כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אוקי קניתי מחשב לא מזמן ויש לי בעיה... אני מחובר ב HDMI למסך 32 רזולוציה משום מה: 1768:992(אם אני מנסה לשנות אותה היא יוצאת מהמסך) הבעיה: אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה/כיבוי מסך לחיסכון בחשמל, שאני מנסה להזיז את העכבר או ללחוץ על המקלדת שום דבר לא מגיב הדבר היחידי שמעלה לי תמסך זה אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחבר שוב. ישנה גם בעיה שלפעמים זה כן מגיב אבל הוא מעבד את הרזולוציה ואז אני שוב בשביל שהוא יזהה רזולוציה מתאימה(1768:992) אני צריך לנתק את ה HDMI ולחבר. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג בכרטיס מסך, תקציב 1000 +- האם המערכת שלי (בפרופיל) תנצל את הפונטציאל של כרטיסים אלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1140 ואם כן אז מי מהם יותר טוב בשבילי? הערה: הכוונה היא להשתמש בו עם 2 מסכים 17/19" במקביל ולפעמים לחבר לטלויזיה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?
-
האם הוא זמין? אני חושב שהוא כרגע רק בנעה.. ואני מתכנן לקנות X1900GT מKSP... האם יש הבדל גדול? אני לא חושב שכדאי לחכות... (מה גם שנעה מחשבים רחוקה מאוד מהאזור מגורים שלי....)
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי כתבה באתר על המתאם הזה ויש לי כמה שאלות: האם הוא כבר נמכר בארץ? אם כן באיזה חנויות ובכמה? הוא מפחית מביצועי הכרטיס? האם הוא תומך רק בלוחות האם וכרטיסי המסך של אלבטרון היצרנית? קראתי שהוא תומך בכרטיסי ג'י-פורס 6800 בין היתר. האם הכוונה לכל ליין כרטיסי ה-6800? ז"א גם גרסאות האולטרה וה-GT של ה-6800? ההתקנה פשוטה או מסובכת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שהפעלתי את המשחק הזה, הוא פעל לי יותר טוב מהרצוי. אבל שיצאתי ממנו וגלשתי כרגיל.. אתם יודעים.. הורדות וזה.. אולי קצת לשנות הגדרות.. שרציתי לחזור אליו הוא ישר מפנה אותי לעמוד כזה כחול.. שאי אפשר לעשות שמה כלום חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור RESET שעל המארז. לא יודע איך להסביר מה כתוב שמה.. כי פשוט אין לי גישה בכלל לחלונות ! לא יודע למה זה ככה.... מקווה שלמשהו יש פתרון. מפרט מחשב שלי - יש בפרטים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך X1600 PRO 256 MB הוא התקלקל לי מסר לי אותו לתיקון ובעל החנות מציע לי במקום כרטיס מסך 7300 GT 512MB מדובר בחיבור AGP . המפרטש לי הוא פנטיום 4 2.66 GHZ 768 זיכרון 80 ג'יגא כדאי לי לקחת או לא ?תודה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן שנתיים-שלוש, כרטיס מסך geforce 9800GT טמפרטורת כרטיס המסך במנוחה היא 73C מעלות. במאמץ הוא מגיע ל90+ מעלות.. אני משחק CS 1.6 ושאני נכנס לרימון עשן המחשב שלי נתקע (המסך מתמלא בקוביות צבעוניות וחייב ללחוץ על הפעלה מחדש). התקנתי דרייברים והכל.. אבל נראה לי הכרטיס שבק חיים.(זה קורה הרבה גם סתם שאני גולש באנטרנט/משחק משחק/רואה סרט). מה עושים??? קונים חדש?? או שיש פתרון אחר?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מתי הכרטיס אמור לצאת ? ומתי הוא יקבל Benchmarked + מחיר ועוד דברים ? כי אני מתכנן לקנות אותו בפסח בארה"ב.... ודרך אגב האם הוא יעבוד על המחשב הזה? Q6600 P35C-DS3R 2 GiGa RaM CoRSiAr 550W האם הוא יעבוד ולא יוצר לי צוואר בקבוק בשום מצב ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המגמה של כרטיסי המסך החדשים היום הולכת לכיוון ה PCI-E או שעדיין יהיה ניתן למצוא בעתיד גם כרטיסים ב AGP . אני שואל את השאלה מכיוון שאני עומד לשדרג את הלוח המעבד והזיכרון ויש לי כרטיס של Radeon 9800 Pro ולא מתאים לי עכשיו גם להכנס להוצאה עבור כרטיס המסך . בהנחה שאני ארכוש לוח תומך AGP האם בעתיד יש לי סיכוי עדיין למצוא כרטיסים בטכנולגיה זאת או שוב המגמה הולכת לכיוון של PCI-E ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
דריברים חדשים לATI (Catalyst 8.6). הורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html Release Notes: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לאור הרבה שירשרים שנפתחים עם חו"ד של משתמשים על כרטיסי המסך שלהם, ולאור הרבה אנשים שמבקשים ביקורות או חוות דעת על כרטיסי מסך אחרים, החלטתי לפתוח תראד שירכז ביקורות משתמשים מהאתר על כרטיסי המסך שלהם. אולי אם התראד יהיה מספיק איכותי יהיה אפשר אפיל להפוך אותו לסטיקי ביקורת לדוגמא: כרטיס מסך: MSI x1300pro 256mb הכרטיס אוברקלוקר מעולה. עם קירור סטוק הגעתי איתו בקלות ל490\670 יציב (סטוק - 400\600). הוא מריץ לי כיום כל משחק, וחלקם אפילו על הגדרות גבוהות (Dark Messiah Of Might & Magic רץ לי על הגדרות גבוהות ועם HDR אחרי האובר, עם הגדרות בינוניות-גבוהות לפני). נהנתי מאוד מהדרייברים של ATI, ובגרסא 68 קיבלתי אפילו תוספת ביצועים של חמישה אחוזים +-. ATI tool לא פעל לי כ"…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים ברזולוציה של 1080X1920. אני משחק לרוב במשחקים ישנים יחסית שאינם דורשים כרטיס חזק אך אני מעוניין באפשרות לשחק במשחקים שיצאו בעתיד כמו Diablo III. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בגלל טכנולוגיית ה-CUDA לשימושים אחרים ממשחקים. התקציב הוא כ-800 ₪. מפרט המחשב הוא : Athlon X3 425 @ 3.4GHz 2GB ram (כנראה שאקנה מודול של GB4 בקרוב) Seasonic 500W ומסך של 1080P חשבתי לקחת את 460GTX 768MB של ASUS, אך אני לא בטוח שהוא מספיק למשחקים ברזולוציית המסך שלי. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה 730B לשניהם יש נתונים זהים של : 8MS ו 600:1 ובהירות 300 cd/m2 אבל ה 721S מגיע גם עם פיבוט , האם הוא דגם חדש והאם הוא באמת עסקה משתלמת יותר (הוא אף מעט זול יותר) מחכה לתשובתכם
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הוא יעלה כ30$ יותר מהגרסה הרגילה http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות 9800 פרו ויש לו אפשרות לקנות אותו עם R360 בעוד 100 שקל. בין ה R350 לR360 מהירויות השעון זהות? כי הוא לא מתכנן אוברקלוק והוא לא בטוח מה כדאי יותר... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לפני מספר שבועות אבא שלי קנה למשרד שלו מסך LENOVO רחב לפני כמה זמן ראיתי את המסך ושמתי לב שהכל נראה מרוח ואפילו קשה לקרוא, ממש עושה כאב ראש, בדקתי רזולוציה אופטימאלית והבנתי שהכרטיס מסך (on board ) לא יכול להציג כאלה רזולוציות, איזה כרטיס מסך (לא צריך אחד חזק אלא פשוט עם יכולת להציג רזולוצית מסך רחב) אני יכול לקנות, כמה שיותר זול. האם אני באמת אראה שיפור ויזואלית? תודה!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-