עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. https://www.techpowerup.com/236838/on-the-story-of-amds-ryzen-threadripper-product-development AMD עשו עבודה ככ יפה עם ZAN, תכננו מחדש לגמרי והביאו מוצר מנצח אחרי שנים רבות של כלום בתחום ה-CPU. הוא בעל יכולת SCALE מרשימה שברוב המוחץ של היישומים עושה עבודה מעולה. לקחו יחידה קטנה ושכפלו אותה ע"פ הביצועים הרצויים וחתכו במחיר לעומת אינטל בצורה דרסטית (בתחום הגבוהה). הם מראים ככ יפה במצגת, אין שווה להשקיע בשבב קטן שהוא בעל אחוזי תנובה (YIELD) גבוהים ולכן זול מאוד לייצור. כל זה מעולה נפלא וקסום. עד שמסתכלים מה הם עושים עם ה- GPU שלהם. זה עולם הפוך לגמרי. עכשיו, ברור לי שאי אפשר לצרף ליבות GPU אחת לשנייה כמו שעושים עם מעבדים (אם כי זו בהחלט צריך להיות השלב הבא,…

2. יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Dilbert Marker,

והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים

4. Started by navk2,

שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

המסך הוא DAEWOO 19'' 907DF Flat שימו לב 19 אינץ האם המסך הזה שווה במחיר 750 שח והנה המפרט שלו: Model DAEWOO 907DF Size 19" Diagonal, FST Viewable Size 18.1" Dot Pitch 0.24mm(Horizontal) Phosphor RGB medium-short persistence Surface treatment Anti-Glare/Anti-Static coating Horizontal 30 ~ 70KHz Vertical 50 ~ 160Hz Pixel Clock 110MHz Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz Recommended Resolution 1280 x 1024 @85Hz האם המסך הזה שווה קנייה?לצורך שימוש במשחקים

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by barak19876,

מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. Started by anri,

שלום !! אני לא יודע איזה כרטיס לקנות את ה - X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני חושב שאת ה - 6800U יותר כדי לי מפני שהוא תומך בטכנולוגיה חדשה שה - X800XT לא תומך שהיא PS3.0 עכשיו שתי הכרטיסים הם בערך אותו דבר חוץ מהטכנולוגיה הזאת וה - X800XT מציג רק מהירות יותר טובה הוא לא מציג איזה טכנולוגיה חדשה אבל מצד שני עוד כמה זמן ייצא עוד טכנולוגייה חדשה שהיא - PCI-E ואז ה - AGP יעלם לו עכשיו השאלה שלי היא כזאת מתי ה - PCI-E ייצא כבר ????????? האם זה בקרוב ?????? כי אני כבר לא יכול לחכות עם הג'יפורס 4 המסריח שליי עכשיו אם אני יקנה את אחד מהכרטיסים האלה (X800XT 6800U) אחרי (אני לא יודע כמה זמן בגלל זה אני שואל ) כמה זמן אני מאמין שבקרוב ייצא ה - PCI-E ואז הכסף שהשקעתי באחד מהכרטיס…

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by omrit,

שלום, איזה כרטיס עדיף? לא מצאתי תשובה נחרצת בפורם.... powercolor X800GT או saphire X800GT ??? מבחינת ביצועים, OC עתידי, ושקט.... תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  10. לצערי אני עדיין בצבא והתקציב הוא באמת מגוחך וקשה למצוא כ. מסך מספיק טוב שיספק את צרכיי בתור גיימר (משחק BF3, ומשחקים חדשים אחרים שיוצאים מדי כמה זמן). תקציב: 500 ש"ח. יש אפשרות של עוד 50-100 ש"ח קדימה, אבל לא יותר מזה, לצערי. המרפט שלי, לקוח מ-Game Booster: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1. BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.6GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8176MB RAM Card Name: AMD Radeon HD 6770 Motherboard: Z68A-D3-B3, Gigabyte Technology Co., Ltd. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. היי ממש לפני 5 דקות התקנתי את ה900P החדש שלי, אבל עדיין לא התקנתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך. מישהו שיש לו כזה מסך- להתקין תדיסק? אגב, במצב הזה אני לא יכול ללשנות תרזולוציה למעל 85 הרץ :-\

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by WillieT,

הכרטיס עומד על 45 במנוחה והכי הרבה שהוא הגיע במאמץ זה 59 (אחרי דום3 פאר קריי וכו'). אלה טמפרטורות טובות? כדאי לשים אולי עוד איזה גוף קירור?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. יש לי מערכת המכילה מעבד i5 4690K ב 3.5 ג'יגה וכרטיס מסך של AMD מלפני שנתיים Redeon R7 200. ניסיתי לראות סרט ברזולוציית 4K (Pride.and.Prejudice.and.Zombies.2016.2160p.BluRay.x265.10bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1) והוא גימגם לי, ראיתי שהמעבד עובד ב 100% ולאחר שסגרתי מספר תוכנות כבדות המעבד המשיך לעבוד ב 100% אבל הסרט רץ כמעט חלק. האם הבעייה היא שכרטיס המסך לא מספיק חזק או לא תומך בקודקים של הסרט או שרזולוציית 4K מפוענחת במעבד? אשמח להמלצה לכרטיס מסך אם צריך להחליף אותו.

14. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. היי חברים, הזמנתי מ-EBAY כבלי DP למסכים שלי ושמתי לב שהמסכים לא נדלקים לאחר כיבוי המסך האוטומטי. המחשב שלי מוגדר שאחרי 15 דקות של חוסר שימוש המסכים יכבו ולאחר 30 דקות המחשב נכנס למצב שינה. לאחר 15 דקות כשהמסך נכבה, הזזה של העכבר לא מדליקה את המסכים. יש הגדרה מיוחדת ל-DP או שהסינים שוב אשמים?

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by skiski,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. אותי זה לא יפתיע, נווידיה ידועה כחברה דורסנית שטובת לקוחותיה רחוקה מאוד מעיניה:

18. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by yossial,

תסתכלו בלינק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3320 ועוד לינק נוסף http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4140&catcode=&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי חברים.. המלצתי לחבר על מפרט ל-htpc עם מעבד i3 3225 עם ליבה גרפית hd4000, איך בדיוק עושים את זה, איך גורמים למחשב לעבוד עם הליבה ולא עם הכרטיס המובנה בלוח או שהם עובדים יחד? הלוח הוא GA B75M D3H. תודה מראש לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  21. תודה רבה לכל מי שעונה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by A1eX,

בזמן האחרון התחילו אצלי רעשים מהמאוורר של כ. המסך... יש לציין שניקיתי אותו עד המקסימום שאפשר, עם שואב, מברשת ואפילו שמתי שמן על הציר הפנימי. אבל כלום לא עוזר והרעש קיים. מה לעשות? אני כבר התיאשתי...

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך שתומך hd איך אני יודע אם השידור שלי.(משחקים סרטים וכו')משודרים ב-hd ? צריך לשנות הגדות או משהו?? תודה. בן.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק לחודש הקרוב כדי לשחק בפיפא עד שיגיע המחשב החדש אומרים שה5200 מתחמם אני לא יודע מה כדאי, אבל נראה לי שה5500 יותר טוב עזרה!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שלום בדיוק קיבלתי את הכרטיס sappire hd4890 ואני רואה שיש עליו כניסת מתח של 6 פינים וליידה עוד אחת של 8 פינים. מבחינת הספק שלי אני יכול לחבר את שני היציאות יחד זאת אומרת את כל ה14 פינים. הספק שלי: enermax modo82 525w כמה מתח לחבר לו? אני הולך לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה ממש גבוה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.