עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט מחשב: AMD Atlon 64 3000+@2.37 DFI LanParty u Nf3 250gb Adata vista ddr4000 Leadtek 6600GT AGP x8 וכמו שאתם יכולים ליראות התוצאה של היא ממש אבל ממש גרוע ... בבקשה תעזרו לי לימצא את הבעיה והמחשב שלי עדיין באחריות .. תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by HitmanX,

איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by omertgm,

אז מקסוול השלם\גדול\מלא יצא בדמות טיטןX ובקרוב יצטרף אחיו המאוזן 980TI. מה אתם אומרים, נראה גם 970TI בהמשך למסורת? הרי בטוח יהיו מספר שבבים בהם לא כל יחידות העיבוד יצאו תקינות ואז אפשר לעשות את אותו תרגיל עם 970.

6. היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק. אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק. סוג הכרטיס שיש לי כרגע: Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family Chip type: Intel® GMA 3100 דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500 דרישות מומלצות: NVIDIA GeForce GTX 650 or better אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר. המון תודה מראש ושנה טובה :-)

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אהלן ותודה מראש למי שיש לו זמן לעזור- כל החלק הראשון מדבר על המערכת שיש לי כרגע. אז הבאתי איתי מארה"ב כרטיס מסך Gigabyte geroce 1070 gtx g1. המערכת שיש לי כרגע:מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAM- יש 2 סלוטים פנויים לשדרוגכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של נוזל, יש מספיק יציאות USB ויש כונן אופטי צור…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. לוח אם: ASUS M2N-E מעבד: AMD athlon 64 3800+ 2000MHz 2 x 512KB זיכרון: 5120MB DDR2-SDRAM ספק כוח: Pentium 4 sunshine-comma ATX SWITCHING POWER SUPPLY (יש לי תמונה אם צריך) דגם מסך: Samsung SyncMaster P2370 כרטיס מסך קיים: ATI Radeon HD 5450 קישור ל-'ספקס' של אותו לוח אם למידע נוסף: http://www.asus.com/Motherboards/M2NE/specifications/ כפי שנכתב בכותרת הכרטיס מסך ישמש לצפייה בסרטי HD באייכות 1080P באופן חלק. שימושים נוספים (שוליים מבחינת חוזק הכרטיס) גלישה באינטרנט. עם הכרטיס הקיים אני מצליח לצפות בסרטי HD ב720P בלי בעיה אבל כשאני מנסה לצפות באייכות 1080 יש ריצודים וקיטועים. השאלות: 1.האם כרטיס מסך חזק יותר יעשה את העבודה או שאני צריך להחליף משהו במפרט? 2.אם אני לא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. לפני מספר ימים קניתי את הכרטיס המסך gts 250 inno3d מחברת KSP בקרית ביאליק ב490 שקל. הגעתי הביתה וניסתי להרכיב את הכרטיס מסך ללא הצלחה. בקופסה של הכרטיס מסך מצורף דיסק עם דרייברים וכבל של HDMI: הלוח אם שלי הוא Asus P5KPL-CM (מצורפות תמונות) הספק כוח הוא של חברת JTC 500WAT(מצורפת תמונה) לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך צריך להתחבר כבל מספק הכוח שלי אך אינני רואה שהכבל הזה יוצא מהספק שלי. לפי מה שהבנתי הכבל כוח הזה אמור להתחבר לכרטיס מסך בצידו הימני למעלה(תמונה) זה כבל שמסתיים ב6 פינים בסוף? מה אתם אומרים?אך אני אחבר את הכרטיס מסך הזה? האם מספיק לחבר את הכרטיס מסך ישירות ללוח אם?או שהוא חייב לקבל כבל כוח מסוים מהספק? תודה

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by ITZIKAMSA,

מתלבט בין מסך 17 ל 19 איכותי . אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חזק,אז מה עדיף לי מבחינת גודל מסך??

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by TECH AMATEUR,

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/1/7/18171631/nvidia-g-sync-support-freesync-monitors החל מ15/1 דרך עדכון DRIVER למי שיש מסך FREESYNC דגמים שתומכים : Acer XFA240 Acer XG270HU Acer XV273K Acer XZ321Q Agon AG241QG4 AOC G2590FX Asus MG278Q Asus VG258Q Asus VG278Q Asus XG248 Asus XG258 BenQ XL2740 יעבוד עם כרטיס מסך של NVIDIA. ---עוד דגמים צופיים...

13. הובכן השבוע התחלי סוף סוף ללמוד (זה לא קל אבל אני מקווה שיהיה בסדר) בכל אופן המסך מחשב הונכחי שלי תופס מקום וחשבתי אולי לקנות במקומו מסך דק "17 עכשיו שאלותי הם, איזה מסך הכי מומלץ? ושנית מה ערכו של המסך הקיים שלי (Samsung SyncMaster 757DFX) האם לדעתכם ניתן לקבל עליו משהו, עד כמה שאני יודע הוא גם תחת אחריות עדיין. נ.ב. אני יודע שכבר דיברו פה ושם על מסכים כאלו אבל באמת ההיתי רוצה המלצה למסך טוב שאוכל להינות וליהיות מרוצה ממנו כפי שאני מהנוכחי שלי שהסיבה העיקרית שאני חושב להחליפו זה עצם העיניין שהוא תופס מקום שאני צריך בכדי שהשולחן יתפנה לי ללימודים.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Cyanide,

לא ידעתי כל כך איפה למקם את זה, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי על המחשב סרט באיכות HD ובקידוד X264 כאשר אני מפעיל אותו עם הנגן VLC הסרט פשוט נתקע למשך חצי דקה כל 5 שניות. האם יש איזשהיא דרך לתקן זאת מבלי לשדרג חומרה? המפרט שלי הוא: GeForce 5200FX Celeron D 256 MB RAM

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום רב חברי הפורום היקרים. זה עתה חזרתי מארה"ב, ויחד איתי הבאתי 2 כרטיסי XFX RX 580 אשר נועדו להחליף את כרטיסי הGTX 670 שלי ושל אחי. הכרטיסים, שניהם יחדיו, נרכשו ב199.99 דולר דרך פאיפאל (הגנת קונה) כולל משלוח בארה"ב. כך למעשה התייתר הצורך לשלם מכס בעת החזרה מחו"ל, כיוון שעד 200 דולר (כולל) קיים פטור מלא מהצורך להצהיר על התכולה (200 דולר מצטבר). כל כרטיס עלה 100 דולר בלבד! בעת רכישתם בחו"ל (איביי), לא ידעתי אם אקבל כרטיסים טובים או לא. במחירים אלו (100 דולר) לפעמים אפילו היו scammers שפרסמו מודעות פיקטיביות שהוסרו על ידי איביי במהרה. לאחר פניות לעשרות מוכרים מצאתי את הבחור שימכור לי את הכרטיסים ב100 דולר ליחידה. לפני יומיים חיברתי את הכרטיסים למחשב, ול…

16. הכרטיס הישן שלי הוא HD7770. החדש הוא R9 380. שניהם כידוע של AMD. האם מספיק להסיר את הדרייבר הישן לפני התקנת הכרטיס, או שמומלץ לעשות את זה על עותק נקי של ווינדוס? מה שמעניין אותי זה, זה להימנע מפגיעה בביצועים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכם בהרבה אתרים ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה לעאזעל הוא כל כך יקר? מה מיוחד בו שמצדיק את המחיר..?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Animor,

אהלן, קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה. שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1? כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה? איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

20. Started by VanGuard,

יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by -Tal-,

שלום איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות כדי ש PES 2012 לדוגמא ירוץ לי חלק? כרגע יש לי E5300, ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה. שאני מפעיל את המשחק הוא מקרטע.... (המשחק מקורי) אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח מ KSP תודה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אהלן כולם, יש לי בעיה קצת טורדנית עם הכרטיס מסך. יש לי NVIDIA GeForce 8800 GT, והבעיה היא שבכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר זמן מה (די קצר) הוא מוציא לי הודעת POP-UP לדסקטופ שבה כתוב שהכרטיס מסך שלי לא מקבל מספיק אנרגיה, ושהוא כתוצאה מכך מנמיך את הביצועים: http://img841.imageshack.us/f/stamb.jpg/ *חשוב לציין שהבעיה הזאת כבר קיימת אצלי מאז שקניתי את המחשב (לפני כשנתיים), היום עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא פתר את הבעיה. הטמפרטורה של הGPU היא 57 מעלות צלסיוס. פתחתי את המחשב וראיתי שלכרטיס כן מחובר כבל מהספק. להלן מס' תמונות אם זה יעזור למישהו להבין מה הבעיה ואיך פותרים אותה: http://img835.imageshack.us/f/62628787.jpg/ http://img7.imageshack.us/f/82737005.jpg/ …

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. במפרט הנוכחי מורכב ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370) Video Adapter CPU Type Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2L ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך עם הביצועים המקסימלים יכול להתאים למחשב הזה? תודה ררבה .

25. טוב אז ככה אולי קצת נישמע טיפשי אבל אני רוצה שהמארז יהיה יפה והצבע של הכרטיס מסך (980 TI ) לא יפה ירוק כזה אני רוצה לשנות אותו ישמח לדעת איך עושים את זה ...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.