עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by chaikr,

משום מה יש הורדת מחירים לכל הדגמים והם עולים פלוס מינוס אותו דבר. איזה מהם הכי מומלץ? איזה הכי שקט? asus DCUII OC http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19599&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Zotac GeForce GTX780 AMP http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Gigabyte GeForce GTX 780 GV-N780OC-3GD http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19378&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הMSI כבר יקר יותר ולא נראה לי שווה להוסיף עליו עוד 100 שקל. גם ככה זה יקר מספיק... תו…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by HitmanX,

איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אהלן כולם, יש לי בעיה קצת טורדנית עם הכרטיס מסך. יש לי NVIDIA GeForce 8800 GT, והבעיה היא שבכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר זמן מה (די קצר) הוא מוציא לי הודעת POP-UP לדסקטופ שבה כתוב שהכרטיס מסך שלי לא מקבל מספיק אנרגיה, ושהוא כתוצאה מכך מנמיך את הביצועים: http://img841.imageshack.us/f/stamb.jpg/ *חשוב לציין שהבעיה הזאת כבר קיימת אצלי מאז שקניתי את המחשב (לפני כשנתיים), היום עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא פתר את הבעיה. הטמפרטורה של הGPU היא 57 מעלות צלסיוס. פתחתי את המחשב וראיתי שלכרטיס כן מחובר כבל מהספק. להלן מס' תמונות אם זה יעזור למישהו להבין מה הבעיה ואיך פותרים אותה: http://img835.imageshack.us/f/62628787.jpg/ http://img7.imageshack.us/f/82737005.jpg/ …

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by giladbob,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך BFG 8800 ULTRA, לאחרונה אני חווה תופעות כמו קווים ירוקים או ריבועים בשלל צבעים על גבי המסך ( יש לי מסך של DELL 30 INCH )במיוחד כאשר אני מפעיל משחק עד כדי קריסת המחשב (העברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר ויש אותם תופעות ), שמעתי שאפשר לעשות פלאש לביוס של הכרטיס או אפילו משהו מוזר כמו להכניס אותו לתנור אפייה ב250 מעלות למשך 15 דקות. האם למישהו יש פיתרון חוץ מללמד אותי לאפות ??? אשמח לעזרה תודה גלעד

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק. אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק. סוג הכרטיס שיש לי כרגע: Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family Chip type: Intel® GMA 3100 דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500 דרישות מומלצות: NVIDIA GeForce GTX 650 or better אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר. המון תודה מראש ושנה טובה :-)

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by IdolAdmin,

שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by OverBooking,

שלום חברים, אני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בגלל שהתחלתי להשתמש ב SketchUp והעבודה נתקעת לי. המפרט הנוכחי: Intel® Core™ i5-6400 2.7GHz Gigabyte H110M-S2PV Kingston 8GB DDR3 Nvidia GeForce GT730 1GB אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Regev,

מה עדיף מבחינתת איכות, עיצוב ואמינות: מסך LCD של סאמסונג או של LG?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. יש לי מחשב חדש יחסית ויש לי בעיה לצפות בקבצים בפורמט של HD. בכול פעם שאני מתחיל לצפות בקובץ אני מקבל קפיאות במסך של מספר שניות. כרטיס המסך שלי הוא כרטיס מסך מובנה על הלוח. האם בנוסף לכרטיס זה עלי להוסיף כרטיס מסך לא מובנה בכדי לצפות בקבצים באופן תקין? אני מצרף תמונות מתוכנת CPU-Z של דגם הלוח והמתאם גרפי המובנה. כמו כן יש לי בעיה נוספת עם שומר המסך, הבעיה כתובה בתמונה השלישית שהעלתי. האם גם במקרה הזה אני צריך להוסיף כרטיס מסך בכדי לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את CRYSIS על הכי גבוה שיש 1900X1200 ,HIGHEST GRAPHIC DETAIL , AA4 AF 16- חשבתי על ATI 4870 HD אבל ראיתי כמה ביקורות והשוואת של כרטיסי מסך והכרטיס בקושי סוחב על 30 FPS על רזולוציה של 1280 VERY HIGH ובלי פילטרים יש כרטיס מסך היום שיצליח להריץ את המשחק על הכי גבוה על FPS טוב שלא יורד מ-35?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום. כדי לראות את העומס על המעבד, אני ניגש ל Task Manager של windows, ושם מוצא את העומס על כל ליבה. האם יש תוכנה מקבילה שמראה נתון זה עבור הליבה הגרפית (כרטיס המסך)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  16. Started by omertgm,

אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.

17. אהלן ותודה מראש למי שיש לו זמן לעזור- כל החלק הראשון מדבר על המערכת שיש לי כרגע. אז הבאתי איתי מארה"ב כרטיס מסך Gigabyte geroce 1070 gtx g1. המערכת שיש לי כרגע:מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAM- יש 2 סלוטים פנויים לשדרוגכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של נוזל, יש מספיק יציאות USB ויש כונן אופטי צור…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. לוח אם: ASUS M2N-E מעבד: AMD athlon 64 3800+ 2000MHz 2 x 512KB זיכרון: 5120MB DDR2-SDRAM ספק כוח: Pentium 4 sunshine-comma ATX SWITCHING POWER SUPPLY (יש לי תמונה אם צריך) דגם מסך: Samsung SyncMaster P2370 כרטיס מסך קיים: ATI Radeon HD 5450 קישור ל-'ספקס' של אותו לוח אם למידע נוסף: http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/specifications/ כפי שנכתב בכותרת הכרטיס מסך ישמש לצפייה בסרטי HD באייכות 1080P באופן חלק. שימושים נוספים (שוליים מבחינת חוזק הכרטיס) גלישה באינטרנט. עם הכרטיס הקיים אני מצליח לצפות בסרטי HD ב720P בלי בעיה אבל כשאני מנסה לצפות באייכות 1080 יש ריצודים וקיטועים. השאלות: 1.האם כרטיס מסך חזק יותר יעשה את העבודה או שאני צריך להחליף משהו במפרט? 2.אם אני לא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. טוב אז ככה אולי קצת נישמע טיפשי אבל אני רוצה שהמארז יהיה יפה והצבע של הכרטיס מסך (980 TI ) לא יפה ירוק כזה אני רוצה לשנות אותו ישמח לדעת איך עושים את זה ...

20. Started by reshbet,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך gtx 1060. האם זה משנה באיזה מסך אני משתמש כדי לקבל תוצאות טובות ממשחקים? יש לי מסך בן כמה שנים של hisense שאני לא רוצה להחליף. הציעו לי כרטיס מסך של asus gtx 1060 . מה הקשר לasus ? האם יש יצרניות אחרות לאותו כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל. הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה. בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI: הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות) הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי. לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף? מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה? האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק? תודה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכם בהרבה אתרים ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה לעאזעל הוא כל כך יקר? מה מיוחד בו שמצדיק את המחיר..?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. האם הכרטיס הזה יפעיל לי את המשחק חלק על 100FPS http://zap.co.il/model.asp?model_id=379182 ???

24. Started by useless,

טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Cyanide,

לא ידעתי כל כך איפה למקם את זה, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי על המחשב סרט באיכות HD ובקידוד X264 כאשר אני מפעיל אותו עם הנגן VLC הסרט פשוט נתקע למשך חצי דקה כל 5 שניות. האם יש איזשהיא דרך לתקן זאת מבלי לשדרג חומרה? המפרט שלי הוא: GeForce 5200FX Celeron D 256 MB RAM

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.