כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב XP 32BIT כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יודע האם קיים דייבר ל4870 עבור vista 64 לא הצלחתי למצוא באתר הבית של ATI וגם לא באתר הבית של SAPHHIRE
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מסך 24" ו 19" רחב בצד. לאחרונה קניתי מסך 42 אינץ' לחדר ואני משתמש בו הרבה שהוא מחובר למחשב , לכן הייתי צריך לוותר על המסך 19. הבעיה היא שהוא דיי חסר לי. רציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו יחד עם שני המסכים האחרים ל GTX260 שלי, או שאולי יש מתאם USB שמאפשר לי לחבר את המסך. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח Asus P5b dlx ו כרטיס מסך 8800GTS 320mb אפשרי לעשות מערך SLI ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס מסך גיפורס 6200 טורבו קאש אני יודע שהוא חרא של כרטיס אבל אני צריך עידכון אחרון של כרטיס זה ואני לא יודע מאיפה אני אמור להביא אותו הבנתי שיש עידכון בשביל הכרטיס שניקרא דנטורדו משהו כזה עיזרו לי בבקשה למצוא את העידכורים לכרטיס שלפחות יריץ לי את gta אנדרס
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה RIVA TUNER 2.הדבר המוזר שהתוכנה רושמת שהכרטיס 128 ביט למרות שהוא 64. רציתי לדעת איך מנסים לפתוח את הצינורות.תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! המקרה הוא כזה.. מגיע אלינו מקרן אבל אין לו כניסת VGA.. והשימוש העיקרי הוא להקרין סרטים(!) מהמחשב(!!).. מה לעשות??? קיים כבל שבצד אחד יש לו VGA ובצידו השני בננות RCA? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול פתחתי את NFS:U, והמשחק לא ממש הראה טקסטורות.... דברים באנגלית לא ממש ראו, את הטקסטורות במשחק לא ראו, ממש כלום, קחו תמונה: http://planet.nana.co.il/badboy12/ nfs.JPG ושניסיתי לשחק CS:S לא הייתה לי שום בעיה עם גרפיקה... מה לעשות? \: ניסיתי להתקין פאצ' חדש ביותר, לא עזר.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5470 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2206&products_id=14600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981 או את הכרטיס הזה ATI Radeon X1300PRO 256MBוGigabyte השאלה היא מה הכרטיס שהכי מתאים למעבד המסכן שלי כאילו מי מהם הכי טוב שהמעבד שלי יכול לנצל במלואו תודה מראששש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ב PAINTSHOP ליצור איזושהי גרפיקה ואח"כ להדפיס אותה. אני מתכוון להדפיס ב HP LASERJET 4500 שיש לה DPI 600. על איזו רזולוציה אני צריך ליצור את הגרפיקה כדי שהיא תהיה אופטימלית להדפסה במדפסת הזאת ? ובכלל, מה הקשר בין PPI ל DPI ולרזולוציה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי יהיה דגם חדש יותר? יש לי LG1732TQ +DVI 1:1400 4MS
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2080 Super ומסך 34״ עם רזו׳ של 3440X1440 ובמשחקים מסויימים הכרטיס מסך קצת מזייף, כנראה לא מספיק חזק להיום. השאלה הנשאלת היא מה כרטיס מסך הכי חזק שאפשר לשלב עם מעבד AMD 3700X? חשבתי על 6900XT/RTX 3080, מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
- 2 followers
-
-
מה מומלץ בשביל משחקים לא כבדים, על מסך 2007FP (בקרוב... ) X1650? 6800GT? משהו אחר? והאם שווה 512MB במקום 256MB? כי ראיתי שבחלק מהמקרים זה בא על חשבון רוחב הפס (128/256bit).
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש למישהוא את זה על המחשב ויכול לעלות את הקובץ? הקובץ דיי נמחק מהרשת ואני לא מתליח למצוא הורדה ;/
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6600 gt האם שווה לי לשדרג עכשיו את הכרטיס והתקציב שלי זה בסביבות ה 1000 שקל כאילו הכרטיס שלי לא כל כך ישן ובנתיים אני דיי מסופק ממנו אבל בכל זאת רציתי לשאול אם שווה לי בתקופה כזאת לשדרג אותו או לחכות עוד חצי שנה בערך ?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? כדאי לי? http://www.btech.co.il/Product.asp?Pid=MAG-MS776s&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=13 או שעדיף להוסיף קצת וללכת על חברה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה: Gainward Ultra/2100 6800 AGP לא הבנתי בדיוק מהדגם איזה כרטיס זה, זה 6800ULTRA או שהULTRA בדגם לא קשור וזה דגם אחר בסדרה? בכל אופן, אם אפשר למצוא (אני לא מצאתי) השוואה שתראה את ההפרשים בינו לבין 9600XT אשמח לקבל אותה. ואם אין השוואה אז אשמח שתגידו לי בכמה ההפרש בינהם משמעותי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 11:37:56 נ.ב.תוספת קטנה, אחת הסיבות לשדרוג הכרטיס (העיקרית בעצם) היא שהתחדשתי במסך דל 2007FP ומשחקים ברזולוציית 600*800 שהיו נראים בסדר על הCRT הישן פשוט כבר לא נראים טוב על המסך החדש וצריך להעלות בקצת את הרזולוציה כדי שהמשחקים יראו בצורה סבירה. הכרטיס שאני מחפש הוא משהו שיספק לי ביצועים שעולים בלא הרבה מעל ה9600XT שלי אבל יהיה חזק …
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי את הכרטיס מסך : gigabye - tnvidia Geforce 8800 GTS ואני לא יודע איזה טמפרטורה נורמלית לכרטיס המסך הזה. ואם הבנתי נכון - gpu זה הסימון של הטמפרטורה של הכרטיס מסך?? הטמפרטורות אצלי במחשב: cpu - 42-48 system - 46-52 gpu1 - 64-71
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
Radeon 9600 Pro יעבוד עם חיבור של agp x4??
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי המפרט שלי מופיע בפרטי היוזר שלי ואני כבר קיבלתי פעם פה חוות דעת שהכרטיס מסך שלי כבר חלש וזה מה שאני צריך להחליף ולפי המפרט שלי אתם רואים שאני כבר ממש לא מעודכן אז רציתי לקבל את עצתכם בשידרוג כרטיס המסך בברכה Eytan243
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לחבר GT430 והוא לא מצליח לעשות (שימו לב) Extend כלומר שכל מסך יהיה חלון ואחד מהמסכים יהיה המסך הראשי. הוא מצליח רק עם שני מסכים לעשות "הרחבה". בכל מקרה, זו מגבלה חומרתית נכון? איזה כרטיס מAMD מומלץ כתחליף לו?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-