כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי שהוא מכיר את הכרטיס - PINNACLE PCTV 40I ?? שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני חדש בכול העסק הזה וקיבלתי את המחשב מורכב כבר והייתי רוצה לדעת איזה דרייבר הכי מתאים שיהיה לי במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מתלבט בין זה ספיר HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E לספרקל Geforce9600GT 1GB 256 BIT PCIe מחבר פחות מחודש בשימוש לא הולך להפעיל משחקים כבדים על פול רזולוציה מחשב סטנדרטי תודה אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת כרטיס מסך בתקציב של עד כ-900 ש"ח.... הכרטיס הוא חלק ממפרט מבוסס E8400 ו-4G זכרון..... (ללא OC וגם לכרטיס המסך לא מתוכנן OC) למשחקים (CRYSIS ,WORLD OF WARCRAFT) ברזולוציות גבוהות (מסך 22) על HIGH.... לפני כמה ימים המליצו לי על Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe אבל אין אותו ב- SKYPC ששם אני רוצה לקנות את כל המפרט.... האם יש אלטרנטיבה טובה בSKYPC או שעדיף שאקנה בנפרד? (אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך בינוני או פחות טוב) תודה רבה! נ.ב. שחשוב שהוא יהיה שקט ומאוורר טוב!.... ושיהיו לו 2XDVI ו-HDMI....
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני יורד לאילת בקרוב וראיתי באתר של KSP שהם מוכרים את ה GTX680 של ZOTAC ב 2319 שקל איך החברה הזאת? והאם שווה להשקיע עוד 100 שקל לכרטיס של GIGABYTE? או שבכלל לקנות 7970 ב 2311? אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד!!
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בעל המפרט הבא (נקנה לפני כשנתיים וחצי): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor AM2 4800+ BOX לוח אם: ASUS M2A-VM זיכרון: OCZ2P800R22GK OCZ PC2-6400 R2 1024MB PLAT XTC*2 כרגע אני משתמש בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ש: 1.יתאים למחשב הזה (כלומר ללוח אם). 2.יאפשר לי להריץ את Modern warfare 2 על ההגדרות הגראפיות הכי טובות. מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול לקנות שיענה על שתי הדרישות הנ"ל? לחבר שלי יש מחשב זהה, רק שהוא הוסיף בזמנו כרטיס מסך radeon 4850hd, שאכן מקיים את שני התנאים שרשמתי. הבעיה היא שהבנתי שלא מוכרים אותו יותר, ובכל מקרה, אם יש משהו יותר זול שעונה לדרישות שלי אז זה עדיף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחיר דיי דומה.. השאלה היא ביצועים.. העיצוב גם דיי חשוב וכאן ה LG לוקח למרות שגם הווי סוניק דיי נחמד הנה קישור ל2 המסכים: VP171B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ L1780Q אמממ לא מצאתי באתר של LG מידע עליו.. אני יודע בכלליות ממה שכתבו פה באתר.. שניהם 8MS נכון? אני רוצה שהמסך יהיה טוב לעבודות גרפיות וגם לצפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט.. יש לאמא שלי מסך דק של MAG ופשוט נורא. אי אפשר להסתכל עליו מהצד.. שרואים סרטים הכל על הפנים ומרוח.. מסך כזה אני לא רוצהואני משאר שאף אחד מהם לא כזה, אני צודק? אז איזה מסך יותר מתאים?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ה 1950XTX שלהם מיוצר ב 90NM או שהם לא כתבו נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=161&grp=3 וה 1650P הוא גם ב 80NM או שהוא 90?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך והמליצו לי על LCD עד עכשיו היה לי בתכנון לקנות את הLG F900P שהוא CRT אני יודע שלLCD יש כל מיני בעיות כמו הנקודות המתות וכל מיני דברים כאלה ואני קצת חושש מהקטע הזה גם המסכים של הLCD רגישים לפגיעות ... אז רציתי שתמליצו על מסך טוב עד 1700 שקל גג לא משנה LCD או CRT ואם זה LCD עדיף 8ms זמן תגובה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכול םרציתי לדעת האם קיים מתאם מ: AGP ל-PCIE כמה זה עולה ?והאם חלה ירידה בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה איך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן2 למחשב? אין לי טלויזיה בשבילו אז חשבתי לחבר אותו למחשב ולשחק בעזרת המסך
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעבוד על מחשב כשהוא מחובר לטלויזיה רגילה? אני מתכוון לא רק לצפיה בסרטים (זה אני יודע שאפשרי) אלא גם לשימוש יומיומי וגלישה באינטרנט. בעצם אני גם שואל האם טלויזיה יכולה לשמש כתחליף למסך מחשב? דבר נוסף,האם כרטיס מסך יקר יותר אומר שיהיה שיפור משמעותי בחיבור לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לפני זה לדעת איפה הכרטיס מסך הנוכחי שלי, שנקנה לפני שנתיים ממוקם כרגע בטבלה. יש לי את הטבלה מהאתר הזה http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html אבל הכרטיס מסך שלי נקרא (בתוכנה Speccy) Radeon HD6700 series או יותר מדויק SA300/SA350 on AMD Radeon HD 6700 Series למה כתוב רק הסדרה? ולמה הוא לא מופיע וכמה הוא מדורג? תודה על התשובות לכולם! כמו"כ קראתי קצת ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. …
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצ"ב המפרט שלי. יש לי ספק EZ-COOL 300 W. אני יודע שזה מעט, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש כרטיס שמסוגל לרוץ על המחשב שלי. אני מתלבט בין ה- 4580 לבין כרטיס נחמד של NVIDIA. הייתי שמח לקבל הצעות על שתי החברות. מה שמפריע לי שאני לא יודע אם הספק יוכל לעמוד בעומס עם כרטיס מסך חדש. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך LCD וחיברתי לידו גם טלוויזיה 21" עכשיו הכל עובד יופי (הורדתי ULTRAMON, יותר טוב מNVIEW) שאלתי היא כזאת האם פונקציה של משחק על כמה מסכים בקמביל זה פונקציה של המשחק עצמו, או משהו שאני יכול להגדיר חיצונית? ואם זה פונקציה של המשחק, האם זה קיים רק במשחקים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומתלבט בין שני הכרטים מה מהם טוב יותר..?.. למשחקים ואינטנט ..
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך חדש, לצורך משחקים. חובה כניסת DVI וכניסת HDMI תקציב באיזור ה 800 ש"ח מפרט מחשב נוכחי: intel E5200 2.5GHz 4gb DDRII 800 Asus P5KPL Enermax Tomahawk 405W 12cm Fan מחפש לקנות מאיזור ת"א-הרצליה והסביבה (בבקשה לא מ KSP.. חשוב שיהיה מקום עם שירות טוב שיהיה לאן לחזור לממש אחריות) תודה רבה לעוזרים נ.ב המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 וגם ה 560 אך ראיתי שרשום מינימום ספק של 500W עד כמה זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב תראו.... קניתי מחשב בסה"כ לפני שנה, אבל אני לא מסוגל לסבול את התקלות החוזרות ונישנות של ה-1950PRO.... בעיקרון המפרט שלי כרגע הוא: amd 3800X2 twinmose 1G 667 GigaByte s3-m55s בעיקרון ספק כח ישודרג לאחד טוב יותר.... טוב אז הכרטיס צריך להיות בתקציב של כ-1000 ש"ח, 200 יותר או פחות זה לא כל כך קריטי.... ראיתי לגבי ה-8800GT שהמעבד מינימום שלו זה-4000... יהיה צוואר בקבוק? כמו כן ראיתי הבדל די משמעותי במחיר בין חברות שונות לכרטיס זה... מה הסיבה? תודה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-