כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
הצביעו בהמוניכם! אני שואל כי מעניין אותי מה יש לאנשים פה...
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני כרגע עם gtx560 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i7-2600K לוח אם: P67A-UD4-B3 ספק כוח: x700 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי עושה לי המון בעיות, אז אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i7 920 2.66GHZ 8MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]3x2048GB 1333MHZ DDR3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital 1000 / 7200RPM SATA3 16MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Asus P6T Deluxe[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CoolerMaster HAF 932[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Dell 24 2408 WFP[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Antec high current gamer 750W [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]ATI Radeon HD 5970[/TD] [/TR] [/TABLE] תקציב מקסימלי 1500. רק כרטיסי מסך של Nvidia אני משתמש ברזול…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש (מכיוון ה-GTX 260 הישן שלי הלך לעולמו), ומתלבט בין שני הכרטיסים האלו. ראיתי פה שרשור בנושא, אשר לא נתן תשובה ברורה. בקריאה באינטרנט אני רואה שבנתיים ה-GTX 460 מנצח תודות לאוברקלוק, איך ממליצים להמתין לדגמים החדשים של 6850, אשר אמורים לתת יותר מרחק לאוברקלוק. אז מה כדאי לקחת? אשמח להמלצות בנושא.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס מסך msi r9 280x אחרי שהתקנתי והורדתי דריברים נכנסתי לכמה משחקים ושמתי לב שיש מין זמזום מהכרטיס מסך זה נשמע רק במשחקים, כשאני יוצא מהמשחק הזמזום מפסיק מיד. וכשאני מזיז את העכבר צליל הזמזום משתנה לפי תנועות העכבר. חוץ מזה עובד די בסדר רק קצת מציק הזמזום הזה.. בעיה ידוע? יכול להיות שהמוצר פגום?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בעוד כמספר ימים ככל הנראה אני אקבל מחשב "חדש". מחשב יד שנייה מחבר שככל הנראה בעל מעבד E8400, לא כלול בו כרטיס מסך וזיכרונות 2GB וכונן קשיח של 250GB. השאלה היא כזו, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב כזה ? היה במחשב כרטיס GEFORCE 9800 אבל הוא היה צריך אותו לשימוש אחר.
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם בהרבה אתרים ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה לעאזעל הוא כל כך יקר? מה מיוחד בו שמצדיק את המחיר..?
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/vga/WINFAST_A250TD.asp זה הכרטיס. האם הוא באמת אחד האיכותיים בתחומו?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/32162-amd-aib-partners-slash-hd-7990-down-to-us-$699 המחיר ירד כדי להתמודד טוב יותר מול GTX 780 AMD ושותפיה (AIB) החליטו לבעוט ולפתוח במלחמה על מחיר על ידי הורדת מחירו של כרטיס Radeon HD 7990 מלטה כפול GPU גרפיקה מסביב 1,200 דולרים עד 699.99 דולרים. מיושם כבר בארה"ב Newegg.com ואנחנו רואים אותו דבר בכל רחבי אירופה. AMD Radeon HD 7990 תכונות : 28nm מופעל דגם טהיטי GPUs , סכום כולל של 4096 מעבדי זרם ו6GB של זכרון GDDR5 (3GB לכרטיס מסך).GPUs עובד בבסיס 950MHz ושעוני Boost 1000MHz ועוד 6GB של זכרון GDDR5 לזווג אותו עם ממשק זכרון 2x384 סיביות , clocked עד ב6000MHz. AMD כבר פרסמה את הדרייבר בטא החדש שפותר חלק מבעיות מיקרו הגמגום עם פרופילי C…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
לאחר ציפיות רבות והמתנה שהרגישה כמו נצח, סדרה חדשה ומתקדמת של כרטיסי מסך מוצגת באופן רשמי עם מחירים, דרגות ביצועים וגם כמה יהלומים נסתרים שאנחנו ממש רוצים שתדעו עליהם לכתבה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
- 4 followers
-
-
בן דוד שלי מגיע לארץ בסוף החודש ואני מעוניין שיביא איתו כרטיס מסך,איזה חברה נותנת אחריות בינלאומית למקרה שיהיה תקול חלילה ,שמתי עין על האסוס החדש,מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל 6970 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE U2311H למחשב מחובר המסך הנ"ל ובנוסף בכבל HDMI מחוברת הטלוויזיה גם . לאחרונה אחי הקטן החליף מסך מחשב, וחשבתי לקחת את המסך 19' שלו ולחבר אותו כמסך נוסף למחשב שלי. לצערי אחרי ניסיונות רבים וכושלים אני לא מצליח למסך לפעול. כשאני עושה DETECT בהגדרות מסך הוא מזהה שמסך נוסף חובר אבל הוא לא מזהה אותו בדיוק, וכשאני מכריח אותו ומנסה לעבור אליו הוא נשאר כבוי ... אשמח אם למישהו יש רעיונות או עצות בנושא, והאם בכלל זה אפשרי לחבר מסך שלישי עם הכרטיס מסך שלי (למרות שכמובן ישנו חיבור פיזי נוסף בו)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מה נשמע? כרטיס המסך שלי מת. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של 500-600 ש"ח. קצת גמיש במחיר, אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד קצת אז אפשרי. למטה מופיע המפרט שיש לי, האמת שאני לא סגור על הזיכרון - יש לי 4GB אבל אני לא בטוח ב100% שזה סוג הזיכרון שקניתי (המחשב מתחילת 2009). אני מניח שזה צוואר בקבוק, לא? אני משתמש למשחקים על מסך 17" אבל ייתכן ובעתיד אשדרג ל22" או משהו כזה. איזה משחקים ?- כל החדשים. בעיקר משחקי יריות (Prototype 2, Max Payne 3 , ,Resident Evi, Call.of.Duty.Modern.Warfare.3 וכו'.) כעיקרון מעדיף כרטיסים של NVIDIA. ראיתי שיש כרטיסים עם הרבה זיכון (2GB למשל) שהם זולים יותר מאשר כרטיסים עם פחות זיכרון אבל עם יותר DDR. מה עדיף? יותר זיכרון או יותר DDR? כל מקרה זה המפר…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-