עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לקוח מ- Gamespot http://www.gamespot.com/features/6105370/index.html כמו שאתם רואים אין פה כזאתי "קטילה" וההבדלים בביצועים לא כאלה גדולים בין ה- Ati ל- 6800 וזה לא אמור להדאיג אותכם איזה כרטיס לקנות אם אתם קונים כרטיס מהדור החדש כי כולם הולכים להריץ את זה מצוין על ההגדרות הכי גבוהות. (הכרטיסים מהדור החדש)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by eyal123,

שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. לגבי הכרטיס מסך הבא: מה הכרטיס המגביל לו של חברת NVIDA Connect3D HD4670 512MB DDR3 AC COOLER מה הכרטיס מסך המגביל של חברת NVIDA תודה,

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם, היום הגיע הכרטיס מסך החדש שלי הR9 290 בקיצור, אני רוצה להתקין ואתו על המחשב ואני רוצה מראש להוריד את הדרייבר לדיסק און קי שהכל יהיה מסודר בזמן שאני מתקין אותו. בקיצור, שאני מחפש באתר של AMD אני מוצר רק משהו שנקרא Catalyst וממה שהבנתי זה השם שAMD המציאה לדרייברים שלה או משהו? (אני צודק?) ואני יודע שיש עוד כל מני תוספות בכרטיסי AMD לדוגמה MENTLE אז ה"Catalyst" מגיע עם הMENTLE או שצריך להוריד אותו בנפרד? וגם אני זוכר שאמרו לי שיש בעיה עם הדרייברים של AMD ויש כאלה שממליצים להוריד דרייברים ישירות מהאתר של היצרן (במקרה שלי ג'יגהבייט) אז זה נכון? באמת עדיף להוריד מהאתר של היצרן? ואם אני יוריד מהאתר של ג'יגה בייט זה יוריד לי גם את הMENTLE ועוד תוספות כאלה ואחרות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shortboarder,

now im runing with catalyst 3.1....Problem Free,and works Flawlessly. are there any improvements (performance...) in the 3.2???

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  7. אחרי שקרב האיתנים בין ה-GeForce GTX 980 Ti וה-Radeon Fury X הסתיים בסוג של תיקו רועם, ב-NVIDIA מתפנים על פי הדיווחים להשקה של דגמי ביניים חדשים שיבוססו על Maxwell 2.0 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%97-nvidia-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-geforce-gtx-950-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by XpideR,

שלום רכשתי היום את הכרטיס הזה של החברה power color עם קירור יותר טוב מהרגיל הטמפרטואות שלו ממש גבוהות הוא מגיע ל95 מעלות במאמץ וגם הביצועים שלו ממש לא כמו שציפיתי למשל split second לא עובד לי טוב על vh ברזו7לוצייה 1920-1080 המעבד שלי הוא e7200 3.6ghz וספק ליברטי 400 אני רוצה תשובה עד מחר כדי לדעת אם להחזיר את הכרטיס

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  9. היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. כמה OC אפשר ל-GTX560 TI ? וכמה OC אפשר ל-GTX570 ? וגם.. זה ה-OC של ה-GTX570 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_570/30.html וזה של ה-GTX560 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_560_Ti/30.html איך יכול להיות שה-OC של ה-GTX570 יותר חזק מה-OC של ה-GTX560 ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה הזאת. הכרטיס מסך (HD PALIT 4870 512) משנה כל פעם על דעת עצמו את תדר המקסימום של PCI EXPRESS י מ16 ל4. חשבתי בזמנו זה קשור למאווררים שהיו לי (5) אז ניתקתי את כולם והשארתי 1 מקורי. אך עדיין התופעה ממשיכה. אולי הספק בכלל אשם? (HEC 550+ 80BRONZ) גיליתי שבכדי לפתור את הבעיה אני צריך לנתק את כבלי החשמל של כרטיס המסך לחכות כמה שניות להחזיר ואז המחשב מזהה תדר של 16. אבל אחרי כמה ימי שימוש התדר יורד שוב ל 4. מעבד פנום 2 720 X3 ללא שום אובקלוק. ביוס הכי עדכני ועומד על דיפולט. דרייבר עדכני של כרטיס מסך. תודה לעוזרים, תמיר. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by The-Fox,

חבר טוב שלי נמצא לפני רכישת מסך LCD שמיעוד בעיקר למשחקים וגם קצת לסרטים. עכשיו 2 המועמדים העיקריים הם ה 930B Viewsonic החדש וה NEC 1980FXI שלפי מה שקראתי ברשת הוא המסך הטוב ביותר כרגע לשוק הביתי הגבוהה. עכשיו מצאתי את ה NEC ב 3889 ש"ח כאן (מומלץ לפתוח ב IE) וה 930B עולה כ 3600 ש"ח ההבדל כמעט 400 ש"ח. עכשיו השאלה היא מי יותר טוב, ואם במידה וה NEC טוב יותר אז אין לו בעיה להוסיף את ההפרש. מה שכן אם יש איזהשהוא מסך שעדיף על שני אלה בתקציבים דומים אני אשמח לשמוע. לפי מה שאני רואה מסקירות ה NEC טוב יותר וההפרש מצדיק את הקניה, אך אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת, אני מבקש המלצות שמבוססות על ניסיון בבקשה ! תודה רבה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by TNAfan,

התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by הודיה אסו,

מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?

15. Started by BoRiS.K,

מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by psycho,

אני קונה בקרוב מסך 17" ואני צריך את ההמלצה שלכם לגבי החברה. אם אפשר, נא לציין גם דגם ולא להתחשב במחיר כי ממילא אני מקבל אותם בזול.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by asilic,

היי יש לי כרטיס RADEON 8500 בעל יציאה S VIDEO עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב לוידאו ואז לצפות בסרטים בטלויזיה. אני מחבר את המחשב לוידאו כי אין לי יציאות VIDEO וAUDIO בטלויזיה. עכשיו רציתי לדעת איך קוראים לכבל שמצד אחד יש לו יצאת S VIDEO ומצד שני 2 יציאות לוידאו ולאודיו..

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. אהלן חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים (לא כבדים ולא רבים), אני מעוניין לשחק רק עם הטלויזיה ולא עם המסך מחשב. המערכת שיש לי כרגע: corsair air 240 intel i5 6600k gigabyte b150m Gigabyte HD 6950 (מהמחשב הקודם) corsair ddr4 8GB x2 Samsung EVO 850 250gb fsp everest 700w (מהמחשב הקודם) אני מתלבט לגבי ה 1070 או 970, אני יודע שההבדלים אמורים להיות גדולים אך במחיר שאני יכול להביא את ה GTX 970 שווה לחשוב לפני (210 פאונד באנגליה) קצת יותר מאלף שקל. השאלה היא האם יש הבדלים לגבי הקרנה למסך גדול יותר 55" שהוא גם 4K, אני לא משחק הרבה וגם יש לי PS4. אשמח לדיון בנושא, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום, אז היום גיליתי שהרעש של הפלסטיק המתפצח ששמעתי אתמול היה מהמאוורר האמצעי של הכרטיס מסך. זה קרה אחרי שניקיתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר ייעודי (וחיכיתי שעה לפני שהדלקתי אותו לאחר הניקוי)... gigbyte gtx570 נתן עבודה בשנים האחרונות והריץ פחות או יותר מה שאני צריך בלי בעיות.( overwatch בהגדרות בינוניות וWoW על גבוהות עם 60 fps ) לאחר התקלה המשחקים יורדים ל20 FPS אחרי דקה של משחק... מחפש את הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 500+- יש לי לוח אם Intel DP67BA, וi5-2400 3.1 ghz חשבתי על radon rx 460 oc מKSP שעולה 490 או על r9 280 vapor-x oc שמישהו מוכר יד שנייה פה באתר ב460 אשמח להמלצות

22. המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by LazyCat,

איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by meirgarin,

לידידי המלומדים שלום ! אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי. המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה. לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI . כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. שלום, אז הכותרת אומרת הכול רק הוסיף מספר פרטים. ברשותי מחשב ישן שבגדול עושה את העבודה רק שכרטיס המסך שלו עושה לי לא מעט בעיות המפרת הוא Intel core2 duo cpu E6550 2.33 6Gb ram וכמובן הכרטיס GeForce9800GT אני לא משחק הרבה המשחק היחידי כרגע במחשב זה world of tanks על איזה כרטיס רצוי לקנות שלא יהיה פשוט מדי ולא יקר מדי . תודה!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.