כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
http://www.techpowerup.com/reviews/Contests/AMD_HD_4890/ יש שם כרטיסים מקסימים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור" יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה) יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם כרטיס מסך מאחד משני הדורות העדכניים של AMD? כלי חדש יתן לכם את כל המידע שאי פעם רציתם לדעת עליו, ואולי אפילו צ\'אנס לפתוח בו יכולות חומרתיות נעולות לכתבה: http://hwzone.co.il/כלי-חדש-עשוי-לפתוח-ליבות-עיבוד-נוספות-ב/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני זוכר שיש איזה כלי של מייקרוסופט שמשפר את הכתב במסכי LCD. אאל"ט זה קשור לכרטיס מסך, לכן בחרתי לפרסם פה. אשמח לעזרה עריכה: זה קשור לווינדאוס ClearType
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמה OC אפשר ל-GTX560 TI ? וכמה OC אפשר ל-GTX570 ? וגם.. זה ה-OC של ה-GTX570 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_570/30.html וזה של ה-GTX560 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_560_Ti/30.html איך יכול להיות שה-OC של ה-GTX570 יותר חזק מה-OC של ה-GTX560 ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה למעלה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
xfx 6600gt agp ?? כי נכנסתי לאתר שלהם ואני לא יודע איזה מהם הוא הנכון? (הראשון או השני?) Performance Graphics Core: 256-bit Memory Interface: 128-bit Memory Data Rate: 1000 MHz RAMDACs: 400 MHz
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3GHZ HYPER THERADING כרטיס מסך ATI HD 3850 256MB זיכרון GEIL 2GB DDR2 ספק FSP 400W PNR DX9 מערכת הפעלה XP HOME EDITION כמה FPS אמור להיות לי על 768 * 1024 + הכל על HIGH , בלי AA ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חברים כמה FPS אני אמור לקבל בערך על שיא ההגדרות ב-CRYSIS 3 ? עם התדרים 1100/1600 על שיא ההגדרות אני מקבל בין 30-55 FPS , זה הגיוני ? אני רואה בסרטון שהוא מקבל בסביבות 50-70 FPS , זה קשור אולי לעדכון? יכול להיות שבגלל שבסרטון הוא השתמש ב-FXAA זה נתן FPS יותר גבוה? אני פשוט לא בבית לבדוק.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כמה FPS אתם מקבלים ב-COD4 על 1920X1200 עם ה- 8800GT ??
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם בכלל לשחק במשחק מחשש שהוא יפעל לי על 10 FPS ואני לא אהבנה ממנו כלל ! איך אתה חושבים שהוא יפעל לי עם המפרט שלי ? (נניח על 1024*768) דיטיילס אני ישים על מדיום או משהו כזה...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.albatron.com.tw/images/award/it/jpg/200511/PCA_au_200511_AWARD.jpg לפי הכתבה עין האנושית לא מסוגלת לקלוט יותר מ25FPS האם זה הגיוני? 25FPS זה לא מעט מידי?
-
- 5 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
-
אני מבין כמה שיותר זה יותר טוב , אבל מה המינימום ?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
יש לי ראדון 9800 כשאני מריץ dungeonsiege יש אפשרות במשחק לבדוק את FPS וזה עומד על בין 60 ל 80 fps נראה לי ממש קצת מישהו יכול לשפוך אור על הבעיה תודה ??? 8)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הכי גבוה אצלי זה 85 על כמה לשים? מה הכי טוב ? ומה זה אומר רענון מסך?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-