלי לכרטיס מתחיל מ1000, ויעלה כמה שצריך (גם ב500 שקל מבחינתי) אם באמת צריך את התוספת כדי שהוא יענה לדרישות שלי. סה"כ אני רוצה כרטיס מסך איכותי וחזק שיריץ את כל המשחקים הכבדים ה…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. בCCC יש הגדרות של ה3D, איך זה משפיע במשחקים או סרטים אם אני נוגע בזה והאם בשימוש בסיסי כמו גלישה או תוכנות שונות זה משפיע ? הכרטיס שלי זה 4870 512MB 2. מה זה הLCD אוברדרייב ? איך זה משפיע על המסך ? 3. נניח ואני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה תומכת HD, האם אני צריך לגעת במשהו ב HDTV SUPPORT ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד - AMD 4800+ dual core זיכרון - ddr 2 2gb 800mhz OCZ ספק - ever power 500W active pfc לוח אם - MSI k9n sli PLATINUM
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לסלון ביתי טלוויזיה 46''. מבחינה גרפית ,האם אוכל לשחק במשחקי PC על טלוויזיה כזו ? אם כן מהי החומרה הדרושה ? (כרטיס מסך בעיקר). תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לפתוח את הכרטיס 6950 ל6970 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה גם עם 7850 ל7870ץ זה אפשרי או שAMD החכימו וחתכו בעזרת חומרה ולא תוכנה בתודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה אחד ממסכי הLCD הטובים ביותר שיש למשחקים וכו' אבל אין אותו בכלל בארץ למרות שהוא יצא לפני המון זמן ! למה אף אחד לא מיבא אותו לארץ ? אם איזה חנות קוראת את זה ...אז אנא תיבאו מסכים איכותיים כמו זה כמובן שבמחיר הגיוני הוא יכול להיות אחלה אופציה בבחירת מסך LCD פרטים למי שרוצה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
גם ה-GeForce GTX 1080 Ti וגם ה-Radeon RX 580 נמכרים עתה במחירים משתלמים במיוחד - בתוספת לכונני SSD מעניינים מתחת לרף הפטור ממע"מ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
המחיר בארה"ב הוא $199 ל256MB ו$250 ל512GB שער ה$ על הקרשים למה מוכרים אותם (512) בארץ ב1500 שח? האם זה בגלל שהם עדיין לא זמינים בתפוצה רחבה? אם כן, אז כדאי לחכות קצת עד שקונים, נכון?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הנה, לדוגמא יש לי את הVMOD הזה ויש לי את הכרטיס הזה, מה אני אמור להבין מפה ההורים שלי יודעים להלחים - אז עם זה אין לי בעייה. הנה התמונה: http://i16.tinypic.com/2u6e61v.jpg מה אני אמור להבין מזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-