כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מממ אני מחפש כ. מסך טוב עד 350 ש"ח לאפיק AGP..... רצוי מאוד שיהיה חנות בכפר סבא או רעננה או פתח-תקווה........ תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לגל המשחקים הקרב ובא, בגלל הפרש במחיר הגדול בין GTX560 TI ל- GTX570 רכשתי בסוף את הזול יותר. האם יש כזה הפרש בביצועים שהפרש של 700 שקל שווים את זה?? המטרה לשחק משחקים על רזולוזציה הכי גבוהה והגדרות על מקסימום.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי לא הצלחתי לקבל תשובה בפורום מחשבים ניידים, אז חשבתי לנסות כאן. המחשב הבא: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R830/R830-S8330 איך כרטיס המסך שלו? למרות שאני יודע שבפועל אין עדיין הודעה רשמית בנושא, האם לדעתכם הוא יוכל להריץ את דיאבלו 3? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
סוף סוף ה MAG xj 707 (אחרי 6 שנים!) מראה סימני גסיסה בדמות צבעים שמשתנים צהוב ירוק לבן (אני מקווה מאד שזה המסך בנתיים זה קרה רק פעם אחת ?) ה ת ק צ י ב 800 ש"ח גג בעיקר למשחקים FPS האופציות : SAMSUNG SyncMaster 17` 793DF Samsung 753DFX LG F700B משהו יכול לתת תשובה מהירה ? אופציה אחרת בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב מזה שנתיים וחצי והחלטתי להחליפו בחדש , ללא כרטיס מסך 2000 ש"ח מארז. כרגע יש לי בפנטיום 4 שלי כרטיס מצויין 9600XT שבגדול דיי מספיק לי. גיימר בסיסי. האם כאשר אני מחליף מחשב כרגע כדאי לי לקנות כרטיס חדש ברמת ה 400-500 ש"ח!?!? או שבגדול סדר גודל של כרטיסים במחיר הזה מקבילים לכרטיס שיש ברשותי היום!? מה אתם חושבים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי כולם. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני מתלבט אם לקצץ במעבד ולקחת HD4870X2 או לקחת מעבד חזק יותר ולהסתפק רק בHD4870 אחד...... בכל אופן, לא מצאתי לוח אם שיתמוך ב 2 ליבות של ה HD4870 אז אשמח אם מישו יעזור לי. אני מתכוון לקנות P43 אבל אם 45 כן תומך אז אני אלך עליו.............. ובכלל, אם מישו יכול קצת לספר לי על סוג החיבור וכמה וואט הכרטיס דורש. תודה מראש.....
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל המספרים מבלבלים אותי כי הם לא אומרים באמת מה הם שווים ביחס לאחרים... אז מה עדיף באמת ומה באמת נותן את הביצועים הכי טובים? R9000 R9100 R9200 כרגע יש לי GF4 MX 440 של GAINWARD ולמרות הביצועים הסבירים שלו על משחקים ישנים אני מעדיף משהו יותר חזק אז על איזה מהכרטיסים הנ"ל כדאי לי ללכת ביחס של עלות וביצועים?? כדאי בכלל להחליף לאחד מאלה או שכדאי ללכת על כרטיס יותר חזק?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950gt בAGP שעובד על תדר של core 500mhz וmemory 594mhz. שאני מנסה לעשות oc בCCC המסך מתחיל לעמעם ולא מפסיק,לא משנה בכמה אני עושה מספיק לעלות את הזכרונות ל597 וזה קורה. איך אני פותר את זה???? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
LEADTEK GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail במחיר של כ-110 שקלים. או GIGABYTE 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail במחיר של כ-1500 שקלים. אני ייקח ת9800 GTX אז המפרט יכלול 2GB , ואם אני ייקח את ה-8800 אז אני ישים 4 GB. המעבד במפרט הוא- Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX המחשב ישמש בעיקר חמשקים כבדים, ולHD. אז על איזה כרטיס משךאתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-