כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
ב"ה שלום לכל חברי הפורום :-* -= Sapphire ATI RADEON X1600PRO AGP =- סוף סוף הגיע לארצנו הקדושה, חיכיתם לו :s05: אז הוא כבר פה !!! הכרטיס מגיע ב-2 גירסאות שונות האחת עם 256MB והשניה (בתור גימיק רציני) עם 512MB !!! המחיר ינוע בין 950-1100 ש"ח לגירסה של 256MB ולגירסת ה 512MB המחיר ינוע בין 1050-1200 ש"ח, שצריך להיות שפוי לקחת 512MB... והנה פרטים על הכרטיס : וסקירה קטנה (למרות שהיא ל PCIE) נגד 6600GT ועוד כמה חברים ... http://www.vr-zone.com/index.php?i=3092&s=1 http://www.pcpop.com/doc/0/124/124198_2.shtml והנה כל מיני פרטים אחרים ותמונות על הכרטיס ... http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc - מידע מחברת Sapphire http://vga.zol.com.cn/25/253…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי OC לGTX 260 שלי (במפרט) וכדי לאמת את כל העניין הרצתי FURMARK ל3 שעות רק כדי להיות בטוח. הכרטיס עובר FURMARK גם בתדר הסטוק של הזכרון והOC הנוכחי לליבה והשיידרים (720/1512) וגם בתדר זכרון של 1188 למשל, אבל - ברגע שאני עולה בתדר הזכרון מעל ל1100, אני נתקל בקראשים (THROTTLE כביכול) של הכרטיס בקטעי טעינות בהם מעורב כביכול זכרון הכרטיס, לדוגמא לעיתים נדירות בCOD4 במולטי, באופן אקראי לקראת סוף טעינת המפה במסך הטעינה, או ממש אחרי המסך בתחילת המשחק הכרטיס יכול לחטוף THROTTLE ולרדת לתדרי 2D של 300/400 לליבה ונדרש ריסטרט כדי להחזיר את הכרטיס לפעולה מלאה. משחק נוסף שבו אני נתקל בבעיות ברגע שאני עובר את הסטוק לקלוק הזכרון הוא קרייסיס, שבו אפילו עם תדר 1134MHZ ולא 1100,…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על הכרטיסים האלה ומה ההבדלים ביניהם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3092 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בחלק מהכרטיסים ובייחוד סדרת ה-8XXX אני רואה שיש חיבור מולקס של מתח לכרטיס. האם זה חיבור נוסף למה שהכרטיס מקבל מאפיק ה-PCX או שזה רק ולא בנוסף? מה המתח באפיק ה-PCX?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 4 1500 והמחשב שלו לא כ"כ חזק יש לו כרגע גי פורס 2 mx 400 עם 64 זיכרון ו-128 sdrm עכשיו הוא רוצה לשדרג, רציתי לדעת עם מה שהוא יקנה ישפר לו משהו כי אני רוצה לעזור לו ואני לא יודע. הוא רוצה להויסף עוד 128 זיכרון,וכרטיס סמך במקום הנוכחי אז אני מתלבט אם להגיד לו לקנות Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card או את אותו אחד רק SE ועם 128 sdrm!! אני יודע שה-se גרוע אז אני כמעט בטוח שעדיף את הראשון.... מה דעתכם???? הוא לא משחק במשחקים כבדים,פיפא וכאלה... נ.ב יש לו AGP X4 רק,אז אם זה 8x אין סיבה שזה לא יעבוד לו יותר טוב מהכרטיס השני נכון??? אני יודע שלא אבל רק לדעת ב-100 אחוז...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , חיפשתי הרבה זמן ומצאתי את מה שאני מחפש ATi Theater 550 PRO השאלה היא כזאת יש 2 חברות שמספקות את זה שפיר ו Powercolor אז ככה : בפוואר קולור מראים את הכבלים שמקבלים איתם בשפיר אני אקבל גם את אותם הכבלים או שזה תלוי בחברה או בכרטיס עצמו ? בתודה איתי לינק לכבלים של פאוור קולור http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 ובשפיר לא רשום כלום
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
!מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?
-
שלום ברצוני למכור כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 New Edition נקנה לפני שש חודש יש אחריות לעוד שנתים וחצי רציתי לדעת בכמה למכור אותו וגם אם יש מעוניינים נ.ב הכרטיס במצב טוב מאוד סיבת המכירה אני רוצה לשדרג
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש ואחרי שבחנות שחכו משום מה להוסיף לי עוד סטיק זיכרון (שמו לי 2 ג'יגה במקום 4) , החלטתי לבדוק את שאר מרכיבי המחשב. בכל מקרה , הורדתי את SIsoft sandra ובדקתי את כרטיס המסך שלי בעיקרון קניתי radeon 4890 1GB DDR5 Vapor X בתוכנה כתוב לי : Radeon HD 4800 series 800 SM41 870MHz 1GB DDR5 4X10GHz PCIe 2.00X16 עכשיו , כתוב שהכרטיס הוא מסדרת 4800 אבל לא כתוב שזה 4890 . איך אני מוודא לחלוטין שהביאו לי את הכרטיס הנכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
- המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד Intel quad 3770, socket 1155 core i7 8mb[ זכרון - crosair 2x4GB (8gb) DDR31600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - Intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1000 ש''ח 1- יש לי במחשב הישן כרטיס מסך HD 6870 1GB , ואני לא יודע אם הוא יריץ לי משחקים שכתבת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להוריד את הדריברים החדשים מהאתר של אסוס אבל אני לא מצליח למצוא אותם או שהוא אומר לי שהאתר דפוק... אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותם אז יעזור לי מאוד !! אני צריך את הדריברים החדשים ל 9800XT תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי מחול את הכרטיס בדיוק כמו זה שמוכרים בארץ, אבל הלוח אם שלי לא תומך בו בכלל..... עכשיו נתקעתי עם הכרטיס התותח הזה .... מה אתם ממליצים? למכור או שאולי להחליף לוח אם? האמת היא שאני מעדיף למכור אותו...... אז אם מישהו מעוניין שיצור קשר... ואם י שלכם רעיון לפתרון אז אני מחכה לשמוע.... איזה באסה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ההמתנה והציפייה היו משתלמות - לקחנו את Geforce RTX 3080 TUF OC של חברת הענק הטיוואנית לבחינות מעמיקות על מנת לגלות לאיזו קפיצת ביצועים תוכלו לצפות בעידן ה-Ampereלכתבה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 GTS נקנה לפני כשנתיים - לא החלפתי קירור מאז במשחקים אשר צורכים הרבה עיבוד - הכל תקין בדקתי את הטמפ שלו ומצאתי במנוחה 85 מעלות ובעבודה במשחקים 105 מעלות תוכונות SPEEDFAN ובתוכנה של הכרטיס המסך מאתר הבית שלהם שאלה מוזרה איך ב-105 מעלות הכל עובד תקין ללא שום תקלה ללא שום הבעיה האם באיזה שהוא שלב ישרף כרטיס המסך בגלל עודף חום ועדיף להחליף קירור כמה עולה קירור לכרטיס מסך כזה תודה שרון
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך שטוח דחוף ביותר כי שלי נהרס, המחשב יושב בסלון לכן, המסך חוץ מאיכות מעולה צריך להיות גם יפה ואסטטי, כסף למסך LCD אין לי, התקציב נא בסביבות 2500ש"ח והמסך מיועד לאינטרנט ומשחקים, אחרי חיפושים ארוכים מצאתי את המסך חצי דק המוזר הזה 19" PHILIPS 109P20 ICE איזו חוות דעת אתם יכולים לתת לי על מסך זה או לחילופין להציע לי מסך אחר שעונה על הדרישות הנ"ל, בתודה מראש לכל העוזרים והמייעצים
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר זמן רב בין הדגמים המצויינים לעיל. אני עובד עם מק G5 בגרפיקה לדפוס ופוסט פרודקשיין. מחפש מסך איכותי תאימות צבע גבוהה (עדיף מסך שניתן לכיול). ידוע לי שסמסונג החליפו את שפורפרת ה Dimontron ל DynaFlat שמועה אומרת שהקודם היה טוב יותר....? ובכלל, האם כדאי את הסוני? דבר אחד בטוח עם הסוני- תופס פחות מקום... בקיצור, אני זקוק לעצה בתודה מראש MicMac
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לדוגמא 9600M GT = 9600 GT שניהם DDR2 ושניהם 512 RAM
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-