כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים תגידו לי למה כרטיס מסך ATI 64M DDR+TV עולה רק 400 ש"ח מה הוא לא טוב או מה העניין וסליחה על הבורות אבל האם זה מצריך זכרון פנימי DDR למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך ASUS GTX 560 Ti 1GB, וברצוני לדעת לאיזה כרטיס מסך שנמצא היום בשוק הוא משתווה? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..1358..165.&list=1&sort=2&glist=&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קישור לאתר Asus http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII2DI1GD5/ http://www.asus.com/il/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם כניסה אחת! גם של אודיו וגם של וידאו וזה לא דרך rca או svideo זה כזה כבל שיוצא מהשקע של הקיר עכשיו אין לי מושג איך לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי nvidia geforce 2 mx 32mb עם יציאת rca ו s video חשבתי על חיבור מכשיר וידאו לטלויזיה כדלקמן: כניסת scart ל מכשיר(אין בו rca וכניסת אודיאו) ומהמכשיר יציאת out אל הטלויזיה - In ולחבר בעזרת ה מעביר סקארט 21 פינים אל המחשב עכשיו חשבתי על יציאת ה svideo או ה rca כי אני אוכל להשתמש בשניהם אבל אני לא יודע אם הטלויזיה תומכת ב אס וידאו היא במרח של 6 מטר אז תנו עצות בקשר להיתרונות וחיסרונות תוווווודה!!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי אפשריות ואני מקבל את שתיהם בחמש מאות ... מה לקחת בשביל המשחק counter strike האפשרות הראשונה gefroce 5700Le 256 mb 128 bit or Sapphire Radeon 9600 AGP 256Mb DVI Retail Video Card תודה לכולם על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי 7600gt עכשיו אני ניכנס למשחקים ואין לי את הרזלוציה 1280 1024 בשום מקום המסך שלי זה mag 786 pfs למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עברתי על 2 הביקורות החדשות של האתר על ה660TI ובכלל על הביקורות האחרונות שנעשו לכרטיסי מסך ומשום מה הכרטיסים לא נבחנים על 1920X1080 , הרזולוציה שסביר להניח מתאימה להרבה יותר משתמשים. מה הסיבה? והאם ההפרש בביצועים לכרטיס יהיה יחסית זהה בין 1920X1200 ו1920X1080?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON9550 של חברת גיגהבייט והוא עכשיו אם אוברלקוק של 365.40 לליבה ו 250.20 לזכרונות והכל יציב מבחינת ATITOOL !!! 3DMARK01SE וגם 03 מסיים והתוצאות טובות מאוד! עכשיו אני מריץ את 3DMARK05 והוא נתקע לי אחרי איזה דקה אני רואה את ה FPS הכי גבוהה על 7 והכי נמוך על 0 ואז הוא נתקע והמחשב יחד איתו ואז אני צריך לעשות CTRL ALT DELETE ולסגור את התוכנה ולא אני לא יוכל להמשיך להיות במחשב! אני לא מבין למה זה קורה לי גם ניסיתי על הגדרות סטוק וגם שם זה נתקע רק שאם אני בהגדרות סטוק ה FPS הכי גבוהה זה 5 אני לא מבין למה זה קורה לי :'( מי שיוכל לעזור לי אני באמת יודה לו ודרך אגב אני לא יכול להעלות את הליבה יותר מ 370 כי כבר יש ארטיפטקים
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי חבר עם כרטיס מסך נבידה 7100 ולא מצליח להעלאות את משחק gta iv הורדנו דרייבר מהאתר של נבידה ועדיין העסקק לא זז נשמח לעזרה תודה מראש אמיר
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי: Vista Ultimate 8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון) מסך Viewsonic VX922 כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate: hertz 60 או hertz 75. כרגע, ברירת המחדל היא 60. כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75) 1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא? 2) האם יש מה לעשות? 3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו) אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה יותר טוב Sapphire (ATI) X1900GT 256MB או 1950PRO ?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות יציאת BF4 הקרבה ובאה החלטתי לשדרג כרטיס מסך אך עלו בי כמה דילמות. ראיתי את המפרטים של כל כרטיס, מבחינת תדר והכל ואני לא מבין משו אחד הנתנונים הם של ה R9 280X 6000/1000 ואילו של ה GTX760 4GB הם 6008/1085. נטו מבחינת נתונים ה 760 אמור לעקוף את ה280X, ואם נוסיף לכך את נושא הדרייבירים על אחת כמה וכמה, אך איך קרה הדבר ונוצר מצב הפוך? ת ודה מראש לתורמי המידע, אני פשוט מת להזמין כבר את הכרטיס ואני על סף תהיות אחרונות.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, קניתי לא מזמן מספר חלקים למחשב כשה4890 שלי עושה לי קצת בעיות ואני ככה"נ אחזיר אותו ואשדרג למשהו חזק יותר, רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס כדאי לקחת במקומו בהנחה שאני מוסיף עד 500 ש"ח. המפרט שלי בנוסף הוא מעבד CORE I5, 6GB RAM 1500GB HDD לוח P55 של GIGABYTE מסך 20' של ASUS וספק לא ג'נירי די חזק (לא זוכר, נדמה לי 450 או 500 ) אשמח להמלצות, אני מעדיף המלצה לכרטיס של ATI על פני NVIDIA אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, אינטנרט ותכנות בVS2008 . חיים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בתהליכים לקראת מחשב חדש (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325226.0), וחזרתי להתלבט בנושאי כרטיס המסך והמעבד. אני עובד בצורה כבדה של עיבוד תמונה בפוטושופ (מאות מגה וגם לפעמים יותר מג'יגה), שאר תוכנות דו-מימד , גם תכנות, אינטרנט, פלאש. העבודה שלי בתלת-מימד היא כמעט אפסית ואינה שיקול בשאלה שאני שואל. שאלתי: האם יש יתרון לכרטיס מסך Quadro FX1500 או אפילו Quadro FX1700 כאשר משווים אותם לאופציה של 8800GT. שוב אני לא מדבר בעבודות תלת-מימד אלא דו-מימד כמצויין בתחילת ההודעה. אם כן , האם לדעתכם ההפרש של 700 שקל או יותר, משתלם ? אפשר לציין גם כי יתכן כי אם ארכוש מעבד QUADRO ולא 8800GT, אז אולי אצטרך להתפשר על מעבד כפול ליבה ולא מעבד 4 ליבות אשמח לתשובה …
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/hardnews/20050526_155843.html
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות ממשהו 9700 powercolor's np במחיר פצצתי, שאלתי היא אם יש אפשרות לעשות סופטמוד, או שצריך להחליף ביוס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי X1900XT של Gigabyte ורציתי לדעת מה גורם ה-AVIVO ואיך משתמשים בו?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רכשתי אותו הערב, אתקין אותו מאוחר יותר תשאירו לי שאלות שאתם מעוניינים לדעת ואעלה בהתאם לזה סיקור קצרצר עליו היום או מחר. איתן.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ללא כל O/C שהו... 3.0c 1gigz of ram 9800Pro 128Mb 256byte
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-