כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני מס' ימים נשרף לי הכרטיס מסך, למזלי הוא עדיין היה תחת אחריות ולכן הכרטיס הוחלף ללא תשלום. לטענת החנות הכרטיס מסך שברשותי איננו מיוצר עוד ולכן לא ניתן להחליף את התקול בחדש. ולכן - הכ. מסך הוחלף למתקדם יותר, כביכול. הכ. מסך שנשרף והוחלף - Gigabyte GeForce 6600GT 128MB. הכ. מסך הנוכחי - Palit GeForce 7300SE/7200GS 256MB (איך אני יכול לבדוק באמת מלבד לפתוח את המחשב?! בכל מקום כתוב לי אחרת). אינני מבין כ"כ בכ. מסך, ולכן מחיפוש פשוט בגוגל נראה כי זהו כ. מסך זול. אני יודע ומבין שכיום הכ. מסך שנשרף לי (6600GT) איננו שווה רבות, אך בכל זאת, האם הכ. מסך החלופי יוכל לספק לי את אותם הביצועים ואולי אף יותר? אשמח אם תתנו לי חוות דעת כנה, בכדי שאוכל לפעול בהתאם. תודה רבה מראש,…
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח האם A8V E-SE של ASUS, הלוח מכיל PCI EX16 רציתי לדעת איזה כ.מסך הוא החזק ביותר למחשב זה (למיטב הבנתי מדובר בRADEON X1950/geFORCE 8800) אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעתי שאם היה לי כרטיס אונבורד ושמתי כ.מ נורמלי אז זה יפחית לי מהביצועים, זה נכון ? זאת אומרת שאם לא היה לי כרטיס אונבורד לפני אז הביצועים היו יותר טובים ושעכשיו צריך לכבות אותו מהביוס וזה...
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
קיצר חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך במקום ה 1900XT 256 שיש לו כרטיס מסך שתומך ב HD . הוא אומר שעם ה 1900XT הוא לא יכול להריץ הכל על מקסימום לא יודע מה זה אומר ,ויש עומס גדול על המעבד . קיצר המלצתי לו על ה HD3850 256 MB שהוא כרטיס מאוד משתלם ,או על ה 2600XT 512 שעולה פחות וגם כן תומך ב HD . מה יותר מומלץ מביניהם ל HD +שיריץ משחקים נורמלי ,המחשב הוא P4-2.6 חדליבה ,2 G זיכרון ,PCEI כמובן ,אולי יש איזה כרטיס אחר שעדיף ???
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בס"ד השימושים יהיו בעיקר למשחקים שצוינו לעיל, אך גם משחקים כבדים ככל שיאפשר הכרטיס. מע': core 2 duo 7400 עם 2G DDR2 וספק 350W (בהמשך כנראה ישודרג המעבד ל I3/PHENOMII). תודה!
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ה X800xt שמוכרים ב Isracomp יש אותו בסביבות 1750 ש"ח לפי מה שראיתי הוא יותר חזק מה 6800 ultra!!!!, אני מעדיף כרטיסי Nvidia אבל לא חושב שישתלם לי ללכת על האולטרה אם אני משיג את ה X800xt במחיר הזה בכ"א לאולטרה יש את ה SM3 ועוד שטיות הייתי קונה את ה X800XT אבל הבעיה היא שאני ממש ממש רוצה Nvidia....ממש.. :'( עזרו לי :'( כבר תכננתי לשחק את Fear (אגב המעבד שלי הוא amd 2500)
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים וההמלצות והתחלתי להתבלבל בין GS לGT, "פתיחת צינורות" וכיוצא בהללו... אז אולי אפשר קצת עזרה חבר'ה: יש לי AMD ATHLON 2600 עם 1GB זכרון, לוח-אם של Gigabyte וכרטיס מסך FX5700 עם 256MB. התקציב שלי להחלפת כרטיס המסך הוא עד 900 ש"ח וכמובן רק AGP. יש רעיונות מה הכי כדאי לי? תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode= http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=-1_1797_2051_2052&products_id=13089 זה אותו כרטיס?????????!!!!?? יש הבדל של 700 שקל נראה לי חשוב ואיך החברה הזאת בכלל? ןלא עדיף הכרטיס הזה? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 ושווה לי בכלל להשקיע בכזה כ.מסך כשיש לי מעבד 2.4פנטיום? חשבתי על הכרטיסים האלה בגלל ש6600GT עולה 900 שקל בערך ובעוד 200 שקל אני משיג משהו בסט..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן תתמורה הכי טובה ב1600?? 6600GT או 6800LE? או שיש יותר טובים במחיר הזה??
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..
-
- 13 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עם כ. מסך מובנה על הלוח אם בגלל העלות הנמוכה. המחשב מיועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים בסגנון Civilazation 4 השאלה האם כ. מסך מובנה עם לוח אם ב550 שח יספיקו למשחקים מסוג זה או לקנות כ. מסך בנפרד והאם באמת שווה לקנות 1 ג'יגה זיכרון היום או שמספיק 512. תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך דחוף בבקשה עד 600 שקל של NVIDIA שיהיה יותר חזק מה 4850 HD(שכרגע ברשותי) (אני יודע שאולי לא יהיה אפשר ביצועים גדול,ואני יודע שאולי כרטיס של MDA במחיר כזה יהיה יותר משתלם,אבל אני צריך כ.מסך לפי הבקשה. אני משחק במשחקים כבדים על רזולוציה מקסימלית FHD זאת המערכת שיש לי עכשיו GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a - SeaSonic SS-500ET 500W - 120mm-Fan 408W@12V Active-PFC 80Plus:Bronze (OEM) AMD Athlon II X4 #620 Quad-Core 2.6GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro - for AMD ASUS AMD-ATi Radeon HD4850 512MB-GDDR5 HDMI PCIe-2.0 Seagate 500GB 16MB-Cache S-ATA ST3500418AS וחייב שהכ.מסך י…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. לידיה שלי יש מחשב E5300. 550W ספק 80+. נראה לי של ENERMAX. לוח P43. 4 גיגה RAM2 800 וחלונות 32BIT. רצתה להפוך מחשב ל HTPC במינימום השקעה. נתתי לה לנסות את ה GT-210 שלי. אצלי אין שום בעיהת מראה הכל. אצלה טלויזיה 50+ אינטש ואצלה הכרטיס מתחמם. לא רותח, 50-60 מעלות. מרגיש חם ביד. אצלי 32" ולא מתחמם. היא רואה YesGo היא מרוצה, ביקשה לרכוש לה כ.מסך. אני רוצה לקחת משהו שיתלמם פחות. מישהו יכול להמליץ על כ.מסך כמה שיותר זול (אין שום בעיה יד שנייה גם) שיתחמם פחות? אין באמת דרישת תקציב כי כמה הוא כבר יעלה אם 210 עושה את העבודה. הדרישה היחידה שיהיה ללא מאווררים. קירור פאסיבי בלבד. אם זה אפשרי כובן ואם לא אז כמה שיותא שקט.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-