עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by beber,

עברתי על ההצעות של חנות מחשבים מסויימת ואלה המסכים שלקחתי כאפשרות רכישה: HYUNDAI - imageflat F770D LG - EZ FLAT E700B SMASUNG 753DFX BENQ G774 BENQ P992 CTX PR705F HYUNDAI ImageFlat F790D HYUNDAI ImageFlat Q770 איזה מהם כדאי לקחת? עזבו את עניין התקציב ד"א כולם 17"

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אני לא מבין מה ההבדל בין DDR לבין GDDR מישהו מוכן להסביר מה הבדל בזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by yuvalkosh,

כיום זה המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon Dual Core 4200+ 2200MHz כרטיס מסך NVidia 8600 GT 2 ג'יגה זכרון וכשאני רואה סרטים באיכות 1080 הסרט מקרטע מאוד לא מותקן שום דבר על המחשב חוץ מ-itunes, ffdshow, haali media splitter ו media player classic האם לפי דעתכם כרטיס מסך אחר יעשה את העבודה או שהמעבד חלש מדי? אם כן, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה תודה !

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  5. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD6850 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by MATOK,

אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by Ivgi,

הסרתי את הדרייוור הקודם שלי, שהיה 77.77, ואחרי זה וידאתי הסרה עם Driver Cleaner. התקנתי את הדרייוור החדש 81.85 ל Windows XP x64. קודם כל שמתי לב שנוספו לשוניות עם אפשרויות שליטה חדשות למסך, אבל משום מה, הן היו מלאות בבאגים. יש לי מסך LG 900P, וכאשר רק נכנסתי לאחת הלשוניות, התצוגה התכווצה, לחצתי על לשונית אחרת, ואז היא התעוותה. כל מיני שטויות. אפילו לא שיניתי כלום. החזרתי את התצוגה חזרה בזה ששיניתי את הרזולוציה לאחרת, ואחר כך לרזולוציה הרגילה. אחרי זה הרצתי את 3DMark 2005. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabyte 6600GT @ 589/1200. התוצאה האחרונה שלי בבדיקה עם הדרייוור הקודם היתה 4070. עם החדש - 3950. ירידה די דראסטית. מחקתי את הדרייוור והתקנתי את הישן, ואז הרצתי שוב 3DMark 2005. התוצא…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אחרי השיגעון של 6600GT ו-6600 רגיל החברה מוציאה כרטיס חזק יותר!! בדמות 6800GT http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1512489 זה כמובן 3DMARK 05 תראו איזה תוצאה לא רעה בכלל 10K במהירות סטוק וכמובן הלינק לתמונות ולבדיקות מצטער זה ברוסית אבל זה מה שיש כרגע :-\ http://3dnews.ru/video/gigabyte_3d1_68gt/ תהנו

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by atomic rooster,

היי. לוח- Asus M5A87 מעבד- AMD QUAD Core זכרון- 4 GB RAM כיום יש לי Geforce 9600GT שהחליט לסיים את חייו. מחפש המלצה לכרטיס שיתן את התמורה הגבוהה ביותר לעלות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  10. איך אתם קובעים שג'יגהביט יותר טוב מספיר? ובכלל מה הקטע של החברות שכמה חברות מייצרות כרטיס אחד? הרי זה אותו כרטיס לא?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by bd,

Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by BlackSheep,

הרבה אומרים שה-6600GT עוקף את הביצועים של ה-9800 Pro. אז אני רוצה לדעת האם שווה לי למכור את הרדאון ולקנות 6600GT? אם כן כמה נראה לכם שהוא שווה? * קניתי אותו ב-1230 ש"ח מ-KSP. * יש לי את הקופסה, הדרייברים ואני יכול גם להוסיף את ה-Bundle.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, נהרס לי כרטיס המסך 9800GT של gainward. אני מתכנן להפעיל אחריות (3 שנים) שטרם פגה. נדמה כי אין להשיג כיום את כרטיס הנ"ל ולכן אני מעשר כי יתנו לי כרטיס ברמה דומה או במחיר דומה שבו הוא נרכש(788 ש"ח) לכן השאלה שלי היא איזה כרטיס כיום קיים ברמה של 9800GT וכן איזה כרטיס מומלץ כיום בטווח מחיר של 700-800 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  14. מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by itayassa,

כבר יודעים מתי הם יוצאים? ראיתי לפני כמה ימים שנתנו עליהם קצת פרטים כמו תדרים וכל זה, זה אומר שהתאריך יציאה הוא קרוב לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by or_azu,

קניתי מחשב חדש עם מערך SLI של ה8800 של PALIT (לא הסוניק) שתי דברים הטפ' במנוחה באיזור ה60 זה סביר? ועוד דבר הוא עושה רעש מטורף (בדוק ממנו שמשקיטים את המאוררים שלו המחשב שקט) זה פאק בכרטיסים או שהם באמת כאלה מרעישים?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  18. איך הכרטיסים האלה שאמורים לצאת ל-AGP הם יותר חזקים מה-1950PRO\GT AGP ? כי הם תומכים ב-DX10 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=1 עוד 4 שבועות בישראל ?

19. Started by ackohen,

רציתי לשאול - כי אני תוהה בעצמי - באיזה סיטואציה יהיה כדאי ואף רצוי לרכוש את הכרטיס מסך הזה? (ונניח שמדובר עדיין במערכות מוגבלות תקציב - נגיד גג שש וחצי אלף כולל מסך). תודה..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by אוריפ,

בKSP מוכרים את ה6800 (לא אולטרא) ב1990 ש"ח.! אמנם הX800 פרו עובר אותו ברוב המוחץ של הפעמים (בבדיקות ה6800 אולי עקף פעמיים), אך הוא יקר ממנו ב600-700 ש"ח... זה שווה שיקול לדעתי... נ.ב. כל הזכויות שמורות לTECHNO.CO.IL, שם ראיתי את הידיעה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by yaronxw,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומעוניין לחבר יותר משני מסכים למחשב, האם ניתן להפעיל שני כרטיסים מסך בו זמנית? תודה על העזרה.

23. Started by 1immortal,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html תהנו , דווחו על תופעות טבע חדשות ועל שיפורים בביצועים .

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by redersh,

היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rap 4 ever,

יש לי מעבד Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz לוח אם gigabyte EP43-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4890 http://www.gigabyte.us/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3086 ספק ion2 600w אפשר לעשות CF ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.